BLOG

Sexmethond druip kut

Wat een geweldig lichaam, wat een stel borsten en wat een paar heerlijke heupen en kont. Ik mailde haar een loflied op haar goddelijke lichaam en een verhaal erbij hoe ik haar romantisch en verliefd wilde beminnen.

Onze mail werd steeds hartstochtelijker en geiler. Ida zo heette ze bekende zelfs dat ze ook wat biseksuele fantasieën had. Inmiddels kreeg ik meer mail van andere lezeressen en ik pikte daar nog twee uit die ook biseksuele gevoelens hadden.

Ik had er nu deze drie vrouwen uitverkoren om op korte termijn verder te gaan. Als eerste maakte ik een afspraak met Ida om haar thuis te bezoeken. Ik reed op de afgesproken avond naar haar toe en ze opende de deur. Ze was nog mooier dan op de foto.

Ze stond daar in een dun zomerjurkje die bijna niets verborg. Ze was groot bijna zo lang als ik en een paar borsten die ik schatte op minimaal HH. Haar heupen waren breed en vol en haar kont bol en zacht.

Ik nam haar in mijn armen en kuste haar innig en lang en streelde ondertussen haar zachte weelderige lichaam. Er was geen tijd voor koffie. We rukten elkaar de kleren uit en lagen naakt op de bank te kussen en te strelen. Ik bewonderde de haar heerlijke overdadige lichaam met ogen, handen en mond en ontdekte alle intieme geile plekjes. Haar tepels waren knoppen zo groot als mijn duim en reageerden direct op mijn aanraking door enorm te zwellen.

Onder haar bolle wat hangende buik zat een dikke brede schaamheuvel waarin de spleet der zaligheid ontsprong gevat tussen twee dikke gladde kale wallen die tussen haar benen uit liepen naar achteren als een paar heerlijke vette bolle billen met putjes er in. Haar lichaam was één grote massa bewegend en trillend vlees wat zo zacht was dat ik overal mijn gezicht in moest drukken en het moest kussen. Zij verkende mijn lichaam vol overgave en kreunde toen ze mijn pik zag staan.

Ida wil sexcontact met jongere man. Haar kut begon te spuiten tegen mijn gezicht, ze omklemde met haar vette dijen mijn hoofd met zoveel kracht dat ik dacht dat mijn laatste uur was gelagen en haar lichaam was helemaal op hol.

Haar handen klauwden zich vast in mijn billen en bijtend in de mijn stam rolde ze gillend alle kanten op. Ik drukte mijn tong stevig tegen haar klit en door al haar bewegingen kreeg ze daardoor nog drie orgasmen.

Kussend en strelen lagen we tegen elkaar op de bank en ze vertelde snikkend van genot dat ze nog nooit zo een orgasme had gehad en dat ze mijn slaaf in de liefde wilde zijn. Langzaam trok ik haar overeind en ging op mijn rug liggen. Ik liet haar kut langzaam over mijn pik glijden terwijl ze naar adem hapte kreunde ze: Oh Jan wat is hij groot en lang. Toen ze de volle 20 cm in haar kut had liet ik haar stil op me zitten om even te wennen.

Ik keek naar haar weldadige en wellustige lichaam. Haar grote memmen hingen op haar buik. Haar tieten begonnen onder haar oksels als heerlijke vet rollen en hingen breed naar buiten, de dikke donker roze tepels wezen wat naar beneden en staken wel 3 cm uit.

Haar tepelhoven waren niet zo groot maar opgezwollen en zaten als verdikkingen op haar memmen, onder haar memmen zaten twee grote vet rollen, de éne was haar maag en de andere haar vette buik. Haar navel zat diep gezonken in een grote kuil in haar buik. Onderaan haar buik zag ik haar geile brede schaamheuvel en haar vette schaamlippen die zich om mijn pik hadden geperst. Haar klit stak parmantig uit en ruste tegen mijn keiharde natte stam die in haar kut zat.

Ik keek naar haar heupen en streelde de dikke uitstulpingen vol genot. Ze waren zacht en staken wel 20 cm naar buiten van haar middel, zachtjes kneedde ik het zachte vlees en mijn handen gleden naar haar vette billen.

Oh wat een heerlijke vrouw was dit. Wat een berg zacht weel streelbaar vlees en wat was ze geil. Langzaam trok ik haar voor over en haar vette grote memmen werden geplet tussen onze lichamen, ze persten zich naar buiten en ik wreef wellustig mijn borstkas tegen haar aan.

Mijn tepels voelden haar zachte vlees vol genot. Ik voelde haar klit kloppen tegen mijn stam en mijn handen begonnen haar billen te kneden en te strelen. Mijn vingers gleden van haar kut naar boven naar haar bilnaad en elke keer als ik haar aars aanraakte kreunde ze zacht. Ze begon mijn pik langzaam te berijden en haar genot nam zichtbaar toe door het wrijven van haar klit langs mijn stam. Ik voelde haar inwendige zachte natte vlees om mijn pik wrijven. Haar bewegingen werden steeds heftiger, voorzichtig drukte ik een vinger in haar aars en haar reactie was zo geil dat ze heftig mijn pik nam.

Ik drukte een tweede vinger in haar kontje en begon haar kontje met mijn vingers te neuken. Ze begon me heftig te tongen en al draaiend met haar vette onderlijf kwam ze in een explosie klaar. Trillend bleef ze kussend op me liggen om na te genieten.

Ik streelde haar zachte vette rug en haat zachte trillende billen teder. Ze strekte haar benen zodat ze languit op me lag en haar billen nog zachter aan voelden. Ik genoot van haar zachte lichaam over me heen en mijn pik zat nog steeds diep in haar kloppende kut. Ik had het gevoel of ik helemaal bedekt was door haar lichaam en haar zachte weke vlees mij helemaal ingekapseld had. Zachtjes bleef ik strelen en mijn handen streelden haar nu onder haar oksels waar die vette memmen begonnen.

Aan elke kant begon een dikke vetrol vanuit haar oksel en werd steeds dikker en liep over in die geile heerlijke hangende tieten. Ik fantaseerde hoe het zou zijn haar daar onder haar oksel te neuken tegen zo een hangende schuddende tiet. Ze rolde zich van me af en trok me overeind. Ze zat op haar knieën tussen mijn benen en streelde mijn zak en pik. Ze liet haar memmen op haar armen rusten zodat ze mee bewogen tijdens het strelen. Ik kneep zachtjes in haar dikke tepels en kuste haar mond.

Ik nam haar hoofd in mijn handen en drukte haar mond langzaam naar mijn trillende eikel. Ze keek me geil lachend aan en zei: Ik zal je zaad drinken en je leeg zuigen Jan. Langzaam nam ze mijn pik in haar mond en haar geile tong flitste langs mijn eikel. Meer dan 10 cm kreeg ze niet naar binnen maar het was zalig. Haar handen streelden mijn ballen en mijn bilnaad. Zachtjes drukte ze een vinger in mijn kont wat ik heel aangenaam vond.

Toen ze pijpend de tweede vinger er in drukte kwam ik schokkend klaar. Ik spoot eindeloos en had nog nooit een orgasme gehad wat zo lang duurde, ze bleef maar zuigen en likken en mijn kontje neuken tot mijn pik slap werd. Ze kwam overeind en kuste me innig, ik proefde mijn zaad en haar speeksel en drukte haar goddelijke lijf heerlijk tegen me aan.

Ida ging naar de keuken om wat koffie te maken en ik volgde haar. Ik wou dit geile mooie lichaam geen moment uit het oog verliezen. Als ze liep was het een genot te zien hoe haar dikke billen langs elkaar schoven op geperst door haar dikke bovenbenen, hoe haar memmen heen en weer slingerden als ze bewoog en als ze bukte hoever ze naar beneden hingen.

Ze stond achter het aanrecht en ik stond achter haar. Ik sloeg mijn handen om haar heen en drukte mijn alweer stijve pik in haar bilspleet. Met één hand kneedde ik haar heerlijke hangende vette tieten, mijn andere hand kneedde haar zachte weke buik en trok ik haar tegen mijn lijf.

Ik genoot van het gevoel dat mijn pik tussen de heerlijke weke dikke bollen zachtjes heen en weer gleed. Even later zaten we aan de keuken tafel en ik vertelde haar mijn plannen. Ik keek hoe ze daar op de keuken stoel zat.

Haar brede heupen en dikke bovenbenen puilde ver over de stoel en haar twee vette rollen van maag en buik puilden ver naar buiten en ondersteunden de grote hangende tieten waarvan de uiteinden op haar bovenbenen lagen.

Dit zijn twee vrouwen die net zo denken en voelen als jij Ida, vertelde ik. Mijn handen gleden over haar vet rollen onder haar tieten die geil heen en weer schudden. Ik kneep en streelde het vlees van haar boven benen en heupen wat over de stoel hing, en greep de vet rollen onder haar oksels. Ze zijn wel allebei anders als ik, zei ze.

Ik antwoordde dat het juist de bedoeling was. Moet ik je nu delen met die anderen? Ik legde haar uit dat ik het meest op haar viel maar omdat ze biseksuele gevoelens had ik het voor haar af en toe ook eens anders spannend wou maken. Ze las alle mail die erbij was en begon toen heftig te vingeren tijdens het lezen. Ik wreef haar tieten en hielp haar zo klaarkomen. Ik stelde voor dat we via de mail de dames met elkaar zouden kennis maken, dan een feestje bij Ida thuis zouden houden.

Eerst die van Riet. Ze was een vrouw met brede heupen, volle kont en een smal bovenlijf met een paar slappe lange hangende tieten. Op één foto zag je tussen haar benen een kale kut waar van de schaamlippen bijna 10 cm naar beneden hingen en een enorme klit die eruit zag als dat het eigenlijk een pik had moeten worden, haar billen waren slap en hangend. Alle vrouwen hadden een geschoren kut. Ida bekende dat ze op beide vrouwen best geilde en graag eens een kut wou likken wat ze nog nooit beleefd had.

Ida had een idee hoe we het aan zouden pakken. Ik mail de meiden vertelde ze, dat ze hun minnaar bij mij thuis kunnen ontmoeten. Ik vertelde Ida mijn fantasie: Ik maak een deur met een gat erin zodat alleen mijn pik en ballen erdoor gestoken worden en dan zullen we zien wat er gebeurt.

Ik verzekerde haar tevens dat ik nooit één van de vrouwen zou bezoeken zonder haar omdat zij de heerlijkste van het stel is. Ze knuffelde me en we renden naar de slaapkamer waar we nogmaals intens van elkaar genoten. Twee weken later was het zover. Ik had een deur gemaakt en twee extra gaten zodat ik ook mijn handen erdoor kon steken, en twee gaten waardoor ik kok kijken. We vervingen de deur van haar slaapkamer en hingen een hele grote spiegel op de wand tegenover de deur op.

Op deze manier kon ik alles goed zien. Zonder Ida het wist plaatse ik in de hoek van de hal een camera om alles te kunnen opnemen en later gezamenlijk als geile verassing te kunnen bekijken. Ik verteld Ida dat ze haar speeltjes op een bankje in de hal klaar moest leggen.

Ida vertelde dat ze nog batterijen moest halen en ik gaf haar de opdracht nu te doen. Ik had daar een reden voor: Hij was van mijn leeftijd en een frisse aardige man. Ik begreep waarom hij met Gerda was getrouwd, het jongensachtige figuur met die geile grote klit groot als een pik.

Ik vertelde dat ik ook wel wat biseksuele gevoelens had maar ook nog nooit een andere pik als die van mij zelf in mijn hand had gehad. Tijdens het gesprek werden we beiden wel wat opgewonden maar ik wou mijn verhaal kwijt. Hij vond direct de beide andere vrouwen opwindend en geil. Ik legde hem het basis plan uit dat de dames via het gat eerst met mijn pik en ballen zouden kennis maken om te kijken wat er zou gebeuren aan de andere kant van de deur. Nu ik hem had ontmoet vertelde ik dat hij eerst voor het gat zou staan en als hij was klaar gekomen ik hem zou vervangen.

Ik vroeg hem hoe groot zijn pik was en of hij ook geschoren was. Nee ik ben niet geschoren zij hij. Ik zei dat hij de middag van onze feestavond bij me moest komen en dat hij zich hier moest scheren anders zou Gerda het merken. Hij vond het een beetje eng om zich te scheren dus stelde ik voor het voor hem te doen. Hij kleedde zich uit en ging op een badlaken op mijn bed liggen met zijn benen wijd. Het viel mij op dat zijn pik exact op die van mij leek, alleen het haar maakte het verschil. Ik vertelde hem dat.

Hij vroeg mag ik je pik dan eens zien. Ik kleedde me ook uit en toonde hem mijn geschoren handel. Zijn hand schoot uit naar mijn pik en streelde die zachtjes.

Nee Jeroen bewaren voor vanavond zei ik, maar ondertussen genoot ik wel van de! Jeroen lag daar wijdbeens met een stijve pik.

Ik pakte de tondeuse en schoor hem eerst helemaal kaal en ook tussen zijn billen. Eigenlijk vond ik het best wel een geil gezicht zo als hij daar lag met zijn benen wijd zo hoog mogelijk opgetrokken zodat zijn aars ook te bereiken was. Het liet me niet onberoerd en nam me voor vanavond in het heetst van de strijd wat aandacht daar aan te besteden. Ik zeepte hem in hetgeen hem kreetjes van genot ontlokte.

Ik drukte de scheerkwast wat extra tegen zijn anus en zag tot mijn verwondering dat zijn kontgaatje ver open ging staan. Ik vroeg hem of hij anaal geneukt werd. Jeroen vertelde me toen dat hij voor Gerda een kustpik had gekocht en dat ze hem regelmatig in zijn kont neukte en dat ze hem dan vertelde hoe geil ze het vond als ze een keer twee mannen elkaar zou zien verwennen.

Ik zei tegen Jeroen: Jeroen zag mijn pik steigeren en genoot van de aanblik. Ik begon te scheren en moest uiteraard zijn edele delen in mijn hand houden. Ik voelde een schok van opwinding toen ik zijn zak pakte om zijn kont te scheren. Stiekem liet ik zijn ballen wat in mijn hand rollen en zag zijn pik trillen van genot. Ik was klaar met zijn kont en verplaatste me aan de zijkant van het bed zodat ik de rest kon scheren.

Ik nam zijn stijve pik in mijn hand en genoot van het gevoel. Terwijl ik zijn pik verplaatste van links naar rechts voor het scheren drukte ik het vel wat op en neer. Dikke druppels voorvocht drupten uit zijn eikel en ik drukte het vel helemaal terug om zijn eikel te reinigen.

Ik voelde zijn hand om mijn ballen maar wou nu niet verder gaan. Jeroen zei ik weer. En was klaar met het scheren. Ik vertelde hem waar hij moest wezen en wachten in de auto tot ik hem belde en binnen zou laten. Dus Ida was weg om batterijen te halen en ik belde Jeroen en liet hem snel binnen. Hij keek om zich heen en zag een was mand staan Hij trok een bh uit de mand en verwonderde zich over de grote cups van de bh.

Hij drukte zijn gezicht in een cup en snoof haar lichaamsgeur op. Oh Jan zei hij, Ik heb altijd al een heerlijk dik vet zacht wijf willen neuken en zijn pik stond te druipen. Ik hoorde Ida terug komen en stopte Jeroen onder het bed. Ida en ik maakten de laatste voorbereidingen en toen ging de bel. Gerda stond als eerste voor de deur.

Ida knuffelde haar en trok haar mee naar binnen. Meteen ging de bel weer en daar stond Riet voor de deur. Riet werd geknuffeld door beide vrouwen en gezamenlijk gingen ze naar de kamer. Ik kon ze horen praten en Ida volgde mijn instructies op.

Ze zou Riet als eerste sturen want stel je voor dar Gerda haar eigen pik zou herkennen dan was het feest over. Riet werd naar de hal gestuurd om h! In de hal keek ze om zich heen en zag een stijve pik en een volle zak door het gat van de deur steken.

Voorzichtig betaste ze Jeroen zijn handel en kuste en likte vol overgave zijn trillend lid. Ik begon zachtjes met haar te praten terwijl ik op het tv scherm precies kon zien wat ze deed.

Ze kleedde zich helemaal uit en ging op haar knieën met haar geile slappe tieten tegen zijn pik rijen. Ik liet haar de twee slappe memmen door de gaten van mijn handen steken en Jeroen en ik trokken de memmen zover mogelijk door de gaten. Ik begon een dikke tepel te zuigen en Jeroen wreef met zijn blote eikel over haar tiet en haar tepel.

Ze werd steeds geiler. Ik zag haar via de tv haar kut vingeren terwijl ze helemaal tegen de deur werd getrokken. We lieten haar geile tieten los en ik gaf haar de opdracht die stijve pik te pijpen.

Ik moest oppassen dat ik niet praatte terwijl Jeroen kreunde. Ze zoog de volle lengte in haar mond en pijpte als een gek terwijl ze met haar éne hand aan zijn zak trok en met de andere als een gek tussen haar benen heen en weer ging. Ik had Ida verteld dat ze mee kon kijken op de tv in de kamer en ik hoorde kreunende geluidjes komen uit de kamer.

Jeroen kwam bijna klaar en ik gaf Riet opdracht dat ze haar vette kont tegen de deur moest persen en dat ze dan geneukt zou worden. Op het scherm zag ik haar omdraaien en haar vette kont tegen de deur persen. Haar kont en brede heupen leken eens zo groot toen het weke drillende vlees tegen de deur geperst zat. Ik schoof Jeroen opzij en zag haar vette druipende kut voor het gat. Ik stak mijn beide handen door de andere gaten en greep haar bij die vette heupen.

Ik kneedde het weke vlees en trok haar nog stijver tegen het gat aan. Haar weke vlees puilde door! Ik begon haar natte gleuf te likken en genoot van het weke vlees in mijn handen.

Ik likte haar heftig tot aan haar aarsje toe. Ze kreunde het uit van genot en begon met haar kont te draaien en gilde: Neuke me Neuk me nu!!!. Ik liet Jeroen mijn plaats in nemen en hij drukte zijn grote geile natte pik diep in haar kut terwijl hij ook haar heupen pakte. Ik zag op het scherm haar lange slappe tieten slingeren als een gek en tegen haar buik en gezicht kletsen.

Ze zette zich af tegen een kast die tegenover haar stond en perste steeds harder haar vette kont tegen de deur. Jeroen neukte haar met lange diep halen en kreunde als een gek. Ik sloop naar een andere deur en deed die voorzichtig op een kier en zag in de kamer Ida en Gerda naakt over de grond rollen en bijtend en zuigend hun gezichten op elkanders kut. Ida zoog aan die enorme schaamlippen van Gerda en likte haar gigantisch klit vol overgave. Tussendoor keken ze naar de slingerende tieten van Riet en hoe ze vol overgave haar vette kont tegen de deur perste om die pik zo diep mogelijk in zich te krijgen.

Ik hoorde Jeroen met een enorme kreun klaar komen en Riet haar vette kut volspoot met zaad. Riet voelde het hete zaad met kracht in haar baarmoeder spuiten en kwam gillend en trillend klaar en wreef nog een paar minuten haar vette kont tegen de deur.

Beide meiden in de kamer kregen door die geile beelden ook een orgasme en kwamen kreunend los van elkaar. Jeroen had zijn pik eruit getrokken en Riet was naakt naar de kamer gelopen. Jeroen en ik keken samen door de kier in de kamer en zagen Riet wijdbeens met haar hand tussen haar benen de kamer in komen. Ida dook direct met haar hoofd tussen de benen van Riet, greep haar vette billen en zoog zich vast aan haar kut.

Ze likte en zoog al het zaad uit die weelderige kut. Gerda ging voor haar staan en drukte Riet haar mond tegen haar klit aan en Riet likte en zoog haar klit tot beiden klaar kwamen. Even later zaten de meiden een beetje te strelen en te kussen toen Gerda pruilde: Riet keek om zich heen en zag op de tv de hal. Hebben jullie alles gezien!!! Ja lachten de meiden daarom waren we ook zo geil. Ze keken naar het scherm waar ik mijn trillende geile pik door het gat stak en met mijn hand mijn ballen streelde en mijn zwaar gezwollen eikel bloot legde.

Gerda vloog overeind en schoot de hal in. Ze greep mijn pik en slurpte hem diep in haar mond. Ze likte de hele stam en zoog bal voor bal naar binnen. Zo zei ik, Je bent me een geile, jij krijgt een speciale behandeling. Ik liet haar even likken en pijpen en kneep in haar kleine harde tietjes.

Ik gaf haar de opdracht haar kut voor het gat te steken. Ze draaide zich om en ik zag de geile lange schaamlippen door het gat steken en haar klit uitdagend naar me kijken.

Ik greep haar smalle benige heupen en trok ook haar vast tegen de deur aan. Jeroen zat met zijn pik te spelen en keek naar mij en het scherm. Eindelijk kwam zijn wens uit om zijn vrouw eens door een ander geneukt te zien. Ik zoog haar lange goed doorbloede schaamlippen diep in mijn mond en terwijl mijn tong naar binnen schoot trok en drukte ik mijn hoofd heen en weer. Haar schaamlippen rekten wel op tot 15 cm en het was werkelijk een mond vol. Ik vingerde haar aars wat kreten van genot ontlokte.

Toen ze bijna een orgasme had wenkte ik Jeroen en liet hem zijn pik diep in haat kut steken. Ik pakte de lange schaamlippen en trok er flink aan toen hij begon te neuken. Ik gaf ze over aan Jeroen en die trok haar aan haar schaamlippen klem tegen de deur. Ik liep snel om en voor dat Gerda wist wat er gebeurde drukte ik mijn pik diep in haar mond en greep haar hoofd en neukte haar tot diep in haar keel. Ze kreunde van genot een pik in haar kut en een pik in haar mond.

Ik fluisterde dat ze niemand mocht vertellen dat er twee mannen waren want dat het een verassing was voor later. Ik dwong haar zo te blijven staan en fluisterde tegen Jeroen dat hij haar kut moest leeg likken en zuigen anders hadden ze het in de gaten. Gerda speelde kreunend met mijn ballen en likte mijn eikel zachtjes terwijl ze geheel leeg gezogen werd en kwam nog een keer klaar. En laat haar kreunen als de grote lul diep en hard in haar gaat.

Lekker geneukt door een oude zwerver met een grote lul. Dit jonge grietje doet als project iedere dag iemand, een vreemde, een plezier door een wens te vervullen. Vandaag mocht een oude zwerver een wens doen. Hij wenste om haar te mogen neuken.

Het mooie meisje begint met enige tegenzin die oude lul te pijpen. Maar tegen de tijd dat zijn  lul hard en groot is en zijn tong in haar kutje zit is die tegenzin verdwenen Wantrouwende meid plaatst camera om haar vriendje te begluren. Omdat ze denkt dat hij vreemdgaat, heeft ze een kleine camera geplaatst. Zodat ze precies kan zien, wat hij doet als zij aan het werk is. En wat ze ziet, daar wordt ze niet blij van. Ze ziet hoe haar zusje hem begint te pijpen en hoe ze vervolgens neuken op haar bed.

Een sensuele lesbische seks scene vam een pornpro met een sexy blonde newbee. Deze sexy blonde newby doet vandaag haar eerste pornofilm. Ze wilde graag een sensuele lesbische seks scene om mee te beginnen. En de pornpro, de bazin zelf gaat dat mooie kutje verwennen. Dat kutje likken,vingeren en natuurlijk neuken met een dildo. Blond meisje neukt zichzelf met grote dildo. Jong blond sletje heeft haar dildo vastgeplakt aan de deur.

Als ze met haar kontje op en neer gaat, kan ze haar eigen natte kutje neuken. Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob op naaktstrand. Op een naaktstrand kan deze geile slet niet van zijn lekkere lul afblijven, en dat doet ze dan ook niet. Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob.

Gangbangen met een groep groot geschapen negers. Gangbangen met een groep groot geschapen negers is wat een geil blond sletje gewoon doet in haar achtertuin. Alsof niemand haar kan horen kermen wanneer ze geneukt word. Geile cougar met dikke tieten pakt een dikke neger pik. Geile cougar met dikke tieten doet een sexy striptease voor die lekkere neger en pakt zijn dikke neger pik in mondje en natte kutje. Girl houden van grote piemel. Sex op de sportschool.

Op de sportschool staat een lekker geil ding zich in het zweet te werken. De trainer komt binnen stapt op haar af en doet haar topje omhoog zodat haar grote borsten eruit springen. Meisje doet geil vingeren voor de webcam.

Eerst kijkt ze een beetje moeilijk maar dan gaat ze van start achter haar webcam, hupaa die kale kut en beeld en maar vingeren. Geniet zij ook wel van de seks. Je gaat je het afvragen, geniet zij ook wel van de seks?

Ze kijkt er een beetje suf bij maar doet wel alles wat hij haar vraagt. Wil jij een vinger in je anus, oke doen we! Vastgebonden bruidegom keihard geneukt. Terwijl ze vastgebonden op haar rug ligt vingert ze haar klitje, dit doet de bruidegom totdat haar man het van haar overneemt. Hardhandig is hij wel, maar goed ze zal het wel verdienen.

...

Grote negerpik sex adressen in belgie

Toen ze de volle 20 cm in haar kut had liet ik haar stil op me zitten om even te wennen. Ik keek naar haar weldadige en wellustige lichaam. Haar grote memmen hingen op haar buik. Haar tieten begonnen onder haar oksels als heerlijke vet rollen en hingen breed naar buiten, de dikke donker roze tepels wezen wat naar beneden en staken wel 3 cm uit. Haar tepelhoven waren niet zo groot maar opgezwollen en zaten als verdikkingen op haar memmen, onder haar memmen zaten twee grote vet rollen, de éne was haar maag en de andere haar vette buik.

Haar navel zat diep gezonken in een grote kuil in haar buik. Onderaan haar buik zag ik haar geile brede schaamheuvel en haar vette schaamlippen die zich om mijn pik hadden geperst.

Haar klit stak parmantig uit en ruste tegen mijn keiharde natte stam die in haar kut zat. Ik keek naar haar heupen en streelde de dikke uitstulpingen vol genot. Ze waren zacht en staken wel 20 cm naar buiten van haar middel, zachtjes kneedde ik het zachte vlees en mijn handen gleden naar haar vette billen.

Oh wat een heerlijke vrouw was dit. Wat een berg zacht weel streelbaar vlees en wat was ze geil. Langzaam trok ik haar voor over en haar vette grote memmen werden geplet tussen onze lichamen, ze persten zich naar buiten en ik wreef wellustig mijn borstkas tegen haar aan. Mijn tepels voelden haar zachte vlees vol genot. Ik voelde haar klit kloppen tegen mijn stam en mijn handen begonnen haar billen te kneden en te strelen. Mijn vingers gleden van haar kut naar boven naar haar bilnaad en elke keer als ik haar aars aanraakte kreunde ze zacht.

Ze begon mijn pik langzaam te berijden en haar genot nam zichtbaar toe door het wrijven van haar klit langs mijn stam. Ik voelde haar inwendige zachte natte vlees om mijn pik wrijven.

Haar bewegingen werden steeds heftiger, voorzichtig drukte ik een vinger in haar aars en haar reactie was zo geil dat ze heftig mijn pik nam. Ik drukte een tweede vinger in haar kontje en begon haar kontje met mijn vingers te neuken. Ze begon me heftig te tongen en al draaiend met haar vette onderlijf kwam ze in een explosie klaar. Trillend bleef ze kussend op me liggen om na te genieten.

Ik streelde haar zachte vette rug en haat zachte trillende billen teder. Ze strekte haar benen zodat ze languit op me lag en haar billen nog zachter aan voelden.

Ik genoot van haar zachte lichaam over me heen en mijn pik zat nog steeds diep in haar kloppende kut. Ik had het gevoel of ik helemaal bedekt was door haar lichaam en haar zachte weke vlees mij helemaal ingekapseld had. Zachtjes bleef ik strelen en mijn handen streelden haar nu onder haar oksels waar die vette memmen begonnen. Aan elke kant begon een dikke vetrol vanuit haar oksel en werd steeds dikker en liep over in die geile heerlijke hangende tieten.

Ik fantaseerde hoe het zou zijn haar daar onder haar oksel te neuken tegen zo een hangende schuddende tiet. Ze rolde zich van me af en trok me overeind.

Ze zat op haar knieën tussen mijn benen en streelde mijn zak en pik. Ze liet haar memmen op haar armen rusten zodat ze mee bewogen tijdens het strelen. Ik kneep zachtjes in haar dikke tepels en kuste haar mond. Ik nam haar hoofd in mijn handen en drukte haar mond langzaam naar mijn trillende eikel. Ze keek me geil lachend aan en zei: Ik zal je zaad drinken en je leeg zuigen Jan. Langzaam nam ze mijn pik in haar mond en haar geile tong flitste langs mijn eikel.

Meer dan 10 cm kreeg ze niet naar binnen maar het was zalig. Haar handen streelden mijn ballen en mijn bilnaad. Zachtjes drukte ze een vinger in mijn kont wat ik heel aangenaam vond.

Toen ze pijpend de tweede vinger er in drukte kwam ik schokkend klaar. Ik spoot eindeloos en had nog nooit een orgasme gehad wat zo lang duurde, ze bleef maar zuigen en likken en mijn kontje neuken tot mijn pik slap werd. Ze kwam overeind en kuste me innig, ik proefde mijn zaad en haar speeksel en drukte haar goddelijke lijf heerlijk tegen me aan. Ida ging naar de keuken om wat koffie te maken en ik volgde haar. Ik wou dit geile mooie lichaam geen moment uit het oog verliezen.

Als ze liep was het een genot te zien hoe haar dikke billen langs elkaar schoven op geperst door haar dikke bovenbenen, hoe haar memmen heen en weer slingerden als ze bewoog en als ze bukte hoever ze naar beneden hingen. Ze stond achter het aanrecht en ik stond achter haar.

Ik sloeg mijn handen om haar heen en drukte mijn alweer stijve pik in haar bilspleet. Met één hand kneedde ik haar heerlijke hangende vette tieten, mijn andere hand kneedde haar zachte weke buik en trok ik haar tegen mijn lijf.

Ik genoot van het gevoel dat mijn pik tussen de heerlijke weke dikke bollen zachtjes heen en weer gleed. Even later zaten we aan de keuken tafel en ik vertelde haar mijn plannen.

Ik keek hoe ze daar op de keuken stoel zat. Haar brede heupen en dikke bovenbenen puilde ver over de stoel en haar twee vette rollen van maag en buik puilden ver naar buiten en ondersteunden de grote hangende tieten waarvan de uiteinden op haar bovenbenen lagen.

Dit zijn twee vrouwen die net zo denken en voelen als jij Ida, vertelde ik. Mijn handen gleden over haar vet rollen onder haar tieten die geil heen en weer schudden. Ik kneep en streelde het vlees van haar boven benen en heupen wat over de stoel hing, en greep de vet rollen onder haar oksels.

Ze zijn wel allebei anders als ik, zei ze. Ik antwoordde dat het juist de bedoeling was. Moet ik je nu delen met die anderen? Ik legde haar uit dat ik het meest op haar viel maar omdat ze biseksuele gevoelens had ik het voor haar af en toe ook eens anders spannend wou maken.

Ze las alle mail die erbij was en begon toen heftig te vingeren tijdens het lezen. Ik wreef haar tieten en hielp haar zo klaarkomen. Ik stelde voor dat we via de mail de dames met elkaar zouden kennis maken, dan een feestje bij Ida thuis zouden houden. Eerst die van Riet.

Ze was een vrouw met brede heupen, volle kont en een smal bovenlijf met een paar slappe lange hangende tieten. Op één foto zag je tussen haar benen een kale kut waar van de schaamlippen bijna 10 cm naar beneden hingen en een enorme klit die eruit zag als dat het eigenlijk een pik had moeten worden, haar billen waren slap en hangend.

Alle vrouwen hadden een geschoren kut. Ida bekende dat ze op beide vrouwen best geilde en graag eens een kut wou likken wat ze nog nooit beleefd had.

Ida had een idee hoe we het aan zouden pakken. Ik mail de meiden vertelde ze, dat ze hun minnaar bij mij thuis kunnen ontmoeten. Ik vertelde Ida mijn fantasie: Ik maak een deur met een gat erin zodat alleen mijn pik en ballen erdoor gestoken worden en dan zullen we zien wat er gebeurt. Ik verzekerde haar tevens dat ik nooit één van de vrouwen zou bezoeken zonder haar omdat zij de heerlijkste van het stel is.

Ze knuffelde me en we renden naar de slaapkamer waar we nogmaals intens van elkaar genoten. Twee weken later was het zover. Ik had een deur gemaakt en twee extra gaten zodat ik ook mijn handen erdoor kon steken, en twee gaten waardoor ik kok kijken. We vervingen de deur van haar slaapkamer en hingen een hele grote spiegel op de wand tegenover de deur op. Op deze manier kon ik alles goed zien. Zonder Ida het wist plaatse ik in de hoek van de hal een camera om alles te kunnen opnemen en later gezamenlijk als geile verassing te kunnen bekijken.

Ik verteld Ida dat ze haar speeltjes op een bankje in de hal klaar moest leggen. Ida vertelde dat ze nog batterijen moest halen en ik gaf haar de opdracht nu te doen. Ik had daar een reden voor: Hij was van mijn leeftijd en een frisse aardige man. Ik begreep waarom hij met Gerda was getrouwd, het jongensachtige figuur met die geile grote klit groot als een pik. Ik vertelde dat ik ook wel wat biseksuele gevoelens had maar ook nog nooit een andere pik als die van mij zelf in mijn hand had gehad.

Tijdens het gesprek werden we beiden wel wat opgewonden maar ik wou mijn verhaal kwijt. Hij vond direct de beide andere vrouwen opwindend en geil. Ik legde hem het basis plan uit dat de dames via het gat eerst met mijn pik en ballen zouden kennis maken om te kijken wat er zou gebeuren aan de andere kant van de deur. Nu ik hem had ontmoet vertelde ik dat hij eerst voor het gat zou staan en als hij was klaar gekomen ik hem zou vervangen.

Ik vroeg hem hoe groot zijn pik was en of hij ook geschoren was. Nee ik ben niet geschoren zij hij. Ik zei dat hij de middag van onze feestavond bij me moest komen en dat hij zich hier moest scheren anders zou Gerda het merken. Hij vond het een beetje eng om zich te scheren dus stelde ik voor het voor hem te doen. Hij kleedde zich uit en ging op een badlaken op mijn bed liggen met zijn benen wijd. Het viel mij op dat zijn pik exact op die van mij leek, alleen het haar maakte het verschil.

Ik vertelde hem dat. Hij vroeg mag ik je pik dan eens zien. Ik kleedde me ook uit en toonde hem mijn geschoren handel. Zijn hand schoot uit naar mijn pik en streelde die zachtjes. Nee Jeroen bewaren voor vanavond zei ik, maar ondertussen genoot ik wel van de! Jeroen lag daar wijdbeens met een stijve pik. Ik pakte de tondeuse en schoor hem eerst helemaal kaal en ook tussen zijn billen. Eigenlijk vond ik het best wel een geil gezicht zo als hij daar lag met zijn benen wijd zo hoog mogelijk opgetrokken zodat zijn aars ook te bereiken was.

Het liet me niet onberoerd en nam me voor vanavond in het heetst van de strijd wat aandacht daar aan te besteden. Ik zeepte hem in hetgeen hem kreetjes van genot ontlokte. Ik drukte de scheerkwast wat extra tegen zijn anus en zag tot mijn verwondering dat zijn kontgaatje ver open ging staan. Ik vroeg hem of hij anaal geneukt werd. Jeroen vertelde me toen dat hij voor Gerda een kustpik had gekocht en dat ze hem regelmatig in zijn kont neukte en dat ze hem dan vertelde hoe geil ze het vond als ze een keer twee mannen elkaar zou zien verwennen.

Ik zei tegen Jeroen: Jeroen zag mijn pik steigeren en genoot van de aanblik. Ik begon te scheren en moest uiteraard zijn edele delen in mijn hand houden. Ik voelde een schok van opwinding toen ik zijn zak pakte om zijn kont te scheren. Stiekem liet ik zijn ballen wat in mijn hand rollen en zag zijn pik trillen van genot. Ik was klaar met zijn kont en verplaatste me aan de zijkant van het bed zodat ik de rest kon scheren.

Ik nam zijn stijve pik in mijn hand en genoot van het gevoel. Terwijl ik zijn pik verplaatste van links naar rechts voor het scheren drukte ik het vel wat op en neer. Dikke druppels voorvocht drupten uit zijn eikel en ik drukte het vel helemaal terug om zijn eikel te reinigen. Ik voelde zijn hand om mijn ballen maar wou nu niet verder gaan. Jeroen zei ik weer. En was klaar met het scheren. Ik vertelde hem waar hij moest wezen en wachten in de auto tot ik hem belde en binnen zou laten.

Dus Ida was weg om batterijen te halen en ik belde Jeroen en liet hem snel binnen. Hij keek om zich heen en zag een was mand staan Hij trok een bh uit de mand en verwonderde zich over de grote cups van de bh. Hij drukte zijn gezicht in een cup en snoof haar lichaamsgeur op.

Oh Jan zei hij, Ik heb altijd al een heerlijk dik vet zacht wijf willen neuken en zijn pik stond te druipen. Ik hoorde Ida terug komen en stopte Jeroen onder het bed. Ida en ik maakten de laatste voorbereidingen en toen ging de bel. Gerda stond als eerste voor de deur. Ida knuffelde haar en trok haar mee naar binnen. Meteen ging de bel weer en daar stond Riet voor de deur. Riet werd geknuffeld door beide vrouwen en gezamenlijk gingen ze naar de kamer. Ik kon ze horen praten en Ida volgde mijn instructies op.

Ze zou Riet als eerste sturen want stel je voor dar Gerda haar eigen pik zou herkennen dan was het feest over. Riet werd naar de hal gestuurd om h! In de hal keek ze om zich heen en zag een stijve pik en een volle zak door het gat van de deur steken.

Voorzichtig betaste ze Jeroen zijn handel en kuste en likte vol overgave zijn trillend lid. Ik begon zachtjes met haar te praten terwijl ik op het tv scherm precies kon zien wat ze deed. Ze kleedde zich helemaal uit en ging op haar knieën met haar geile slappe tieten tegen zijn pik rijen.

Ik liet haar de twee slappe memmen door de gaten van mijn handen steken en Jeroen en ik trokken de memmen zover mogelijk door de gaten. Ik begon een dikke tepel te zuigen en Jeroen wreef met zijn blote eikel over haar tiet en haar tepel. Ze werd steeds geiler. Ik zag haar via de tv haar kut vingeren terwijl ze helemaal tegen de deur werd getrokken. We lieten haar geile tieten los en ik gaf haar de opdracht die stijve pik te pijpen.

Ik moest oppassen dat ik niet praatte terwijl Jeroen kreunde. Ze zoog de volle lengte in haar mond en pijpte als een gek terwijl ze met haar éne hand aan zijn zak trok en met de andere als een gek tussen haar benen heen en weer ging. Ik had Ida verteld dat ze mee kon kijken op de tv in de kamer en ik hoorde kreunende geluidjes komen uit de kamer. Jeroen kwam bijna klaar en ik gaf Riet opdracht dat ze haar vette kont tegen de deur moest persen en dat ze dan geneukt zou worden.

Op het scherm zag ik haar omdraaien en haar vette kont tegen de deur persen. Haar kont en brede heupen leken eens zo groot toen het weke drillende vlees tegen de deur geperst zat. Ik schoof Jeroen opzij en zag haar vette druipende kut voor het gat. Ik stak mijn beide handen door de andere gaten en greep haar bij die vette heupen. Ik kneedde het weke vlees en trok haar nog stijver tegen het gat aan.

Haar weke vlees puilde door! Ik begon haar natte gleuf te likken en genoot van het weke vlees in mijn handen. Ik likte haar heftig tot aan haar aarsje toe. Ze kreunde het uit van genot en begon met haar kont te draaien en gilde: Neuke me Neuk me nu!!!. Ik liet Jeroen mijn plaats in nemen en hij drukte zijn grote geile natte pik diep in haar kut terwijl hij ook haar heupen pakte.

Ik zag op het scherm haar lange slappe tieten slingeren als een gek en tegen haar buik en gezicht kletsen. Ze zette zich af tegen een kast die tegenover haar stond en perste steeds harder haar vette kont tegen de deur. Jeroen neukte haar met lange diep halen en kreunde als een gek. Ik sloop naar een andere deur en deed die voorzichtig op een kier en zag in de kamer Ida en Gerda naakt over de grond rollen en bijtend en zuigend hun gezichten op elkanders kut.

Ida zoog aan die enorme schaamlippen van Gerda en likte haar gigantisch klit vol overgave. Tussendoor keken ze naar de slingerende tieten van Riet en hoe ze vol overgave haar vette kont tegen de deur perste om die pik zo diep mogelijk in zich te krijgen.

Ik hoorde Jeroen met een enorme kreun klaar komen en Riet haar vette kut volspoot met zaad. Riet voelde het hete zaad met kracht in haar baarmoeder spuiten en kwam gillend en trillend klaar en wreef nog een paar minuten haar vette kont tegen de deur. Beide meiden in de kamer kregen door die geile beelden ook een orgasme en kwamen kreunend los van elkaar.

Jeroen had zijn pik eruit getrokken en Riet was naakt naar de kamer gelopen. Jeroen en ik keken samen door de kier in de kamer en zagen Riet wijdbeens met haar hand tussen haar benen de kamer in komen.

Ida dook direct met haar hoofd tussen de benen van Riet, greep haar vette billen en zoog zich vast aan haar kut. Ze likte en zoog al het zaad uit die weelderige kut. Gerda ging voor haar staan en drukte Riet haar mond tegen haar klit aan en Riet likte en zoog haar klit tot beiden klaar kwamen.

Even later zaten de meiden een beetje te strelen en te kussen toen Gerda pruilde: Riet keek om zich heen en zag op de tv de hal. Hebben jullie alles gezien!!! Ja lachten de meiden daarom waren we ook zo geil.

Ze keken naar het scherm waar ik mijn trillende geile pik door het gat stak en met mijn hand mijn ballen streelde en mijn zwaar gezwollen eikel bloot legde. Gerda vloog overeind en schoot de hal in. Ze greep mijn pik en slurpte hem diep in haar mond. Ze likte de hele stam en zoog bal voor bal naar binnen. Zo zei ik, Je bent me een geile, jij krijgt een speciale behandeling. Ik liet haar even likken en pijpen en kneep in haar kleine harde tietjes.

Ik gaf haar de opdracht haar kut voor het gat te steken. Ze draaide zich om en ik zag de geile lange schaamlippen door het gat steken en haar klit uitdagend naar me kijken. Ik greep haar smalle benige heupen en trok ook haar vast tegen de deur aan. Jeroen zat met zijn pik te spelen en keek naar mij en het scherm. Eindelijk kwam zijn wens uit om zijn vrouw eens door een ander geneukt te zien. Ik zoog haar lange goed doorbloede schaamlippen diep in mijn mond en terwijl mijn tong naar binnen schoot trok en drukte ik mijn hoofd heen en weer.

Haar schaamlippen rekten wel op tot 15 cm en het was werkelijk een mond vol. Ik vingerde haar aars wat kreten van genot ontlokte. Toen ze bijna een orgasme had wenkte ik Jeroen en liet hem zijn pik diep in haat kut steken. Ik pakte de lange schaamlippen en trok er flink aan toen hij begon te neuken.

Ik gaf ze over aan Jeroen en die trok haar aan haar schaamlippen klem tegen de deur. Ik liep snel om en voor dat Gerda wist wat er gebeurde drukte ik mijn pik diep in haar mond en greep haar hoofd en neukte haar tot diep in haar keel.

Ze kreunde van genot een pik in haar kut en een pik in haar mond. Ik fluisterde dat ze niemand mocht vertellen dat er twee mannen waren want dat het een verassing was voor later. Ik dwong haar zo te blijven staan en fluisterde tegen Jeroen dat hij haar kut moest leeg likken en zuigen anders hadden ze het in de gaten. Gerda speelde kreunend met mijn ballen en likte mijn eikel zachtjes terwijl ze geheel leeg gezogen werd en kwam nog een keer klaar.

We liepen samen naar de kamer. De meiden in de kamer lagen heerlijk in elkanders armen te kussen en na te genieten. Ze hadden elkanders kutten leeg gezogen en klaar gelikt tot ze beiden een orgasme hadden gehad. Gerda en Riet genoten van de vette tieten van Ida, ze lagen regelmatig aan haar vette tepels te zuigen en streelden en kneden het weke vlees vol overgave.

Gerda zat wijdbeens op de tafel en streelde haar klit met een dikke tepel van Ida. De tepel glinsterde van haar geil en Gerda had bijna een orgasme.

Ik trok Ida weg bij Gerda en zette Riet in haar plaats tussen de gespreide benen. Ik greep een lange slappe tiet van Riet en trok Gerda haar schaamlippen wijd uiteen. Wat zit ik vol en wat een geil gevoel, gilde Gerda. Geil keek Ida toe hoe Riet haar lichaam tussen de magere trillende dijen van Gerda perste en met haar vette tepel de zwaar gezwollen klit verwende.

Ik deed het licht uit opende snel de deur van de slaapkamer en liet Jeroen binnen. Jeroen dook achter Riet en perste zijn stijve pik in haar vette drijfnatte kut, greep haar vette zachte heupen en begon te neuken tot de stukken er af vlogen. Ik nam Ida mee naar de bank en dook kussend in haar zachte vlees genietend en strelend van dit heerlijke wellustige lichaam trok ik haar bovenop mij. We tongen en streelden vol genot en mijn pik bevond zich diep in haar heerlijke zachte natte grotten.

Oh wat is ze toch een goddelijk wijf, ik vond de andere vrouwen ook geil maar mijn Ida was werkelijk het einde. Mijn handen voelden alle vetrollen en zachte plooien en ik genoot intens van de zachtheid van haar lichaam. Kreunend wreef ze haar rollende vlees plooien tegen me aan en ik begon haar aars te verwennen. Ik wreef geil van haar kut naar boven en in korte tijd had ik twee vingers die neukend haar kontgaatje verwenden.

Ze kreunde intens van genot en kuste me zo heftig dat ik naar adem snakte. Haar zachte lichaam schoot heen en weer over mij met als één doel een geweldig orgasme. Ik voelde haar gezwollen klit als een vinger langs mijn stam schuiven. Plots voelde ik een harde hand die mijn vingers uit haar kontje trokken. Shit dat moest Jeroen zijn. Zijn handen gleden over haar billen en hij greep mijn hand en legde die om zijn pik.

Haar lichaam zat even stokstijf toen Jeroen zijn pik diep in haar kont drukte. Hij greep haar zachte vette heupen en voelde hoe het weke vlees tussen zijn vingers door rolden. Dit wond hem zo op dat hij heftig en diep begon te stoten.

Ida kuste me heftig terwijl stromen speeksel uit haar mond liep van opwinding. Lekker geneukt door een oude zwerver met een grote lul. Dit jonge grietje doet als project iedere dag iemand, een vreemde, een plezier door een wens te vervullen.

Vandaag mocht een oude zwerver een wens doen. Hij wenste om haar te mogen neuken. Het mooie meisje begint met enige tegenzin die oude lul te pijpen. Maar tegen de tijd dat zijn  lul hard en groot is en zijn tong in haar kutje zit is die tegenzin verdwenen Wantrouwende meid plaatst camera om haar vriendje te begluren.

Omdat ze denkt dat hij vreemdgaat, heeft ze een kleine camera geplaatst. Zodat ze precies kan zien, wat hij doet als zij aan het werk is. En wat ze ziet, daar wordt ze niet blij van. Ze ziet hoe haar zusje hem begint te pijpen en hoe ze vervolgens neuken op haar bed.

Een sensuele lesbische seks scene vam een pornpro met een sexy blonde newbee. Deze sexy blonde newby doet vandaag haar eerste pornofilm. Ze wilde graag een sensuele lesbische seks scene om mee te beginnen.

En de pornpro, de bazin zelf gaat dat mooie kutje verwennen. Dat kutje likken,vingeren en natuurlijk neuken met een dildo. Blond meisje neukt zichzelf met grote dildo. Jong blond sletje heeft haar dildo vastgeplakt aan de deur. Als ze met haar kontje op en neer gaat, kan ze haar eigen natte kutje neuken. Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob op naaktstrand. Op een naaktstrand kan deze geile slet niet van zijn lekkere lul afblijven, en dat doet ze dan ook niet.

Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob. Gangbangen met een groep groot geschapen negers. Gangbangen met een groep groot geschapen negers is wat een geil blond sletje gewoon doet in haar achtertuin. Alsof niemand haar kan horen kermen wanneer ze geneukt word.

Geile cougar met dikke tieten pakt een dikke neger pik. Geile cougar met dikke tieten doet een sexy striptease voor die lekkere neger en pakt zijn dikke neger pik in mondje en natte kutje.

Girl houden van grote piemel. Sex op de sportschool. Op de sportschool staat een lekker geil ding zich in het zweet te werken. De trainer komt binnen stapt op haar af en doet haar topje omhoog zodat haar grote borsten eruit springen.

Meisje doet geil vingeren voor de webcam. Eerst kijkt ze een beetje moeilijk maar dan gaat ze van start achter haar webcam, hupaa die kale kut en beeld en maar vingeren. Geniet zij ook wel van de seks. Je gaat je het afvragen, geniet zij ook wel van de seks? Ze kijkt er een beetje suf bij maar doet wel alles wat hij haar vraagt.

Wil jij een vinger in je anus, oke doen we! Vastgebonden bruidegom keihard geneukt. Terwijl ze vastgebonden op haar rug ligt vingert ze haar klitje, dit doet de bruidegom totdat haar man het van haar overneemt.

Hardhandig is hij wel, maar goed ze zal het wel verdienen. Na de hardhandige klit massage wordt de bruidegom snoeihard in haar kutje geneukt.

Wat een geweldig lichaam, wat een stel borsten en wat een paar heerlijke heupen en kont. Ik mailde haar een loflied op haar goddelijke lichaam en een verhaal erbij hoe ik haar romantisch en verliefd wilde beminnen.

Onze mail werd steeds hartstochtelijker en geiler. Ida zo heette ze bekende zelfs dat ze ook wat biseksuele fantasieën had. Inmiddels kreeg ik meer mail van andere lezeressen en ik pikte daar nog twee uit die ook biseksuele gevoelens hadden. Ik had er nu deze drie vrouwen uitverkoren om op korte termijn verder te gaan. Als eerste maakte ik een afspraak met Ida om haar thuis te bezoeken.

Ik reed op de afgesproken avond naar haar toe en ze opende de deur. Ze was nog mooier dan op de foto. Ze stond daar in een dun zomerjurkje die bijna niets verborg. Ze was groot bijna zo lang als ik en een paar borsten die ik schatte op minimaal HH.

Haar heupen waren breed en vol en haar kont bol en zacht. Ik nam haar in mijn armen en kuste haar innig en lang en streelde ondertussen haar zachte weelderige lichaam. Er was geen tijd voor koffie. We rukten elkaar de kleren uit en lagen naakt op de bank te kussen en te strelen.

Ik bewonderde de haar heerlijke overdadige lichaam met ogen, handen en mond en ontdekte alle intieme geile plekjes. Haar tepels waren knoppen zo groot als mijn duim en reageerden direct op mijn aanraking door enorm te zwellen. Onder haar bolle wat hangende buik zat een dikke brede schaamheuvel waarin de spleet der zaligheid ontsprong gevat tussen twee dikke gladde kale wallen die tussen haar benen uit liepen naar achteren als een paar heerlijke vette bolle billen met putjes er in.

Haar lichaam was één grote massa bewegend en trillend vlees wat zo zacht was dat ik overal mijn gezicht in moest drukken en het moest kussen. Zij verkende mijn lichaam vol overgave en kreunde toen ze mijn pik zag staan. Ida wil sexcontact met jongere man. Haar kut begon te spuiten tegen mijn gezicht, ze omklemde met haar vette dijen mijn hoofd met zoveel kracht dat ik dacht dat mijn laatste uur was gelagen en haar lichaam was helemaal op hol.

Haar handen klauwden zich vast in mijn billen en bijtend in de mijn stam rolde ze gillend alle kanten op. Ik drukte mijn tong stevig tegen haar klit en door al haar bewegingen kreeg ze daardoor nog drie orgasmen.

Kussend en strelen lagen we tegen elkaar op de bank en ze vertelde snikkend van genot dat ze nog nooit zo een orgasme had gehad en dat ze mijn slaaf in de liefde wilde zijn. Langzaam trok ik haar overeind en ging op mijn rug liggen. Ik liet haar kut langzaam over mijn pik glijden terwijl ze naar adem hapte kreunde ze: Oh Jan wat is hij groot en lang. Toen ze de volle 20 cm in haar kut had liet ik haar stil op me zitten om even te wennen. Ik keek naar haar weldadige en wellustige lichaam.

Haar grote memmen hingen op haar buik. Haar tieten begonnen onder haar oksels als heerlijke vet rollen en hingen breed naar buiten, de dikke donker roze tepels wezen wat naar beneden en staken wel 3 cm uit. Haar tepelhoven waren niet zo groot maar opgezwollen en zaten als verdikkingen op haar memmen, onder haar memmen zaten twee grote vet rollen, de éne was haar maag en de andere haar vette buik. Haar navel zat diep gezonken in een grote kuil in haar buik. Onderaan haar buik zag ik haar geile brede schaamheuvel en haar vette schaamlippen die zich om mijn pik hadden geperst.

Haar klit stak parmantig uit en ruste tegen mijn keiharde natte stam die in haar kut zat. Ik keek naar haar heupen en streelde de dikke uitstulpingen vol genot. Ze waren zacht en staken wel 20 cm naar buiten van haar middel, zachtjes kneedde ik het zachte vlees en mijn handen gleden naar haar vette billen.

Oh wat een heerlijke vrouw was dit. Wat een berg zacht weel streelbaar vlees en wat was ze geil. Langzaam trok ik haar voor over en haar vette grote memmen werden geplet tussen onze lichamen, ze persten zich naar buiten en ik wreef wellustig mijn borstkas tegen haar aan. Mijn tepels voelden haar zachte vlees vol genot. Ik voelde haar klit kloppen tegen mijn stam en mijn handen begonnen haar billen te kneden en te strelen.

Mijn vingers gleden van haar kut naar boven naar haar bilnaad en elke keer als ik haar aars aanraakte kreunde ze zacht. Ze begon mijn pik langzaam te berijden en haar genot nam zichtbaar toe door het wrijven van haar klit langs mijn stam. Ik voelde haar inwendige zachte natte vlees om mijn pik wrijven. Haar bewegingen werden steeds heftiger, voorzichtig drukte ik een vinger in haar aars en haar reactie was zo geil dat ze heftig mijn pik nam. Ik drukte een tweede vinger in haar kontje en begon haar kontje met mijn vingers te neuken.

Ze begon me heftig te tongen en al draaiend met haar vette onderlijf kwam ze in een explosie klaar. Trillend bleef ze kussend op me liggen om na te genieten. Ik streelde haar zachte vette rug en haat zachte trillende billen teder. Ze strekte haar benen zodat ze languit op me lag en haar billen nog zachter aan voelden. Ik genoot van haar zachte lichaam over me heen en mijn pik zat nog steeds diep in haar kloppende kut.

Ik had het gevoel of ik helemaal bedekt was door haar lichaam en haar zachte weke vlees mij helemaal ingekapseld had. Zachtjes bleef ik strelen en mijn handen streelden haar nu onder haar oksels waar die vette memmen begonnen. Aan elke kant begon een dikke vetrol vanuit haar oksel en werd steeds dikker en liep over in die geile heerlijke hangende tieten.

Ik fantaseerde hoe het zou zijn haar daar onder haar oksel te neuken tegen zo een hangende schuddende tiet. Ze rolde zich van me af en trok me overeind. Ze zat op haar knieën tussen mijn benen en streelde mijn zak en pik. Ze liet haar memmen op haar armen rusten zodat ze mee bewogen tijdens het strelen. Ik kneep zachtjes in haar dikke tepels en kuste haar mond. Ik nam haar hoofd in mijn handen en drukte haar mond langzaam naar mijn trillende eikel.

Ze keek me geil lachend aan en zei: Ik zal je zaad drinken en je leeg zuigen Jan. Langzaam nam ze mijn pik in haar mond en haar geile tong flitste langs mijn eikel. Meer dan 10 cm kreeg ze niet naar binnen maar het was zalig. Haar handen streelden mijn ballen en mijn bilnaad. Zachtjes drukte ze een vinger in mijn kont wat ik heel aangenaam vond. Toen ze pijpend de tweede vinger er in drukte kwam ik schokkend klaar. Ik spoot eindeloos en had nog nooit een orgasme gehad wat zo lang duurde, ze bleef maar zuigen en likken en mijn kontje neuken tot mijn pik slap werd.

Ze kwam overeind en kuste me innig, ik proefde mijn zaad en haar speeksel en drukte haar goddelijke lijf heerlijk tegen me aan. Ida ging naar de keuken om wat koffie te maken en ik volgde haar.

Ik wou dit geile mooie lichaam geen moment uit het oog verliezen. Als ze liep was het een genot te zien hoe haar dikke billen langs elkaar schoven op geperst door haar dikke bovenbenen, hoe haar memmen heen en weer slingerden als ze bewoog en als ze bukte hoever ze naar beneden hingen. Ze stond achter het aanrecht en ik stond achter haar. Ik sloeg mijn handen om haar heen en drukte mijn alweer stijve pik in haar bilspleet.

Met één hand kneedde ik haar heerlijke hangende vette tieten, mijn andere hand kneedde haar zachte weke buik en trok ik haar tegen mijn lijf. Ik genoot van het gevoel dat mijn pik tussen de heerlijke weke dikke bollen zachtjes heen en weer gleed. Even later zaten we aan de keuken tafel en ik vertelde haar mijn plannen. Ik keek hoe ze daar op de keuken stoel zat. Haar brede heupen en dikke bovenbenen puilde ver over de stoel en haar twee vette rollen van maag en buik puilden ver naar buiten en ondersteunden de grote hangende tieten waarvan de uiteinden op haar bovenbenen lagen.

Dit zijn twee vrouwen die net zo denken en voelen als jij Ida, vertelde ik. Mijn handen gleden over haar vet rollen onder haar tieten die geil heen en weer schudden.

Ik kneep en streelde het vlees van haar boven benen en heupen wat over de stoel hing, en greep de vet rollen onder haar oksels. Ze zijn wel allebei anders als ik, zei ze. Ik antwoordde dat het juist de bedoeling was. Moet ik je nu delen met die anderen? Ik legde haar uit dat ik het meest op haar viel maar omdat ze biseksuele gevoelens had ik het voor haar af en toe ook eens anders spannend wou maken.

Ze las alle mail die erbij was en begon toen heftig te vingeren tijdens het lezen. Ik wreef haar tieten en hielp haar zo klaarkomen. Ik stelde voor dat we via de mail de dames met elkaar zouden kennis maken, dan een feestje bij Ida thuis zouden houden. Eerst die van Riet. Ze was een vrouw met brede heupen, volle kont en een smal bovenlijf met een paar slappe lange hangende tieten.

Op één foto zag je tussen haar benen een kale kut waar van de schaamlippen bijna 10 cm naar beneden hingen en een enorme klit die eruit zag als dat het eigenlijk een pik had moeten worden, haar billen waren slap en hangend. Alle vrouwen hadden een geschoren kut. Ida bekende dat ze op beide vrouwen best geilde en graag eens een kut wou likken wat ze nog nooit beleefd had.

Ida had een idee hoe we het aan zouden pakken. Ik mail de meiden vertelde ze, dat ze hun minnaar bij mij thuis kunnen ontmoeten. Ik vertelde Ida mijn fantasie: Ik maak een deur met een gat erin zodat alleen mijn pik en ballen erdoor gestoken worden en dan zullen we zien wat er gebeurt. Ik verzekerde haar tevens dat ik nooit één van de vrouwen zou bezoeken zonder haar omdat zij de heerlijkste van het stel is.

Ze knuffelde me en we renden naar de slaapkamer waar we nogmaals intens van elkaar genoten. Twee weken later was het zover. Ik had een deur gemaakt en twee extra gaten zodat ik ook mijn handen erdoor kon steken, en twee gaten waardoor ik kok kijken.

We vervingen de deur van haar slaapkamer en hingen een hele grote spiegel op de wand tegenover de deur op. Op deze manier kon ik alles goed zien. Zonder Ida het wist plaatse ik in de hoek van de hal een camera om alles te kunnen opnemen en later gezamenlijk als geile verassing te kunnen bekijken.

Ik verteld Ida dat ze haar speeltjes op een bankje in de hal klaar moest leggen. Ida vertelde dat ze nog batterijen moest halen en ik gaf haar de opdracht nu te doen. Ik had daar een reden voor: Hij was van mijn leeftijd en een frisse aardige man. Ik begreep waarom hij met Gerda was getrouwd, het jongensachtige figuur met die geile grote klit groot als een pik. Ik vertelde dat ik ook wel wat biseksuele gevoelens had maar ook nog nooit een andere pik als die van mij zelf in mijn hand had gehad.

Tijdens het gesprek werden we beiden wel wat opgewonden maar ik wou mijn verhaal kwijt. Hij vond direct de beide andere vrouwen opwindend en geil. Ik legde hem het basis plan uit dat de dames via het gat eerst met mijn pik en ballen zouden kennis maken om te kijken wat er zou gebeuren aan de andere kant van de deur.

Nu ik hem had ontmoet vertelde ik dat hij eerst voor het gat zou staan en als hij was klaar gekomen ik hem zou vervangen. Ik vroeg hem hoe groot zijn pik was en of hij ook geschoren was.

Nee ik ben niet geschoren zij hij. Ik zei dat hij de middag van onze feestavond bij me moest komen en dat hij zich hier moest scheren anders zou Gerda het merken.

Hij vond het een beetje eng om zich te scheren dus stelde ik voor het voor hem te doen. Hij kleedde zich uit en ging op een badlaken op mijn bed liggen met zijn benen wijd.

Het viel mij op dat zijn pik exact op die van mij leek, alleen het haar maakte het verschil. Ik vertelde hem dat. Hij vroeg mag ik je pik dan eens zien. Ik kleedde me ook uit en toonde hem mijn geschoren handel. Zijn hand schoot uit naar mijn pik en streelde die zachtjes. Nee Jeroen bewaren voor vanavond zei ik, maar ondertussen genoot ik wel van de! Jeroen lag daar wijdbeens met een stijve pik. Ik pakte de tondeuse en schoor hem eerst helemaal kaal en ook tussen zijn billen.

Eigenlijk vond ik het best wel een geil gezicht zo als hij daar lag met zijn benen wijd zo hoog mogelijk opgetrokken zodat zijn aars ook te bereiken was. Het liet me niet onberoerd en nam me voor vanavond in het heetst van de strijd wat aandacht daar aan te besteden. Ik zeepte hem in hetgeen hem kreetjes van genot ontlokte. Ik drukte de scheerkwast wat extra tegen zijn anus en zag tot mijn verwondering dat zijn kontgaatje ver open ging staan.

Ik vroeg hem of hij anaal geneukt werd. Jeroen vertelde me toen dat hij voor Gerda een kustpik had gekocht en dat ze hem regelmatig in zijn kont neukte en dat ze hem dan vertelde hoe geil ze het vond als ze een keer twee mannen elkaar zou zien verwennen.

Ik zei tegen Jeroen: Jeroen zag mijn pik steigeren en genoot van de aanblik. Ik begon te scheren en moest uiteraard zijn edele delen in mijn hand houden. Ik voelde een schok van opwinding toen ik zijn zak pakte om zijn kont te scheren. Stiekem liet ik zijn ballen wat in mijn hand rollen en zag zijn pik trillen van genot.

Ik was klaar met zijn kont en verplaatste me aan de zijkant van het bed zodat ik de rest kon scheren. Ik nam zijn stijve pik in mijn hand en genoot van het gevoel. Terwijl ik zijn pik verplaatste van links naar rechts voor het scheren drukte ik het vel wat op en neer.

Dikke druppels voorvocht drupten uit zijn eikel en ik drukte het vel helemaal terug om zijn eikel te reinigen. Ik voelde zijn hand om mijn ballen maar wou nu niet verder gaan. Jeroen zei ik weer. En was klaar met het scheren. Ik vertelde hem waar hij moest wezen en wachten in de auto tot ik hem belde en binnen zou laten.

Dus Ida was weg om batterijen te halen en ik belde Jeroen en liet hem snel binnen. Hij keek om zich heen en zag een was mand staan Hij trok een bh uit de mand en verwonderde zich over de grote cups van de bh. Hij drukte zijn gezicht in een cup en snoof haar lichaamsgeur op.

Oh Jan zei hij, Ik heb altijd al een heerlijk dik vet zacht wijf willen neuken en zijn pik stond te druipen. Ik hoorde Ida terug komen en stopte Jeroen onder het bed. Ida en ik maakten de laatste voorbereidingen en toen ging de bel. Gerda stond als eerste voor de deur.

Ida knuffelde haar en trok haar mee naar binnen. Meteen ging de bel weer en daar stond Riet voor de deur. Riet werd geknuffeld door beide vrouwen en gezamenlijk gingen ze naar de kamer. Ik kon ze horen praten en Ida volgde mijn instructies op. Ze zou Riet als eerste sturen want stel je voor dar Gerda haar eigen pik zou herkennen dan was het feest over. Riet werd naar de hal gestuurd om h! In de hal keek ze om zich heen en zag een stijve pik en een volle zak door het gat van de deur steken.

Voorzichtig betaste ze Jeroen zijn handel en kuste en likte vol overgave zijn trillend lid. Ik begon zachtjes met haar te praten terwijl ik op het tv scherm precies kon zien wat ze deed. Ze kleedde zich helemaal uit en ging op haar knieën met haar geile slappe tieten tegen zijn pik rijen. Ik liet haar de twee slappe memmen door de gaten van mijn handen steken en Jeroen en ik trokken de memmen zover mogelijk door de gaten. Ik begon een dikke tepel te zuigen en Jeroen wreef met zijn blote eikel over haar tiet en haar tepel.

Ze werd steeds geiler. Ik zag haar via de tv haar kut vingeren terwijl ze helemaal tegen de deur werd getrokken. We lieten haar geile tieten los en ik gaf haar de opdracht die stijve pik te pijpen. Ik moest oppassen dat ik niet praatte terwijl Jeroen kreunde. Ze zoog de volle lengte in haar mond en pijpte als een gek terwijl ze met haar éne hand aan zijn zak trok en met de andere als een gek tussen haar benen heen en weer ging. Ik had Ida verteld dat ze mee kon kijken op de tv in de kamer en ik hoorde kreunende geluidjes komen uit de kamer.

Jeroen kwam bijna klaar en ik gaf Riet opdracht dat ze haar vette kont tegen de deur moest persen en dat ze dan geneukt zou worden. Op het scherm zag ik haar omdraaien en haar vette kont tegen de deur persen. Haar kont en brede heupen leken eens zo groot toen het weke drillende vlees tegen de deur geperst zat. Ik schoof Jeroen opzij en zag haar vette druipende kut voor het gat. Ik stak mijn beide handen door de andere gaten en greep haar bij die vette heupen.

Ik kneedde het weke vlees en trok haar nog stijver tegen het gat aan. Haar weke vlees puilde door! Ik begon haar natte gleuf te likken en genoot van het weke vlees in mijn handen. Ik likte haar heftig tot aan haar aarsje toe. Ze kreunde het uit van genot en begon met haar kont te draaien en gilde: Neuke me Neuk me nu!!!. Ik liet Jeroen mijn plaats in nemen en hij drukte zijn grote geile natte pik diep in haar kut terwijl hij ook haar heupen pakte.

Ik zag op het scherm haar lange slappe tieten slingeren als een gek en tegen haar buik en gezicht kletsen. Ze zette zich af tegen een kast die tegenover haar stond en perste steeds harder haar vette kont tegen de deur. Jeroen neukte haar met lange diep halen en kreunde als een gek.

Ik sloop naar een andere deur en deed die voorzichtig op een kier en zag in de kamer Ida en Gerda naakt over de grond rollen en bijtend en zuigend hun gezichten op elkanders kut. Ida zoog aan die enorme schaamlippen van Gerda en likte haar gigantisch klit vol overgave. Tussendoor keken ze naar de slingerende tieten van Riet en hoe ze vol overgave haar vette kont tegen de deur perste om die pik zo diep mogelijk in zich te krijgen.

Ik hoorde Jeroen met een enorme kreun klaar komen en Riet haar vette kut volspoot met zaad. Riet voelde het hete zaad met kracht in haar baarmoeder spuiten en kwam gillend en trillend klaar en wreef nog een paar minuten haar vette kont tegen de deur. Beide meiden in de kamer kregen door die geile beelden ook een orgasme en kwamen kreunend los van elkaar. Jeroen had zijn pik eruit getrokken en Riet was naakt naar de kamer gelopen.

Jeroen en ik keken samen door de kier in de kamer en zagen Riet wijdbeens met haar hand tussen haar benen de kamer in komen. Ida dook direct met haar hoofd tussen de benen van Riet, greep haar vette billen en zoog zich vast aan haar kut. Ze likte en zoog al het zaad uit die weelderige kut. Gerda ging voor haar staan en drukte Riet haar mond tegen haar klit aan en Riet likte en zoog haar klit tot beiden klaar kwamen.

Even later zaten de meiden een beetje te strelen en te kussen toen Gerda pruilde: Riet keek om zich heen en zag op de tv de hal. Hebben jullie alles gezien!!! Ja lachten de meiden daarom waren we ook zo geil. Ze keken naar het scherm waar ik mijn trillende geile pik door het gat stak en met mijn hand mijn ballen streelde en mijn zwaar gezwollen eikel bloot legde. Gerda vloog overeind en schoot de hal in. Ze greep mijn pik en slurpte hem diep in haar mond. Ze likte de hele stam en zoog bal voor bal naar binnen.

Zo zei ik, Je bent me een geile, jij krijgt een speciale behandeling. Ik liet haar even likken en pijpen en kneep in haar kleine harde tietjes. Ik gaf haar de opdracht haar kut voor het gat te steken. Ze draaide zich om en ik zag de geile lange schaamlippen door het gat steken en haar klit uitdagend naar me kijken.

Ik greep haar smalle benige heupen en trok ook haar vast tegen de deur aan. Jeroen zat met zijn pik te spelen en keek naar mij en het scherm. Eindelijk kwam zijn wens uit om zijn vrouw eens door een ander geneukt te zien. Ik zoog haar lange goed doorbloede schaamlippen diep in mijn mond en terwijl mijn tong naar binnen schoot trok en drukte ik mijn hoofd heen en weer. Haar schaamlippen rekten wel op tot 15 cm en het was werkelijk een mond vol. Ik vingerde haar aars wat kreten van genot ontlokte.

Toen ze bijna een orgasme had wenkte ik Jeroen en liet hem zijn pik diep in haat kut steken. Ik pakte de lange schaamlippen en trok er flink aan toen hij begon te neuken. Ik gaf ze over aan Jeroen en die trok haar aan haar schaamlippen klem tegen de deur. Ik liep snel om en voor dat Gerda wist wat er gebeurde drukte ik mijn pik diep in haar mond en greep haar hoofd en neukte haar tot diep in haar keel.

Ze kreunde van genot een pik in haar kut en een pik in haar mond. Ik fluisterde dat ze niemand mocht vertellen dat er twee mannen waren want dat het een verassing was voor later. Ik dwong haar zo te blijven staan en fluisterde tegen Jeroen dat hij haar kut moest leeg likken en zuigen anders hadden ze het in de gaten. Gerda speelde kreunend met mijn ballen en likte mijn eikel zachtjes terwijl ze geheel leeg gezogen werd en kwam nog een keer klaar.

En laat haar kreunen als de grote lul diep en hard in haar gaat. Lekker geneukt door een oude zwerver met een grote lul. Dit jonge grietje doet als project iedere dag iemand, een vreemde, een plezier door een wens te vervullen.

Vandaag mocht een oude zwerver een wens doen. Hij wenste om haar te mogen neuken. Het mooie meisje begint met enige tegenzin die oude lul te pijpen. Maar tegen de tijd dat zijn  lul hard en groot is en zijn tong in haar kutje zit is die tegenzin verdwenen Wantrouwende meid plaatst camera om haar vriendje te begluren.

Omdat ze denkt dat hij vreemdgaat, heeft ze een kleine camera geplaatst. Zodat ze precies kan zien, wat hij doet als zij aan het werk is. En wat ze ziet, daar wordt ze niet blij van. Ze ziet hoe haar zusje hem begint te pijpen en hoe ze vervolgens neuken op haar bed. Een sensuele lesbische seks scene vam een pornpro met een sexy blonde newbee.

Deze sexy blonde newby doet vandaag haar eerste pornofilm. Ze wilde graag een sensuele lesbische seks scene om mee te beginnen. En de pornpro, de bazin zelf gaat dat mooie kutje verwennen.

Dat kutje likken,vingeren en natuurlijk neuken met een dildo. Blond meisje neukt zichzelf met grote dildo. Jong blond sletje heeft haar dildo vastgeplakt aan de deur. Als ze met haar kontje op en neer gaat, kan ze haar eigen natte kutje neuken. Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob op naaktstrand. Op een naaktstrand kan deze geile slet niet van zijn lekkere lul afblijven, en dat doet ze dan ook niet.

Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob. Gangbangen met een groep groot geschapen negers. Gangbangen met een groep groot geschapen negers is wat een geil blond sletje gewoon doet in haar achtertuin.

Alsof niemand haar kan horen kermen wanneer ze geneukt word. Geile cougar met dikke tieten pakt een dikke neger pik. Geile cougar met dikke tieten doet een sexy striptease voor die lekkere neger en pakt zijn dikke neger pik in mondje en natte kutje. Girl houden van grote piemel. Sex op de sportschool. Op de sportschool staat een lekker geil ding zich in het zweet te werken.

De trainer komt binnen stapt op haar af en doet haar topje omhoog zodat haar grote borsten eruit springen. Meisje doet geil vingeren voor de webcam. Eerst kijkt ze een beetje moeilijk maar dan gaat ze van start achter haar webcam, hupaa die kale kut en beeld en maar vingeren. Geniet zij ook wel van de seks. Je gaat je het afvragen, geniet zij ook wel van de seks? Ze kijkt er een beetje suf bij maar doet wel alles wat hij haar vraagt.

Wil jij een vinger in je anus, oke doen we! Vastgebonden bruidegom keihard geneukt. Terwijl ze vastgebonden op haar rug ligt vingert ze haar klitje, dit doet de bruidegom totdat haar man het van haar overneemt. Hardhandig is hij wel, maar goed ze zal het wel verdienen.

...

Met zijn stijve lul uit de broek, doet het meisje haar mondje over zijn harde lul en pijpt hem. Met de lul in haar mond rolt ze haar tong over zijn eikel. De kinky tiener stopt een dildo en vibrator tegelijk in haar anus voor de webcam. Met haar benen wijd, stopt de kinky tiener de dildo met lange halen in haar wijd open staande anus en neukt zichzelf anal. Maar het sletje wil meer en doet er een vibrator bij, terwijl ze ook nog een dildo in haar kut steekt.

Mastuberend met de elektische vibrator krijgt het meisje een orgasme. Ondeugend doet het meisje haar topje en slipje uit, vingert dan haar natte vagina en likt het geil van haar vingers. Om vervolgens met de elektrische vibrator haar klit te mastuberen tot ze een orgasme krijgt. Ja lik mijn kontje en neuk hem met je grote lul. Hij doet haar broekje naar beneden vingert haar kutje en likt haar anus, dan neukt hij met zijn grote lul haar strakke kontje. En laat haar kreunen als de grote lul diep en hard in haar gaat.

Lekker geneukt door een oude zwerver met een grote lul. Dit jonge grietje doet als project iedere dag iemand, een vreemde, een plezier door een wens te vervullen. Vandaag mocht een oude zwerver een wens doen. Hij wenste om haar te mogen neuken.

Het mooie meisje begint met enige tegenzin die oude lul te pijpen. Maar tegen de tijd dat zijn  lul hard en groot is en zijn tong in haar kutje zit is die tegenzin verdwenen Wantrouwende meid plaatst camera om haar vriendje te begluren. Omdat ze denkt dat hij vreemdgaat, heeft ze een kleine camera geplaatst. Zodat ze precies kan zien, wat hij doet als zij aan het werk is. En wat ze ziet, daar wordt ze niet blij van. Ze ziet hoe haar zusje hem begint te pijpen en hoe ze vervolgens neuken op haar bed.

Een sensuele lesbische seks scene vam een pornpro met een sexy blonde newbee. Deze sexy blonde newby doet vandaag haar eerste pornofilm. Ze wilde graag een sensuele lesbische seks scene om mee te beginnen.

En de pornpro, de bazin zelf gaat dat mooie kutje verwennen. Dat kutje likken,vingeren en natuurlijk neuken met een dildo. Blond meisje neukt zichzelf met grote dildo. Jong blond sletje heeft haar dildo vastgeplakt aan de deur. Als ze met haar kontje op en neer gaat, kan ze haar eigen natte kutje neuken.

Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob op naaktstrand. Op een naaktstrand kan deze geile slet niet van zijn lekkere lul afblijven, en dat doet ze dan ook niet.

Ongegeneerd verwent ze zijn lul met handjob en blowjob. Gangbangen met een groep groot geschapen negers. Gangbangen met een groep groot geschapen negers is wat een geil blond sletje gewoon doet in haar achtertuin. Alsof niemand haar kan horen kermen wanneer ze geneukt word. Geile cougar met dikke tieten pakt een dikke neger pik.

Geile cougar met dikke tieten doet een sexy striptease voor die lekkere neger en pakt zijn dikke neger pik in mondje en natte kutje. Girl houden van grote piemel. Sex op de sportschool. Op de sportschool staat een lekker geil ding zich in het zweet te werken. Als hij haar wilde passeren moest hij haar wel aanraken.

Ze voelde de passerende jongen langs haar heen schuiven. Geschrokken ging hij naast haar staan en pakte de pan van het aanrecht. Als of de spanning er in de keuken niet was begon hij af te drogen. De pan moest in het kastje waar ze voor stond. Ze zag de twijfel bij de jongen wat hij moest. Zonder zijn antwoord af te wachten stapte ze een stap opzij zonder te stoppen met de afwas. Haar iet wat verwrongen houding gaf hem net voldoende ruimte om in het kastje te komen.

Op zijn hurken gezeten keek Bart omhoog en zag een donker tepel in het jurkje duidelijk afgetekend. Zijn lul die wat aan het slinken was stak met hernieuwde energie zijn kop weer op. Zijn paal stond binnen de kortste keren keihard in zijn broek. Bij het omhoog komen verloor de geile jongen zijn evenwicht en viel tegen haar aan.

Even kwam de nijging bij haar op om te vluchten naar haar eigen veilige wereldje. Maar het idee dat zij nu het spel bepaalde, en niet dit knaapje, was voor haar aanleiding genoeg om te blijven, en hem uit te dagen. Als hij het aan zijn ouders zou vertellen geloofde ze hem toch niet. Even twijfelde Tanja nog maar ging toen resoluut tot actie over. Het zou toch niet waar zijn flitste er door zijn hoofd heen. Zijn brutaliteit kreeg weer de overhand. Heet begon hij tegen haar hand aan te rijden.

Beter kon ze het niet hebben dacht ze. Ik kan hem alles leren en laten doen wat ik lekker vindt. Het drong geen eens tot hem door wat ze had gezegd. Bijna automatisch stemde hij met haar in.

Verlekkerd voelde ze de hand van de jongen zoekend over haar borsten heen glijden. Ze besloot hem voorlopig te laten begaan. Als hij weer wat rustiger zou zijn zo zij het heft in handen nemen. Bart wist niet hou hij het had. De hand op zijn kruis kneedde zijn lul. En hij mocht haar neuken, hij wist niet waar hij moest beginnen.

Geil begon hij haar enorme tetters te kneedden. Toen Bart zich realiseerde dat Tanja hem liet begaan kwam hij tot rust. Tanja ritste met vaardige hand de gulp van de jongen open. En liet zijn broek zakken. Ze voelde het warme harde vlees van de jongen. Zijn lichaam was dan wel niet volgroeid maar de grote van zijn lul stelde haar niet teleur. Zijn handen gleden zoekend over haar lichaam heen. Langzaam liet hij zijn linkerhand naar beneden zakken.

Tanja kon haast niet wachten tot hij haar kutje zou pakken. Ze voelde dat ze zeik nat was terwijl ze hem rustig aftrok. Genietend gleed zijn hand over haar heup heen naar de voorzijde van haar dij. Zacht liet hij even zijn hand op en neer over haar dij glijden. Langzaam verplaatste hij zijn hand naar de zijdeachtige binnenzijde van de dij.

Ze voelde dat er een lichte huivering van genot door haar lichaam heentrekken. Zijn hand ging nu trefzeker op weg naar haar slipje. Even aarzelde hij maar duwde toen zijn vingers tegen het slipje dat tot zijn verwondering zeik nat was.

Een zacht gekreun ontsnapte uit haar keel. Met gesloten ogen stond ze te wachten wat er kwam. Zijn aandacht ging nu volledig naar haar slipje. Zijn rechterhand had nu haar borsten verlaten en vond zijn weg onder haar jurkje. Haar tepels stonden keihard vooruit in het jurkje. Opgewonden stroopte hij haar slipje naar beneden.

Tanja stapte kreunend uit haar slipje die nu tussen haar benen lag. Ongeduldig ging de jongen tussen haar warme hunkerende dijen staan. Tanja voelde het harde vlees tegen haar kutje aanstoten. Echt trefzeker was de jongen nog niet. Met haar hand pakte ze zijn lul beet en richtte hem op haar natte scheur.

Als van zelf gleed zijn lul soepel in haar warme grotje. Trillend van genot voelde Tanja zijn lul naar binnen glijden. Hij zat amper in haar toen ze haar orgasme voelde naderen.

Wild voelde ze hem in haar stootten Met een gesmoorde kreet kwam ze klaar. Ze voelde de lul van de jongen diep in haar kutje opzwellen toen hij straal na straal met kracht diep in haar kut spoot. Zijn snel verslappende lul gleed uit haar kutje. Even bleef ze tegen het aanrecht aangeleund staan. Een tevreden gevoel trok door haar lichaam heen. Ze voelde dat de jongen met zijn jeugdige elan al weer onderzoekend bezig was.

Een blik op de klok vertelde haar dat er weinig tijd over was. Helaas moest ze vanavond nog weg. Snel maakte Tanja de afwas voor hem af, en liet hem een blik soep openen. Door tijd nood gedwongen nam Tanja snel een douche, en ging de deur uit. De hele avond was ze wat afwezig en overdacht ze hoe het verder moest met Bart. Haar eind conclusie was om er van te genieten zolang als het zou duren. Haar grootste angst was dat zijn moeder er achter zou komen.

Tanja was net uit de douche gestapt. Straks zou Bart komen, twijfelend stond ze voor de kledingkast. Een kleine bh-tje met voorsluiting en bijpassend tanga slipje accentueerde haar figuur.

Zorgvuldig koos ze voor een kort topje met een diepe inkijk uit, een kort rokje met een rits aan de voorkant maakte het geheel compleet. De rits van het rokje opende ze een klein stukje zodat een klein stukje van de binnenkant van haar dijen zichtbaar was. Ze voelde de kriebels al in haar onderbuik, vanavond zou ze Bart zijn eerste echte les geven.

Gespannen wachtte ze op de bank zijn komst af. Het eten dat ze hem beloofd had stond al zacht op het gas te pruttelen toen op de afgesproken tijd de bel ging. Op de afgesproken tijd stond Bart vergezeld van zijn vriend Rob dik op tijd voor het eten voor de deur.

Even keek Tanja beteuterd ze had gehoopt dat Bart alleen zou zijn, ze had voor die avond nog wel een heel speciaal toetje in gedachten. Bart en Rob waren meest van de tijd onafscheidelijk. Rob was het tegengestelde van Bart groot breed, maar verlegen en wat terughoudend. Aan het gezicht van Bart zag Tanja dat er iets aan de hand was. Achter Tanja aan liepen de jongens de huiskamer in.

Tanja drukte de tv uit en liep naar de keuken om iets te drinken voor de jongens in te schenken. Gewapend met een paar glazen cola kwam ze de huiskamer binnen waar de twee jongens naast elkaar op de bank zaten.

Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde. Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag. Met een rood hoofd en stotterend begon Bart zijn verhaal te vertellen. Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat. Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld.

Gaande weg het verhaal begon het tot Tanja door te dringen wat er was gebeurt. Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Bart aan. Bart eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen.

Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Tanja. Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn. Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze. Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was. Tanja besloot Rob mee te laten doen zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde.

Het zou gelijk de oplossing zijn niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden. Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht.

Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen. Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten. Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Bart opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongen een plaats tegenover haar aan. Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen.

De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van dit zit wel goed. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou.

Tanja begreep dat zij het initiatief moest nemen wilde ze het spel op gang krijgen. Tanja ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in. Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof.

Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel. Afwachtend keken de jongens naar de tv nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Tanja had een behoorlijk stevige porno film gepakt.

De video stond vol met scènes waar een vrouwen door twee mannen werd genomen. Ze wachtte tot er een scène zou komen die ze als voorbeeld wilde gebruiken voor de jongens. Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens. Ze zal een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde. Ineens zag Tanja de scène die ze zocht. Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook.

De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan. Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand.

De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond. De rest van de kleding volgde in een rap tempo. Tevreden kijkend lag Tanja op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken. Die van Rob mocht er best wezen dacht ze hij was dunner dan die van Bart maar wel veel langer dacht ze verlekkerd.

De twee jongens kropen op het bed naast Tanja. Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels. Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien.

Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden.

Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok. Bart ging op zijn knieën naast haar zitten hij had geen idee wat ze wilde. Tanja boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen. Zo als ze zich nu voelde vond ze alles best.

Bart wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen. Tanja voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven. De jongens wisselde van plaats Bart drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan.

Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Tanja voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam. Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Bart zijn lul in en uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd. Kreunend zoog ze op Rob zijn lul.

Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen. Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen.

Tanja zoog fanatiek door ze wilde alles proberen ook dit. Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel. Het was voor Tanja onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op de kussen.

Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte. Bart begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen. Een hard gekreun kondigde het orgasme van Tanja aan. Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Bart dacht dat hij gek werd toen Tanja klaarkwam. Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing.

Met een kreet spoot hij die avond voor de eerste keer haar kut met kracht vol. Uitgeput rolde hij van haar af. Tevreden keek Tanja naar de twee jongens zie naast haar lagen tevreden sloot ze een moment de ogen. Zoekend gleed haar hand om de twee pikken van de jongens heen. Ze hadden nog niets aan hun stijfheid verloren dacht ze gelukzalig. Verlekkerd begon ze aan de beide stelen te trekken. De jongens rolden zich op haar zij en streelde haar heet tussen haar benen.

Ze voelde het geil dat Bart diep in haar had gespoten door haar bilnaad heen op het bed druipen. Om en om voelde ze dat een vinger haar opgezwollen klitje raakte. Tanja voelde dat het op deze manier niet lang meer zou duren eer ze weer klaar zou komen. Heet rolde ze zich op Bart en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat.

Langzaam liet ze zich op de harde lul zakken. Kreunend wipte Tanja op de jonge lul heen en weer, de aanwezigheid van Rob was ze even vergeten. Bart keek geil naar de tieten van de rijpe vrouw, die in het ritme van haar stoten heet op en neer wipte. Tanja liet zich heet voorover vallen, en drukte terwijl ze heet haar kontje om de lul heen draaide, haar tieten stevig tegen zijn borstkast. Rob had het niet meer van wat hij zag met zijn keiharde lul in zijn hand dacht hij een moment aan de film van vanavond terug.

Tanja die op het punt stond om klaar te komen merkte niet dat Rob achter haar had plaats genomen. Even huiverde ze toen ze het harde vlees tegen haar kontje aan voelde. Eer Tanja zich realiseerde wat hij ging doen voelde ze de eikel van zijn lul haar kontje binnen dringen. Met een kreet van pijn voelde ze hem haar maagdelijke kontje binnendringen.

Ze lag vast gepind op de beide jongens en zag geen kans om zich los te worstelen. Centimeter voor centimeter voelde ze de lul van Rob in haar kontje verdwijnen. De pijn die de penetratie veroorzaakte zakte langzaam weg en maakte plaats voor een nieuw gevoel. Kreunend van genot onderging Tanja de marteling.

Bart tilde haar iets los van zijn benen zodat hij ruimte had op in en uit haar te stoten. De twee lullen die diep in haar zaten bewogen om en om in en uit haar. De lange dunne lul van Rob zat tot aan zijn ballen diep in haar kontje. Tanja voelde het orgasme op een ongelofelijke manier over zich heen vallen. Een moment werd het zwart voor haar ogen toen het meervoudige orgasme doorzette.

Wild pompte de jongens in haar. Ze voelde de twee jongen tegelijkertijd haar volspuiten het zaad spoot met kracht in haar kontje en kutje. Uitgeput vielen de drie mensen naast elkaar op het bed. Voldaan lag ze op het grote bed en keek naar de uitgebluste jongens.

Het brandende gevoel in haar kontje en gekneusde kutje vertelde haar dat ze volledig was uitgewoond. Dit was niet verkeerd vond ze met wat meer lessen, zou ze twee perfecte minnaars krijgen. De beide knullen trokken snel hun kleding aan en gaven Tanja een zoen toen ze naar huis vertrokken. Van de terug getrokken Tanja was niets meer over. Het avontuur met de beide jongen had haar honger naar nieuwe ervaringen alleen maar aangewakkerd.

Ze was 39 en begon nu pas de echte geneugte van seks te ontdekken. Geil lag ze na te denken wat haar volgende zet zou zijn in dit avontuur. Als ze had geweten wat haar nog te wachten stond had ze niet gewacht op de volgende zet van de jongens maar zelf op onderzoek uit gegaan. Een paar dagen later drukte Sanne de moeder van Bart boos op de bel bij Tanja. Tanja opende de deur en liet de boze vrouw binnen.
Gratis sex aan huis gangbang in antwerpen

  • 162
  • Sexmethond druip kut
  • Sexmethond druip kut
  • Sexmethond druip kut

Vrouw vingert zich klaar free seks