BLOG

Vingeren in de douche grote stijve penis

vingeren in de douche grote stijve penis

Sex contakt milf met kale kut


vingeren in de douche grote stijve penisToen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond. Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning. Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt. Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat. Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken??

Ik heb het niet aangeraakt alleen gezien. Ik heb gevoeld en het is echt keihard dat jullie ermee kunnen lopen. Mee lopen gaat nog wel, ligt ook aan je broek, maar op de fiets is lastiger. Ik heb door zo'n stijve een keer spontaan gespoten onder het fietsen en dat kwam eigenlijk doordat in de groep een paar meisjes in een ultra kort minirokje meereden naar school, waardoor je alles kon zien en als jongen erg opgewonden werd.

Ik weet niet of ze dat expres deden maar wij hadden er wel "last" van! De eerste keer dat ik een stijve kreeg was ik 11jaar tijdens het omkleden van de zwemles. Eerste keer dat ik een stijve zag was op een schoolkamp. Mijn neefje was 13 ik was 12 en we sliepen in dezelfde tent. Eerste keer dat ik een stijve voelde was op vakantie.

Een vriend van mij was meegekomen met ons naar de ardennen en aan de oever van een riviertje waren we aan het uitrusten na een zwempartij. Ik keek naar hem omdat hij zijn stijve doorheen zijn zwembroek aan het strelen was en hij zei dat het veel leuker was als iemand anders het deed.

Ik heb hem daar gestreeld, ik kreeg ook een stijve, en hij streelde mij dan ook. Jongen 20, ik denk dat hij al wakker was en aangezien hij een stijve had klaar wilde komen. Had hem dus maar verder gepijpt of afgetrokken, wie weet wat hij dan bij jou nog aan lekkers had gedaan!

Ik heb ooit ook iets dergelijks meegemaakt maar dat was een meisje van een paar jaar ouder dan ik toen die heel nieuwsgierig was hoe jongens klaarkomen. Ze had het snel voor elkaar!! Ik weet mijn eerste keer eigenlijk niet Ik heb niet echt de vrienden daarvoor gehad om zulke dingen bij elkaar te doen ofzo, wel jammer, wil eigenlijk alsnog wel experimenteren zonder dat iemand zegt dat het 'gay' is.

Eerste keer da ik een stijve had was ik 10j mijn broer trok zich af in zn kamer en ik kwam binnen en door de porno werd ik opgewonden me broer was verschoten van me grote pik. Toen was ik vooral gefascineerd, omdat ik voor het eerst een stijve lul zag. Ik heb dus vooral goed gekeken en ook gevoeld. Hem in de mond nemen gebeurde instinctief, omdat ik hem zo mooi vond.

Maar ik was ook bang toen dat hij kwaad zou zijn als hij wakker werd. In het kleedhokje van het zwembad samen met een vriendje toen ik 15 was. Bij het uitkleden een beetje grapjes gemaakt over stijve pikken, maar we waren duidelijk opgewonden. In het water een paar keer elkaars pik aangeraakt en toen we ons weer gingen aankleden hebben we heel even aan elkaars pik getrokken.

Ik was 10 toen ik mn eerste stijve kreeg. Geen idee hoe het gebeurde maar het gebeurde gewoon. Ik was 12 toen ik voor het eerst iets met MN stijve gedaan had. Ik was met een vriendje een spel aan het doen; "Wie verloor deed een kledingstuk uit. We hadden besloten om alle bij onze slip uit te doen zodat het niet vervelend voor de verliezer zou zijn. Totdat we onze slipjes uitdeden en ik z'n grote piemel zag! Mijn pik werd toen gelijk stijf en die van mij was iets kleiner.

We hebben elkaar toen afgetrokken en gepijpt. Het was een heerlijk ervaring kan ik je vertellen. Alleen deze actie was eenmalig.

De eerste keer een stijve kreeg ik toen ik 12 was en me moeder me waste. Dat moet geleden zijn van toen ik 12 was. Ik had toen een vriendje van 14 en we kenden elkaar heel goed. Maar mijn vriendje vond dat wel spannend. Dus op een keer bij hem thuis liet hij toe dat ik met mijn handje in zijn broekje op zoek ging.

Maar plots stootte ik op iets dik en hard. Pas later besefte ik dat het zijn stijve piemel was. Een volgende keer deden we een spelletje dat hij verloor, en toen moest hij zijn broekje en slip uitdoen en zag ik hem voor het eerst en vol bewondering volledig stijf. Ik weet niet of het echt de eerste keer was. Maar toen ik 13 was, zat ik nog in de jeugdbeweging.

En als we dan 's zomers in de natuur gingen zwemmen, maakten we gebruik van ons lange uniformhemd om daaronder onze zwembroek aan te trekken. Zo had ik op een keer het idee om te proberen onder het hemd van enkele jongens hun piemel te spotten.

Dus ging ik zitten en als zo 'n jongen zijn ene been iets hoger ophief, kon ik hem inderdaad zien hangen. Dat was wel spannend. Maar van één bepaalde jongen wilde ik zéker zijn piemel zien, en dat lukte ook. Ik weet nog dat ik hem heel mooi vond, maar ook dat ik tegelijk zelf een enorme stijve kreeg.

Dus ben ik nog wat blijven zitten tot het voorbij was. Topics in dit forum. Naakte vrouwen jongen, Sperma en voorvocht proeven jongen, Ouders kijken mee op whatsapp web! Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https?

Drinken tijdens de zwangerschap Van jullie eerste date tot een relatie Artsen stappen op rokers af. Jij dan hij keek me vragend aan. Ook als je met anderen onder de douche staat vroeg hij me.

Nee dan doen we het onder elkaar grapte ik. Ja doen jullie dat dan wilde Justin nieuwsgierig weten. Ja dat is veel lekkerder hé. Dan kun je ook trekervaringen overbrengen Justin. Doen jullie zeker ook altijd na het voetballen bij het douchen. Ja knikte Justin heftig, maar hij loog uiteraard. Ik had er wel lol in dus haalde ik hem aan. Hoe trek jij nu precies Justin.

Hij keek me verlegen aan. Hoe doe jij het dan Peter. Nou ik doe het top. Hoe bedoel je top vragend kijkende. Ik maakte er maar wat van. Ja gewoon bedoel je. Ik keek hem aan met een gezicht weet je dat niet. Ik had me net ingezeept nam wat zeep in mijn hand bracht mijn hand naar zijn slappe piemel zeepte die in en duwde zijn voorhuid zover mogelijk naar achteren zodat zijn eikel helemaal ontbloot was. Met mijn hand zeepte ik zijn eikel in en bewoog mijn vingers snel over zijn eikel.

Zo top lachte ik. Dat is wel gaaf Peter. Ik spoelde zijn piemel schoon en zijn inmiddels keiharde piemel drukte pijnlijk tegen zijn buikje. Ik was in een plagerige bui dus er kon meer bij. Vak doe ik ook wel top, top jij dan. Nee doe eens voor dan Peter. Ik zeepte mijn hand weer in zette hem nu buiten de douchegedeelte gleed met mijn ingezeepte hand door zijn bilnaad dan naar zijn ballen en zo naar zijn stijve piemel. Ik duwde mijn hand tussen zijn billen zeepte nu zijn bilnaad aars in met zeep en bracht een vinger in zijn anus terwijl ik gelijk zijn eikel ontblootte en hem heel rustig begon af te trekken.

Ik vingers zijn geile aars en Justin keek me aan begon tegen mijn schouder aan te leunen en mijn bovenarm te sabbelen. Niet sabbelen Justin kijk omhoog.

Toen hij omhoog keek duwde ik mijn lippen op de zijne. Hij deed zijn mond open en mijn tong speelde gelijk met de zijne.

Ik trok hem heel langzaam af en vingerde zijn kontje en vrijde nu echt geil met hem. Ja kreunde Justin geil. Ik trok mijn vinger uit zijn kontje stopte met vrijen en aftrekken.

Zo bedoel ik en keek hem aan. Hij keek me vragend aan ja dat was wel lekker als ze dat bij je doen. Wat dan vroeg hij waarbij hij me super geil aankeek. O nee dat wilde ik ook hoor, nee daar heb je gelijk in hoor Peter doen we gewoon. Ik trok hem weer naar me toen drukte mijn lippen op de zijne en begon weer geil met hem te vrijen.

Gelijk duwde ik mijn vinger weer in zijn heerlijke maagdelijke jongenshol. Pakte zijn stijve piemel en begon hem heel rustig af te trekken.

Justin vrijde verdomd lekker. Zijn tong speelde heerlijk met de mijne. Nu pakte hij mijn slappe lul begon me af te trekken op zijn manier vrij stevig en snel. Mijn lul herrees had er wel zin in. Toen mijn paal keihard stond keek Justin er met een zeker ontzag naar. Zijn hand gleed onder mijn ballen en speelde ermee.

Wat vrijde dat ventje eigenlijk zalig. Ik vingerde hem in zijn jongenshol, Ik even achter hem staan drukte mijn lijf tegen het zijne en duwde mijn keiharde paal door zijn billen. Even kreunde Justin toen ik hem zo aftrok en zijn geile stijve jongenslul zover mogelijk naar beneden duwde. Zijn lul had een kleine kromming maar was best groot. Justin draaide zijn hoofd en wilde blijven vrijen.

Doe maar hoor mag best wel als je zin hebt. Hij bedoelde mijn lul in zijn jongenshol. Je hebt gisteravond Marjolein ook in haar kont geneukt.

Hoe weet jij dat Justin. Zag ik vanuit de kast. Ja tot jullie sliepen. Hij had ons gewoon begluurd waar Marjolein al bang voor was. Nou als je een kerel bent Justin had jij je laten neuken gisteravond. Hij duwde zijn lijf tegen het mijne. Jammer nu moet je wachten. Ja dat meen ik wel. Ik droogde me af en droogde hem af zodat hij zichzelf niet snel even kon aftrekken.

Hij keek me aan lachte op zijn manier. Daar sta ik dan met mijn stijve. Ze is toch ongesteld wat maakt haar het uit concludeerde Justin. Toen ik op de bank ging zitten kwam Justin naast me zitten of niet zitten hangen. Hij legde zijn hoofd op mijn schoot.

Hoe pak ik het dan aan vroeg hij mij. T ja jou probleem. Moet ik je even helpen dan met aftrekken. Nee hoeft niet Peter. Toen wij naar bed gingen was ik doodop van het piekeren. Ik kleedde me uit terwijl Marjolein nog in de badkamer was. Ik keek in de kast maar Justin zat er niet in. Ik stapte zoals altijd naakt in bed. Marjolein kwam ook naakt bij me liggen. We vrijden even met haar. Ze had haar periode dus dat was eigenlijk shit terwijl we net een paar dagen samen waren.

Wil je Peter vroeg Marjolein. Nee schatje veel te inspannend voor je. Ik wil wel en als een duiveltje uit een doosje schoof Justin bij ons in bed. Marjolein keek hem aan toen haar broertje spiernaakt naast haar ging liggen. Wat doe jij nou Justin een verschrikte Marjolein.

Meedoen heb ook vakantie. Hij rolde over Marjolein heen ik heb ook gevoelens Marjolein. Ach Peter met andere woorden doe wat. Justin wat is er jochie hoe kom jij hier. Nou gewoon wil bij jullie liggen. Ja maar t's je zus toch.

Nou en ze heeft me al vaker gezien hoor. Ze heeft me ook al afgetrokken. Justin toch wat zeg je nu sputterde Marjolein. Hij ging half over me heen liggen. Ach Peter toen was hij twaalf, dat was een grapje. Vaker, toen ik veertien was deed je het nog wel sputterde Justin. Maakt het uit twaalf of veertien. Marjolein keek me schuldig aan. Nou hakte ik de knoop door, trio dus. Ja dat kan best een keertje op een heel vrolijke manier hé zusje.

Ik gaf Marjolein een vette knipoog. Ik pakte Justin stevig vast en begon met hem te vrijen. Marjolein keek naar me. Justin vrijde geil net als vanmiddag. Marjolein nam zijn jongenspiemel in haar hand trok hem af. Ja kreunde Justin terwijl hij zijn zusje de ruimte gaf hem te kunnen aftrekken.Gratis sex in twente gratis seks mobiel


Geile vrouw zoekt man korte sex