BLOG

Spuitende tepels gangbang friesland

Een super geil idee leek het mij, waarbij ik opperde dat het wellicht nog geiler was om Ilse vast te binden voor wij de slaapkamer binnen zouden gaan. Dat leek Ron ook wel wat en na nog wat geile details uitgewisseld te hebben spraken we af dat ik de 2 andere mannen op een parkeerplaats vlak bij hun huis zou ontmoeten zodat we tegelijk naar hun huis konden gaan.

Een paar uur later appte hij mij de namen en nummers van ene Jan en Gerard, de twee andere kandidaten voor de mini gangbang met Ilse. Kwart voor 8 was ik op de parkeerplaats en nadat ik de auto parkeerde kreeg ik een bericht van Jan dat hij er ook was. We ontmoetten elkaar en praatten wat over wat zou komen. Het bleek dat hij al een keer een trio met Ilse en Ron had gehad. Later kwam Gerard aanrijden en ook hij was geen onbekende voor Ilse. Ook hij had het genoegen gehad om een trio te mogen doen en was vol lof over Ilse.

Dat waren we alle drie en vol goede moed en met veel zin liepen we naar het huis van Ron en Ilse. Tijdens de wandeling stelde ik voor dat we niet eerder klaar kwamen dan het moment dat we alle drie moesten spuiten. Dan zo goed als mogelijk tegelijk over haar gezicht spuiten zodat Ron een mooie film kon maken.

De mannen lachten en gaven aan dit een erg geil idee te vinden. Om exact 8 uur belden we aan en Ron deed de deur open. Hij fluisterde stil te zijn, Ilse had geen idee wat haar te wachten stond. Hij had niet verteld hoeveel mannen zouden komen, dit zou voor haar de eerste keer zijn dat ze het met meer dan twee mannen zou doen.

Ron had alleen zijn boxershort nog aan en in de woonkamer deed hij die ook uit. Dit was voor ons het teken ons ook uit te kleden. Gerard had een forse pik die al ferm overeind stond, die van Jan, Ron en mij was half stijf maar daar zou snel verandering in komen.

Glimlachend keken we elkaar aan en stilletjes sluipend gingen we achter Ron aan de trap op. In de slaapkamer lag Ilse met haar handen boven haar hoofd vastgebonden aan de spijlen van het bed.

Geblinddoekt lag ze wijdbeens klaar te wachten op wat komen ging. Ron had in zijn ene hand een telefoon om te filmen in zijn andere hand masseerde hij zijn half stijve lul.

Jan liet er geen gras over groeien en knielde voor Ilse en begon haar te likken. Ze begon lichtjes te kreunen op het moment dat ik naast haar gezicht knielde en haar hoofd vastpakte om mijn lul in haar mond te duwen. Wij zeiden niks en keken toe hoe Jan haar inmiddels vingerde en haar spuitend liet klaarkomen. Haar kutsappen spoten eruit, wat een heerlijk gezicht. Jan nam plaats voor Gerard die op haar ging liggen en zijn forse pik geroutineerd in haar kut duwde.

Ritmisch begon hij haar te neuken tot het mijn beurt was. Ik tilde haar benen omhoog en bracht mijn pik in haar kletsnatte kut. Een paar flinke stoten tot mijn ballen erin waarna ik mij snel terugtrok om haar niet vol te spuiten. Jan was als derde, ook hij hield het niet lang vol. Ron verbrak het stilzwijgen en zei: We keken elkaar aan, knikten naar elkaar en al rukkende bracht Gerard zijn pik bij haar gezicht.

Hij commandeerde haar om de mond open te doen en spoot een flinke kwak in haar mond, meerdere stralen belandden over haar gezicht. Zelf zat ik aan de andere kant van haar gezicht en ik trok mij af. Straal na straal belandde op haar wang en haar blinddoek. Gerard werd afgewisseld door Jan die zijn pik in haar mond duwde en haar mond volspoot. Ze slikte het niet door maar liet het uit haar mondhoeken druipen.

Alles werd door Ron gefilmd die mijn plek had ingenomen en heftig rukkend aangaf dat Ilse de mond weer open moest doen. Zijn lading belandde deels in haar mond en deels over haar gezicht. Haar zwarte blinddoek was wit van het zaad, haar wangen, mondhoeken, alles zat er onder.

Gefascineerd zaten we geknield om haar heen en keken we met halfharde lullen toe Ron de shawls losmaakte waarmee zat vastgebonden. Nu ze de handen vrij had kon ze met haar vingers het zaad van haar wangen halen om dit op te likken. Ik keek naar Ron en vroeg of ze ons nu zien mocht. Na zijn bevestiging haalde ik haar blinddoek van haar gezicht en stralend keek Ilse ons aan.

En direct pakte ze de forse pik van Gerard in haar hand en gaf aan dat ze die weer in haar wou hebben. Gerard gaf aan even tijd nodig te hebben, wat Jan en ik bevestigden. Ron bood aan wat drinken te halen en liet ons met Ilse alleen. Jan begon haar te zoenen terwijl Gerard en ik haar borsten en schaamstreek afwisselend met onze handen en mond beroerden. Ilse kronkelde op bed en gaf aan weer geneukt te willen worden. Ze moest echter even geduld hebben, eerst het drankje drinken wat Ron gebracht had en daarna waren we klaar voor de 2e ronde.

Mollige Braziliaanse met enorme tieten laat zich hard ne.. Melody Pleasure verwend haar vent anaal met een voorbind.. Kim's haringparty vol met geiligheid Bekeken: Milf Sunny wordt geneukt op de boot in de Biesbosch door..

Milf Sunny uit elkaar getrokken door drie man sterk Bekeken: Latti heeft veel plezier met haar beste vriendin Diepe anale sex met twee stiefzusjes Bekeken: Lekker spelen met de grote witte borsten en natte kut va..

Opa naar ziekenhuis om balzak na te laten kijken. Heet grietje maakt een geile amateurfilm van zichzelf al.. De lekkere blonde tiener Esmee wordt geneukt in onze stu.. Drie sletjes spelen met elkaar als er plotseling drie ke..

..

Kale kut oma erotische massagesalon nijmegen


Een super geil idee leek het mij, waarbij ik opperde dat het wellicht nog geiler was om Ilse vast te binden voor wij de slaapkamer binnen zouden gaan. Dat leek Ron ook wel wat en na nog wat geile details uitgewisseld te hebben spraken we af dat ik de 2 andere mannen op een parkeerplaats vlak bij hun huis zou ontmoeten zodat we tegelijk naar hun huis konden gaan.

Een paar uur later appte hij mij de namen en nummers van ene Jan en Gerard, de twee andere kandidaten voor de mini gangbang met Ilse. Kwart voor 8 was ik op de parkeerplaats en nadat ik de auto parkeerde kreeg ik een bericht van Jan dat hij er ook was. We ontmoetten elkaar en praatten wat over wat zou komen.

Het bleek dat hij al een keer een trio met Ilse en Ron had gehad. Later kwam Gerard aanrijden en ook hij was geen onbekende voor Ilse. Ook hij had het genoegen gehad om een trio te mogen doen en was vol lof over Ilse. Dat waren we alle drie en vol goede moed en met veel zin liepen we naar het huis van Ron en Ilse. Tijdens de wandeling stelde ik voor dat we niet eerder klaar kwamen dan het moment dat we alle drie moesten spuiten.

Dan zo goed als mogelijk tegelijk over haar gezicht spuiten zodat Ron een mooie film kon maken. De mannen lachten en gaven aan dit een erg geil idee te vinden. Om exact 8 uur belden we aan en Ron deed de deur open. Hij fluisterde stil te zijn, Ilse had geen idee wat haar te wachten stond.

Hij had niet verteld hoeveel mannen zouden komen, dit zou voor haar de eerste keer zijn dat ze het met meer dan twee mannen zou doen. Ron had alleen zijn boxershort nog aan en in de woonkamer deed hij die ook uit. Dit was voor ons het teken ons ook uit te kleden. Gerard had een forse pik die al ferm overeind stond, die van Jan, Ron en mij was half stijf maar daar zou snel verandering in komen.

Glimlachend keken we elkaar aan en stilletjes sluipend gingen we achter Ron aan de trap op. In de slaapkamer lag Ilse met haar handen boven haar hoofd vastgebonden aan de spijlen van het bed. Geblinddoekt lag ze wijdbeens klaar te wachten op wat komen ging. Ron had in zijn ene hand een telefoon om te filmen in zijn andere hand masseerde hij zijn half stijve lul.

Jan liet er geen gras over groeien en knielde voor Ilse en begon haar te likken. Ze begon lichtjes te kreunen op het moment dat ik naast haar gezicht knielde en haar hoofd vastpakte om mijn lul in haar mond te duwen.

Wij zeiden niks en keken toe hoe Jan haar inmiddels vingerde en haar spuitend liet klaarkomen. Haar kutsappen spoten eruit, wat een heerlijk gezicht. Jan nam plaats voor Gerard die op haar ging liggen en zijn forse pik geroutineerd in haar kut duwde.

Ritmisch begon hij haar te neuken tot het mijn beurt was. Ik tilde haar benen omhoog en bracht mijn pik in haar kletsnatte kut. Een paar flinke stoten tot mijn ballen erin waarna ik mij snel terugtrok om haar niet vol te spuiten. Jan was als derde, ook hij hield het niet lang vol. Ron verbrak het stilzwijgen en zei: We keken elkaar aan, knikten naar elkaar en al rukkende bracht Gerard zijn pik bij haar gezicht.

Hij commandeerde haar om de mond open te doen en spoot een flinke kwak in haar mond, meerdere stralen belandden over haar gezicht. Zelf zat ik aan de andere kant van haar gezicht en ik trok mij af. Straal na straal belandde op haar wang en haar blinddoek. Gerard werd afgewisseld door Jan die zijn pik in haar mond duwde en haar mond volspoot. Ze slikte het niet door maar liet het uit haar mondhoeken druipen. Alles werd door Ron gefilmd die mijn plek had ingenomen en heftig rukkend aangaf dat Ilse de mond weer open moest doen.

Zijn lading belandde deels in haar mond en deels over haar gezicht. Haar zwarte blinddoek was wit van het zaad, haar wangen, mondhoeken, alles zat er onder. Gefascineerd zaten we geknield om haar heen en keken we met halfharde lullen toe Ron de shawls losmaakte waarmee zat vastgebonden.

Nu ze de handen vrij had kon ze met haar vingers het zaad van haar wangen halen om dit op te likken. Ik keek naar Ron en vroeg of ze ons nu zien mocht. Na zijn bevestiging haalde ik haar blinddoek van haar gezicht en stralend keek Ilse ons aan. En direct pakte ze de forse pik van Gerard in haar hand en gaf aan dat ze die weer in haar wou hebben.

Gerard gaf aan even tijd nodig te hebben, wat Jan en ik bevestigden. Ron bood aan wat drinken te halen en liet ons met Ilse alleen. Jan begon haar te zoenen terwijl Gerard en ik haar borsten en schaamstreek afwisselend met onze handen en mond beroerden. Ilse kronkelde op bed en gaf aan weer geneukt te willen worden. Ze moest echter even geduld hebben, eerst het drankje drinken wat Ron gebracht had en daarna waren we klaar voor de 2e ronde.

Mollige Braziliaanse met enorme tieten laat zich hard ne.. Melody Pleasure verwend haar vent anaal met een voorbind.. Kim's haringparty vol met geiligheid Bekeken: Milf Sunny wordt geneukt op de boot in de Biesbosch door.. Milf Sunny uit elkaar getrokken door drie man sterk Bekeken: Latti heeft veel plezier met haar beste vriendin Diepe anale sex met twee stiefzusjes Bekeken: Lekker spelen met de grote witte borsten en natte kut va..

Opa naar ziekenhuis om balzak na te laten kijken. Heet grietje maakt een geile amateurfilm van zichzelf al.. De lekkere blonde tiener Esmee wordt geneukt in onze stu.. Drie sletjes spelen met elkaar als er plotseling drie ke..

..

Hij fluisterde stil te zijn, Ilse had geen idee wat haar te wachten stond. Hij had niet verteld hoeveel mannen zouden komen, dit zou voor haar de eerste keer zijn dat ze het met meer dan twee mannen zou doen.

Ron had alleen zijn boxershort nog aan en in de woonkamer deed hij die ook uit. Dit was voor ons het teken ons ook uit te kleden. Gerard had een forse pik die al ferm overeind stond, die van Jan, Ron en mij was half stijf maar daar zou snel verandering in komen.

Glimlachend keken we elkaar aan en stilletjes sluipend gingen we achter Ron aan de trap op. In de slaapkamer lag Ilse met haar handen boven haar hoofd vastgebonden aan de spijlen van het bed. Geblinddoekt lag ze wijdbeens klaar te wachten op wat komen ging. Ron had in zijn ene hand een telefoon om te filmen in zijn andere hand masseerde hij zijn half stijve lul. Jan liet er geen gras over groeien en knielde voor Ilse en begon haar te likken. Ze begon lichtjes te kreunen op het moment dat ik naast haar gezicht knielde en haar hoofd vastpakte om mijn lul in haar mond te duwen.

Wij zeiden niks en keken toe hoe Jan haar inmiddels vingerde en haar spuitend liet klaarkomen. Haar kutsappen spoten eruit, wat een heerlijk gezicht.

Jan nam plaats voor Gerard die op haar ging liggen en zijn forse pik geroutineerd in haar kut duwde. Ritmisch begon hij haar te neuken tot het mijn beurt was.

Ik tilde haar benen omhoog en bracht mijn pik in haar kletsnatte kut. Een paar flinke stoten tot mijn ballen erin waarna ik mij snel terugtrok om haar niet vol te spuiten. Jan was als derde, ook hij hield het niet lang vol. Ron verbrak het stilzwijgen en zei: We keken elkaar aan, knikten naar elkaar en al rukkende bracht Gerard zijn pik bij haar gezicht. Hij commandeerde haar om de mond open te doen en spoot een flinke kwak in haar mond, meerdere stralen belandden over haar gezicht. Zelf zat ik aan de andere kant van haar gezicht en ik trok mij af.

Straal na straal belandde op haar wang en haar blinddoek. Gerard werd afgewisseld door Jan die zijn pik in haar mond duwde en haar mond volspoot. Ze slikte het niet door maar liet het uit haar mondhoeken druipen. Alles werd door Ron gefilmd die mijn plek had ingenomen en heftig rukkend aangaf dat Ilse de mond weer open moest doen. Zijn lading belandde deels in haar mond en deels over haar gezicht. Haar zwarte blinddoek was wit van het zaad, haar wangen, mondhoeken, alles zat er onder.

Gefascineerd zaten we geknield om haar heen en keken we met halfharde lullen toe Ron de shawls losmaakte waarmee zat vastgebonden. Nu ze de handen vrij had kon ze met haar vingers het zaad van haar wangen halen om dit op te likken.

Ik keek naar Ron en vroeg of ze ons nu zien mocht. Na zijn bevestiging haalde ik haar blinddoek van haar gezicht en stralend keek Ilse ons aan. En direct pakte ze de forse pik van Gerard in haar hand en gaf aan dat ze die weer in haar wou hebben.

Gerard gaf aan even tijd nodig te hebben, wat Jan en ik bevestigden. Ron bood aan wat drinken te halen en liet ons met Ilse alleen. Jan begon haar te zoenen terwijl Gerard en ik haar borsten en schaamstreek afwisselend met onze handen en mond beroerden. Ilse kronkelde op bed en gaf aan weer geneukt te willen worden. Ze moest echter even geduld hebben, eerst het drankje drinken wat Ron gebracht had en daarna waren we klaar voor de 2e ronde.

Na het pilsje voor ons en glaasje wijn voor Ilse ging in een stoel zitten met en keek toe hoe wij met Ilse verder gingen. Het was overduidelijk dat Gerard zijn lul haar favoriet was want gulzig begon ze aan zijn pik te trekken terwijl ze zijn eikel in haar mond had. Ritmisch bewoog haar gezicht over zijn lul heen en weer terwijl Jan en ik naast haar zaten. Jan bewoog zijn vingers over haar kont en duwde die naar beneden om haar te vingeren.

Zelf trok ik aan mijn pik en streelde afwisselend haar borsten en haar rug terwijl ik toekeek hoe Jan eerst 1 vinger en vervolgens moeiteloos 2 in haar kontgaatje bracht. Mijn pik was na een tijdje weer op oorlogssterkte en ik nam achter haar plaats. Ik pakte haar kont beet en bracht mijn pik in haar kletsnatte kut om haar te neuken. Toen ze begon te kreunen moest ze stoppen met het pijpen van Gerard, op dat moment trok ik mij terug en duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje aan.

Ze kreunde en op mijn vraag of het pijn deed gaf ze aan dat ze hem er dieper in wilde hebben. Vol overgave begon ze Gerard weer te pijpen terwijl mijn pik diep in haar kont zat. Na een tijdje stopte ik met neuken en Ilse ging bovenop de enorme lul van Gerard zitten. Jan zijn lul was ook weer flink hard en hij duwde Ilse naar voren zodat haar opengesperde kontje voor hem klaar was.

Moeiteloos verdween zijn pik in haar kont en de mannen hadden haar in de sandwich. Meisje dat stoned op de wc zit neemt de vreemde toeter v.. Melody Pleasure verwend haar vent anaal in zn kontje Bekeken: Twee lesbische vriendinnen roken stiekem een jointje en.. Tiener met puisten kont neemt twee pikken van onder Bekeken: Porno Bob laat Spaanse Salma de Nora voor het eerst in h.. Mollige Braziliaanse met enorme tieten laat zich hard ne..

Melody Pleasure verwend haar vent anaal met een voorbind.. Kim's haringparty vol met geiligheid Bekeken: Milf Sunny wordt geneukt op de boot in de Biesbosch door.. Milf Sunny uit elkaar getrokken door drie man sterk Bekeken: Latti heeft veel plezier met haar beste vriendin Diepe anale sex met twee stiefzusjes Bekeken:Tiener geneukt sex nieuwegein


Vrouw zoek sex opasex


Kim's haringparty vol met geiligheid Bekeken: Milf Sunny wordt geneukt op de boot in de Biesbosch door.. Milf Sunny uit elkaar getrokken door drie man sterk Bekeken: Latti heeft veel plezier met haar beste vriendin Diepe anale sex met twee stiefzusjes Bekeken: Lekker spelen met de grote witte borsten en natte kut va.. Opa naar ziekenhuis om balzak na te laten kijken. Heet grietje maakt een geile amateurfilm van zichzelf al..

De lekkere blonde tiener Esmee wordt geneukt in onze stu.. Drie sletjes spelen met elkaar als er plotseling drie ke.. Dries vindt een nieuw aarslikkend sletje en laat haar sp.. Auto's wassen voor geld? Het werd een heerlijke avond in een hotel waar ik het genoegen had om meerdere malen sex te hebben met Ilse.

Een prachtige vrouw met strakke borsten waar forse tepels omhoog priemden en…. Gillende spoot ze stralen kutsap als ik haar vingerde of haar neukte. Ron was wat minder actief en leek het leuker te vinden om toe te kijken hoe ik met Ilse bezig was dan zelf met mijn vriendin bezig te zijn. Dit was ook de reden dat het bij deze ene afspraak bleef, helaas. Nadat onze relatie enkele maanden geleden over was, dacht ik vorige week weer terug aan Ilse.

Het bleek dat zij zo nu en dan nog wel dates hadden, Ron deed de planning daarvan zei ze. Dan bleef het voor haar vaak een verrassing wat er ging gebeuren. Ik liet merken dat ik wel interesse had en vroeg haar mijn nummer aan Ron te geven.

Twee dagen later kreeg ik een app van een onbekend nummer, maar zag aan de foto dat het Ron was. Een lange app waarin hij aangaf mij te herinneren als diegene die Ilse meerdere malen had laten spuiten en zelf ook meerdere keren flinke ladingen kon spuiten. Ik beantwoordde dat de potentie en geiligheid er nog steeds was, dus ja… We besloten te bellen en Ron kwam met een geil voorstel. Hij regelde nog 2 mannen en dan zouden we aankomende zaterdagavond vanaf 8 uur Ilse met ons vieren nemen, waarbij hij minder actief zou zijn.

Dit omdat hij het graag wilde filmen voor de erotische site waar zij nog steeds actief waren. Vanzelfsprekend onherkenbaar in beeld, ook Ilse onherkenbaar omdat die geblinddoekt klaar zou liggen voor ons. Een super geil idee leek het mij, waarbij ik opperde dat het wellicht nog geiler was om Ilse vast te binden voor wij de slaapkamer binnen zouden gaan. Dat leek Ron ook wel wat en na nog wat geile details uitgewisseld te hebben spraken we af dat ik de 2 andere mannen op een parkeerplaats vlak bij hun huis zou ontmoeten zodat we tegelijk naar hun huis konden gaan.

Een paar uur later appte hij mij de namen en nummers van ene Jan en Gerard, de twee andere kandidaten voor de mini gangbang met Ilse. Kwart voor 8 was ik op de parkeerplaats en nadat ik de auto parkeerde kreeg ik een bericht van Jan dat hij er ook was.

We ontmoetten elkaar en praatten wat over wat zou komen. Het bleek dat hij al een keer een trio met Ilse en Ron had gehad. Later kwam Gerard aanrijden en ook hij was geen onbekende voor Ilse. Ook hij had het genoegen gehad om een trio te mogen doen en was vol lof over Ilse. Dat waren we alle drie en vol goede moed en met veel zin liepen we naar het huis van Ron en Ilse. Tijdens de wandeling stelde ik voor dat we niet eerder klaar kwamen dan het moment dat we alle drie moesten spuiten.

Dan zo goed als mogelijk tegelijk over haar gezicht spuiten zodat Ron een mooie film kon maken. De mannen lachten en gaven aan dit een erg geil idee te vinden. Om exact 8 uur belden we aan en Ron deed de deur open. Hij fluisterde stil te zijn, Ilse had geen idee wat haar te wachten stond. Hij had niet verteld hoeveel mannen zouden komen, dit zou voor haar de eerste keer zijn dat ze het met meer dan twee mannen zou doen. Ron had alleen zijn boxershort nog aan en in de woonkamer deed hij die ook uit.

Dit was voor ons het teken ons ook uit te kleden. Gerard had een forse pik die al ferm overeind stond, die van Jan, Ron en mij was half stijf maar daar zou snel verandering in komen. Glimlachend keken we elkaar aan en stilletjes sluipend gingen we achter Ron aan de trap op. In de slaapkamer lag Ilse met haar handen boven haar hoofd vastgebonden aan de spijlen van het bed. Geblinddoekt lag ze wijdbeens klaar te wachten op wat komen ging.

Ron had in zijn ene hand een telefoon om te filmen in zijn andere hand masseerde hij zijn half stijve lul. Jan liet er geen gras over groeien en knielde voor Ilse en begon haar te likken. Ze begon lichtjes te kreunen op het moment dat ik naast haar gezicht knielde en haar hoofd vastpakte om mijn lul in haar mond te duwen. Wij zeiden niks en keken toe hoe Jan haar inmiddels vingerde en haar spuitend liet klaarkomen. Haar kutsappen spoten eruit, wat een heerlijk gezicht.

Jan nam plaats voor Gerard die op haar ging liggen en zijn forse pik geroutineerd in haar kut duwde. Ritmisch begon hij haar te neuken tot het mijn beurt was.

Ik tilde haar benen omhoog en bracht mijn pik in haar kletsnatte kut. Een paar flinke stoten tot mijn ballen erin waarna ik mij snel terugtrok om haar niet vol te spuiten. Jan was als derde, ook hij hield het niet lang vol. Ron verbrak het stilzwijgen en zei: We keken elkaar aan, knikten naar elkaar en al rukkende bracht Gerard zijn pik bij haar gezicht. Hij commandeerde haar om de mond open te doen en spoot een flinke kwak in haar mond, meerdere stralen belandden over haar gezicht.

Zelf zat ik aan de andere kant van haar gezicht en ik trok mij af. Straal na straal belandde op haar wang en haar blinddoek.