BLOG

Naakte meisjes in het bos dikke penissen

naakte meisjes in het bos dikke penissen

Opasex erotische massage in brabant

Bericht door Ajuintje » 15 mei , Bericht door Pink Orchid » 15 mei , Bericht door Tiny Butterfly » 15 mei , Bericht door boogschutter65 » 15 mei , Puberdochter en naakte mannen Plaats reactie. Mijn nichtje is 18 en is aan haar laatste jaar bezig op school. En op haar school hadden ze enkele activiteiten dat weekend. Mijn zuster woont in een Vlaamse provinciestad.

Ik ben zondag in de late namiddag mijn dochter gaan oppikken. Er was een belangrijke loopwedstrijd in de stad geweest en verschillende straten waren afgesloten.

Toen we terug naar huis reden merkte ik dat mijn dochter erg opgewonden was over iets maar toch niet veel over wilde vertellen. Ik dacht eerst dat ze zaterdagavond weg waren geweest en dat ze misschien een vriendje had gemaakt. Maar ineens begon ze vertellen en ze kon niet meer stoppen. Ze waren zaterdagavond weggeweest maar waren redelijk vroeg terug omdat ze zondag vroeg op moesten. Zondag was de grote loopwedstrijd in de stad en de start en aankomst was in het scholencomplex van de school waar mijn nichtje school loopt.

En er waren vrijwilligers gevraagd aan de leerlingen en leerkrachten van de school. Het is een groot scholencomplex met twee grote sportzalen.

Eén was gereserveerd als kleedkamer voor de vrouwen en de andere voor de mannen. En daar was de verrassing, ze waren ingedeeld bij de kleedkamers, maar bij de mannen. In de sportzaal werd het middenstuk, het speelveld waar volleybal of basket wordt gespeeld, afgesloten met nadarhekken. En daar rond waren banken geplaatst, zoals de banken waar de toeschouwers zitten tijdens wedstrijden.

Voor de start konden de lopers hun sporttas afgeven die door de vrijwilligers van een nummer werd voorzien en in volgorde werd geplaatst op het middenstuk. Die vrijwilligers waren een tiental personen achter die hekken waaronder een tweetal vrouwelijke leerkrachten en enkele meisjes van de school waaronder mijn nichtje en ook mijn dochter.

Na het lopen konden de lopers op basis van hun nummer hun sporttas terugvragen. Ze installeerden zich op de banken, kleedden zich uit, gingen met een handdoek naar de douches in een gang, kwamen terug na de douche en begonnen zich af te drogen en om te kleden. En dan begon mijn dochter te vertellen. Ze had nog nooit zoveel blote mannen gezien. En honderden blote piemels. In alle maten en kleuren.

Enkele dingen waren haar bijzonder opgevallen. En hij was groot voorzien, hij had een beetje een stijve piemel. Toen hij ook in de gaten kreeg dat ze hem bekeek, glimlachte hij maar deed geen moeite om snel een onderbroek aan te trekken.

Een beetje verder was er later een andere man die fors gebouwd was, een type body builder zei mijn dochter, en ook zijn penis was dik en lang. Moeten de vrouwen zoiets in ons krijgen?

Vroeg ze zich af. En ze kon niet meer stoppen met vertellen over wat ze gezien had. En dit alles met een rood gezicht van opwinding. Toen begon ze ook te vragen hoe haar vader gebouwd was.

Waar ik natuurlijk niet op geantwoord heb. Ik was al boos aan het worden maar toen werd ik woest. En ik dacht om te stoppen op de weg en meteen te bellen naar mijn zuster en haar de huid vol te schelden. Hoe was het mogelijk dat haar dochter zoiets kon doen met mijn dochter. Maar ik hield me in omdat ik merkte dat mijn dochter daar niets kwaads in zag. Toen ik thuis kwam nam ik mijn man meteen mee naar onze slaapkamer en vertelde hem wat er gebeurd was. Hij was verrast maar gaf toch aan dat seksuele nieuwsgierigheid toch normaal was bij een puber.

Het feit dat ze het verteld had bewees dat ze dat niet als pervers beschouwde. We zijn geen extreem preutse mensen maar ik denk niet dat onze dochter ons vaak naakt gezien heeft. En onze InternetPC staat in de woonkamer zodat we weten dat onze dochter en onze zoon van 15 niet naar porno kijken op internet.

Ten minsten, als we thuis zijn. En hoewel mijn dochter al een paar vriendjes gehad heeft, ik denk dat ze nooit serieus genoeg zijn geweest om mee naar bed te gaan. Ik denk dat ze nog maagd is. Ze heeft me in ieder geval nooit verteld over een seksueel avontuur. Mijn man zei zelfs lachend dat hij als 16jarige jongen heel blij zou geweest zijn om in een kleedkamer vol met blote vrouwen te werken.

En dat ik best met haar moest praten. En dat ik niet zo preuts moest zijn, misschien dat ik met onze dochter meer moest praten over seksualiteit. Rond 16 is een leeftijd waarin een eerste seksuele ervaring toch niet ongewoon is. Moet ik dit licht opnemen zoals mijn man en gewoon met mijn dochter over praten? Of moet ik mijn zuster aanspreken dat zoiets niet kan wat mijn nicht gedaan heeft zonder dat we het op voorhand wisten? Puberdochter en naakte mannen Citeer Bericht door Issie » 14 mei , De schuld ligt toch bij hen dat meisjes bij mannen in de kleedkamer zetten??

Kan echt niet vind ik. Ik vind wel dat je dochter er vrij goed mee omgaat en dat de vragen die ze zich stelt normaal zijn. Puberdochter en naakte mannen Citeer Bericht door Pink Orchid » 14 mei , Wat kan je zus of het nichtje daar nu aan doen? Welke school zet 2 meisjes nu bij de mannenkleedkamers? Dan hadden ze daar maar jongens moeten zetten. Ze is 16 en geen 10 hè. Zolang ze niet verkeerd benaderd geweest is zie ik eigenlijk het probleem niet.

Een piemel is toch maar een piemel? En die mannen waren zich aan het omkleden. Geen seksuele handelingen dus. Jouw jarige was gewoon opgewonden van wat ze gezien heeft. Dat is toch beetje logisch op die leeftijd als ze nog nooit een jongen naakt gezien heeft. Puberdochter en naakte mannen Citeer Bericht door mama van Ella » 14 mei , Puberdochter en naakte mannen Citeer Bericht door blijdschap » 14 mei , Ik ging vroeger ook alles gaan vertellen thuis, tot mijn moeder eens voor iets dwaas roken ofzo naar de mama van mijn vriendin was gestapt.

Gedaan met alles te vertellen en alles in het geniep vanaf dan wat ze niet weten kunnen ze niet over zagen dacht ik toen. Dus als je daar veel over gaat zeggen en spel rond gaat maken zal de dochter in het vervolg wel eens nadenken voor ze iets zegt. Puberdochter en naakte mannen Citeer Bericht door eva74 » 14 mei , Ikzelf ben opgegroeid in een home met 75 kinderen en als je weet dat dat in groepen verdeelt werd per leeftijd en we gemeenschappelijke douches hadden dan kan je stellen dat wel wel al eens iets gezien hebben Ik moet eerlijk zeggen toen ik 16 was zou ik er alles aan gedaan hebben om juist daar te mogen staan en al zeker moest ik een ietswat oudere vriendin mee gehad hebben, we zouden de leut van ons leven gehad hebben.

Dus ik zou zeggen; slik het door en maak er geen drama van ik begrijp ook wel je gevoel hoor, het moet je echt overvallen als ouder dat je ineens merkt dat je kind ook maar durft naar zoiets te kijken ik zou ook zeggen, hoog tijd om een serieus gesprek te hebben over sexualiteit als je dat nog niet gedaan hebt, ik denk dat er tegenwoordig maar weinig maagden meer zijn aan 16 ik was het in ieder geval niet meer en we spreken dan al van 30jaar geleden.

Puberdochter en naakte mannen Citeer Bericht door int » 14 mei , Een uitstekende pijpbeurt en anale seks met mijn vrouw 15m: Vrouw met haar ogen bedekt doet anale seks 6m: Vrouw doet anale seks 2m: Amateur anale seks met vingers in haar kont 4m: Japanse vrouw is naakt in de voorkant van de bezorger 3m: Anale seks met vrouw en ejaculatie in haar mond 3m: Vrouw op haar knieën maakt anale seks 2m: Vrouw maakt seks met een vriend in de ogen van haar echtgenoot 9m: Vriend maakt seks met mijn vrouw 6m: Vrouw maakt anale seks vanavond 7m: Mijn vriend maakt seks met mijn vrouw 2m: Anale seks en ejaculatie op haar kont 3m: Anale seks en ejaculatie in haar kont 6m: Anale seks met vrouw 2m: Een anale seks met de vrouw 7m: Vrouw bedriegen echtgenoot met de buurman 9m:naakte meisjes in het bos dikke penissenMager sletje lekkeremeiden nl