BLOG

Negerin komt klaar zeer jonge sletjes

negerin komt klaar zeer jonge sletjes

Ge stapt over die balke naar de overkant dan valt uwe euro. Ge pakt die euro ge steekt die in de drank automaat en dan heb je je blikje. Er liepen twee mannen gearmd door het park. De ene zegt plotseling tegen de ander: Er komt een man bij de slager en zegt met een hele hoge stem: Mag ik een kilo paardenvlees?

De slager schrikt en zegt: Je moet 3 keer per dag op een paardenleuter zuigen, dan kom je van die hoge stem af. Dus hij een paardenleuter gekocht, en komt de volgende dag weer terug bij de slager, en zegt met een zware stem: En na 15 min krijgt hij opeens weer een hoge stem, en gaat naar huis en zoekt die paardenleuter. Hij schrikt en opeens is die weg. Dan vraagt hij aan zijn vrouw: Heb jij mijn paardenleuter gezien? Een konijn ging naar de bakker vraagt ie: Nee, dat heb ik niet.

De volgende dag komt ie weer: Dan komt ie weer en weer en weer dan denkt hij, Ik zal eens een worteltjestaart voor hem bakken. De volgende dag komt ie weer vraagt ie: Jan en Piet zitten samen in een café. Nee, dat moet zijn, een rondje van mij! Jantje drinkt in één zijn melk op en laat daarna een harde boer. Wat is dat nou?! Een man werkt op een cruiseschip als goochelaar, alleen heeft hij een papagaai die alle trucs verklapt aan de mensen!

Op een dag vergaat het schip, en de man en de papagaai blijven op een klein stukje van de boot drijven. Na uren stilte zegt de papagaai; oké waar heb je het schip gelaten. Wat is één hollandse vrouw? Er lopen twee zakken cement in de regen. Zegt de ene zak cement tegen de andere zak cement: Ik wil een koe als aanvoerder hebben. Er komt een jongen bij de slager en zegt dat zijn lul groter is dan een uier van een slappe koe.

Waarop de slager antwoord: Een oud vrouwtje trapt een slak dood. Vraagt een klein jongentje aan dat ouwe mevrouwtje: Moeder Natuur, De Tandenfee,een slim blondje en een dom blondje zien een briefje van 50 op straat liggen Wie raapt het briefje van 50 het eerst op? Het domme blondje, want moeder natuur, de tandenfee en het slimme blondje bestaan niet!! Wat is een oehoe boeroe? Een sambal etend tropisch vogeltje dat achteruit vliegt om zijn reet te koelen. Waarom moet je tussen 5 en 6 uur niet door het bos gaan lopen?

Dan vallen de olifanten uit de bomen. Waarom heeft een krokodil zo'n platte bek? Hij tussen 5 en 6 uur door het bos gelopen. Je vader en een hoer zitten op het dak. Wie red je het eerst, je vader of die hoer? Waarom mag een dom blondje niet langer dan tien minuten middagpauze houden? Omdat ze haar anders opnieuw moeten inwerken. Ik kwam gisteren bij de supermarkt om een pakje shag te kopen, en ik moest 15 gulden betalen.

Ik zeg tegen de verkoopster weet je wat jij moet doen? Stop dat pakje shag maar in je reet!! Dat kan niet zegt ze. Er zit al een rol beschuit in van 25 gulden!! En ik ben Zwarte Piet. Weet je wie ik ben? Nee, dat vergeet ik niet! Waarom durft een koe nooit voor andere koeien te zingen? Omdat hij bang is dat de andere koeien 'boeoeoe'roepen.

Polleke loopt over straat,z iet ie 20 meter verder een bananeschil liggen, zegt ie: Daar ga ik weer! Er zitten twee vliegen op een mesthoop, zegt de een tegen de ander: Hoe wordt een belg geboren? Ze houden een zakje friet voor en de kleine komt er van zelf uit met zijn grijphandjes.

Waarom houden blondjes niet van Cup-a-soup? Omdat ze een kop water nooit in dat kleine pakje kunnen krijgen. Zitten 2 belgen in de auto voor het stoplicht, zegt de een: Wat is het verschil tussen een blauw en een geel muurtje? Ze zijn allebei blauw, behalve de gele! Waarom eet een dom blondje nooit augurken????? Omdat ze haar kop niet in het potje kan krijgen. In een drukke winkelstraat komen 2 mannen elkaar tegen. De ene opent zijn jas en zegt: Hoe kan je zien dat een dom blondje op de computer heeft zitten typen?

Er zit allemaal tipex op het scherm. Waarom doet een ambtenaar 's ochtends de gordijnen niet open? Dan heeft niets middag niks te doen. Komt een boer op de wallen zegt een hoertje tegen hem: Een stotteraar gaat parachute springen en de instructeur had gezegd tot 10 tellen een je parachute open trekken.

De stotteraar komt met een grote klap op de grond en de instructuer hoort hem nog net zeggen t t t t tien. Ik zit in de trein tegenover een man die steeds met zijn vinger in zijn mond zit te roeren. Ik vraag waarom hij dat doet. Waarom loopt er in de gang van een ambtenarengebouw een witte streep? De ene kant voor ambtenaren die te laat komen en de andere voor die te vroeg weggaan. Waarom gaat een belg voor het raam staan als het onweert? Hij denkt dat er een foto wordt gemaakt!

Een man komt thuis met een bos bloemen. Wie heeft het lekkerste beroep ter wereld? De postbode die gaat van gleuf tot gleuf tot zijn zak leeg is. Mieke gaat met haar moeder naar het spiegelhuis en opeens begint moeder luid te lachen mieke vraagt verbaasd waarom ze zo luid lacht ja zegt moeder kijk eens wat een dom gezicht ik hier in heb maar moeder toch zegt mijke dat is een gewone spiegel.

Er kwamen eens een nederlander, een turk en een belg die kwamen op een herberg aan en vroegen aan de boer: De nederlander ging op het spijkerbed, de belg in het slangenbed en de turk in het mierenbed.

De volgende ochtend vroeg de boer: En de turk zei: Als de drie gekken dus in dat cafe zijn komen er twee politie agenten binnen. Ze vragen hebben jullie een vrouw vermoord??? Zegt de eerste gek ja. Daarna vraagt de politie met wat hebben jullie haar vermoord?

Zegt de tweede gek met mes en vork met mes en vork. Dan zegt de politie dan gaan jullie nu de gevangenis in. Zegt de derde gek: Er zaten 2 domme op een bankje in het park de een vraagt aan de ander: Hij is naar de tatoeshop geweest en wou meedoen aan een modeshow! Wat duurt een eeuw??? Kijk onderaan voor het antwoord. Kijk bovenaan voor het antwoord. Er zitten 3 mannen in de woestijn de ene heeft een palmboom de andere heeft een schop en de andere heeft een autodeur mee Persoon 1 vraagt aan Persoon 2 waarom hebt gij schop mee als te warm wordt graaf ik een put en ik zet mij erin en dan vraagt Persoon 2 aan Persoon 1 waarom hebt gij een palmboom mee?

Wel , zegt Persoon 3 , als het te warm wordt , draai ik het raampje open. Er zitten 2 Turken en 2 Marokkanen in een auto. En de vrouw antwoord; ja maar dat zeg ik expres zo.

Hoe krijg je twintig Nederlanders in een klein autootje? Een cent op de achterbank leggen. Komt er een stoeptegel bij de kapper, zegt ie dag mevouw ik wil graag een nieuwe bril, o dat merk ik zegt de kapper: Wat is het verschil tussen Feyenoord en de Kerstman.

Ze zijn allebij rood en wit en niemand geloofd er meer in. Wat is het toppunt van gemeen? Een een blinde oma een flammewerper geven en zeggen dat het een haar droger is. Een zatte man rijdt in het politiebureau en zegt tegen een politieagent: Er staat een man bij de bar en bestelt een fles wijn. Op dat moment komt er een beeldschone vrouw binnen. De man pakt een briefje en schrijft erop "wil je deze fles met mij drinken", en geeft het aan de vrouw. De vrouw zegt daarop terug: Daarna antwoord de man: Waarom heeft een oen gaten in zijn paraplu?

Dan weet hij wanneer het niet meer regent. Jantje loopt langs het huis van de burgemeester en spuugt tegen het raam. De burgemeester komt boos naar buiten en vraagt: Een Nederlander komt een Duitser tegen. Zegt de Nederlander tegen de Duitser: Een man koopt een paar schoenen.

Zegt de verkoper "de eerste week kunnen ze wat knellen". Zegt de man "maakt niet uit kom ik ze volgende week wel ophalen". Deel ook een mop, dat is echt GAAF! Ondertussen al moppen toegevoegd. Ontvang de gratis nieuwsbrief. Buuren Op nummer 54 woont badman op nummer 55 woont superman op nummer 57 woont spiderman.

Twee vliegen Er zitten 2 vliegen op de kale kop van een oude man zegt de een tegen de ander: Een tampony Klik hier om een reactie te geven. Toppunten Wat is het toppunt van zielig? Met 3 vrachtwagens vol met broden door irak rijden en zeggen dat het voor de eendjes is Nog een toppunt van zielig Een jongen met 1 been een step geven Het toppunt van discriminatie Een drol voor het huis van een neger leggen en zeggen dat zijn kind gekrompen is Klik hier om een reactie te geven.

Twee waarzegsters Er lopen 2 waarzegsters op de straat zegt de een": Begravenis ondernemer wat doet een begrafenis ondernemer als hij uit gaat dan gaat hij uitzonderlijk Klik hier om een reactie te geven. Vraag Wat is de overeenkomst tussen je billen en de woestijn. Lege flessen Waarom zet een dom blondje lege flessen voor een feest in de koelkast? Voor de gasten die geen dorst hebben Klik hier om een reactie te geven.

De 0 en de 8 Loopt een 0 over straat, komt ie een 8 tegen: Vragen Er zijn 15 visjes 5 verdrinken er hoeveel blijven er dan over. Vrouwen vrouwen zijn net als typex eerst zijn ze je type en dan je ex Klik hier om een reactie te geven. Toppunt Wat is het toppunt van sm? Poep of diarree Wat is het verschil tussen poep en diarree? Diarree kun je gorchelen Klik hier om een reactie te geven. Een olifant Wat krijg je als je domblondje kruist met een olifant.

Een hoer van 5 ton die je pijpt voor een zakje pindaas Klik hier om een reactie te geven. Waarom Waarom menstrueren alleen vrouwen en mannen niet? Toppunt van gedult wat is het toppunt van gedult? Rode tomaten Er lope 2 tomaten op straat en steken over aan de overkant is een vrouwen tomaat zegt de ene tomaat tegen de andere tomaat je hoeft niet zo rood te worden hoor!! Werkloosheid Wat is het toppunt van werkloosheid? Een hoer met spinneweb tussen haar benen.

Melk Waarom doet een dom blondje de melk open in de winkel? Omdat er staat hier open! Groen Het is groen en valt van de bergen een slawine Klik hier om een reactie te geven. Toppunt Wat is het toppunt van vertrouwen? Je laten pijpen door een kannibaal. Leuke mop Jantje vraagt aan z'n vriend weet jij een leuke mop zegt z'n vriend: Kloppen Op de 7de verdiepeing van de flat is een man met 2 kogels in het hart neergeschoten.

Ken je die mop.. Ken je De mop van de mummie Klaas: Wat is geel en zie je niet? Een banaan om de hoek Klik hier om een reactie te geven. Klein Het is klein, heeft een gewietje en een bazooka?

Stelsels Jongens zijn net als bussen, als je er 1tje mist pak je gewoon de volgende Liefde is blind maar ik niet , ik trap er gewoon met open ogen in! Jongens zijn net type-ex eerst is het je type dan je ex Klik hier om een reactie te geven. Spion Wat is groen en het spioneert Een spionazie Klik hier om een reactie te geven. Sinterklaas waarom komt sinterklaas nooit bij de moskee?

Surfen Waarom gooit jantje een emmer water over zijn computer Hij wilt over het internet surfen. Haai of hai Waarom loopt een vis weg als je aan komt lopen en "hai" zegt? Toppunten Wat is de toppunt van grofheid? Muur Er loopt een turk tegen de muur, wat zegt ie?

Mail Heb je me mail ook gekregen?? Nog een keer Jongen heet Jan en Andere jongen heet Nog een keer ze gaan naar de boot. Blond Hoe kun je zien dat er een dom blondje 8er de computer heeft gezeten?? Dan kan ze zien of ze van of naar der werk toegaat Klik hier om een reactie te geven. Bruin Wat is bruin en klimt langs je been omhoog? Een drol met heimwee Klik hier om een reactie te geven.

Telefoon winkel Hoe gaat een telefoon in een lingeriewinkel? Bomen Waar staan de meeste bomen? Raadsel Wat is groen en heeft een gewij? Windje Er lagen een man en een vrouw op het strand bruin te bakken zegt de man tegen de vrouw: Vragen Wat is het toppunt van grof? Regen twee dommies staan onder de douche. Super flauw ken je de mop van jantje in de wc? Pino Wat krijgt pino als hij klaar komt? Rondje waarom gaan blondjes in een rondjes zitten als ze het koudd hebben?

Daar is het graden Klik hier om een reactie te geven. Een duitser poept in het Ruhrgebied En een homo die roert in het poepgebied Klik hier om een reactie te geven. Twijfel het is oranje en twijfelt nog al? Druppel Moeder druppel tegen dochter druppel: Trek wat aan als je naar buiten gaat, het regent! Mannen Hoe heet het kleinste boek ter wereld. Netjes Wat is het toppunt van netheid? Emmer stront Wat is het verschil tussen een emmer stront en Jantje??? De emmer Klik hier om een reactie te geven.

Kip Wat zegt een kip als die tegen de muur aanloopt? Oog Waarom is een vals oog van glas? Om door te kunne kijken Klik hier om een reactie te geven. Boven in de boom Waarom zit Jantje boven in de boom van 1 tot 10 te tellen????? Aspirine Waarom is een asperine wit en niet zwart? Groen Het is groen en zit op een hek? Toitetpapier Wat is het verschil tussen een reiziger en toiletpapier. De brief en jij Wat is het verschil tussen een brief en jij??

Billen waarom gaan 2 billen nooit met elkaar trouwen? Ze gaan toch bij elke scheet uit een D Klik hier om een reactie te geven. Er zit een dooier in Klik hier om een reactie te geven. Kaas 2 Nederlanders en 1 Turk lopen naast elkaar zegt de ene Nederlander tegen de andere Nederlander kom we gaan kaas eten oke zegt de Turk met wie van jullie zal ik gaan beginnen. Kloppen Er ligt een koe dood in de wei en er loopt een paard omheen. Rood Het is rood en het vliegt dor de tweede kamer Antwoord: Friet Waarom ligt er in belgium altijd in een bushokje zo veel friet????

Omdat een man er aan komt en kijkt even op zijn horloge of de bus er aan komt en hij had ook een zakje friet nog in de hand Klik hier om een reactie te geven. Kerstman Waarom heeft de kerstman nooit sex?? Omdat zijn ballen in de boom hangen Klik hier om een reactie te geven. Antwoord je schaduw Klik hier om een reactie te geven. Frikandel wat is het verschil tussen een dom blondje en een frikandel antwoord: Toppunt Toppunt van geduld: Een olifant proberen dood te gooien met watjes!

Auto een turk en een marokaan zitten in de auto wie rijd er: Lift Hoe noem je een lift voor dikke mensen? Homofiele uil wat roept een uil die homo is?? Deel 3 hoe noem je een turk met een glazen oog?? Deel 2 Hoe heet het hondje van de brandweer: Deel 1 Het is geel en als het in je oog komt ben je dood: Dezelvde spruit maar een week erna Klik hier om een reactie te geven.

Kutzooi Wat zegt een VWOer als zij kutzooi bedoeld? Stoephoer Wat is een net woord voor kut stoep hoer? Vagina trottoir prostituee Klik hier om een reactie te geven. Douche Hoe is de vrouw van Hitler gestorven? Ze is onder de verkeerde douche gaan staan. Zekerheid Wat is het toppunt van zelfzekerheid? Toppunten wat is het toppunt van grof zijn? Het evrschil Wat is het verschil tussen jou en een radio?

Hond zoek Een blinden zoekt een hond hij vraagt aan de hond: Vloerkleed wat is het verschil tussen een bakker en een vloerkleet de bakker moet vroeg op en het vloerkleed kan blijven liggen Eten welke spin kan je op eten? Open maken Hoe maakt een skelet een deur open? Wat staat er op?

Wol wat krijg je als je een schaap en een kangaroe kruist? In washington Klik hier om een reactie te geven. Hoi tegen kameel ik zeg hoi tegen een kameel antwoordt de kameel kijk uit dat je je neus niet stoot Klik hier om een reactie te geven. Jantjes vader jantjes vader had 3 zonen: Groene dief Het is groen en steelt?

Auschurk in plaats van augurk Klik hier om een reactie te geven. Verstopte neus er komt een man bij de dokter en zegt: Grijs en zwaar Het is grijs en het hangt aan een boom Een tros beton Klik hier om een reactie te geven.

Koe naar een voetbalwedstrijd Waarrom gaat een koe nooit naar een voetbal wedstrijd? Hij zegt toch aleen maar boe Klik hier om een reactie te geven. Monster Waarom loopt een monster met een hand naar de andere kant van de weg?? Hoe laat hoe laat is het als een pony op je kep gaat staan tijd om een nieuwe kep te kopen Klik hier om een reactie te geven.

Kermit de sticker Klik hier om een reactie te geven. Een tweeling jantje en ottmar zitten in de trein. Wit en vierkant Het is wit en vierkant. Hanensoep Wat is hanensoep? Zaklamp Waarom neemt een blondje altijd een zaklamp mee naar bed? Bakker Komt een paard bij de bakker, zegt de bakker, bruin of wit brood?

Peertje Wat is groen en hangt aan een boom en zegt deheletijd "ik ben een appeltje,ik ben een appeltje"? Een dom peertje Klik hier om een reactie te geven. Boemkool Wat is wit en ontploft? Sinterklaas waarom komt sinterklaas niet zo graag in het moskee???

Kippen Wat is het toppunt van een horrorfilm?? Kippen die naar een grill-oven zitten te kijken Klik hier om een reactie te geven. Een biertje of anders Behanger Hoe heet een behanger in het latijns? Om op het internet te surfen: Sukkel en Ruzie Sukkel en ruzie spelen verstoppertje, sukkel gaat zich verstoppen. Brief Wat is het verschil tussen jou en een brief? Een brief is geschreven en jij bent getikt.

Kleur Noem eens een kleur tussen de 1 en de 10?? Woensdag Klik hier om een reactie te geven. Frisse adem Waarom doet en vrouw en wekker in haar mond.

Rails Er lopen 2 oenen op het stations zegt de ene tegen de ander de trein komt zo , zegt de ander hoe weet je dat? Toppunt van snelheid Wat is het toppunt van snelheid? Met twee naar bed gaan en er met drie terug uitkomen Klik hier om een reactie te geven. Beide benen "wie met beide benen op de grond blijft staan komt niet ver'' Klik hier om een reactie te geven. Homo Wat is groen en is homo??? Geel 2 Het is geel en het ligt zwaar op de maag. Appel Wat is het verschil tussen een rode en een groene appel?

Oranje Het is oranje maar toch niet helemaal. Een misschienasappel Klik hier om een reactie te geven. Een man op een paard, met een kip in zijn hand Klik hier om een reactie te geven.

Geel Het is geel en als je het in je oog krijgt ben je dood Mens erger je nieten Twee Belgen zijn aan het mens erger je nieten. Titanic Wat is het toppunt van geduld? Wachten tot dat sinterklaas met de Titanic aan komt. Hallo Hallo is daar iemand? Tuinslang Waarom gaat een dom blondje op de tuinslang staan Om platwater te hebben. Als ik je vang dan Bibliotheek Er komt een man bij de bieb en shreeuwt: Automerk Van welk automerk houdt Bush het meest? Gezellig Waarom zeggen ze dat dikke mensen altijd zo gezellig zijn?

Ze tellen voor twee. Bankroof Bij een bankroof is de politie meteen ter plaatse. Rechtszitting Een man moet voor de rechterkomen. Smelten Komen twee ijsjes elkaar tegen. Ik smelt van jou! Wakker worden Waarom wrijft een vrouw 's morgens als eerst in haar ogen? Optimisme Wat is het toppunt van optimisme? Een man die met zijn laatste centen een portefeuille koopt! Kipjes Hoe krijg je twee halve kippen aan elkaar? Groen Er staan twee blondjes voor het verkeerslicht. Ik ben toch niet kwaad op u?

Piek in de kerstboom Waarom stopt een dom blondje vier kwartjes in de kerstboom? Dan heeft ze een piek! Handleiding Hoe heet de handleiding bij inlegkruisjes? Op reis Piet zegt: Geluk Wat is het toppunt van geluk? Van een flatgebouw vallen en aan de stoeprand blijven hangen!

Trein Twee homo's lopen langs een treinspoor. Grootste handen Wie hadden vroeger de grootste handen? De Bataven want die trokken langs de Rijn. Olympische Spelen Waarom werd het belgische zwemteam na de Olympische Spelen gehuldigd? Blauw Het is blauw en niet zwaar. Getikt Wat is het verschil tussen een brief en jezelf? Zwart en rood Het is zwart van boven en rood van onder?

Een mol op een rood fietsje. String Als ge uw string niet tijdig laat zakken, gaat ge in twee helften kakken! Moi Het kent een woord Frans en het neukt als een tijger? Dopen Hoe wordt in België een nieuw schip gedoopt? Een voor een Drie mensen stappen in een trein.

Puzzelen Een dom blondje maakt een puzzel, ze doet er 3 maanden over. Plastic Hij gaf me een roos met de woorden: Treinkaartje Er komt een conducteur lang som de kaartjes te knippen in de trein. Speelgoedtrein Wat is de overeenkomst tussen een speelgoedtrein en een vrouwenborst? Sesamstraat Wist je het al, Sesamstraat stopt ermee! Pino heeft de vogelpest. Gelijkenis Wat de gelijkenis tussen leraren en kalenders? Het liefst hang je ze op! Twijfelaar Vroeger was ik een twijfelaar, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van!

Glas Roept een man in het restaurant: Mixer Het is geel en als je op een knopje drukt, wordt het rood? Een kuikentje in een mixer. Springen Welk dier springt er hoger dan de eifeltoren? Elk dier want de eifeltoren springt niet. Efteling Waar komen de dwergjes met natte baardjes vandaan?

Steriliseren Twee kartonnen melk zitten in de abortuskliniek wat sip naar elkaar te kijken. Vervelen Wat doet een dom blondje als ze zich verveelt? Pino Wat krijg je als pino klaarkomt? Te jong om te roken Wat zegt een grote schoorsteen tegen een kleine scoorsteen? Je bent te jong om te roken. Gevangenis Wat is de overeenkomst tussen een dom blondje en een gevangenis? Jongens Jongens zijn net kleuters, ze denken alleen maar aan wippen. Springen Een dom blondje en een roodharige zijn bereid om van het Hilton af te springen.

Slager en papegaai Er was eens een papagaai en een slager. Einstein Waarom kon Einstein nooit een muur bouwen? Omdat hij maar ein stein had. Koud dom blondje Wat doet een dom blondje als ze het koud heeft? In de hoek staan, want daar is het 90 graden Klik hier om een reactie te geven. Zusje plagen "Wat is het verschil tussen een koelkast en jou? Tweeling Vroeger toen jij en ik in de trein zaten, toen stak ik m'n hoofd naar buiten en jij je kont en iedereen dacht dat we tweeling waren.

Knalfeest Wat krijg je als je een ballon en een cactus kruist? Fietsen Waarom kan een olifant niet fietsen? Omdat hij geen duim heeft om te bellen. Paskamers Een vrouw komt een modezaak binnen en vraagt: Bert en Ernie "Hè Bert, heeft een citroen pootjes? Tweeling Weet je nog van in de trein?

Wie het hoogst gooit Elke ochtend Komt een man bij de dokter en zegt: Liefde is blind Als de liefde blind is, hoe vindt ik dan mijn droomprins?

Spionage Een stomme zegt tegen een dove dat een blinde hun bespioneert vanachter het hoekje van de ronde tafel op de 2e verdieping van een bungalow! Zelf draaien Jantje moest voor zijn moeder bij de supermarkt tampons halen. Groen op je hekje Het is groen en zit op je tuinhekje. Het zadel Er fietsen nonnen in een rondje en opeens zegt de moeder overste: Haas Waar ligt een haas het warmst? Sauna Er zitten een man en een olifant in de sauna. Olifant Waarom is een olifant niet wit en vierkant?

Anders zou hij een ijsblokje zijn! Eerst even eten Ik was laatst is een Chinees restaurant. Bijdehand Jantje zit in de klas De jufvrouw zegt: Sneeuwvlokje Het is wit en vliegt omhoog? In de woestijn Lopen er twee honden in een woestijn. Tegen de tafel smurfen Wat zegt een smurf als ie tegen de tafel loopt? Karate Er is eens een karate-leraar die les geeft aan volwassenen. BigBen Waarom komt een Domblondje teleurgesteld uit Engeland? T Het is harig van buiten en nat van binnen. Dom blondje in de woestijn Wat doet een dom blondje in de woestijn?

Dun water Waarom staat een dom blondje op de tuinslang? Om dun water te hebben. Water in de kelder Zulma staat beneden in de kelder en roept naar boven: Eekhoorns Waarom lopen er steeds eekhoorn´s op het veld van de Kuip? Stripties Waarom hangen er stripties in een frituur? Om de frikandellen stijf te houden. Hard werken Er zijn twee bananen aan het werk. Waarom kaarten Hollanders niet? Lesbische zeemeermin Hoe noem je een lesbische zeemeermin?

Dom blondje Wat zegt een dom blondje als je naar haar gsm belt? Roest in vrede Wat staat er op het graf van een robot?

Lucifer Wat is het tegenovergestelde van een lucifer? Kachel Het is zwart en als het uit de boom valt, is je kachel stuk Vrienden Vrienden staan achter je, daarom zie je ze nooit. Vliegtuig Love is in the air, oh had ik maar een vliegtuig.

School Als vervelen dodelijk zou zijn, was de school een begraafplaats. Boeken Jongens zijn net boeken; voor je het weet is het uit. Boomerang Hoe heet een boomerang die niet terug komt? Gaatje Jongens zijn net cd's. Het draait alleen maar om het gaatje. De kortste maand Wat is de kortste maand? Dat is mei, want die heeft maar drie letters. Duizendpoot Waarom loopt een duizendpoot met poten over een mesthoop?

Verjaardag "Mam, wanneer ben ik geboren? Het is groen en lazert van de berg af? GSM Er zat een kikker op een lelieblad en op een bepaald moment ziet hij de dreigende schaduw van een ooievaar passeren.

Vlieg Er waren twee vliegen op een brommer. Piet Waarom kan sinterklaas geen kinderen krijgen? Omda zijn piet naast hem loopt. Leerplicht Wat is het beste middel tegen werkloosheid? Leerplicht tot je 85 jaar. Komen lopen Bugs Bunny zit in een restaurant.

Geduld Wat is het toppunt van geduld? Op je kop gaan staan en dan wachten tot je sokken afzakken. Bewolkt Met een slaperig gezicht vraagt Saar aan Moos: Bejaardensex Wat is het toppunt van bejaardensex? Verstoppen Waar kan een olifant zich het beste verstoppen? Blind-date Toppunt van sarcasme? Aan een blinde vragen of hij wel eens een blind-date heeft gehad. Liplezen Waarom zit een dom blondje op de krant? Vier reizigers Vier reizigers stappen 1 voor 1 de bus in, ze rijden een uur rond. Niet oversteken Wat doet een jonge eend als hij de vijver wil oversteken en er staat op een bord: Rode steen Wat gebeurt er als je een rode steen in de Zwarte Zee gooit?

Dan wordt hij nat! Boerenkool Is boerenkool vrouwelijk of mannelijk? Vrouwelijk, want er gaat een hele worst in! Speedboot Wat is een boot met 50 gabbers op? Je dag niet hebben Wt is zieliger dan een duizendpoot met eksteogen? Een eendagsvlieg die z'n dag niet heeft. Knipoog Hoe knipoogt een ambtenaar? Hij doet één oog open. Boomerang "Ik heb gisteren een nieuwe boomerang gekocht.

Als ik nuchter ben Er komt een man bij de dokter en die zegt: Een half uur In een park staan al jaren twee standbeelden, een meisje en een jongen, beide naakt. Waarom kan een ei niet bevriezen? Er zit een dooier in. Herhaling Wat is het toppunt van domheid? Een doelpunt in de herhaling missen.

Erwtje Het is groen en het hangt achter een vliegtuig? Geel en draagt een rokje? Het is geel en draagt een rokje? Knor Er zijn twee varkens. Intelligent leven Wat is het verschil tussen een dom blondje en het heelal? Ik ben een sinaasappel! Een rits in een broek. Koud geweest Twee ijsberen liepen in de woestijn. Hoe zet je dom blondje aan het denken? Ik wist wel dat jij een dom blondje bent. Wat is kippensoep met balletjes? Niet graven in de tuin Erwin: Blondje vs huisdieren Hoe doodt een dom blondje haar 2 huisdieren?

Samen in de lift Er zitten 2 domme blondjes vast in een lift. Geel wordt rood Het is geel en als je op een knopje drukt, wordt het rood? Een kuikentje in de mixer! Niets geven Mensen die niets geven daar krijg ik iets van!

Sprookjeshuwelijk Ik heb een sprookjeshuwelijk. Als ik thuis kom, zit er elke dag een heks op de bank. Kat van een dom blondje Waarom mag de kat van een dom blondje nooit bij de computer staan? Anders eet hij de muis op! Woordspeling Een boom staat in de Drankje Noem een Limburgs drankje van 12 letters? Het is wit en staat in de keukenhoek? Het weekend zit erop Waarom loopt een dom blondje op maandag altijd naast haar fiets als ze naar haar werk gaat?

Het ei op de grens Als een haan precies op de grens van Nederland en België een ei legt, van wie is dat ei dan? Arrogantie Wat is het toppunt van arrogantie? Zeggen dat je op mij lijkt! Hier openen Waarom opent een blondine een pak melk in de winkel? Leven op de maan? Smurfen en Ajax Wat is het verschil tussen de smurfen en ajax?! Dom blondje heeft het koud Hoe gaat een domblondje met haar benen zitten als ze het koud heeft?

Kabouter Waarom lacht de smurf altijd? Omdat die met zijn ballen tegen het gras komt. Deur openen Hoe maakt een skelet een deur open? Met het sleutelbeen Klik hier om een reactie te geven. Een emmer benzine Een leerling komt hijgend bij een benzinestation aan. Dom blondje Hoe hou je een dom blondje bezig? Tunneleffect Wat krijg je als je een domme blondjes naast elkaar zet en met de oren aan elkaar vast genaaid? Een tunnel Klik hier om een reactie te geven.

Rood en tegen de muur Het is rood en als je het tegen de muur gooit, gaat bij de buren de telefoon. Het is rood en het zit in de wei?

Het is zwart en hangt aan een wit koortje? Schaamluis die aan bungijumping doet. Wit en ontploft Het is wit en ontploft. Mol thuis Hoe zie je dat er een mol thuis is?

Wat is het toppunt van stoerheid? Een baby in een lere luier. Het hart Klik hier om een reactie te geven. Als je heel dik bent Hoe weet je dat je echt heel dik bent? Als je langs twee kanten uit bed valt!! Vrouw en orkaan Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een orkaan? Lachen op maandag Waarom lacht een domblondje op maandag?

Omdat ze vrijdag een mop heeft gehoord! Negen gaatjes Hoe krijg je 9 gaatjes in 1 gat? Een blokfluit in je reet steken! Een kleintje Hoe kan je zien dat een man een kleintje heeft?

Dan heeft 'ie een zitje achterop. Het is groen en loopt in het bos? Porsche vs vrouw Wat is het verschil tussen een vrouw en een porche? Daar word je hard van 2 zakken cement lopen op straat. Oenen in de trein Er zitten 2 oenen in de trein zegt de ene oen tegen de andere oen: Reactie infoteur , Ja dat is best lastig. Je kunt hem wel eens vragen of hij wel eens gezoend heeft. En dan zegt hij nee of ja. Als hij nee zegt dan weet je dat hij dus ook nog nooit getongzoend heeft, maar als hij ja zegt kan je vragen: Gewoon zoenen of tongzoenen?

Als hij zegt tongzoenen dan gaat het verder vanzelf. Als hij zegt 'gewoon zoenen, ' dan moet je nog even geduld hebben. Maar je hebt wel kans dat zijn interesse gewekt is dan, en dat jullie het toch snel gaan proberen. Nou, ik hoop dat je hier iets aan hebt. Als jet het leuk vindt, laat dan nog eens horen hoe het verder is gegaan. Dus gewoon nog een keer zeggen. Lovertje , Reactie infoteur , Leuk: Henk , Ik heb namelijk verhalen van mn ouders gehoord van wel.

Reactie infoteur , Je ouders hebben een mooi verhaal verzonnen dan ; Hoe zou iemand zwanger moeten worden van zoenen dan? Nienke , Mijn eerste reactie was gelijk; 'Is dit het nu? De jongen zelf zei dat ie mij heel erg leuk vind, alleen slecht is in relaties. Dus hij durft de stap niet te wagen. Ik heb zelf nog nooit een relatie gehad, dus wat ik er van moet verwachten weet ik niet.

Ergens vond ik dat ik altijd slecht ben geweest in vriendschappen. We zullen zien wat er gaat komen. Ik hoop gewoon dat onze vriendschap niet op het spel komt te staan, omdat er duidelijk meer tussen ons speelt.

En ik vond het echt heel erg lekke r niet dat het me eerste keer was maar sindsdien dat het gebeurd is tongen we elke dag, maar ze zegt dat we gwn bff's zijn, help ik volg haar niet meer! Appie , Anoniemie , Ik ben er wel in mee gegaan maar stopte wel snel omdat ik best schrok. Het was me eerste keer maar achteraf vond ik het niet erg, nou wilt hij elke keer iets meer en verder gaan alleen ik wil aan de ene kant wel maar aan de andere kant niet, hij is wel leuk en ik wil ook stiekem wel verder.

Alleen nou is het zo dat hij niet mijn vriendje is maar ''gewoon een vriend''. Eigenlijk wel maar het voelt zo goed bij hem. Reactie infoteur , Verder gaan houdt ook in dat het steeds verder kan gaan. Ik weet niet hoe oud je bent en hoe ver je wilt gaan. Dat het niet je vriendje is maar gewoon een vriend, tja, dat maakt niet zoveel uit. Mensen vinden knuffelen en vrijen nou eenmaal vaak fijn en dat hoeft niet altijd in een vaste relatie te zijn. Maar ik raad je wel aan om niets tegen je zin te doen en je af te vragen of je net zo ver zou gaan als hij wil.

Er kunnen ook dingen gebeuren waar je dan later spijt van hebt, en als het heel ver gaat kan je natuurlijk ook zwanger raken.

Denk er dus goed over na of jullie hetzelfde willen en tegen welke problemen je op zou kunnen lopen. En doe niets tegen je zin. En ik wil wel graag met hem tongen, alleen weet ik nou niet of hij wel wil omdat ik het een maand geleden al geprobeerd heb en toen zei die: Kan iemand me helpen? Reactie infoteur , Hoe oud zijn jullie?

Als hij er nog niet aan toe is moet je nog even geduld hebben. Of misschien is hij bang dat hij het niet kan terwijl er eigenlijk niet veel aan te kunnen is.

Ik doe het zoals het hierboven staat. Ik wil graag weten wat ik fout doe. Reactie infoteur , Het hangt ervan af wat je verwacht te voelen. Tongzoenen is een intieme bezigheid, het is het lekkerste als je dat doet met iemand op wie je echt verliefd bent omdat er dan heel veel passie bij kan komen.

Zonder verliefd te zijn kan het ook prettig zijn natuurlijk, maar aan het begin is het soms een beetje wennen. Misschien herken je dat soort gedachten wel.

Na een tijdje gaat dat over, omdat je je op een bepaald moment in je leven niet meer afvraagt wat er prettig aan tongzoenen is, je bent dan meer bezig met de andere verlangens die tongzoenen kunnen oproepen. Maak je er dus niet druk om. Tongzoenen is aan het begin gewoon iets nieuws wat je ontdekt en daarna ga je het meestal steeds prettiger vinden. Daarom gaan mensen er ook mee door.

Meestal komt dat na een tijdje helemaal goed. Rick , En beugels vind ik zelfs wel schattig en er zijn genoeg andere jongens die dat ook vinden wees er niet onzeker over. Mocht je een vriendje krijgen die ook een beugel heeft. Wees dan voorzichtig want het ritje naar de orthodontist zal dan niet bepaalt je leukste ritje worden. Mijn vraag aan de infoteur: Ik heb een vriendin waar ik zielsveel van hou. Maar elke keer als we zoenen krijg ik een vieze smaak in mijn mond.

En haar adem ruikt een beetje vies. En de keren dat ik met haar zoen kan ik bijna niet genieten. Als je haar niet wilt zeggen dat haar adem niet zo fris ruikt, biedt haar dan een dropje of kauwgom aan. Carla , Maar ja, maak je er niet te druk om. Vraag anders eens aan de tandarts of je hem ook wel eens uit kan doen. Anders zal je toch een paar maandjes moeten doorzetten.

Anoniempke , Of ze nu ja of nee antwoord, je kunt dan vragen of ze het met jou ook zou willen. Alleen ik weet niet of ik het kan zegmaar ik ben erg bang dat ik wat verkeerd doe, gekust zegmaar hebben we al wel gedaan maar niet gezoend. Reactie infoteur , Voor alles is een eerste keer. Je kunt weinig verkeerd doen en hij weet dat het je eerste zoen wordt.

Justme , Toen had ik getongzoend en gebekt met mijn allereerste vriendje, natuurlijk hartstikke spannend, maar na de eerste keer vind je het heel fijn en prettig, ik kan dus alleen maar zeggen: Onzeker Meisje , Een Meisje , Je moet het zo zien dat die tongen een beetje tegen elkaar aan wrijven.

Je doet daarbij niet steeds je mond open en dicht, maar je kan wel even loskomen van elkaars mond en daarna weer verder gaan. Kevkli , Sole infoteur , Je moet gewoon niet bang zijn, het komt vanzelf wel. PS bedankt voor de info, was heeeeel handig! Reactie infoteur , Fijn dat je iets aan het artikel hebt gehad.: Kaat , We hebben wel al gewoon gezoend, maar nog niet getongzoend, en dat zou een van de volgende dagen de eerste keer zijn.

Hij heeft al veel ervaring, maar bij mij is het de allereerste keer, en ik ben bang dat ik er helemaal niets van ga kunnen. Hij weet het wel dat dit alles nieuw is voor mij en zo, maar toch. Het is niet dat ik niet wil tongzoenen met hem, integendeel… Wat moet ik doen?

Iemand , Reactie infoteur , Hoi, zoenen doe je voor je plezier, niet omdat je vriendje het wil. Misschien wil je nog even wachten, dan kan je hem dat het beste vertellen.

Als je niet wilt wachten kan je vertellen dat het nog nooit eerder gedaan hebt. Als je niet wilt dat hij dat weet en je wilt toch tongzoenen, dan is het een kwestie van proberen. Het is aan een tongzoen niet zo goed te merken of het je eerste tongzoen is. Als je wilt gaan tongzoenen met hem, concentreer je tijdens het zoenen dan op de zoen zelf en niet op de gedachten in je hoofd.

Misschien ben je er nog niet aan toe. Het is wel beter om tegen je vriendje te zeggen dat je het eng vindt. Justsomeone , Reactie infoteur , Als hij vaker met je zoenen wilt, vindt hij het vast en zeker plezierig. Koens infoteur , Aangezien we niet al te dicht bij elkaar wonen, wil ik als ik bij haar ben eigenlijk alles wel doen op het gebied van zoenen. Ik zelf ben al ontgroent maar heb zelf toen nog niks gedaan.

Mijn vriendin heel verlegen en onzeker hoe zeg je tegen zo'n iemand of je wil tongen? Ik ga die dag dat ik bij haar ben trouwens ook nog slapen bij haar in zelfde bed. Rm , Het was best een fijn gevoel. Maar nu heb ik een beetj t gevoel dat ik niet zo'n 'great kisser' ben: Reactie infoteur , Aan haar vragen wat ze prettig vindt bij zoenen is de enige tip die ik nog bedenken kan.

Maar ik denk het wel, want toen we nog niet hadden, hadde we het best vaak over zoenen enzo. Zou je eigenlijk wel goed kunnen zoenen in de bios? Juut , Heb verder geen relatie met hem, maar heb wel met hem gezoend. Is het raar als je gewoon met n goede vriend zoent? Reactie infoteur , Als je het fijn vindt om met hem te zoenen, is het niet raar. Het nadeel van zoenen met een vriend is wel dat het niet zo duidelijk meer is of je alleen vrienden bent of blijft, of dat het meer is dan dat.

Je vriendschap kan daar op den duur misschien wel anders door worden. Jim , Het leeftijdsverschil is niet te groot. Lisanne , Mijn vriendinnen zeggen telkens ja doe gewoon enzo en terwijl zij dat zelf ook nog niet hebben gedaan. Maar ik vind het nog eng op het te doen, Strax doe je iets verkeerd en dan?

Strax maakt die het dan uit. Reactie infoteur , Met zoenen kan je weinig verkeerd doen, maar als je het nog niet wilt moet je het zeker nog niet doen. Als hij het uit zou maken omdat je weinig ervaring hebt met zoenen dan zou het wel een heel rare jongen zijn, dus daar heb je dan weinig aan. Maak je niet te druk. Zoenen is niet moeilijk en het gaat vanzelf.

Vertel anders gewoon aan je vriendje dat je het nog nooit gedaan hebt en dat je het een beetje eng vindt.

Je mag verwachten dat hij daar begrip voor heeft. Ook hij heeft het ooit eens voor de eerste keer gedaan. Angel , En toen probeerde hij mij te tongen.

Maar ik wilde niet en stapte naar achteren en zei iellll! Help me alsjeblieft want ik wil weten of ik hem daar mee heb gekwetst? Misschien stak hij zijn tong te diep in je mond zodat je schrok? Dat je liet merken dat je het vies vond zo'n tong in je mond, is in elk geval helemaal niet erg. Voor die jongen misschien niet zo leuk, maar je was wel eerlijk. De eerste tongzoen kan ook best wel tegenvallen. Sommige mensen vinden het meteen prettig. Anderen moeten even wennen. Doe het pas als je het zelf ook wilt.

Liza , In elk geval is het beter om niet meer met hem alleen te zijn want dan zal het misschien weer gebeuren. Ik raad je aan om hier met iemand over te praten die jij vertrouwen kunt. Een van je ouders of een juf van school misschien? Er overheen komen kan wel een beetje tijd kosten, omdat het tegen je zin is gebeurd. Je 'vriendje' heeft daarmee verpest wat leuk voor jou had kunnen zijn.

Tongzoenen is pas leuk en fijn als je het zelf ook wilt. Tegen je zin is het altijd afschuwelijk. Opdringerige vriendjes zijn niet aantrekkelijk. Tongzoenen, hoe doe je dat?

Tongzoenen is een hele leuke bezigheid, vooral als je verliefd bent op elkaar. Als je nog nooit getongzoend hebt ben je natuurlijk razend nieuwsgierig wat er nou zo leuk aan is om de tong van iemand anders in je mond te voelen en elkaars speeksel uit te wisselen.

Omdat mysterie voor eens en voor altijd uit de doeken te doen zal je zelf ooit willen ontdekken hoe het is om te tongzoenen, hoe je het doet en of je het lekker vindt. Ook zijn tips om te leren zoenen handig, als je nog nooit gezoend hebt. Hoe moet je tongzoenen? Hormonen in ons lichaam zorgen ervoor dat we ons tot anderen aangetrokken kunnen voelen als we iemand aantrekkelijk vinden. Als je verliefd bent kan het zelfs zo erg zijn dat je te vergelijken bent met een soort wandelende bom vol hormonen, die elk moment af kan gaan.

Als de aantrekkingskracht wederzijds is, kan dit vroeg of laat je eerste tongzoen tot gevolg hebben. Nu denk je misschien nog dat tongzoenen leren een heel smerig klusje is waarbij het spuug langs je kin druipt, of nog erger, het spuug van een ander, maar niets is minder waar. Tongzoenen worden over het algemeen als heel plezierig ervaren.

Maar wat is een tongzoen eigenlijk? Tongzoen, wat is dat? Er zijn veel soorten kussen en zoenen op de wereld. Kijk maar eens naar het rijtje hier onder: Geen van bovenstaande zoenen hebben iets met tongzoenen te maken. Ze zijn allemaal vriendschappelijk of formeel van aard en ze zijn bedoelt om de ander te laten merken dat je weliswaar vertrouwelijk met elkaar bent, maar niet op een verliefde manier.

Een tongzoen is dus een verhaal apart. Een tongzoen geef je alleen aan iemand waarmee je op een niet vriendschappelijke manier intiem wilt zijn. Moet je altijd verliefd zijn op iemand met wie je wilt tongzoenen?

Eigenlijk zijn daar geen regels voor. De meeste mensen zullen misschien vinden dat je dat eigenlijk pas moet doen als je verliefd bent op die persoon, maar er zijn ook best veel mensen die met elkaar tongzoenen terwijl ze elkaar alleen aantrekkelijk vinden, terwijl ze nog niet verliefd zijn.

Sommige meiden vinden het leuk om een jongen te versieren en dan met hem te tongzoenen, maar verder niks. Ook jongens kunnen omdat ze nieuwsgierig zijn met een meisje tongzoenen. Je hoeft dus niet verliefd te zijn als je toch wilt tongzoenen. Je eerste tongzoen Bij een tongzoen draaien twee tongen om elkaar heen.

Soms zal de tong van die ander wat verder in jouw mond gaan of andersom. De tongen maken een soort liefdesdansje om elkaar heen en tegen elkaar op, zodat je aan elkaar kunt laten merken dat je het fijn vindt om met die persoon te tongzoenen. Je doet het immers niet met iedereen, alleen met mensen waar je je erotisch tot aangetrokken voelt.

Je eerste tongzoen kan best even schrikken zijn omdat het nieuw is en reuze boeiend om iemands tong tegen jouw tong aan te voelen duwen, maar als alles goed is is de kans groot dat je het na een paar seconden al heel interessant vindt en even later zelfs heel prettig gaat vinden.

Geef je dan helemaal over aan het fenomeen tongzoenen en geniet ervan zolang als het duurt. Wie heeft de tongzoen bedacht? Tongzoenen is typisch menselijk maar het komt niet in alle culturen voor. Ik heb zelfs wel eens gelezen dat de Inuit ook bekend onder de naam Eskimo’s , die ergens in Alaska wonen, helemaal nooit tongzoenen omdat hun mondjes anders aan elkaar vast zouden vriezen.

Men zegt dat ze neusje vrijen. Ze wrijven hun neusjes tegen elkaar en dat is het dan. Of het waar is weet ik niet zeker. Misschien is het wel een verzinsel. Over de geschiedenis van de zoen kan ik verder kort zijn. De Fransen blijken in de zesde eeuw de gewoonte hebben ontwikkeld om aan het einde van een dans een kus te geven aan personen waar ze meer dan vriendschap voor voelden.

De liefdes-kus was daarmee geboren. Meer is er over de zoen eigenlijk niet bekend. Terug dus naar de orde van de dag. Hoe leer je tongzoenen? Er zijn een aantal dingen die je bij tongzoenen moet vermijden. Leer dit rijtje uit je hoofd:

.

Lesbo suikeroom sex

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien.

Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

We moesten dwars door het dorp rijden door zeer smalle volle straatjes. Later hoorden we dat dit een nationale demonstratie tegen de regering was die elke dag in een andere stad werd gehouden.

We wilden er wat inkopen doen en geld wisselen, maar alles was gesloten i. Via een prachtige nieuwe weg naar Georgetown gereden. Wel erg veel controles onderweg van politie, douane en militairen. Ze zijn niet lastig maar ook hier willen ze allemaal wat van ons hebben. Ze vragen cadeaus, geld en zelfs de reflecterende hesjes die we twee stuks bij ons moeten hebben. Of het is voor hun eigen veiligheid of om ons bij de volgende politiepost te bekeuren weten we niet. Georgetown ligt op een eiland in de Gambia rivier.

Vanaf de zuidoever is er een brug om op het eiland te komen. Bij een Duitse organisatie welke het afbranden van de landbouwgronden probeert tegen te gaan mooi aan de rand van de Gambia rivier gestaan.

Hier was ook de plaatselijke wasplaats van de stad. Veel vrouwen en jonge meisjes waren voor onze neus de was aan het doen. Sommige van de dames hadden alleen een lendendoek om. Na de was gingen ze zelf in het water om zich te wassen. De volgende morgen wederom allemaal wasvrouwen. Nu bleek dat dat hun beroep was en dat ze de was deden voor de halve stad.

Ook vroegen de meiden of ze onze was ook nog mochten wassen, maar helaas hadden we geen vuile was meer. Een van de meiden vroeg zelfs of ze met Ton mocht slapen. Blijkbaar kan dat allemaal in een cultuur waar de meeste mannen 4 vrouwen hebben. Vanuit Georgetown zijn we naar Serekunda gereden om daar ons visum voor Mauritanië te gaan regelen.

We zijn naar Camping Sukuta gegaan alwaar we in een "witte enclave" belanden. Allemaal Duitse autohandelaars en een enkele overwinteraar. De nodige zaken geregeld daar. Met de motor de omgeving verkend. We zijn de gehele kustweg afgereden tot aan de Senegalese grens. Mooie vissersdorpjes gezien waar ter plekke de vis werd gedroogd en gerookt om transportklaar gemaakt te worden voor Ghana. Het vissersdorp heet dan ook Ghanatown omdat alle vissers uit Ghana komen.

We konden er echter geen leuk plaatsje vinden om de witte plaag te ontvluchten en bovendien was het geen strandweer omdat het al enkele dagen koud was en er regelmatig een bui viel.

Het kleine regenseizoen dat zo een keer in de drie jaar plaats vind was aangebroken. Serekunka is de toeristenplaats van Gambia, dus veel hotels en zeer veel blanke mensen. Hierdoor dus ook erg veel opdringerige verkopers en mensen die zich aan willen bieden als gids. Verder natuurlijk veel bejaarde mannen met een jonge negerin, maar ook veel oude zeer lelijke blanke vrouwen met een jonge neger! Je moet toch wel erg arm zijn om jezelf aan zo iets aan te bieden! Vrijdagavond verlieten veel Duitse autohandelaren de camping en vlogen terug naar Duitsland.

Ze waren allemaal met een koffer vol eet en drinkwaren naar Gambia gereden en hadden nog zeer veel spullen over. Alles was in de laatste bus verzameld en er werd een kofferbakverkoop gehouden. De halve Aldi en Lidle was in de verkoop. Ons campertje is nu dus weer goed gevuld. We hebben zelfs flessen Feigling en Jagermeister en verders natuurlijk salami's en bockworsten! Na 6 dagen Sukutacamping om  6. We konden direct nadat we een ticket hadden gekocht het haventerrein op om op de veerboot te wachten.

Toen de veerboot aan kwam was dat natuurlijk weer een spektakel van chaos. Duizenden mensen kwamen er vanaf lopen en daar tussen reden ook nog af en toe auto's met ongeduldige chauffeurs.

Na een half uurtje was de veerboot leeg en konden wij erop rijden.
negerin komt klaar zeer jonge sletjes

Ge stapt over die balke naar de overkant dan valt uwe euro. Ge pakt die euro ge steekt die in de drank automaat en dan heb je je blikje. Er liepen twee mannen gearmd door het park. De ene zegt plotseling tegen de ander: Er komt een man bij de slager en zegt met een hele hoge stem: Mag ik een kilo paardenvlees?

De slager schrikt en zegt: Je moet 3 keer per dag op een paardenleuter zuigen, dan kom je van die hoge stem af. Dus hij een paardenleuter gekocht, en komt de volgende dag weer terug bij de slager, en zegt met een zware stem: En na 15 min krijgt hij opeens weer een hoge stem, en gaat naar huis en zoekt die paardenleuter.

Hij schrikt en opeens is die weg. Dan vraagt hij aan zijn vrouw: Heb jij mijn paardenleuter gezien? Een konijn ging naar de bakker vraagt ie: Nee, dat heb ik niet. De volgende dag komt ie weer: Dan komt ie weer en weer en weer dan denkt hij, Ik zal eens een worteltjestaart voor hem bakken.

De volgende dag komt ie weer vraagt ie: Jan en Piet zitten samen in een café. Nee, dat moet zijn, een rondje van mij! Jantje drinkt in één zijn melk op en laat daarna een harde boer. Wat is dat nou?! Een man werkt op een cruiseschip als goochelaar, alleen heeft hij een papagaai die alle trucs verklapt aan de mensen!

Op een dag vergaat het schip, en de man en de papagaai blijven op een klein stukje van de boot drijven. Na uren stilte zegt de papagaai; oké waar heb je het schip gelaten.

Wat is één hollandse vrouw? Er lopen twee zakken cement in de regen. Zegt de ene zak cement tegen de andere zak cement: Ik wil een koe als aanvoerder hebben. Er komt een jongen bij de slager en zegt dat zijn lul groter is dan een uier van een slappe koe. Waarop de slager antwoord: Een oud vrouwtje trapt een slak dood. Vraagt een klein jongentje aan dat ouwe mevrouwtje: Moeder Natuur, De Tandenfee,een slim blondje en een dom blondje zien een briefje van 50 op straat liggen Wie raapt het briefje van 50 het eerst op?

Het domme blondje, want moeder natuur, de tandenfee en het slimme blondje bestaan niet!! Wat is een oehoe boeroe? Een sambal etend tropisch vogeltje dat achteruit vliegt om zijn reet te koelen. Waarom moet je tussen 5 en 6 uur niet door het bos gaan lopen? Dan vallen de olifanten uit de bomen. Waarom heeft een krokodil zo'n platte bek? Hij tussen 5 en 6 uur door het bos gelopen. Je vader en een hoer zitten op het dak. Wie red je het eerst, je vader of die hoer?

Waarom mag een dom blondje niet langer dan tien minuten middagpauze houden? Omdat ze haar anders opnieuw moeten inwerken. Ik kwam gisteren bij de supermarkt om een pakje shag te kopen, en ik moest 15 gulden betalen. Ik zeg tegen de verkoopster weet je wat jij moet doen? Stop dat pakje shag maar in je reet!! Dat kan niet zegt ze. Er zit al een rol beschuit in van 25 gulden!! En ik ben Zwarte Piet.

Weet je wie ik ben? Nee, dat vergeet ik niet! Waarom durft een koe nooit voor andere koeien te zingen? Omdat hij bang is dat de andere koeien 'boeoeoe'roepen.

Polleke loopt over straat,z iet ie 20 meter verder een bananeschil liggen, zegt ie: Daar ga ik weer! Er zitten twee vliegen op een mesthoop, zegt de een tegen de ander: Hoe wordt een belg geboren?

Ze houden een zakje friet voor en de kleine komt er van zelf uit met zijn grijphandjes. Waarom houden blondjes niet van Cup-a-soup? Omdat ze een kop water nooit in dat kleine pakje kunnen krijgen. Zitten 2 belgen in de auto voor het stoplicht, zegt de een: Wat is het verschil tussen een blauw en een geel muurtje?

Ze zijn allebei blauw, behalve de gele! Waarom eet een dom blondje nooit augurken????? Omdat ze haar kop niet in het potje kan krijgen. In een drukke winkelstraat komen 2 mannen elkaar tegen. De ene opent zijn jas en zegt: Hoe kan je zien dat een dom blondje op de computer heeft zitten typen?

Er zit allemaal tipex op het scherm. Waarom doet een ambtenaar 's ochtends de gordijnen niet open? Dan heeft niets middag niks te doen. Komt een boer op de wallen zegt een hoertje tegen hem: Een stotteraar gaat parachute springen en de instructeur had gezegd tot 10 tellen een je parachute open trekken. De stotteraar komt met een grote klap op de grond en de instructuer hoort hem nog net zeggen t t t t tien. Ik zit in de trein tegenover een man die steeds met zijn vinger in zijn mond zit te roeren.

Ik vraag waarom hij dat doet. Waarom loopt er in de gang van een ambtenarengebouw een witte streep? De ene kant voor ambtenaren die te laat komen en de andere voor die te vroeg weggaan. Waarom gaat een belg voor het raam staan als het onweert? Hij denkt dat er een foto wordt gemaakt! Een man komt thuis met een bos bloemen. Wie heeft het lekkerste beroep ter wereld? De postbode die gaat van gleuf tot gleuf tot zijn zak leeg is.

Mieke gaat met haar moeder naar het spiegelhuis en opeens begint moeder luid te lachen mieke vraagt verbaasd waarom ze zo luid lacht ja zegt moeder kijk eens wat een dom gezicht ik hier in heb maar moeder toch zegt mijke dat is een gewone spiegel. Er kwamen eens een nederlander, een turk en een belg die kwamen op een herberg aan en vroegen aan de boer: De nederlander ging op het spijkerbed, de belg in het slangenbed en de turk in het mierenbed. De volgende ochtend vroeg de boer: En de turk zei: Als de drie gekken dus in dat cafe zijn komen er twee politie agenten binnen.

Ze vragen hebben jullie een vrouw vermoord??? Zegt de eerste gek ja. Daarna vraagt de politie met wat hebben jullie haar vermoord? Zegt de tweede gek met mes en vork met mes en vork. Dan zegt de politie dan gaan jullie nu de gevangenis in. Zegt de derde gek: Er zaten 2 domme op een bankje in het park de een vraagt aan de ander: Hij is naar de tatoeshop geweest en wou meedoen aan een modeshow!

Wat duurt een eeuw??? Kijk onderaan voor het antwoord. Kijk bovenaan voor het antwoord. Er zitten 3 mannen in de woestijn de ene heeft een palmboom de andere heeft een schop en de andere heeft een autodeur mee Persoon 1 vraagt aan Persoon 2 waarom hebt gij schop mee als te warm wordt graaf ik een put en ik zet mij erin en dan vraagt Persoon 2 aan Persoon 1 waarom hebt gij een palmboom mee? Wel , zegt Persoon 3 , als het te warm wordt , draai ik het raampje open.

Er zitten 2 Turken en 2 Marokkanen in een auto. En de vrouw antwoord; ja maar dat zeg ik expres zo. Hoe krijg je twintig Nederlanders in een klein autootje? Een cent op de achterbank leggen. Komt er een stoeptegel bij de kapper, zegt ie dag mevouw ik wil graag een nieuwe bril, o dat merk ik zegt de kapper: Wat is het verschil tussen Feyenoord en de Kerstman.

Ze zijn allebij rood en wit en niemand geloofd er meer in. Wat is het toppunt van gemeen? Een een blinde oma een flammewerper geven en zeggen dat het een haar droger is. Een zatte man rijdt in het politiebureau en zegt tegen een politieagent: Er staat een man bij de bar en bestelt een fles wijn. Op dat moment komt er een beeldschone vrouw binnen. De man pakt een briefje en schrijft erop "wil je deze fles met mij drinken", en geeft het aan de vrouw.

De vrouw zegt daarop terug: Daarna antwoord de man: Waarom heeft een oen gaten in zijn paraplu? Dan weet hij wanneer het niet meer regent. Jantje loopt langs het huis van de burgemeester en spuugt tegen het raam. De burgemeester komt boos naar buiten en vraagt: Een Nederlander komt een Duitser tegen. Zegt de Nederlander tegen de Duitser: Een man koopt een paar schoenen. Zegt de verkoper "de eerste week kunnen ze wat knellen".

Zegt de man "maakt niet uit kom ik ze volgende week wel ophalen". Deel ook een mop, dat is echt GAAF! Ondertussen al moppen toegevoegd. Ontvang de gratis nieuwsbrief. Buuren Op nummer 54 woont badman op nummer 55 woont superman op nummer 57 woont spiderman. Twee vliegen Er zitten 2 vliegen op de kale kop van een oude man zegt de een tegen de ander: Een tampony Klik hier om een reactie te geven.

Toppunten Wat is het toppunt van zielig? Met 3 vrachtwagens vol met broden door irak rijden en zeggen dat het voor de eendjes is Nog een toppunt van zielig Een jongen met 1 been een step geven Het toppunt van discriminatie Een drol voor het huis van een neger leggen en zeggen dat zijn kind gekrompen is Klik hier om een reactie te geven. Twee waarzegsters Er lopen 2 waarzegsters op de straat zegt de een": Begravenis ondernemer wat doet een begrafenis ondernemer als hij uit gaat dan gaat hij uitzonderlijk Klik hier om een reactie te geven.

Vraag Wat is de overeenkomst tussen je billen en de woestijn. Lege flessen Waarom zet een dom blondje lege flessen voor een feest in de koelkast? Voor de gasten die geen dorst hebben Klik hier om een reactie te geven. De 0 en de 8 Loopt een 0 over straat, komt ie een 8 tegen: Vragen Er zijn 15 visjes 5 verdrinken er hoeveel blijven er dan over. Vrouwen vrouwen zijn net als typex eerst zijn ze je type en dan je ex Klik hier om een reactie te geven. Toppunt Wat is het toppunt van sm?

Poep of diarree Wat is het verschil tussen poep en diarree? Diarree kun je gorchelen Klik hier om een reactie te geven. Een olifant Wat krijg je als je domblondje kruist met een olifant.

Een hoer van 5 ton die je pijpt voor een zakje pindaas Klik hier om een reactie te geven. Waarom Waarom menstrueren alleen vrouwen en mannen niet?

Toppunt van gedult wat is het toppunt van gedult? Rode tomaten Er lope 2 tomaten op straat en steken over aan de overkant is een vrouwen tomaat zegt de ene tomaat tegen de andere tomaat je hoeft niet zo rood te worden hoor!!

Werkloosheid Wat is het toppunt van werkloosheid? Een hoer met spinneweb tussen haar benen. Melk Waarom doet een dom blondje de melk open in de winkel? Omdat er staat hier open! Groen Het is groen en valt van de bergen een slawine Klik hier om een reactie te geven. Toppunt Wat is het toppunt van vertrouwen? Je laten pijpen door een kannibaal. Leuke mop Jantje vraagt aan z'n vriend weet jij een leuke mop zegt z'n vriend: Kloppen Op de 7de verdiepeing van de flat is een man met 2 kogels in het hart neergeschoten.

Ken je die mop.. Ken je De mop van de mummie Klaas: Wat is geel en zie je niet? Een banaan om de hoek Klik hier om een reactie te geven. Klein Het is klein, heeft een gewietje en een bazooka? Stelsels Jongens zijn net als bussen, als je er 1tje mist pak je gewoon de volgende Liefde is blind maar ik niet , ik trap er gewoon met open ogen in! Jongens zijn net type-ex eerst is het je type dan je ex Klik hier om een reactie te geven. Spion Wat is groen en het spioneert Een spionazie Klik hier om een reactie te geven.

Sinterklaas waarom komt sinterklaas nooit bij de moskee? Surfen Waarom gooit jantje een emmer water over zijn computer Hij wilt over het internet surfen. Haai of hai Waarom loopt een vis weg als je aan komt lopen en "hai" zegt? Toppunten Wat is de toppunt van grofheid?

Muur Er loopt een turk tegen de muur, wat zegt ie? Mail Heb je me mail ook gekregen?? Nog een keer Jongen heet Jan en Andere jongen heet Nog een keer ze gaan naar de boot. Blond Hoe kun je zien dat er een dom blondje 8er de computer heeft gezeten?? Dan kan ze zien of ze van of naar der werk toegaat Klik hier om een reactie te geven. Bruin Wat is bruin en klimt langs je been omhoog?

Een drol met heimwee Klik hier om een reactie te geven. Telefoon winkel Hoe gaat een telefoon in een lingeriewinkel? Bomen Waar staan de meeste bomen? Raadsel Wat is groen en heeft een gewij? Windje Er lagen een man en een vrouw op het strand bruin te bakken zegt de man tegen de vrouw: Vragen Wat is het toppunt van grof? Regen twee dommies staan onder de douche.

Super flauw ken je de mop van jantje in de wc? Pino Wat krijgt pino als hij klaar komt? Rondje waarom gaan blondjes in een rondjes zitten als ze het koudd hebben? Daar is het graden Klik hier om een reactie te geven. Een duitser poept in het Ruhrgebied En een homo die roert in het poepgebied Klik hier om een reactie te geven.

Twijfel het is oranje en twijfelt nog al? Druppel Moeder druppel tegen dochter druppel: Trek wat aan als je naar buiten gaat, het regent! Mannen Hoe heet het kleinste boek ter wereld. Netjes Wat is het toppunt van netheid? Emmer stront Wat is het verschil tussen een emmer stront en Jantje???

De emmer Klik hier om een reactie te geven. Kip Wat zegt een kip als die tegen de muur aanloopt? Oog Waarom is een vals oog van glas? Om door te kunne kijken Klik hier om een reactie te geven. Boven in de boom Waarom zit Jantje boven in de boom van 1 tot 10 te tellen?????

Aspirine Waarom is een asperine wit en niet zwart? Groen Het is groen en zit op een hek? Toitetpapier Wat is het verschil tussen een reiziger en toiletpapier. De brief en jij Wat is het verschil tussen een brief en jij?? Billen waarom gaan 2 billen nooit met elkaar trouwen? Ze gaan toch bij elke scheet uit een D Klik hier om een reactie te geven.

Er zit een dooier in Klik hier om een reactie te geven. Kaas 2 Nederlanders en 1 Turk lopen naast elkaar zegt de ene Nederlander tegen de andere Nederlander kom we gaan kaas eten oke zegt de Turk met wie van jullie zal ik gaan beginnen. Kloppen Er ligt een koe dood in de wei en er loopt een paard omheen. Rood Het is rood en het vliegt dor de tweede kamer Antwoord: Friet Waarom ligt er in belgium altijd in een bushokje zo veel friet????

Omdat een man er aan komt en kijkt even op zijn horloge of de bus er aan komt en hij had ook een zakje friet nog in de hand Klik hier om een reactie te geven. Kerstman Waarom heeft de kerstman nooit sex?? Omdat zijn ballen in de boom hangen Klik hier om een reactie te geven.

Antwoord je schaduw Klik hier om een reactie te geven. Frikandel wat is het verschil tussen een dom blondje en een frikandel antwoord: Toppunt Toppunt van geduld: Een olifant proberen dood te gooien met watjes! Auto een turk en een marokaan zitten in de auto wie rijd er: Lift Hoe noem je een lift voor dikke mensen? Homofiele uil wat roept een uil die homo is?? Deel 3 hoe noem je een turk met een glazen oog??

Deel 2 Hoe heet het hondje van de brandweer: Deel 1 Het is geel en als het in je oog komt ben je dood: Dezelvde spruit maar een week erna Klik hier om een reactie te geven. Kutzooi Wat zegt een VWOer als zij kutzooi bedoeld?

Stoephoer Wat is een net woord voor kut stoep hoer? Vagina trottoir prostituee Klik hier om een reactie te geven. Douche Hoe is de vrouw van Hitler gestorven? Ze is onder de verkeerde douche gaan staan. Zekerheid Wat is het toppunt van zelfzekerheid? Toppunten wat is het toppunt van grof zijn? Het evrschil Wat is het verschil tussen jou en een radio?

Hond zoek Een blinden zoekt een hond hij vraagt aan de hond: Vloerkleed wat is het verschil tussen een bakker en een vloerkleet de bakker moet vroeg op en het vloerkleed kan blijven liggen Eten welke spin kan je op eten? Open maken Hoe maakt een skelet een deur open? Wat staat er op? Wol wat krijg je als je een schaap en een kangaroe kruist? In washington Klik hier om een reactie te geven. Hoi tegen kameel ik zeg hoi tegen een kameel antwoordt de kameel kijk uit dat je je neus niet stoot Klik hier om een reactie te geven.

Jantjes vader jantjes vader had 3 zonen: Groene dief Het is groen en steelt? Auschurk in plaats van augurk Klik hier om een reactie te geven. Verstopte neus er komt een man bij de dokter en zegt: Grijs en zwaar Het is grijs en het hangt aan een boom Een tros beton Klik hier om een reactie te geven.

Koe naar een voetbalwedstrijd Waarrom gaat een koe nooit naar een voetbal wedstrijd? Hij zegt toch aleen maar boe Klik hier om een reactie te geven. Monster Waarom loopt een monster met een hand naar de andere kant van de weg?? Hoe laat hoe laat is het als een pony op je kep gaat staan tijd om een nieuwe kep te kopen Klik hier om een reactie te geven. Kermit de sticker Klik hier om een reactie te geven. Een tweeling jantje en ottmar zitten in de trein.

Wit en vierkant Het is wit en vierkant. Hanensoep Wat is hanensoep? Zaklamp Waarom neemt een blondje altijd een zaklamp mee naar bed? Bakker Komt een paard bij de bakker, zegt de bakker, bruin of wit brood? Peertje Wat is groen en hangt aan een boom en zegt deheletijd "ik ben een appeltje,ik ben een appeltje"?

Een dom peertje Klik hier om een reactie te geven. Boemkool Wat is wit en ontploft? Sinterklaas waarom komt sinterklaas niet zo graag in het moskee??? Kippen Wat is het toppunt van een horrorfilm?? Kippen die naar een grill-oven zitten te kijken Klik hier om een reactie te geven. Een biertje of anders Behanger Hoe heet een behanger in het latijns? Om op het internet te surfen: Sukkel en Ruzie Sukkel en ruzie spelen verstoppertje, sukkel gaat zich verstoppen.

Brief Wat is het verschil tussen jou en een brief? Een brief is geschreven en jij bent getikt. Kleur Noem eens een kleur tussen de 1 en de 10?? Woensdag Klik hier om een reactie te geven. Frisse adem Waarom doet en vrouw en wekker in haar mond. Rails Er lopen 2 oenen op het stations zegt de ene tegen de ander de trein komt zo , zegt de ander hoe weet je dat?

Toppunt van snelheid Wat is het toppunt van snelheid? Met twee naar bed gaan en er met drie terug uitkomen Klik hier om een reactie te geven. Beide benen "wie met beide benen op de grond blijft staan komt niet ver'' Klik hier om een reactie te geven.

Homo Wat is groen en is homo??? Geel 2 Het is geel en het ligt zwaar op de maag. Appel Wat is het verschil tussen een rode en een groene appel? Oranje Het is oranje maar toch niet helemaal. Een misschienasappel Klik hier om een reactie te geven. Een man op een paard, met een kip in zijn hand Klik hier om een reactie te geven. Geel Het is geel en als je het in je oog krijgt ben je dood Mens erger je nieten Twee Belgen zijn aan het mens erger je nieten.

Titanic Wat is het toppunt van geduld? Wachten tot dat sinterklaas met de Titanic aan komt. Hallo Hallo is daar iemand? Tuinslang Waarom gaat een dom blondje op de tuinslang staan Om platwater te hebben. Als ik je vang dan Bibliotheek Er komt een man bij de bieb en shreeuwt: Automerk Van welk automerk houdt Bush het meest? Gezellig Waarom zeggen ze dat dikke mensen altijd zo gezellig zijn?

Ze tellen voor twee. Bankroof Bij een bankroof is de politie meteen ter plaatse. Rechtszitting Een man moet voor de rechterkomen. Smelten Komen twee ijsjes elkaar tegen. Ik smelt van jou! Wakker worden Waarom wrijft een vrouw 's morgens als eerst in haar ogen? Optimisme Wat is het toppunt van optimisme?

Een man die met zijn laatste centen een portefeuille koopt! Kipjes Hoe krijg je twee halve kippen aan elkaar? Groen Er staan twee blondjes voor het verkeerslicht. Ik ben toch niet kwaad op u?

Piek in de kerstboom Waarom stopt een dom blondje vier kwartjes in de kerstboom? Dan heeft ze een piek! Handleiding Hoe heet de handleiding bij inlegkruisjes? Op reis Piet zegt: Geluk Wat is het toppunt van geluk? Van een flatgebouw vallen en aan de stoeprand blijven hangen! Trein Twee homo's lopen langs een treinspoor. Grootste handen Wie hadden vroeger de grootste handen?

De Bataven want die trokken langs de Rijn. Olympische Spelen Waarom werd het belgische zwemteam na de Olympische Spelen gehuldigd? Blauw Het is blauw en niet zwaar.

Getikt Wat is het verschil tussen een brief en jezelf? Zwart en rood Het is zwart van boven en rood van onder? Een mol op een rood fietsje. String Als ge uw string niet tijdig laat zakken, gaat ge in twee helften kakken! Moi Het kent een woord Frans en het neukt als een tijger?

Dopen Hoe wordt in België een nieuw schip gedoopt? Een voor een Drie mensen stappen in een trein. Puzzelen Een dom blondje maakt een puzzel, ze doet er 3 maanden over. Plastic Hij gaf me een roos met de woorden: Treinkaartje Er komt een conducteur lang som de kaartjes te knippen in de trein. Speelgoedtrein Wat is de overeenkomst tussen een speelgoedtrein en een vrouwenborst?

Sesamstraat Wist je het al, Sesamstraat stopt ermee! Pino heeft de vogelpest. Gelijkenis Wat de gelijkenis tussen leraren en kalenders? Het liefst hang je ze op! Twijfelaar Vroeger was ik een twijfelaar, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van! Glas Roept een man in het restaurant: Mixer Het is geel en als je op een knopje drukt, wordt het rood?

Een kuikentje in een mixer. Springen Welk dier springt er hoger dan de eifeltoren? Elk dier want de eifeltoren springt niet. Efteling Waar komen de dwergjes met natte baardjes vandaan? Steriliseren Twee kartonnen melk zitten in de abortuskliniek wat sip naar elkaar te kijken. Vervelen Wat doet een dom blondje als ze zich verveelt?

Pino Wat krijg je als pino klaarkomt? Te jong om te roken Wat zegt een grote schoorsteen tegen een kleine scoorsteen? Je bent te jong om te roken. Gevangenis Wat is de overeenkomst tussen een dom blondje en een gevangenis?

Jongens Jongens zijn net kleuters, ze denken alleen maar aan wippen. Springen Een dom blondje en een roodharige zijn bereid om van het Hilton af te springen. Slager en papegaai Er was eens een papagaai en een slager. Einstein Waarom kon Einstein nooit een muur bouwen?

Omdat hij maar ein stein had. Koud dom blondje Wat doet een dom blondje als ze het koud heeft? In de hoek staan, want daar is het 90 graden Klik hier om een reactie te geven. Zusje plagen "Wat is het verschil tussen een koelkast en jou? Tweeling Vroeger toen jij en ik in de trein zaten, toen stak ik m'n hoofd naar buiten en jij je kont en iedereen dacht dat we tweeling waren. Knalfeest Wat krijg je als je een ballon en een cactus kruist?

Fietsen Waarom kan een olifant niet fietsen? Omdat hij geen duim heeft om te bellen. Paskamers Een vrouw komt een modezaak binnen en vraagt: Bert en Ernie "Hè Bert, heeft een citroen pootjes? Tweeling Weet je nog van in de trein? Wie het hoogst gooit Elke ochtend Komt een man bij de dokter en zegt: Liefde is blind Als de liefde blind is, hoe vindt ik dan mijn droomprins? Spionage Een stomme zegt tegen een dove dat een blinde hun bespioneert vanachter het hoekje van de ronde tafel op de 2e verdieping van een bungalow!

Zelf draaien Jantje moest voor zijn moeder bij de supermarkt tampons halen. Groen op je hekje Het is groen en zit op je tuinhekje.

Het zadel Er fietsen nonnen in een rondje en opeens zegt de moeder overste: Haas Waar ligt een haas het warmst? Sauna Er zitten een man en een olifant in de sauna. Olifant Waarom is een olifant niet wit en vierkant? Anders zou hij een ijsblokje zijn!

Eerst even eten Ik was laatst is een Chinees restaurant. Bijdehand Jantje zit in de klas De jufvrouw zegt: Sneeuwvlokje Het is wit en vliegt omhoog? In de woestijn Lopen er twee honden in een woestijn. Tegen de tafel smurfen Wat zegt een smurf als ie tegen de tafel loopt?

Karate Er is eens een karate-leraar die les geeft aan volwassenen. BigBen Waarom komt een Domblondje teleurgesteld uit Engeland? T Het is harig van buiten en nat van binnen. Dom blondje in de woestijn Wat doet een dom blondje in de woestijn? Dun water Waarom staat een dom blondje op de tuinslang? Om dun water te hebben. Water in de kelder Zulma staat beneden in de kelder en roept naar boven: Eekhoorns Waarom lopen er steeds eekhoorn´s op het veld van de Kuip?

Stripties Waarom hangen er stripties in een frituur? Om de frikandellen stijf te houden. Hard werken Er zijn twee bananen aan het werk. Waarom kaarten Hollanders niet? Lesbische zeemeermin Hoe noem je een lesbische zeemeermin? Dom blondje Wat zegt een dom blondje als je naar haar gsm belt? Roest in vrede Wat staat er op het graf van een robot? Lucifer Wat is het tegenovergestelde van een lucifer? Kachel Het is zwart en als het uit de boom valt, is je kachel stuk Vrienden Vrienden staan achter je, daarom zie je ze nooit.

Vliegtuig Love is in the air, oh had ik maar een vliegtuig. School Als vervelen dodelijk zou zijn, was de school een begraafplaats. Boeken Jongens zijn net boeken; voor je het weet is het uit. Boomerang Hoe heet een boomerang die niet terug komt? Gaatje Jongens zijn net cd's. Het draait alleen maar om het gaatje. De kortste maand Wat is de kortste maand? Dat is mei, want die heeft maar drie letters. Duizendpoot Waarom loopt een duizendpoot met poten over een mesthoop? Verjaardag "Mam, wanneer ben ik geboren?

Het is groen en lazert van de berg af? GSM Er zat een kikker op een lelieblad en op een bepaald moment ziet hij de dreigende schaduw van een ooievaar passeren. Vlieg Er waren twee vliegen op een brommer. Piet Waarom kan sinterklaas geen kinderen krijgen? Omda zijn piet naast hem loopt.

Leerplicht Wat is het beste middel tegen werkloosheid? Leerplicht tot je 85 jaar. Komen lopen Bugs Bunny zit in een restaurant. Geduld Wat is het toppunt van geduld? Op je kop gaan staan en dan wachten tot je sokken afzakken. Bewolkt Met een slaperig gezicht vraagt Saar aan Moos: Bejaardensex Wat is het toppunt van bejaardensex?

Verstoppen Waar kan een olifant zich het beste verstoppen? Blind-date Toppunt van sarcasme? Aan een blinde vragen of hij wel eens een blind-date heeft gehad. Liplezen Waarom zit een dom blondje op de krant? Vier reizigers Vier reizigers stappen 1 voor 1 de bus in, ze rijden een uur rond.

Niet oversteken Wat doet een jonge eend als hij de vijver wil oversteken en er staat op een bord: Rode steen Wat gebeurt er als je een rode steen in de Zwarte Zee gooit?

Dan wordt hij nat! Boerenkool Is boerenkool vrouwelijk of mannelijk? Vrouwelijk, want er gaat een hele worst in! Speedboot Wat is een boot met 50 gabbers op?

Je dag niet hebben Wt is zieliger dan een duizendpoot met eksteogen? Een eendagsvlieg die z'n dag niet heeft. Knipoog Hoe knipoogt een ambtenaar?

Hij doet één oog open. Boomerang "Ik heb gisteren een nieuwe boomerang gekocht. Als ik nuchter ben Er komt een man bij de dokter en die zegt: Een half uur In een park staan al jaren twee standbeelden, een meisje en een jongen, beide naakt.

Waarom kan een ei niet bevriezen? Er zit een dooier in. Herhaling Wat is het toppunt van domheid? Een doelpunt in de herhaling missen. Erwtje Het is groen en het hangt achter een vliegtuig? Geel en draagt een rokje? Het is geel en draagt een rokje? Knor Er zijn twee varkens. Intelligent leven Wat is het verschil tussen een dom blondje en het heelal? Ik ben een sinaasappel! Een rits in een broek. Koud geweest Twee ijsberen liepen in de woestijn.

Hoe zet je dom blondje aan het denken? Ik wist wel dat jij een dom blondje bent. Wat is kippensoep met balletjes? Niet graven in de tuin Erwin: Blondje vs huisdieren Hoe doodt een dom blondje haar 2 huisdieren? Samen in de lift Er zitten 2 domme blondjes vast in een lift.

Geel wordt rood Het is geel en als je op een knopje drukt, wordt het rood? Een kuikentje in de mixer! Niets geven Mensen die niets geven daar krijg ik iets van! Sprookjeshuwelijk Ik heb een sprookjeshuwelijk. Als ik thuis kom, zit er elke dag een heks op de bank. Kat van een dom blondje Waarom mag de kat van een dom blondje nooit bij de computer staan? Anders eet hij de muis op! Woordspeling Een boom staat in de Drankje Noem een Limburgs drankje van 12 letters?

Het is wit en staat in de keukenhoek? Het weekend zit erop Waarom loopt een dom blondje op maandag altijd naast haar fiets als ze naar haar werk gaat? Het ei op de grens Als een haan precies op de grens van Nederland en België een ei legt, van wie is dat ei dan? Arrogantie Wat is het toppunt van arrogantie? Zeggen dat je op mij lijkt! Hier openen Waarom opent een blondine een pak melk in de winkel?

Leven op de maan? Smurfen en Ajax Wat is het verschil tussen de smurfen en ajax?! Dom blondje heeft het koud Hoe gaat een domblondje met haar benen zitten als ze het koud heeft? Kabouter Waarom lacht de smurf altijd? Omdat die met zijn ballen tegen het gras komt.

Deur openen Hoe maakt een skelet een deur open? Met het sleutelbeen Klik hier om een reactie te geven. Een emmer benzine Een leerling komt hijgend bij een benzinestation aan. Dom blondje Hoe hou je een dom blondje bezig? Tunneleffect Wat krijg je als je een domme blondjes naast elkaar zet en met de oren aan elkaar vast genaaid?

Een tunnel Klik hier om een reactie te geven. Rood en tegen de muur Het is rood en als je het tegen de muur gooit, gaat bij de buren de telefoon. Het is rood en het zit in de wei? Het is zwart en hangt aan een wit koortje? Schaamluis die aan bungijumping doet. Wit en ontploft Het is wit en ontploft. Mol thuis Hoe zie je dat er een mol thuis is? Wat is het toppunt van stoerheid? Een baby in een lere luier. Het hart Klik hier om een reactie te geven. Als je heel dik bent Hoe weet je dat je echt heel dik bent?

Als je langs twee kanten uit bed valt!! Vrouw en orkaan Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een orkaan? Lachen op maandag Waarom lacht een domblondje op maandag?

Omdat ze vrijdag een mop heeft gehoord! Negen gaatjes Hoe krijg je 9 gaatjes in 1 gat? Een blokfluit in je reet steken! Een kleintje Hoe kan je zien dat een man een kleintje heeft?

Dan heeft 'ie een zitje achterop. Het is groen en loopt in het bos? Porsche vs vrouw Wat is het verschil tussen een vrouw en een porche? Daar word je hard van 2 zakken cement lopen op straat. Oenen in de trein Er zitten 2 oenen in de trein zegt de ene oen tegen de andere oen: Reactie infoteur , Ja dat is best lastig. Je kunt hem wel eens vragen of hij wel eens gezoend heeft. En dan zegt hij nee of ja. Als hij nee zegt dan weet je dat hij dus ook nog nooit getongzoend heeft, maar als hij ja zegt kan je vragen: Gewoon zoenen of tongzoenen?

Als hij zegt tongzoenen dan gaat het verder vanzelf. Als hij zegt 'gewoon zoenen, ' dan moet je nog even geduld hebben. Maar je hebt wel kans dat zijn interesse gewekt is dan, en dat jullie het toch snel gaan proberen. Nou, ik hoop dat je hier iets aan hebt. Als jet het leuk vindt, laat dan nog eens horen hoe het verder is gegaan.

Dus gewoon nog een keer zeggen. Lovertje , Reactie infoteur , Leuk: Henk , Ik heb namelijk verhalen van mn ouders gehoord van wel. Reactie infoteur , Je ouders hebben een mooi verhaal verzonnen dan ; Hoe zou iemand zwanger moeten worden van zoenen dan? Nienke , Mijn eerste reactie was gelijk; 'Is dit het nu? De jongen zelf zei dat ie mij heel erg leuk vind, alleen slecht is in relaties. Dus hij durft de stap niet te wagen. Ik heb zelf nog nooit een relatie gehad, dus wat ik er van moet verwachten weet ik niet.

Ergens vond ik dat ik altijd slecht ben geweest in vriendschappen. We zullen zien wat er gaat komen. Ik hoop gewoon dat onze vriendschap niet op het spel komt te staan, omdat er duidelijk meer tussen ons speelt.

En ik vond het echt heel erg lekke r niet dat het me eerste keer was maar sindsdien dat het gebeurd is tongen we elke dag, maar ze zegt dat we gwn bff's zijn, help ik volg haar niet meer!

Appie , Anoniemie , Ik ben er wel in mee gegaan maar stopte wel snel omdat ik best schrok. Het was me eerste keer maar achteraf vond ik het niet erg, nou wilt hij elke keer iets meer en verder gaan alleen ik wil aan de ene kant wel maar aan de andere kant niet, hij is wel leuk en ik wil ook stiekem wel verder. Alleen nou is het zo dat hij niet mijn vriendje is maar ''gewoon een vriend''.

Eigenlijk wel maar het voelt zo goed bij hem. Reactie infoteur , Verder gaan houdt ook in dat het steeds verder kan gaan. Ik weet niet hoe oud je bent en hoe ver je wilt gaan. Dat het niet je vriendje is maar gewoon een vriend, tja, dat maakt niet zoveel uit. Mensen vinden knuffelen en vrijen nou eenmaal vaak fijn en dat hoeft niet altijd in een vaste relatie te zijn. Maar ik raad je wel aan om niets tegen je zin te doen en je af te vragen of je net zo ver zou gaan als hij wil.

Er kunnen ook dingen gebeuren waar je dan later spijt van hebt, en als het heel ver gaat kan je natuurlijk ook zwanger raken.

Denk er dus goed over na of jullie hetzelfde willen en tegen welke problemen je op zou kunnen lopen. En doe niets tegen je zin. En ik wil wel graag met hem tongen, alleen weet ik nou niet of hij wel wil omdat ik het een maand geleden al geprobeerd heb en toen zei die: Kan iemand me helpen?

Reactie infoteur , Hoe oud zijn jullie? Als hij er nog niet aan toe is moet je nog even geduld hebben. Of misschien is hij bang dat hij het niet kan terwijl er eigenlijk niet veel aan te kunnen is. Ik doe het zoals het hierboven staat. Ik wil graag weten wat ik fout doe.

Reactie infoteur , Het hangt ervan af wat je verwacht te voelen. Tongzoenen is een intieme bezigheid, het is het lekkerste als je dat doet met iemand op wie je echt verliefd bent omdat er dan heel veel passie bij kan komen. Zonder verliefd te zijn kan het ook prettig zijn natuurlijk, maar aan het begin is het soms een beetje wennen.

Misschien herken je dat soort gedachten wel. Na een tijdje gaat dat over, omdat je je op een bepaald moment in je leven niet meer afvraagt wat er prettig aan tongzoenen is, je bent dan meer bezig met de andere verlangens die tongzoenen kunnen oproepen. Maak je er dus niet druk om. Tongzoenen is aan het begin gewoon iets nieuws wat je ontdekt en daarna ga je het meestal steeds prettiger vinden.

Daarom gaan mensen er ook mee door. Meestal komt dat na een tijdje helemaal goed. Rick , En beugels vind ik zelfs wel schattig en er zijn genoeg andere jongens die dat ook vinden wees er niet onzeker over. Mocht je een vriendje krijgen die ook een beugel heeft. Wees dan voorzichtig want het ritje naar de orthodontist zal dan niet bepaalt je leukste ritje worden. Mijn vraag aan de infoteur: Ik heb een vriendin waar ik zielsveel van hou.

Maar elke keer als we zoenen krijg ik een vieze smaak in mijn mond. En haar adem ruikt een beetje vies. En de keren dat ik met haar zoen kan ik bijna niet genieten.

Als je haar niet wilt zeggen dat haar adem niet zo fris ruikt, biedt haar dan een dropje of kauwgom aan. Carla , Maar ja, maak je er niet te druk om. Vraag anders eens aan de tandarts of je hem ook wel eens uit kan doen. Anders zal je toch een paar maandjes moeten doorzetten.

Anoniempke , Of ze nu ja of nee antwoord, je kunt dan vragen of ze het met jou ook zou willen. Alleen ik weet niet of ik het kan zegmaar ik ben erg bang dat ik wat verkeerd doe, gekust zegmaar hebben we al wel gedaan maar niet gezoend. Reactie infoteur , Voor alles is een eerste keer. Je kunt weinig verkeerd doen en hij weet dat het je eerste zoen wordt. Justme , Toen had ik getongzoend en gebekt met mijn allereerste vriendje, natuurlijk hartstikke spannend, maar na de eerste keer vind je het heel fijn en prettig, ik kan dus alleen maar zeggen: Onzeker Meisje , Een Meisje , Je moet het zo zien dat die tongen een beetje tegen elkaar aan wrijven.

Je doet daarbij niet steeds je mond open en dicht, maar je kan wel even loskomen van elkaars mond en daarna weer verder gaan. Kevkli , Sole infoteur , Je moet gewoon niet bang zijn, het komt vanzelf wel. PS bedankt voor de info, was heeeeel handig! Reactie infoteur , Fijn dat je iets aan het artikel hebt gehad.: Kaat , We hebben wel al gewoon gezoend, maar nog niet getongzoend, en dat zou een van de volgende dagen de eerste keer zijn.

Hij heeft al veel ervaring, maar bij mij is het de allereerste keer, en ik ben bang dat ik er helemaal niets van ga kunnen. Hij weet het wel dat dit alles nieuw is voor mij en zo, maar toch. Het is niet dat ik niet wil tongzoenen met hem, integendeel… Wat moet ik doen? Iemand , Reactie infoteur , Hoi, zoenen doe je voor je plezier, niet omdat je vriendje het wil.

Misschien wil je nog even wachten, dan kan je hem dat het beste vertellen. Als je niet wilt wachten kan je vertellen dat het nog nooit eerder gedaan hebt. Als je niet wilt dat hij dat weet en je wilt toch tongzoenen, dan is het een kwestie van proberen. Het is aan een tongzoen niet zo goed te merken of het je eerste tongzoen is. Als je wilt gaan tongzoenen met hem, concentreer je tijdens het zoenen dan op de zoen zelf en niet op de gedachten in je hoofd.

Misschien ben je er nog niet aan toe. Het is wel beter om tegen je vriendje te zeggen dat je het eng vindt. Justsomeone , Reactie infoteur , Als hij vaker met je zoenen wilt, vindt hij het vast en zeker plezierig. Koens infoteur , Aangezien we niet al te dicht bij elkaar wonen, wil ik als ik bij haar ben eigenlijk alles wel doen op het gebied van zoenen.

Ik zelf ben al ontgroent maar heb zelf toen nog niks gedaan. Mijn vriendin heel verlegen en onzeker hoe zeg je tegen zo'n iemand of je wil tongen? Ik ga die dag dat ik bij haar ben trouwens ook nog slapen bij haar in zelfde bed. Rm , Het was best een fijn gevoel.

Maar nu heb ik een beetj t gevoel dat ik niet zo'n 'great kisser' ben: Reactie infoteur , Aan haar vragen wat ze prettig vindt bij zoenen is de enige tip die ik nog bedenken kan. Maar ik denk het wel, want toen we nog niet hadden, hadde we het best vaak over zoenen enzo.

Zou je eigenlijk wel goed kunnen zoenen in de bios? Juut , Heb verder geen relatie met hem, maar heb wel met hem gezoend. Is het raar als je gewoon met n goede vriend zoent?

Reactie infoteur , Als je het fijn vindt om met hem te zoenen, is het niet raar. Het nadeel van zoenen met een vriend is wel dat het niet zo duidelijk meer is of je alleen vrienden bent of blijft, of dat het meer is dan dat. Je vriendschap kan daar op den duur misschien wel anders door worden. Jim , Het leeftijdsverschil is niet te groot.

Lisanne , Mijn vriendinnen zeggen telkens ja doe gewoon enzo en terwijl zij dat zelf ook nog niet hebben gedaan. Maar ik vind het nog eng op het te doen, Strax doe je iets verkeerd en dan? Strax maakt die het dan uit. Reactie infoteur , Met zoenen kan je weinig verkeerd doen, maar als je het nog niet wilt moet je het zeker nog niet doen. Als hij het uit zou maken omdat je weinig ervaring hebt met zoenen dan zou het wel een heel rare jongen zijn, dus daar heb je dan weinig aan. Maak je niet te druk.

Zoenen is niet moeilijk en het gaat vanzelf. Vertel anders gewoon aan je vriendje dat je het nog nooit gedaan hebt en dat je het een beetje eng vindt. Je mag verwachten dat hij daar begrip voor heeft. Ook hij heeft het ooit eens voor de eerste keer gedaan. Angel , En toen probeerde hij mij te tongen. Maar ik wilde niet en stapte naar achteren en zei iellll!

Help me alsjeblieft want ik wil weten of ik hem daar mee heb gekwetst? Misschien stak hij zijn tong te diep in je mond zodat je schrok? Dat je liet merken dat je het vies vond zo'n tong in je mond, is in elk geval helemaal niet erg.

Voor die jongen misschien niet zo leuk, maar je was wel eerlijk. De eerste tongzoen kan ook best wel tegenvallen. Sommige mensen vinden het meteen prettig. Anderen moeten even wennen. Doe het pas als je het zelf ook wilt. Liza , In elk geval is het beter om niet meer met hem alleen te zijn want dan zal het misschien weer gebeuren. Ik raad je aan om hier met iemand over te praten die jij vertrouwen kunt.

Een van je ouders of een juf van school misschien? Er overheen komen kan wel een beetje tijd kosten, omdat het tegen je zin is gebeurd. Je 'vriendje' heeft daarmee verpest wat leuk voor jou had kunnen zijn. Tongzoenen is pas leuk en fijn als je het zelf ook wilt. Tegen je zin is het altijd afschuwelijk. Opdringerige vriendjes zijn niet aantrekkelijk. Tongzoenen, hoe doe je dat? Tongzoenen is een hele leuke bezigheid, vooral als je verliefd bent op elkaar.

Als je nog nooit getongzoend hebt ben je natuurlijk razend nieuwsgierig wat er nou zo leuk aan is om de tong van iemand anders in je mond te voelen en elkaars speeksel uit te wisselen. Omdat mysterie voor eens en voor altijd uit de doeken te doen zal je zelf ooit willen ontdekken hoe het is om te tongzoenen, hoe je het doet en of je het lekker vindt. Ook zijn tips om te leren zoenen handig, als je nog nooit gezoend hebt. Hoe moet je tongzoenen?

Hormonen in ons lichaam zorgen ervoor dat we ons tot anderen aangetrokken kunnen voelen als we iemand aantrekkelijk vinden. Als je verliefd bent kan het zelfs zo erg zijn dat je te vergelijken bent met een soort wandelende bom vol hormonen, die elk moment af kan gaan. Als de aantrekkingskracht wederzijds is, kan dit vroeg of laat je eerste tongzoen tot gevolg hebben. Nu denk je misschien nog dat tongzoenen leren een heel smerig klusje is waarbij het spuug langs je kin druipt, of nog erger, het spuug van een ander, maar niets is minder waar.

Tongzoenen worden over het algemeen als heel plezierig ervaren. Maar wat is een tongzoen eigenlijk? Tongzoen, wat is dat? Er zijn veel soorten kussen en zoenen op de wereld. Kijk maar eens naar het rijtje hier onder: Geen van bovenstaande zoenen hebben iets met tongzoenen te maken. Ze zijn allemaal vriendschappelijk of formeel van aard en ze zijn bedoelt om de ander te laten merken dat je weliswaar vertrouwelijk met elkaar bent, maar niet op een verliefde manier.

Een tongzoen is dus een verhaal apart. Een tongzoen geef je alleen aan iemand waarmee je op een niet vriendschappelijke manier intiem wilt zijn. Moet je altijd verliefd zijn op iemand met wie je wilt tongzoenen? Eigenlijk zijn daar geen regels voor. De meeste mensen zullen misschien vinden dat je dat eigenlijk pas moet doen als je verliefd bent op die persoon, maar er zijn ook best veel mensen die met elkaar tongzoenen terwijl ze elkaar alleen aantrekkelijk vinden, terwijl ze nog niet verliefd zijn.

Sommige meiden vinden het leuk om een jongen te versieren en dan met hem te tongzoenen, maar verder niks. Ook jongens kunnen omdat ze nieuwsgierig zijn met een meisje tongzoenen. Je hoeft dus niet verliefd te zijn als je toch wilt tongzoenen. Je eerste tongzoen Bij een tongzoen draaien twee tongen om elkaar heen. Soms zal de tong van die ander wat verder in jouw mond gaan of andersom. De tongen maken een soort liefdesdansje om elkaar heen en tegen elkaar op, zodat je aan elkaar kunt laten merken dat je het fijn vindt om met die persoon te tongzoenen.

Je doet het immers niet met iedereen, alleen met mensen waar je je erotisch tot aangetrokken voelt. Je eerste tongzoen kan best even schrikken zijn omdat het nieuw is en reuze boeiend om iemands tong tegen jouw tong aan te voelen duwen, maar als alles goed is is de kans groot dat je het na een paar seconden al heel interessant vindt en even later zelfs heel prettig gaat vinden.

Geef je dan helemaal over aan het fenomeen tongzoenen en geniet ervan zolang als het duurt. Wie heeft de tongzoen bedacht? Tongzoenen is typisch menselijk maar het komt niet in alle culturen voor. Ik heb zelfs wel eens gelezen dat de Inuit ook bekend onder de naam Eskimo’s , die ergens in Alaska wonen, helemaal nooit tongzoenen omdat hun mondjes anders aan elkaar vast zouden vriezen. Men zegt dat ze neusje vrijen. Ze wrijven hun neusjes tegen elkaar en dat is het dan. Of het waar is weet ik niet zeker.

Misschien is het wel een verzinsel. Over de geschiedenis van de zoen kan ik verder kort zijn. De Fransen blijken in de zesde eeuw de gewoonte hebben ontwikkeld om aan het einde van een dans een kus te geven aan personen waar ze meer dan vriendschap voor voelden. De liefdes-kus was daarmee geboren. Meer is er over de zoen eigenlijk niet bekend. Terug dus naar de orde van de dag.

Hoe leer je tongzoenen? Er zijn een aantal dingen die je bij tongzoenen moet vermijden. Leer dit rijtje uit je hoofd:

.
Gratis sex in ede vrouw zoekt seks


Jongens zijn net type-ex eerst is het je type dan je ex. Waarom gooit jantje een emmer water over zijn computer Hij wilt over het internet surfen. Twee zandkorrels lopen in de woestijn zeg de ene zandkorrel Tegen de ander oh nee! Waarom loopt een vis weg als je aan komt lopen en "hai" zegt? Omdat als je hai zegt denkt zij dat er een haai aan het komen is. Wat is de toppunt van grofheid? Neem een blinde man mee de eifeltoren op en zeg pas op voor het afstapje hé. Wat is het tweede toppunt van grofheid?

Geef een blinde man een pistool en zeg dat het de fohn is. Jongen heet Jan en Andere jongen heet Nog een keer ze gaan naar de boot. Je zegt dus nog een keer. Je antwoordt nog een keer: Hoe kun je zien dat er een dom blondje 8er de computer heeft gezeten?? Dan ligt er een stukje kaas naast de muis. Waarom heeft een dom blondje altijd een doorzichtig broodblikje bij zich?? Dan kan ze zien of ze van of naar der werk toegaat.

Er lagen een man en een vrouw op het strand bruin te bakken zegt de man tegen de vrouw: Wat is het toppunt van grof? Bij een weeshuis aankloppen en vragen is je mammie thuis? Waarom rennen alle joden de bus uit? Omdat hij op gas loopt. Vrouwen zijn net boerenkool! Eerst klaarmaken dan de worst erin.

Een duitser poept in het Ruhrgebied En een homo die roert in het poepgebied. Hoe heet het kleinste boek ter wereld. Wat mannen weten over vrouwen. Wat is het verschil tussen ET en mannen. ET belde naar huis.

Wat is het verschil tussen mannen en fruit. Wat verstaad een man onder helpen in het huishouden. Zijn benen opheven zodat zijn vrouw er onderdoor kan stofzuigen.

Hoe word je rijk? Waarom zit Jantje boven in de boom van 1 tot 10 te tellen????? Hij wil graag hoge cijfers halen!!!!!! Wat is het verschil tussen een reiziger en toiletpapier. Een reiziger neemt afscheid en een toiletpapier neemt scheid af. Wat is het verschil tussen een brief en jij?? Een brief is geschreven en jij bent getikt!! Wat is het verschil tussen een baby en een varken?

Een baby poept in een luier en een varken luiert in de poep!!! Er ligt een koe dood in de wei en er loopt een paard omheen. Wat klopt er niet???? Waarom ligt er in belgium altijd in een bushokje zo veel friet???? Omdat een man er aan komt en kijkt even op zijn horloge of de bus er aan komt en hij had ook een zakje friet nog in de hand.

Hoe heet het hondje van de brandweer: Het is groen en skiet van de berg: Wat heb je dan???? Een gaatje in je broekzak! Je hebt drie slagroomtaartjes , Je eet er 2 op , Wat heb je dan? Trek in de 3é! Het is geel en als het in je oog komt ben je dood: De verjaardag van de middelste! Het is blouw en niet zwaar: Er komt een man bij een boer en vraag, Rookt u paard?

Waarop de boer antwoord: Niet dat ik weet, Nou dan staat u schuur in de fik! Wat is groen en vliegt in de lucht? SammekenEen vliegende spruit leraar: Wat is bruin en vliegt in de lucht?

Dezelvde spruit maar een week erna. Wat is het verschil tussen jou en een radio? Een radio werkt op elektriciteit en jij op mijn zenuwen. Een blinden zoekt een hond hij vraagt aan de hond: Boven staat het rode huis onder staat het blauwe huis Maar waar staat dan het witte huis?

Dokter kunt u iets doen aan mijn verstopte neus. Klik hier om een reactie te geven. Waarom loopt een monster met een hand naar de andere kant van de weg?? Waarom neemt een blondje altijd een zaklamp mee naar bed? Komt een paard bij de bakker, zegt de bakker, bruin of wit brood? Wat is groen en hangt aan een boom en zegt deheletijd "ik ben een appeltje,ik ben een appeltje"?

Komt een man een café binnen en zegt: De volgende dag komt de man weer binnen en zegt weer: Voor de derde keer komt de man binnen en zegt: Hoe heet een behanger in het latijns? Hoe heet een lul de behanger in het latijns? Sukkel en ruzie spelen verstoppertje, sukkel gaat zich verstoppen. Komt er een agent aan, hij vraagt: Er lopen 2 oenen op het stations zegt de ene tegen de ander de trein komt zo , zegt de ander hoe weet je dat? Nou de rails is al gelegd. Wat is het verschil tussen een rode en een groene appel?

Ze zijn allebei rood, behalve de groene. Wat heeft drie hoofden, zes benen, en twee poten? Een man op een paard, met een kip in zijn hand. Twee Belgen zijn aan het mens erger je nieten. Hallo is daar iemand? Nee, ik ben niet thuis. Kom morgen maar terug! Zelfde tijd als ik niet thuis ben! Er komt een man bij de bieb en shreeuwt: Twee bierflesjes komen elkaar tegen. Ik heb een beugel.

Bij een bankroof is de politie meteen ter plaatse. Dan komt een agent de inspecteur buiten adem melden: Een man moet voor de rechterkomen. Aan het einde van de zitting zegt de rechter: Waarom wrijft een vrouw 's morgens als eerst in haar ogen? Omdat ze geen zak heeft om aan te krabbelen. Er staan twee blondjes voor het verkeerslicht. Als het licht groen wordt, zegt het ene blondje: Wat zegt een dom blondje tegen een koe als die boe zegt? Twee homo's lopen langs een treinspoor. Waarom werd het belgische zwemteam na de Olympische Spelen gehuldigd?

Er was er geen een verdronken. Hoe wordt in België een nieuw schip gedoopt? Eén man houdt een fles champagne omhoog en belgen gooien het schip er tegenaan. Drie mensen stappen in een trein. Ze stappen een voor een in. Een uur later stappen ze uit. Hoe laat is het dan? Een dom blondje maakt een puzzel, ze doet er 3 maanden over. Als ze klaar is met de puzzel, zegt ze tegen zichzelf: Hij gaf me een roos met de woorden: Er komt een conducteur lang som de kaartjes te knippen in de trein. Hij komt langs een oude man en zegt: Wat is de overeenkomst tussen een speelgoedtrein en een vrouwenborst?

Het is alle twee voor kinderen bedoeld, maar vader speelt er mee. Roept een man in het restaurant: Twee kartonnen melk zitten in de abortuskliniek wat sip naar elkaar te kijken. Zegt de een tegen de ander: Wat is de overeenkomst tussen een dom blondje en een gevangenis? Ze hebben allebei te weinig cellen. Een dom blondje en een roodharige zijn bereid om van het Hilton af te springen.

Uiteindelijk zien ze het hoofd van het dom blondje en het blondje roept naar beneden: Er was eens een papagaai en een slager. De slager sneedt zich, en de papagaai zei: Even later komt er een jonge dame binnen en die of ze even naar het toilet mag. Ze gaat zitten en de papagaai zegt: Vroeger toen jij en ik in de trein zaten, toen stak ik m'n hoofd naar buiten en jij je kont en iedereen dacht dat we tweeling waren.

Een vrouw komt een modezaak binnen en vraagt: Weet je nog van in de trein? Jij stak je kop buiten het raam en ik mijn reet en de mensen dachten dat we een tweeling waren. Waarom gooit een domblondje de dobbelsteen naar het plafond bij het begin van het spel? Wie het hoogst gooit, mag beginnen. Komt een man bij de dokter en zegt: Een stomme zegt tegen een dove dat een blinde hun bespioneert vanachter het hoekje van de ronde tafel op de 2e verdieping van een bungalow!

Jantje moest voor zijn moeder bij de supermarkt tampons halen. Jantje komt later terug en heeft maandverband meegenomen. De moeder tegen Jantje: Ik vroeg toch om tampons. Er fietsen nonnen in een rondje en opeens zegt de moeder overste: Er zitten een man en een olifant in de sauna.

Op een gegeven moment vraagt de olifant aan de man: Ik was laatst is een Chinees restaurant. Komt er een bloedmooi Chinees meisje naar me toe en vraagt: Jantje zit in de klas De jufvrouw zegt: Nou als bijen handen hadden, hadden ze wel geslagen in plaats van geprikt!

Lopen er twee honden in een woestijn. Er is eens een karate-leraar die les geeft aan volwassenen. Op een dag neemt hij zijn hond Does mee naar de karate-les. Hij zegt tegen zijn leerlingen: Thuisgekomen zegt de vrouw tegen haar man: Waarom komt een Domblondje teleurgesteld uit Engeland?

Het is harig van buiten en nat van binnen. Het woord begint met een K en eindigt met een T. Zulma staat beneden in de kelder en roept naar boven: Waarom lopen er steeds eekhoorn´s op het veld van de Kuip? Ze hebben nog nooit zulke grote eikels gezien. Wat betekent de afkorting van XP? Wat betekent de afkorting van ME?

Er zijn twee bananen aan het werk. Op een gegeven moment zegt de een tegen de ander: Waarom loopt een duizendpoot met poten over een mesthoop? Zijn ste poot houd zijn neus dicht. Wat is een verschil tussen een goede wedstrijd van PSV en het monster van Lochness?

Mensen beweren dat ze het monster van Lochnes hebben gezien. Er zat een kikker op een lelieblad en op een bepaald moment ziet hij de dreigende schaduw van een ooievaar passeren. Die ooievaar landt een eindje verderop en begint tegen de kikker te praten: Er waren twee vliegen op een brommer.

Eén vlieg zegt tegen de andere vlieg: Bugs Bunny zit in een restaurant. Zegt hij tegen de ober: Met een slaperig gezicht vraagt Saar aan Moos: Wat is het verschil tussen een nederlandse en een belgische ladder?

Bovenaan de belgische ladder staat 'STOP! Wat is de overeenkomst tussen een publieke vrouw en de wc-bril? Je vraagt je eigen af wie er voor je is geweest. Vier reizigers stappen 1 voor 1 de bus in, ze rijden een uur rond.

Hoe laat stappen ze uit? Wat doet een jonge eend als hij de vijver wil oversteken en er staat op een bord: Ik heb er 7 weken over gedaan om de oude weg te gooien. Er komt een man bij de dokter en die zegt: Wat is het verschil tussen een dom blondje en een mug? Een mug houdt op met zuigen als je hem slaat en een dom blondje niet?

In een park staan al jaren twee standbeelden, een meisje en een jongen, beide naakt. Op een dag daalt er een engeltje neer vanuit de hemel en zegt: De bladeren ritselen en takken kraken en al na een kwartier komen ze luid giechelend terug bij de engel. Het is groen en het hangt achter een vliegtuig? Het is bruin en het hangt achter een vliegtuig?

Hetzelfde erwtje, maar dan 14 dagen later. Waarom kijkt een dom blondje naar de grond als ze een winkel binnen komt? Dan kan ze zien of de prijzen zijn gedaald! Een echtpaar is 11 jaar getrouwd. Zegt de vrouw tegen haar man: Er zijn twee varkens. Zegt het ene varken tegen het andere varken: Wat is het verschil tussen een dom blondje en het heelal? In het heelal is er nog hoop op intelligent leven. Mijn oma is net een dagblad vertelt Peter tegen Hans. Het is oranje, en roept de hele tijd: Twee ijsberen liepen in de woestijn.

Zegt de ene tegen de andere: Hoe doodt een dom blondje haar 2 huisdieren? Haar vogel werpt ze van het balkon en haar visje laat ze verdrinken! Er zitten 2 domme blondjes vast in een lift. De een begint te roepen: Mijn sceptische put eist een onafhankelijk bronnenonderzoek. Moet ik nu een loodgieter of een historicus bellen? Een boom staat in de Een vliegtuig dat ik Een vrouw bezorg ik een Waarom loopt een dom blondje op maandag altijd naast haar fiets als ze naar haar werk gaat?

Omdat het weekend erop zit. Als een haan precies op de grens van Nederland en België een ei legt, van wie is dat ei dan? Een haan legt geen eieren! Er zitten twee mannetjes in een cafetaria zegt het ene mannetje tegen de andere: Er ging een man naar de pizzeria en besteld een sambalbij. Komt de ober later terug en zegt: Wat is het verschil tussen de smurfen en ajax?!

Bij de smurfen is er maar 1 klungel en bij ajax Hoe gaat een domblondje met haar benen zitten als ze het koud heeft? In een hoek van 90 graden. Een leerling komt hijgend bij een benzinestation aan. De school staat in brand! Hoe hou je een dom blondje bezig? Door haar in een ronde kamer te zetten en zeggen dat ze naar de hoek moet lopen.

Wat krijg je als je een domme blondjes naast elkaar zet en met de oren aan elkaar vast genaaid? Het is rood en als je het tegen de muur gooit, gaat bij de buren de telefoon.

Hoe zie je dat er een mol thuis is? Als zijn rood fietje er staat. En hoe zie je dat een mol kindje heeft? Dan staat er een klein rood fietje. Er loopt een man met een kameel in de woestijn. Opeens vallen ze allebei dood neer. Wat klopt er niet? Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een orkaan? Ze gaan eerst beiden als een beest te keer en daarna ben je je huis kwijt. Wat is het verschil tussen een vrouw en een porche? Een porche leen je niet uit aan een vriend. De een zegt tegen de ander: Er zitten 2 oenen in de trein zegt de ene oen tegen de andere oen: Er lopen 2 oenen in de wei zegt de ene tegen de ander: Waarom zet een dom blondje een lege fles in de koelkast?

Als ze geen dorst heeft dan zet ze een glas voor zich en giet er lege drank in. Een domblondje staat de deur te verfen, opeens komt de buurman langs, die vraagt: Waarom is een olifant grijs,dik en rond? Jantje en nog een keer zitten in een bootje ,jantje valt eruit wie zit er dan nog in? Een vader en moeder hebben twee kinderen, De ene heet Frank en de ander Mark, hun moeder is zwanger, als de baby geboren is gaan ze naar het gemeentehuis om de naam op te schrijven.

Een mevrouw heeft twee honden die tietje en tietje heten. Komt die mevrouw bij de bus aan. Er lopen twee cowboys over straat. Wat is het verschil tussen een vlieg en een juf aardrijkskunde?

Een vlieg is alleen in de zomer lastig. Wat is groen en plakt?? Wat is groen en rolt?? Wat is oranje en zegt: Een mandarijn met een dikke nek.

Er staan 2 mannen in een beerput. Een directeur zegt tegen z'n secretaresse dom blondje dat ze vrijdag niet terug hoeft te komen. Het is zwart met wit en het is gevaarlijk: Een ekster in de dakgoot met een pistool.

Hoe hoog zou je kunnen vliegen als je een vogel was: Niet hoger dan de dakgoot want daar zit de ekster met het pistool. De hollandse ploeg heeft gewonnen en de trainer zegt in de kleedkamer: Wat is de afkorting van C. Wat is het toppunt van geweld? Een blinde man voor een ravijn zetten en zeggen: Wat is het verschil tussen een foto en een dom blondje??

Een foto is ontwikkeld , een dom blondje niet , haha. Met wat kun je een dom blondje het best bezig houden? Haar in een ronde kamer steken en zeggen dat ze in de hoek moet staan. Komt er een ei langsvliegen. Vraagt de ene olifant aan het ei: Wat krijg je als je "pet" omdraait? Hoe gaat de telefoon in een lingerie zaak?????????????

Petra die nog steeds niet kan tellen heeft strafwerk gekregen. Ze moet keer op een blaadje schrijven ´ik kan niet tellen´ Toen ze de volgende dag op school kwam,werd de juffrouw boos.

Wie is het eerst? Een dom blondje springt van het appartement en de slimme brunnette gaat langs de trap. De slimme brunnette natuurlijk. Het domme blondje moet de weg nog vragen. Komt er een man bij de dokter met een vis onder zijn arm. Er lopen twee zandkorrels in de woestijn zegt de ene zandkorel tegen de ander "Help we zijn omsingeld.

Een man zegt tegen zijn vrouw: Donderop en Verstandje zitten te spelen. Verstandje klimt in de boom. Dan komt er een meneer aan die vraagt aan Donderop: Komt een man in de winkel en vraagt: Marcel neemt een liniaal mee naar bed. Oma haalt Jantje van school, omdat zijn moeder ziek is. Onderweg komen ze een bordje tegen, met neuken erop.

Jantje vraagt aan oma wat betekend dat oma? Even later komen ze een bordje met condoom er op tegen. Jantje vraagt weer aan oma, wat betekend dat oma? Ze lopen weer verder en dan zien ze een bordje met lul erop. Jantje en oma komen tegelijk met de dokter bij hun huis aan Jantje zegt: Hang je lul maar aan de kapstok, m'n moeder ligt boven te neuken. Opeens kwam er een fee uit de lucht gevallen, En zij zei tegen hen: De tweede wenste nog slimmer te zijn dan de eerste, en werd nog slimmer. De derde wenste slimmer te zijn, dan de eerste en de tweede bij elkaar, en ineens werd ze een jongen.

Dokter, dokter, dokter, dokter..!! Ik zal je onderzoeken maar op een voorwaarde Wat dan, wat dan. In het donker, bij vrouwen in het licht. Er was een papegaai en die vloog over het land.

Hij kwam eerst in een drukke stad waar er luid gediscussieerd werd Hij hoorde iemand schreeuwen: Hij onthoudde dat en vloog verder. Toen kwam hij in een verlaten wijk. Daar hoorde hij twee mensen ruzie maken en eentje zei: Hij kwam toen op een boerderij en zag dat twee mannen bezig waren een luie varken te laten opstaan. Eén van die mannen vroeg: Wat moeten we doen? De papegaai onthoudde dit ook en vloog verder. Hij kwam toen langs een kerk en besloot daar effe te rusten.

Hij kroop naar binnen en hoorde de pater luid predikken: De pater was verbaasd en schreewde terug, waarop de papegaai zei: De pater viel flauw neer. Mensen renden naar hem toe en vroegen: Een jonge dame en een jongeheer gingen op huwelijkreis!

Toen ze in het hotel kwamen rustten ze even uit op bed..! Toen ze het gedaan had zei de jonge heer: Ik wou eens zien of ik met een baard stond!!!! Peter ligt al een tijdje in coma, en zijn vrouw Monique wijkt geen minuut van zijn ziekbed. Op een dag komt Peter bij bewustzijn en wenkt zijn vrouw meteen. Peter fluistert in het oor: Toen ik ontslagen werd bij KPN was je er voor mij. Toen mijn bromfiets-zaak failliet ging, heb je me niet in de steek gelaten.

Toen ons huis in Voorburg afbrandde, zijn we samen meteen onderdak gaan zoeken. Weet je wat ik denk..? Waarom neemt een dom blondje altijd een ladder mee naar de winkel? Voor de hoge prijzen. Is a bel kapot. Op een voetbalveld staat in 1 hoek de Sinterklaas in een andere de Kerstman en nog een andere hoek staat een domme hollander en in de laatste hoek staat een slimme hollander. In het midden ligt een voetbal. Wie kan het eerst de bal weg sjotten? We zijn de gehele kustweg afgereden tot aan de Senegalese grens.

Mooie vissersdorpjes gezien waar ter plekke de vis werd gedroogd en gerookt om transportklaar gemaakt te worden voor Ghana. Het vissersdorp heet dan ook Ghanatown omdat alle vissers uit Ghana komen.

We konden er echter geen leuk plaatsje vinden om de witte plaag te ontvluchten en bovendien was het geen strandweer omdat het al enkele dagen koud was en er regelmatig een bui viel.

Het kleine regenseizoen dat zo een keer in de drie jaar plaats vind was aangebroken. Serekunka is de toeristenplaats van Gambia, dus veel hotels en zeer veel blanke mensen. Hierdoor dus ook erg veel opdringerige verkopers en mensen die zich aan willen bieden als gids. Verder natuurlijk veel bejaarde mannen met een jonge negerin, maar ook veel oude zeer lelijke blanke vrouwen met een jonge neger! Je moet toch wel erg arm zijn om jezelf aan zo iets aan te bieden!

Vrijdagavond verlieten veel Duitse autohandelaren de camping en vlogen terug naar Duitsland. Ze waren allemaal met een koffer vol eet en drinkwaren naar Gambia gereden en hadden nog zeer veel spullen over. Alles was in de laatste bus verzameld en er werd een kofferbakverkoop gehouden. De halve Aldi en Lidle was in de verkoop. Ons campertje is nu dus weer goed gevuld. We hebben zelfs flessen Feigling en Jagermeister en verders natuurlijk salami's en bockworsten!

Na 6 dagen Sukutacamping om  6. We konden direct nadat we een ticket hadden gekocht het haventerrein op om op de veerboot te wachten. Toen de veerboot aan kwam was dat natuurlijk weer een spektakel van chaos. Duizenden mensen kwamen er vanaf lopen en daar tussen reden ook nog af en toe auto's met ongeduldige chauffeurs.

Na een half uurtje was de veerboot leeg en konden wij erop rijden. Millimeter werk was het om de camper erop te parkeren. Tussen alle auto's en trucks stonden, zaten en lagen wel duizend passagiers. Helaas konden we geen deur meer open en konden zodoende ook niet uit de camper! Na 2 uur varen waren we aan de andere kant van de Gambia rivier.

In Barra begon hetzelfde tafereel weer om van de veerboot af te komen. Nadat we de laatste Dalasi hadden uitgegeven aan de dieselpomp waren we na 25 kilometer aan de grens. Hier waren ze niet echt vriendelijk en waarschijnlijk allemaal met het verkeerde been uit bed gestapt.

Nadat de passen en de carnets waren gestempeld moest er nog een controle plaats vinden van een drugsbestrijdingambtenaar. Deze kwam in de camper en wilde werkelijk alles zien en open maken. Chantel reageerde nogal fel  tegen het ongevraagd open maken van kasten en tassen.

Maar ik raad je wel aan om niets tegen je zin te doen en je af te vragen of je net zo ver zou gaan als hij wil. Er kunnen ook dingen gebeuren waar je dan later spijt van hebt, en als het heel ver gaat kan je natuurlijk ook zwanger raken.

Denk er dus goed over na of jullie hetzelfde willen en tegen welke problemen je op zou kunnen lopen. En doe niets tegen je zin.

En ik wil wel graag met hem tongen, alleen weet ik nou niet of hij wel wil omdat ik het een maand geleden al geprobeerd heb en toen zei die: Kan iemand me helpen? Reactie infoteur , Hoe oud zijn jullie? Als hij er nog niet aan toe is moet je nog even geduld hebben. Of misschien is hij bang dat hij het niet kan terwijl er eigenlijk niet veel aan te kunnen is. Ik doe het zoals het hierboven staat. Ik wil graag weten wat ik fout doe.

Reactie infoteur , Het hangt ervan af wat je verwacht te voelen. Tongzoenen is een intieme bezigheid, het is het lekkerste als je dat doet met iemand op wie je echt verliefd bent omdat er dan heel veel passie bij kan komen.

Zonder verliefd te zijn kan het ook prettig zijn natuurlijk, maar aan het begin is het soms een beetje wennen.

Misschien herken je dat soort gedachten wel. Na een tijdje gaat dat over, omdat je je op een bepaald moment in je leven niet meer afvraagt wat er prettig aan tongzoenen is, je bent dan meer bezig met de andere verlangens die tongzoenen kunnen oproepen. Maak je er dus niet druk om. Tongzoenen is aan het begin gewoon iets nieuws wat je ontdekt en daarna ga je het meestal steeds prettiger vinden.

Daarom gaan mensen er ook mee door. Meestal komt dat na een tijdje helemaal goed. Rick , En beugels vind ik zelfs wel schattig en er zijn genoeg andere jongens die dat ook vinden wees er niet onzeker over.

Mocht je een vriendje krijgen die ook een beugel heeft. Wees dan voorzichtig want het ritje naar de orthodontist zal dan niet bepaalt je leukste ritje worden. Mijn vraag aan de infoteur: Ik heb een vriendin waar ik zielsveel van hou. Maar elke keer als we zoenen krijg ik een vieze smaak in mijn mond. En haar adem ruikt een beetje vies. En de keren dat ik met haar zoen kan ik bijna niet genieten.

Als je haar niet wilt zeggen dat haar adem niet zo fris ruikt, biedt haar dan een dropje of kauwgom aan. Carla , Maar ja, maak je er niet te druk om.

Vraag anders eens aan de tandarts of je hem ook wel eens uit kan doen. Anders zal je toch een paar maandjes moeten doorzetten. Anoniempke , Of ze nu ja of nee antwoord, je kunt dan vragen of ze het met jou ook zou willen. Alleen ik weet niet of ik het kan zegmaar ik ben erg bang dat ik wat verkeerd doe, gekust zegmaar hebben we al wel gedaan maar niet gezoend. Reactie infoteur , Voor alles is een eerste keer. Je kunt weinig verkeerd doen en hij weet dat het je eerste zoen wordt.

Justme , Toen had ik getongzoend en gebekt met mijn allereerste vriendje, natuurlijk hartstikke spannend, maar na de eerste keer vind je het heel fijn en prettig, ik kan dus alleen maar zeggen: Onzeker Meisje , Een Meisje , Je moet het zo zien dat die tongen een beetje tegen elkaar aan wrijven. Je doet daarbij niet steeds je mond open en dicht, maar je kan wel even loskomen van elkaars mond en daarna weer verder gaan.

Kevkli , Sole infoteur , Je moet gewoon niet bang zijn, het komt vanzelf wel. PS bedankt voor de info, was heeeeel handig! Reactie infoteur , Fijn dat je iets aan het artikel hebt gehad.: Kaat , We hebben wel al gewoon gezoend, maar nog niet getongzoend, en dat zou een van de volgende dagen de eerste keer zijn.

Hij heeft al veel ervaring, maar bij mij is het de allereerste keer, en ik ben bang dat ik er helemaal niets van ga kunnen. Hij weet het wel dat dit alles nieuw is voor mij en zo, maar toch. Het is niet dat ik niet wil tongzoenen met hem, integendeel… Wat moet ik doen? Iemand , Reactie infoteur , Hoi, zoenen doe je voor je plezier, niet omdat je vriendje het wil. Misschien wil je nog even wachten, dan kan je hem dat het beste vertellen. Als je niet wilt wachten kan je vertellen dat het nog nooit eerder gedaan hebt.

Als je niet wilt dat hij dat weet en je wilt toch tongzoenen, dan is het een kwestie van proberen. Het is aan een tongzoen niet zo goed te merken of het je eerste tongzoen is. Als je wilt gaan tongzoenen met hem, concentreer je tijdens het zoenen dan op de zoen zelf en niet op de gedachten in je hoofd. Misschien ben je er nog niet aan toe. Het is wel beter om tegen je vriendje te zeggen dat je het eng vindt.

Justsomeone , Reactie infoteur , Als hij vaker met je zoenen wilt, vindt hij het vast en zeker plezierig. Koens infoteur , Aangezien we niet al te dicht bij elkaar wonen, wil ik als ik bij haar ben eigenlijk alles wel doen op het gebied van zoenen. Ik zelf ben al ontgroent maar heb zelf toen nog niks gedaan. Mijn vriendin heel verlegen en onzeker hoe zeg je tegen zo'n iemand of je wil tongen?

Ik ga die dag dat ik bij haar ben trouwens ook nog slapen bij haar in zelfde bed. Rm , Het was best een fijn gevoel. Maar nu heb ik een beetj t gevoel dat ik niet zo'n 'great kisser' ben: Reactie infoteur , Aan haar vragen wat ze prettig vindt bij zoenen is de enige tip die ik nog bedenken kan.

Maar ik denk het wel, want toen we nog niet hadden, hadde we het best vaak over zoenen enzo. Zou je eigenlijk wel goed kunnen zoenen in de bios? Juut , Heb verder geen relatie met hem, maar heb wel met hem gezoend. Is het raar als je gewoon met n goede vriend zoent? Reactie infoteur , Als je het fijn vindt om met hem te zoenen, is het niet raar. Het nadeel van zoenen met een vriend is wel dat het niet zo duidelijk meer is of je alleen vrienden bent of blijft, of dat het meer is dan dat.

Je vriendschap kan daar op den duur misschien wel anders door worden. Jim , Het leeftijdsverschil is niet te groot. Lisanne , Mijn vriendinnen zeggen telkens ja doe gewoon enzo en terwijl zij dat zelf ook nog niet hebben gedaan. Maar ik vind het nog eng op het te doen, Strax doe je iets verkeerd en dan?

Strax maakt die het dan uit. Reactie infoteur , Met zoenen kan je weinig verkeerd doen, maar als je het nog niet wilt moet je het zeker nog niet doen. Als hij het uit zou maken omdat je weinig ervaring hebt met zoenen dan zou het wel een heel rare jongen zijn, dus daar heb je dan weinig aan. Maak je niet te druk. Zoenen is niet moeilijk en het gaat vanzelf. Vertel anders gewoon aan je vriendje dat je het nog nooit gedaan hebt en dat je het een beetje eng vindt.

Je mag verwachten dat hij daar begrip voor heeft. Ook hij heeft het ooit eens voor de eerste keer gedaan. Angel , En toen probeerde hij mij te tongen.

Maar ik wilde niet en stapte naar achteren en zei iellll! Help me alsjeblieft want ik wil weten of ik hem daar mee heb gekwetst? Misschien stak hij zijn tong te diep in je mond zodat je schrok? Dat je liet merken dat je het vies vond zo'n tong in je mond, is in elk geval helemaal niet erg.

Voor die jongen misschien niet zo leuk, maar je was wel eerlijk. De eerste tongzoen kan ook best wel tegenvallen.

Sommige mensen vinden het meteen prettig. Anderen moeten even wennen. Doe het pas als je het zelf ook wilt. Liza , In elk geval is het beter om niet meer met hem alleen te zijn want dan zal het misschien weer gebeuren. Ik raad je aan om hier met iemand over te praten die jij vertrouwen kunt.

Een van je ouders of een juf van school misschien? Er overheen komen kan wel een beetje tijd kosten, omdat het tegen je zin is gebeurd. Je 'vriendje' heeft daarmee verpest wat leuk voor jou had kunnen zijn.

Tongzoenen is pas leuk en fijn als je het zelf ook wilt. Tegen je zin is het altijd afschuwelijk. Opdringerige vriendjes zijn niet aantrekkelijk. Tongzoenen, hoe doe je dat? Tongzoenen is een hele leuke bezigheid, vooral als je verliefd bent op elkaar. Als je nog nooit getongzoend hebt ben je natuurlijk razend nieuwsgierig wat er nou zo leuk aan is om de tong van iemand anders in je mond te voelen en elkaars speeksel uit te wisselen.

Omdat mysterie voor eens en voor altijd uit de doeken te doen zal je zelf ooit willen ontdekken hoe het is om te tongzoenen, hoe je het doet en of je het lekker vindt. Ook zijn tips om te leren zoenen handig, als je nog nooit gezoend hebt. Hoe moet je tongzoenen? Hormonen in ons lichaam zorgen ervoor dat we ons tot anderen aangetrokken kunnen voelen als we iemand aantrekkelijk vinden.

Als je verliefd bent kan het zelfs zo erg zijn dat je te vergelijken bent met een soort wandelende bom vol hormonen, die elk moment af kan gaan. Als de aantrekkingskracht wederzijds is, kan dit vroeg of laat je eerste tongzoen tot gevolg hebben. Nu denk je misschien nog dat tongzoenen leren een heel smerig klusje is waarbij het spuug langs je kin druipt, of nog erger, het spuug van een ander, maar niets is minder waar. Tongzoenen worden over het algemeen als heel plezierig ervaren.

Maar wat is een tongzoen eigenlijk? Tongzoen, wat is dat? Er zijn veel soorten kussen en zoenen op de wereld. Kijk maar eens naar het rijtje hier onder: