BLOG

Nederlandstalige film d

nederlandstalige film d

Een Nederlandse film van Michaël R. Een Nederlandse film van Heleen van Royen , met n. Een Nederlandse film van Elias Grootaers , met n. Een Nederlandse film van Elsbeth Fraanje , met n. Een Nederlandse film van Tessa Pope , met n. Een Nederlandse film van Joep Krijnen , met n. Een Nederlandse film van Sophie Dros , met n. Nutti en Geert Van Rampelberg.

Een Nederlandse film van Norbert ter Hall , met n. Laatste recensies Jurassic World: Fallen Kingdom 3 — Reyer Krikke , The Bookshop 4 — Willemijn Gertsen , Only the Brave 4 — Michel van Dam , My Generation 4 — Daniel Singelenberg , Films op tv de komende dagen The Disappearance of Eleanor Rigby: Her Vandaag , Ocean's Eleven Morgen , Jurassic Park Ma 11 juni , Hoe duur was de suiker.

Gaite Jansen Benja Bruijning. Sinterklaas en de Pepernoten Chaos. Midden in de winternacht. Derek de Lint Jelka van Houten. Barry Atsma Daan Schuurmans. Daan Schuurmans Hanna Verboom. Hannah Hoekstra Willem Voogd. Jan Kooijman Lieke van Lexmond. Monic Hendrickx Barry Atsma. Bracha van Doesburgh Jan Kooijman. Sallie Harmsen Fedja van Huet. Toen was geluk heel gewoon. Joke Bruys Gerard Cox. Katja Herbers Gijs Scholten van Asschat. Yolanthe Cabau van Kasbergen Jackie van Parijs.

Leontine Borsato Senna Borsato. Marcel Hensema Elise Schaap. Maas Bronkhuyzen Loek Peters. John Buijsman Martin van Waardenberg. Hans Dagelet Manou Kersting. Sheena Tchai Rick Engelkes. Yahya Gaier Julian Ras. Het leven volgens Nino. Dansen op de vulkaan. Mees Kees op de planken. Kim van Kooten Lies Visschedijk. Jack bestelt een broertje.

Jelka van Houten Georgina Verbaan. Wende Snijders Barry Atsma. Tussen 10 en Bloed, zweet en tranen. Martijn Fischer Raymond Thiry. Maruschka Detmers Wim Opbrouck. Jeroen van Koningsbrugge Georgina Verbaan. Loes Haverkort Mark van Eeuwen. Apenstreken met aap noot mies. Natuur in de Delta. Carice van Houten voice-over Bram van der Vlugt voice-over.

Janouk Kelderman Patrick Martens. Elise Schaap Jeroen Spitzenberger. Anniek Pheifer Ton Kas. Victoria Koblenko Liza Sips. Lies Visschedijk Anne-Marie Jung. Jandino Asporaat Lilliana de Vries. Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba. Daan Schuurmans Mingus Dagelet. Carolien Spoor Ferry Doedens.

Knielen op een bed violen. Barry Atsma Noortje Herlaar. Lieke van Lexmond Birgit Schuurman. Hannah Hoekstra Benja Bruijning. Martijn Lakemeier Yannick van de Velde. Ilias Addab Nora El Koussour. Mees Kees langs de lijn. Officiële competitie Venetië sept. Ron Goossens, Low Budget Stuntman. If the sun explodes. Mathijs van de Sande Bakhuyzen Loes Haverkort. Jonas Smulders Niels Gomperts. Gijs Naber Giancarlo Giannini. Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet. Egbert-Jan Weber Medi Broekman.

Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer. Melody Klaver Mike Weerts. Katja Herbers Elise Schaap. Beppie Melissen Eugene Beervoets. Gijs Naber Hanna van Vliet. Carly Wijs Plien van Bennekom. Tatum Dagelet Harry Piekema. Jelka van Houten Eva van de Wijdeven. Bruno Vanden Broecke Ruben van der Meer. Taal is zeg maar echt mijn ding. Het leven is vurrukkulluk.

Géza Weisz Reinout Scholten van Aschat. Nasrdin Dchar Hannah Hoekstra. Bankier van het verzet. Barry Atsma Jacob Derwig. Daniël Boissevain Cynthia Abma. Anna Raadsveld Willem Voogd.

.

Neuken op podium dating a bi man

Hadewych Minis Barry Atsma. Anniek Pheifer Tygo Gernandt. Kom niet aan mijn kinderen. Karina Smulders Thom Hoffman. De vliegenierster van Kazbek. Sallie Harmsen Jack Wouterse. Carice van Houten Jaap Spijkers. Lisa Smit Dragan Bakema. Kees van Nieuwkerk Teddy Cherim. Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa. Rachelle Verdel Porgy Franssen. Sinterklaas en het Pakjes Mysterie. Pamela Teves Inge Ipenburg.

Melody Klaver Gaite Jansen. Bracha van Doesburgh Mark van Eeuwen. Steffen Haars Flip van der Kuil. Ricky Koole Sergio Hasselbaink. Linda de Mol Susan Visser. Rutger Hauer Carice van Houten. Paul de Leeuw Karina Smulders. Jim Taihuttu Victor Ponten. Nasrdin Dchar Achmed Akkabi. Liza Sips Levi van Kempen. Mijn vader is een detective: De wet van 3. Cees Geel Willeke van Ammelrooy. Hanna Verboom Koert Jan de Bruijn. Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. Wim Rijken Pamela Teves. Jean van de Velde.

Johnny de Mol Rifka Lodeizen. Abbey Hoes Ko Zandvliet. Rutger Hauer Teun Kuilboer. Sjoerd de Bont Roel de Laat. Dagmar Bak Rifka Lodeizen. Tim Haars Huub Smit. Barry Atsma Susan Visser. Hans Dagelet Georgina Verbaan. Anna van der Heide. Tjebbo Gerritsma Katja Herbers. Ralf Mackenbach Rick Mackenbach.

Tjitske Reidinga Peter Blok. Cas Jansen Willem Voogd. Fedja van Huêt Isabella Rosselini. Daan Schuurmans Anna Drijver. Cees Geel Rick Mackenbach. Alleen maar nette mensen. Jeroen Krabbé Géza Weisz. Theo Maassen Jelka van Houten. Mignus Dagelet Abbey Hoes. Het bombardement ook wel Het bombardement van Rotterdam. Jan Smit Roos van Erkel.

Wilbert Gieske Beryl van Praag. Ton Kas Rene van T'Hof. Bobby en de geestenjagers. Nils Verkooijen Hanna Obbeek. Wendy van Dijk Chris North. De ontmaagding van Eva van End. Ton Kas Vivian Dierickx. De wederopstanding van een klootzak. Najib Amhali Johnny de Mol. Gaite Jansen Peter Blok. Boven is het stil. Jeroen Willems Henri Garcin. Stefan Collier Nils Verkooijen. Massimo Pesik Nicolette van Dam. Het meisje met negen pruiken. Hoe duur was de suiker. Gaite Jansen Benja Bruijning. Sinterklaas en de Pepernoten Chaos.

Midden in de winternacht. Derek de Lint Jelka van Houten. Barry Atsma Daan Schuurmans. Daan Schuurmans Hanna Verboom. Hannah Hoekstra Willem Voogd. Jan Kooijman Lieke van Lexmond. Monic Hendrickx Barry Atsma.

Bracha van Doesburgh Jan Kooijman. Sallie Harmsen Fedja van Huet. Toen was geluk heel gewoon. Eisenstein in Guanajuato Regie: Eisenstein in Guanajuato verkent de geest van een creatief genie die gedurende tien dagen vol passie in Mexico zijn begeertes en angst voor de liefde, seks en dood onder ogen ziet.

Jop de Vries Release: De vriendschap van Raaf Lennart Timmerman en Abel Ricardo Blei komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Sam de Jong Release: De film volgt hoofdpersoon Ayoub op weg naar volwassenheid en zijn zoektocht naar bevestiging en liefde van het mooiste meisje uit de buurt: Onderweg raakt hij de weg kwijt en belandt op het criminele pad. Hij komt in contact met de grootste gangster uit de buurt: Ayoub moet een keuze maken die zijn leven voorgoed zal veranderen: Speelfilm Prins krijgt een US-release. De Reunië is de spannende psychologische thriller van deze zomer, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Simone van der Vlugt met in de hoofdrollen Thekla Reuten en Daan Schuurmans.

Verbonden door het verlies van hun broer, vriend en eerste liefde, vertragen ze de tijd: Victor Nieuwenhuijs , Maartje Seyferth Release: Belle, een jong meisje, groeit op tussen de ruïnes van een gebeurtenis uit haar verre verleden. Van geen schuld bewust fietst ze door de verlaten en romantische korenvelden rond het kleine gehucht waar ze leeft.

Maar dan ontdekt ze haar schaamtevolle familie geschiedenis die ten grondslag ligt aan haar bestaan. Haar onschuldige liefde voor haar vriendje Max worden bedreigd door een onverklaarbare spanning en dreiging vanuit de gemeenschap. Door de dood van haar tante, bij wie ze woont, herbeleeft Belle haar verdrongen herinneringen en raakt ze verstrikt in haar emoties.

Wanneer haar moeder ten tonele verschijnt is er geen weg terug. Schone Handen is een spannend misdaaddrama. Sylvia Thekla Reuten heeft te lang weggekeken als de bloeiende drugshandel van haar man Eddie Jeroen van Koningsbrugge aan bod kwam.

Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Erik de Bruyn Release: Kessels is het verhaal van de bizarre roadtrip van de literaire pulpschrijver Frans Fedja van Huêt met zijn favoriete personage J. En dan ligt er plots een lijk in de achterbak van de Kamikaze: Martijn Smits , Erwin van den Eshof Release: In Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te  lijf gaan.

Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiair neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers! Noel Deelen Kill Zombie speelt de stagiair. In dit nieuwe Sinterklaasavontuur worden de pieten onaangenaam verrast als blijkt dat de schoentjes van de kinderen die hun schoen zetten worden gestolen en zij de schuld krijgen. Kees van Nieuwkerk Release: In Ja, Ik Wil! Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt.

En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen o. Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan Martijn Lakemeier mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts Thijs Römer.

De Amsterdamse schrijver Gerard F. Joost van Ginkel Release: The Paradise Suite iis een rauw-poëtische mozaïekvertelling waarin de verschillende personen, die al dan niet vrijwillig in Amsterdam zijn neergestreken, ogenschijnlijk weinig met elkaar gemeen hebben behalve hun buitenlandse afkomst. Maar liefde en vriendschap blijken bindende factoren, die het lot in een harde maatschappij doen kantelen en hoop aan de horizon doen gloren.

Fashion Chicks  gaat over mode, muziek, bloggen en de invloed van social media. Esmee gespeeld door Liza Sips is een onzeker meisje dat onverwacht populair wordt met haar modeblog, en te maken krijgt met de modedirecteur Victoria Wolff Victoria Koblenko  van Nederlands bekendste modebedrijf Wolff Fashion. In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn.

Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten. Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba Regie: Pim van Hoeve Release: Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader.

Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje — de sfinx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen?!

nederlandstalige film d

Een Nederlandse film van Michaël R. Een Nederlandse film van Heleen van Royen , met n. Een Nederlandse film van Elias Grootaers , met n. Een Nederlandse film van Elsbeth Fraanje , met n. Een Nederlandse film van Tessa Pope , met n. Een Nederlandse film van Joep Krijnen , met n. Een Nederlandse film van Sophie Dros , met n. Nutti en Geert Van Rampelberg. Een Nederlandse film van Norbert ter Hall , met n.

Laatste recensies Jurassic World: Fallen Kingdom 3 — Reyer Krikke , The Bookshop 4 — Willemijn Gertsen , Only the Brave 4 — Michel van Dam , My Generation 4 — Daniel Singelenberg , Films op tv de komende dagen The Disappearance of Eleanor Rigby: Her Vandaag , Ocean's Eleven Morgen , Jurassic Park Ma 11 juni , Hoe duur was de suiker. Gaite Jansen Benja Bruijning. Sinterklaas en de Pepernoten Chaos. Midden in de winternacht. Derek de Lint Jelka van Houten. Barry Atsma Daan Schuurmans.

Daan Schuurmans Hanna Verboom. Hannah Hoekstra Willem Voogd. Jan Kooijman Lieke van Lexmond. Monic Hendrickx Barry Atsma. Bracha van Doesburgh Jan Kooijman. Sallie Harmsen Fedja van Huet. Toen was geluk heel gewoon. Joke Bruys Gerard Cox. Katja Herbers Gijs Scholten van Asschat. Yolanthe Cabau van Kasbergen Jackie van Parijs.

Leontine Borsato Senna Borsato. Marcel Hensema Elise Schaap. Maas Bronkhuyzen Loek Peters. John Buijsman Martin van Waardenberg. Hans Dagelet Manou Kersting.

Sheena Tchai Rick Engelkes. Yahya Gaier Julian Ras. Het leven volgens Nino. Dansen op de vulkaan. Mees Kees op de planken. Kim van Kooten Lies Visschedijk. Jack bestelt een broertje. Jelka van Houten Georgina Verbaan. Wende Snijders Barry Atsma. Tussen 10 en Bloed, zweet en tranen. Martijn Fischer Raymond Thiry. Maruschka Detmers Wim Opbrouck. Jeroen van Koningsbrugge Georgina Verbaan. Loes Haverkort Mark van Eeuwen.

Apenstreken met aap noot mies. Natuur in de Delta. Carice van Houten voice-over Bram van der Vlugt voice-over. Janouk Kelderman Patrick Martens. Elise Schaap Jeroen Spitzenberger. Anniek Pheifer Ton Kas. Victoria Koblenko Liza Sips. Lies Visschedijk Anne-Marie Jung. Jandino Asporaat Lilliana de Vries. Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba.

Daan Schuurmans Mingus Dagelet. Carolien Spoor Ferry Doedens. Knielen op een bed violen. Barry Atsma Noortje Herlaar. Lieke van Lexmond Birgit Schuurman. Hannah Hoekstra Benja Bruijning. Martijn Lakemeier Yannick van de Velde. Ilias Addab Nora El Koussour. Mees Kees langs de lijn. Officiële competitie Venetië sept. Ron Goossens, Low Budget Stuntman. If the sun explodes.

Mathijs van de Sande Bakhuyzen Loes Haverkort. Jonas Smulders Niels Gomperts. Gijs Naber Giancarlo Giannini. Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet. Egbert-Jan Weber Medi Broekman.

Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer. Melody Klaver Mike Weerts. Katja Herbers Elise Schaap. Beppie Melissen Eugene Beervoets.

Gijs Naber Hanna van Vliet. Carly Wijs Plien van Bennekom. Tatum Dagelet Harry Piekema. Jelka van Houten Eva van de Wijdeven. Bruno Vanden Broecke Ruben van der Meer. Taal is zeg maar echt mijn ding. Het leven is vurrukkulluk. Géza Weisz Reinout Scholten van Aschat. Nasrdin Dchar Hannah Hoekstra. Bankier van het verzet. Barry Atsma Jacob Derwig.

Daniël Boissevain Cynthia Abma. Anna Raadsveld Willem Voogd.

.


Een Nederlandse film van Michaël R. Een Nederlandse film van Heleen van Royen , met n. Een Nederlandse film van Elias Grootaers , met n. Een Nederlandse film van Elsbeth Fraanje , met n. Een Nederlandse film van Tessa Pope , met n. Een Nederlandse film van Joep Krijnen , met n. Een Nederlandse film van Sophie Dros , met n. Nutti en Geert Van Rampelberg. Een Nederlandse film van Norbert ter Hall , met n. Laatste recensies Jurassic World: Fallen Kingdom 3 — Reyer Krikke , The Bookshop 4 — Willemijn Gertsen , Only the Brave 4 — Michel van Dam , My Generation 4 — Daniel Singelenberg , Films op tv de komende dagen The Disappearance of Eleanor Rigby: Her Vandaag , Ocean's Eleven Morgen , Jurassic Park Ma 11 juni , Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Voor films uit andere decennia, zie Lijst van Nederlandse films per decennium. Nederlandse films per decennium · · · · · · · · · · · Overgenomen van " https: Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere talen English Koppelingen bewerken.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 mei om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Hadewych Minis Barry Atsma. Anniek Pheifer Tygo Gernandt. Kom niet aan mijn kinderen. Karina Smulders Thom Hoffman.

De vliegenierster van Kazbek. Sallie Harmsen Jack Wouterse. Carice van Houten Jaap Spijkers. Lisa Smit Dragan Bakema. Kees van Nieuwkerk Teddy Cherim. Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa. Rachelle Verdel Porgy Franssen. Sinterklaas en het Pakjes Mysterie. Pamela Teves Inge Ipenburg. Melody Klaver Gaite Jansen.

Bracha van Doesburgh Mark van Eeuwen. Steffen Haars Flip van der Kuil. Ricky Koole Sergio Hasselbaink. Linda de Mol Susan Visser. Rutger Hauer Carice van Houten. Paul de Leeuw Karina Smulders.

Jim Taihuttu Victor Ponten. Nasrdin Dchar Achmed Akkabi. Liza Sips Levi van Kempen. Mijn vader is een detective: De wet van 3. Cees Geel Willeke van Ammelrooy. Hanna Verboom Koert Jan de Bruijn. Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. Wim Rijken Pamela Teves.

Jean van de Velde. Johnny de Mol Rifka Lodeizen. Abbey Hoes Ko Zandvliet. Rutger Hauer Teun Kuilboer. Sjoerd de Bont Roel de Laat. Dagmar Bak Rifka Lodeizen. Tim Haars Huub Smit. Barry Atsma Susan Visser. Hans Dagelet Georgina Verbaan. Anna van der Heide. Tjebbo Gerritsma Katja Herbers.

Ralf Mackenbach Rick Mackenbach. Tjitske Reidinga Peter Blok. Cas Jansen Willem Voogd. Fedja van Huêt Isabella Rosselini. Daan Schuurmans Anna Drijver. Cees Geel Rick Mackenbach. Alleen maar nette mensen. Jeroen Krabbé Géza Weisz. Theo Maassen Jelka van Houten. Mignus Dagelet Abbey Hoes. Het bombardement ook wel Het bombardement van Rotterdam.

Jan Smit Roos van Erkel. Wilbert Gieske Beryl van Praag. Ton Kas Rene van T'Hof. Bobby en de geestenjagers. Nils Verkooijen Hanna Obbeek. Wendy van Dijk Chris North. De ontmaagding van Eva van End. Ton Kas Vivian Dierickx. De wederopstanding van een klootzak.

Najib Amhali Johnny de Mol. Gaite Jansen Peter Blok. Boven is het stil. Jeroen Willems Henri Garcin. Stefan Collier Nils Verkooijen. Massimo Pesik Nicolette van Dam. Het meisje met negen pruiken. Hoe duur was de suiker. Gaite Jansen Benja Bruijning.
Solomio sex nl neuken in den bosch

  • Nederlandstalige film d
  • Maar… waar is het? Johnny de Mol Rifka Lodeizen.
  • GOEDKOPE ESCORT LIMBURG MAGER SLETJE
  • Goos moet en zal het vinden.
  • Plassende meiden prive ontvangst venlo