BLOG

Verkrachting sex sex in lemmer

verkrachting sex sex in lemmer

...

Voet fetish escort kaal geschoren kutjes

Ik kon er heerlijk naartoe vluchten, alles even achter me laten. Na een tijdje daten, kregen we een relatie en bleef ik ook bij hem slapen. Ik was 18, nog maagd en had totaal geen idee hoe alles in elkaar zat. Er was nooit iemand in mijn leven geweest die mij had uitgelegd wat seks was en hoe het werkte. Ik krijg vandaag nog steeds nachtmerries als ik denk aan die eerste keer. Hij trok mijn kleren uit en duwde zichzelf direct naar binnen. Er werd niet geknuffeld, niet gepraat.

Ik voel soms nog steeds de intense pijn, het brandende gevoel en mijn maag die zich volledig omdraaide. De pijn was niet te verdragen en ik werd er dan ook misselijk van. Toen hij klaar was, trok hij de condoom af en ging direct slapen. Ik voelde iets stromen en rende naar de wc.

Daar kwam ik erachter dat ik hevig bloedde, maar ik begreep het niet. Mensen - vrouwen notabene - praten altijd zo gelukzalig over seks. Het moet je een euforisch gevoel geven en je moet er helemaal gelukkig van worden. Maar bij mij bleef het bloed stromen en de pijn werd ook niet minder. Waarom zou je dit jezelf aandoen?

Waarom zou je dit willen voelen? Ik probeerde me groot te houden en dacht dat als iedereen dit doet, ik me niet moest aanstellen.

Ik hoorde mijn moeders stem in mijn hoofd: Ik raapte mezelf bijeen en deed maandverband in mijn slipje. Niet wetend wat er gebeurd was, liep ik terug naar zijn bed. Die nacht ben ik nog vaak naar de wc geweest om het maandverband te wisselen. Het bloeden leek eindeloos te duren en ook de pijn bleef.

Ik kon alleen maar denken dat ik niet zwak mocht zijn. Vier maanden lang liet ik dit elk weekend opnieuw toe. Ik mocht niet anders zijn dan andere vrouwen en ik mocht al helemaal niet zwak zijn. De rest van de week moest ik bijkomen van de pijn, maar mezelf goed en gelukkig voelen deed ik nooit. Ik kon het echt niet begrijpen. Uiteindelijk kon mijn lichaam de pijn niet meer aan en werd ik ziek. Mijn ex dumpte me, omdat ik niet meer naar hem toe kon komen door mijn ziekte.

Ik was verscheurd; ik was al ziek en kon nu ook niet meer vluchten van mijn thuissituatie. Hoe moest ik nu verder? Ik was pas 18 en zag het helemaal niet meer zitten. Ongeveer twee maanden later leerde ik een nieuwe jongen kennen. Hij was lief en respectvol en woonde maar één dorp verderop. We kregen al snel een relatie en ik was mezelf al mentaal aan het voorbereiden op die vreselijke nachten die ongetwijfeld zouden komen.

Ik kan me nog de eerste keer herinneren dat we naakt waren. Hij las aan mijn gezicht af dat ik totaal geen zin had in seks en trok me knuffelend in zijn armen.

De rest van de nacht heb ik in zijn armen gelegen. We hadden geen seks, niet eens iets wat er op leek. Later gebeurde het uiteindelijk wel, maar het deed geen pijn. Hij kuste me, warmde me op. Er was geen pijn, geen zwaar gevoel van binnen. Het voelde alleen maar goed. Een half jaar later vertelde ik hem over mijn ex. Het kwam ter sprake toen ik ineens instortte. Ik vertelde dat mijn ex mij niet kuste en liefkoosde, ik vertelde alles wat er was gebeurd, met tranen in mijn ogen.

Mijn vriend vroeg of ik de seks met mijn ex destijds zelf had gewild. Verkracht worden, kan toch alleen als je geen relatie met iemand hebt? Als je vrijwillig naast iemand in bed gaat liggen, is het toch geen verkrachting? Ik heb het idee dat vrouwen, de actieve dertigers, seksueel actiever zijn dan mannen. Kelder antwoordt zonder te twijfelen: De opmerking zorgt voor bijzonder veel verontwaardiging op sociale media. Ook Marije Arentze is niet blij met de uitspraken van Kelder: Dus óf Jort Kelder weet niet wat verkrachting is, óf hij begrijpt het verschil niet tussen verkrachting en vrijwillige seks.

Either way is het schadelijk en gevaarlijk", zo schrijft zij. Een leerkracht uit Barendrecht wordt van kindermisbruik verdacht door het Openbaar Ministerie. De invaldocent zou onder andere op een basisschool in Gouda een slachtoffer hebben gemaakt. Het zou gaan om een meisje van zes, dat meermaals betast zou zijn door haar meester. Goed nieuws voor de ouders van met name jonge kinderen.

Het kabinet heeft namelijk een aantal wijzigingen op de planning waaraan financiële voordelen voor ouders zijn verbonden, dat blijkt uit een brief van staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken aan de Eerste en Tweede Kamer.

Zo wordt een kwart miljard euro extra uitgetrokken voor de kinderopvangtoeslag. Hierdoor hoeven ouders een paar procent minder van de vergoeding te betalen. Ouders die ongeveer anderhalf keer het modaal salaris ongeveer Het is deze zomer alweer vier jaar geleden dat de vanaf Schiphol vertrokken vlucht MH17 neergeschoten werd en neerstortte in Oost-Oekraïne.

Toch is er nog altijd geen excuus vanuit Rusland gekomen, dat ondanks diverse onderzoeken blijft ontkennen verantwoordelijk te zijn geweest.

Dit weekend viert men in Rusland de onafhankelijkheid, iets dat Werkgroep Waarheidsvinding MH17 niet erg gepast vond.

Daarom zijn er voor de Russische ambassade in Den Haag lege stoelen geplaatst. De mbo'ers behaalden onlangs een grote slag. Dat betekent echter niet dat alle 'studentendeuren' automatisch voor hun open gaan. Het lijkt er namelijk niet op dat ze snel welkom zullen zijn op de meeste studentenverenigingen. Dat blijkt uit een rondgang langs achttien verenigingen van NOS op 3 naar aanleiding van de oproep van Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, om ook mbo'ers toe te laten.

Het overkwam Lisa en Lars uit Wateringen en Geervliet. Zij mochten namens Metro naar Phantasialand bij Keulen, het pretpark dat door de achterban van fansite Parkscout is uitgeroepen tot beste pretpark van Duitsland. Lisa en Lars werden gekozen uit honderden andere stelletjes, die zich allemaal na een prijsvraag van Phantasialand en Metro hadden aangemeld. De pretparktesters maken deel uit van een serie. Vorige week kon je op Metronieuws.

Op maandag 11 juni sluit een gezin met twee kinderen de reeks af. Informatie over Phantasialand vind je hier. Geert Wilders loopt met zijn beveiligers richting de Tweede Kamer. Je moet superfit zijn, altijd alert blijven, feilloos afwijkend gedrag kunnen analyseren en uiteraard kordaat kunnen ingrijpen als het nodig is.

En dat vaak 24 uur achter elkaar aan de zijde van een politicus of lid van de koninklijke familie. Het werk van persoonsbeveiligers is heftig. Niet iedereen is ervoor in de wieg gelegd.

Er wordt al een jaar geprobeerd mensen te werven, maar er staan momenteel 79 vacatures open. Als de salarissen omhoog gaan, zullen meer mensen zich melden.

Bovendien is de baan minder spannend dan veel mensen in eerste instantie denken, vindt hij. Stel dat je een paar dagen achter elkaar 24 uur per dag Geert Wilders moet bewaken.

Dan doe je eigenlijk niets meer dan continu een beetje in de rondte kijken. Natuurlijk kan het een uitdaging zijn om afwijkend gedrag te ontdekken, maar als je dat dag in, dag uit doet wordt het behoorlijk saai. Mentaal vraagt dat heel veel van iemand.

Plastic eindigt in veel gevallen uiteindelijk in onze wateren. De inwoners van New York en toeristen die de Big Apple bezoeken kunnen vrijdag dubbel genieten van de Brooklyn Brigde. Naast de meter lange brug over de East River staat vlakbij Times Square een tweede versie van een van de bekendste bouwwerken ter wereld.

De replica is 5 meter lang en bijna 4 meter hoog; gemaakt van plastic waterflesjes. De miniversie van de brug is onderdeel van het Plastic Bridge Project van de Nederlandse Dopper Foundation en National Geographic die vandaag, op World Oceans Day, aandacht willen vragen voor de vervuiling van oceanen door plastic.

Dopper werd in de opgericht om het gebruik van wegwerpwaterflesjes terug te dringen door een fles op de markt te brengen door die steeds weer te vullen met kraanwater. Hoe lang moet een filmpje zijn? Wat voor titels scoren goed? Welke tags moet een filmpje hebben, wil het bekeken worden?

Metro gaat vernieuwen met een gloednieuw videoplatform en een vernieuwde YouTube-pagina. Daarvoor zijn wij nog op zoek naar een editor stagiaire die niet alleen een passie voor monteren heeft, maar ook mee kan denken over de strategie van ons online kanaal. De verslaggevers en vloggers schieten de video en zetten het verhaal uit in Premiere Pro. De protesten en stakingen van basisschoolleerkrachten hebben hun vruchten afgeworpen: Basisschoolleerkrachten krijgen volgens de PO-raad een 'flink hoger salaris' en in het najaar een bonus van euro.

Toch gaan de stakingen door. Het basisonderwijs in Nederland kampt voornamelijk met twee pijnpunten: Onder druk van de stakingen van leerkrachten en vakbonden heeft het kabinet miljoen euro beloofd om de salarissen van leraren in ieder geval mee op te hogen. Praktisch gezien houdt de salarisverhoging in dat alle docenten in het basisonderwijs vanaf september 2,5 procent bovenop hun huidige loon krijgen.

Daarnaast hebben ze in oktober recht op een eenmalige uitkering van 42 procent van het nieuwe salaris en een eenmalige uitkering van euro, in beide gevallen wordt het precieze bedrag bepaald naar rato van aanstelling en aanstellingsduur. Bovendien gaat de laagste salarisschaal eruit, wat betekent dat er meer mogelijkheid is om te groeien. Toch zullen deze overwinningen niet genoeg zijn om het gat met het salaris van docenten in het voortgezet onderwijs te dichten.

Koningin Máxima had een speciale band met Inès, haar enige biologische zusje dat woensdagavond op jarige leeftijd zelf een einde aan haar leven maakte.

Ondanks het leeftijdsverschil waren Máxima en haar 13 jaar jongere zusje erg hecht. Dat had er alles mee te maken dat Inès het enige échte zusje was van onze koningin.

Ze heeft in totaal weliswaar 6 broers en zussen, maar alleen broers Juan en Martin en zusje Inès zijn net als Maxima zelf van vader Jorge en zijn tweede vrouw, Maria del Carmen Cerruti. Ze groeiden samen op in een bescheiden appartement in Buenos Aires. De bekendmaking van de resultaten van het raadgevend referendum over de WiV Foto: De inlichtingenwet moet buiten werking worden gesteld omdat er teveel aan schort.

Hiervoor pleit een twaalftal organisaties, waaronder Greenpeace. Inlichtingenwet is kort voor de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, oftewel de Wiv, is op 1 mei van dit jaar officieel ingesteld. Volgens onder meer Greenpeace, Bits of Freedom en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten moet er nog heel wat aan de wet gebeuren.

Er is donderdag wederom code geel afgegeven door het KNMI. In de tweede helft van de middag kunnen in het zuiden van het land enkele stevige onweersbuien tot ontwikkeling komen met veel neerslag in korte tijd, hagel en windstoten. Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen.


verkrachting sex sex in lemmer

...Sm sex in almere


Ik vraag mij af of die zgn. Bedoel je misschien intelligente betweters? Ze denken dat zij het zijn, maar lager dan het IQ van een garnaal is er nu eenmaal niet. Sorry garnalen, dat ik jullie benoem. Mijn vergelijking met jullie gaat hiermee mank. Janalb    2 jaar ago    Login om te reageren. Een bataljon mariniers met een tiental scherpschutters maakt zo een eind aan deze beesten, verder zou ik er nog een peloton hongerige varkens na die tijd op los laten.

Wachteres    2 jaar ago    Login om te reageren. Simon cp vindt IS ongetwijfeld beschaafd, want anders zou hij het er vast niet mee een zijn dat die hier vrij binnen mogen komen.

Of hij gaat ervan uit dat zij, zodra ze hier de grens oversteken, hun gewelddadige opvattingen achterzich laten. Nou verwacht ik van hem niet veel praktische intelligentie, noch enig ander intellect, want mensen met enig inzicht stemmen niet op de EU. Maar misschien kan hij ons uitleggen waarom Merkel en de EU-elite er geen boon inzien om dat tuig binnen te halen. Hier verkracht ISIS seksslavinnen: Door Paul van der Bas 2 september Vieze matrassen, schimmel op de muren en eten uit een hondenbak.

Reageer Annuleren Je moet ingelogd zijn logged in om te kunnen reageren. Seneca    2 jaar ago    Login om te reageren Toch heeft IS Islamitische Staat volgens hen die ons zeggen, dat zij er verstand van hebben, dat Islam hier niets mee van doen heeft.

Janalb    2 jaar ago    Login om te reageren Een bataljon mariniers met een tiental scherpschutters maakt zo een eind aan deze beesten, verder zou ik er nog een peloton hongerige varkens na die tijd op los laten. Woorden en daden, daar zit een Grand canyon tussen! Janalb    2 jaar ago    Login om te reageren Precies en wat betreft de ISIS schooiers kan ik soms nogal radicaal reageren. Wachteres    2 jaar ago    Login om te reageren Simon cp vindt IS ongetwijfeld beschaafd, want anders zou hij het er vast niet mee een zijn dat die hier vrij binnen mogen komen.

Zelfverzekerde Max Verstappen is niet van plan zijn rijstijl aan te passen na kritiek collega's Previous. Jongen met autisme flipt helemaal. Wanneer de politie komt slaat de sfeer echter totaal om Next.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Soms voelt mijn leven net als een film, vol problemen en drama. Het enige wat ik wil, is een dag rust. Rust die ik niet snel zal krijgen. Mijn moeder heeft borderline, mijn vader is autistisch en ik heb vijf oudere broers en zussen.

Een goede basis voor alle drama. Iets minder dan vijf jaar geleden leerde ik mijn ex kennen via Skype. Het was een escape voor mij, omdat mijn ouders eindelijk gingen scheiden. Het klikte goed tussen mijn ex en mij, maar het grootste pluspunt was toch echt dat hij ruim twee en een half uur van mijn ouderlijk huis vandaan woonde. Ik kon er heerlijk naartoe vluchten, alles even achter me laten.

Na een tijdje daten, kregen we een relatie en bleef ik ook bij hem slapen. Ik was 18, nog maagd en had totaal geen idee hoe alles in elkaar zat.

Er was nooit iemand in mijn leven geweest die mij had uitgelegd wat seks was en hoe het werkte. Ik krijg vandaag nog steeds nachtmerries als ik denk aan die eerste keer. Hij trok mijn kleren uit en duwde zichzelf direct naar binnen. Er werd niet geknuffeld, niet gepraat.

Ik voel soms nog steeds de intense pijn, het brandende gevoel en mijn maag die zich volledig omdraaide. De pijn was niet te verdragen en ik werd er dan ook misselijk van.

Toen hij klaar was, trok hij de condoom af en ging direct slapen. Ik voelde iets stromen en rende naar de wc. Daar kwam ik erachter dat ik hevig bloedde, maar ik begreep het niet. Mensen - vrouwen notabene - praten altijd zo gelukzalig over seks. Het moet je een euforisch gevoel geven en je moet er helemaal gelukkig van worden. Maar bij mij bleef het bloed stromen en de pijn werd ook niet minder.

Waarom zou je dit jezelf aandoen? Waarom zou je dit willen voelen? Ik probeerde me groot te houden en dacht dat als iedereen dit doet, ik me niet moest aanstellen. Ik hoorde mijn moeders stem in mijn hoofd: Ik raapte mezelf bijeen en deed maandverband in mijn slipje. Niet wetend wat er gebeurd was, liep ik terug naar zijn bed. Die nacht ben ik nog vaak naar de wc geweest om het maandverband te wisselen. Het bloeden leek eindeloos te duren en ook de pijn bleef.

Ik kon alleen maar denken dat ik niet zwak mocht zijn. Vier maanden lang liet ik dit elk weekend opnieuw toe. Ik mocht niet anders zijn dan andere vrouwen en ik mocht al helemaal niet zwak zijn. De rest van de week moest ik bijkomen van de pijn, maar mezelf goed en gelukkig voelen deed ik nooit. Ik kon het echt niet begrijpen. Uiteindelijk kon mijn lichaam de pijn niet meer aan en werd ik ziek.

Mijn ex dumpte me, omdat ik niet meer naar hem toe kon komen door mijn ziekte. Ik was verscheurd; ik was al ziek en kon nu ook niet meer vluchten van mijn thuissituatie.

Hoe moest ik nu verder? Ik was pas 18 en zag het helemaal niet meer zitten. Ongeveer twee maanden later leerde ik een nieuwe jongen kennen. Hij was lief en respectvol en woonde maar één dorp verderop. We kregen al snel een relatie en ik was mezelf al mentaal aan het voorbereiden op die vreselijke nachten die ongetwijfeld zouden komen. Ik kan me nog de eerste keer herinneren dat we naakt waren.

Hij las aan mijn gezicht af dat ik totaal geen zin had in seks en trok me knuffelend in zijn armen. De rest van de nacht heb ik in zijn armen gelegen.

We hadden geen seks, niet eens iets wat er op leek. Later gebeurde het uiteindelijk wel, maar het deed geen pijn. Hij kuste me, warmde me op.

verkrachting sex sex in lemmer

Spuitende shemale borsten melken


Je kunt de rubrieken die je volgt beheren in je profiel. De optie voor e-mail notificaties staat momenteel uit. Wil je wel een e-mail ontvangen? Ga dan naar je profiel om dit te wijzigen. Daar zit je dan, even helemaal alleen op de wc. Zachtjes rollen de eerste tranen over je wangen en je vraagt je af wat je nu gaat doen. Je lichaam is verstijfd van angst, wetende wat je nog allemaal onder ogen moet komen. Het liefst zou je jezelf willen afsluiten van de hele wereld, maar dat gaat helaas niet.

Veel is er veranderd en ik ben zeker niet meer dezelfde persoon als ik was. Soms voelt mijn leven net als een film, vol problemen en drama. Het enige wat ik wil, is een dag rust. Rust die ik niet snel zal krijgen. Mijn moeder heeft borderline, mijn vader is autistisch en ik heb vijf oudere broers en zussen.

Een goede basis voor alle drama. Iets minder dan vijf jaar geleden leerde ik mijn ex kennen via Skype. Het was een escape voor mij, omdat mijn ouders eindelijk gingen scheiden. Het klikte goed tussen mijn ex en mij, maar het grootste pluspunt was toch echt dat hij ruim twee en een half uur van mijn ouderlijk huis vandaan woonde. Ik kon er heerlijk naartoe vluchten, alles even achter me laten.

Na een tijdje daten, kregen we een relatie en bleef ik ook bij hem slapen. Ik was 18, nog maagd en had totaal geen idee hoe alles in elkaar zat. Er was nooit iemand in mijn leven geweest die mij had uitgelegd wat seks was en hoe het werkte. Ik krijg vandaag nog steeds nachtmerries als ik denk aan die eerste keer. Hij trok mijn kleren uit en duwde zichzelf direct naar binnen. Er werd niet geknuffeld, niet gepraat.

Ik voel soms nog steeds de intense pijn, het brandende gevoel en mijn maag die zich volledig omdraaide. De pijn was niet te verdragen en ik werd er dan ook misselijk van. Toen hij klaar was, trok hij de condoom af en ging direct slapen. Ik voelde iets stromen en rende naar de wc. Daar kwam ik erachter dat ik hevig bloedde, maar ik begreep het niet.

Mensen - vrouwen notabene - praten altijd zo gelukzalig over seks. Het moet je een euforisch gevoel geven en je moet er helemaal gelukkig van worden. Maar bij mij bleef het bloed stromen en de pijn werd ook niet minder.

Waarom zou je dit jezelf aandoen? Waarom zou je dit willen voelen? Ik probeerde me groot te houden en dacht dat als iedereen dit doet, ik me niet moest aanstellen. Ik hoorde mijn moeders stem in mijn hoofd: Ik raapte mezelf bijeen en deed maandverband in mijn slipje.

Niet wetend wat er gebeurd was, liep ik terug naar zijn bed. Die nacht ben ik nog vaak naar de wc geweest om het maandverband te wisselen. Het bloeden leek eindeloos te duren en ook de pijn bleef. Ik kon alleen maar denken dat ik niet zwak mocht zijn. Vier maanden lang liet ik dit elk weekend opnieuw toe. Ik mocht niet anders zijn dan andere vrouwen en ik mocht al helemaal niet zwak zijn.

De rest van de week moest ik bijkomen van de pijn, maar mezelf goed en gelukkig voelen deed ik nooit. Ik kon het echt niet begrijpen. Uiteindelijk kon mijn lichaam de pijn niet meer aan en werd ik ziek. Mijn ex dumpte me, omdat ik niet meer naar hem toe kon komen door mijn ziekte. Ik was verscheurd; ik was al ziek en kon nu ook niet meer vluchten van mijn thuissituatie.

Hoe moest ik nu verder? Ik was pas 18 en zag het helemaal niet meer zitten. Seneca    2 jaar ago    Login om te reageren. Toch heeft IS Islamitische Staat volgens hen die ons zeggen, dat zij er verstand van hebben, dat Islam hier niets mee van doen heeft.

Ik vraag mij af of die zgn. Bedoel je misschien intelligente betweters? Ze denken dat zij het zijn, maar lager dan het IQ van een garnaal is er nu eenmaal niet.

Sorry garnalen, dat ik jullie benoem. Mijn vergelijking met jullie gaat hiermee mank. Janalb    2 jaar ago    Login om te reageren.

Een bataljon mariniers met een tiental scherpschutters maakt zo een eind aan deze beesten, verder zou ik er nog een peloton hongerige varkens na die tijd op los laten. Wachteres    2 jaar ago    Login om te reageren. Simon cp vindt IS ongetwijfeld beschaafd, want anders zou hij het er vast niet mee een zijn dat die hier vrij binnen mogen komen. Of hij gaat ervan uit dat zij, zodra ze hier de grens oversteken, hun gewelddadige opvattingen achterzich laten.

Nou verwacht ik van hem niet veel praktische intelligentie, noch enig ander intellect, want mensen met enig inzicht stemmen niet op de EU. Maar misschien kan hij ons uitleggen waarom Merkel en de EU-elite er geen boon inzien om dat tuig binnen te halen.

Hier verkracht ISIS seksslavinnen: Door Paul van der Bas 2 september Vieze matrassen, schimmel op de muren en eten uit een hondenbak. Reageer Annuleren Je moet ingelogd zijn logged in om te kunnen reageren. Seneca    2 jaar ago    Login om te reageren Toch heeft IS Islamitische Staat volgens hen die ons zeggen, dat zij er verstand van hebben, dat Islam hier niets mee van doen heeft.

Janalb    2 jaar ago    Login om te reageren Een bataljon mariniers met een tiental scherpschutters maakt zo een eind aan deze beesten, verder zou ik er nog een peloton hongerige varkens na die tijd op los laten. Woorden en daden, daar zit een Grand canyon tussen! Janalb    2 jaar ago    Login om te reageren Precies en wat betreft de ISIS schooiers kan ik soms nogal radicaal reageren.

Wachteres    2 jaar ago    Login om te reageren Simon cp vindt IS ongetwijfeld beschaafd, want anders zou hij het er vast niet mee een zijn dat die hier vrij binnen mogen komen.

Zelfverzekerde Max Verstappen is niet van plan zijn rijstijl aan te passen na kritiek collega's Previous. Jongen met autisme flipt helemaal. Wanneer de politie komt slaat de sfeer echter totaal om Next. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.

verkrachting sex sex in lemmer