BLOG

Kreunend klaarkomen groffe sex

kreunend klaarkomen groffe sex

..

Gangbang in amsterdam prive ontvangst nieuwegein
kreunend klaarkomen groffe sex

..
Vrouw gezocht voor trio penis zuigen


Niet zo knap maar haar uitstraling overvalt me bijna iedere keer dat ik haar zie. Net als mijn vriendin en ik, houdt Justine van paarden. Sterker nog, ze heeft haar beroep ervan gemaakt en runt met haar man een eigen bedrijf waar mijn vriendin ook werkt en waar ik mijn paard op stal heb staan.

Een jaar of 8 geleden had ik Justine daar wat beter leren kennen toen ze er al een tijdje rondliep. Ik sprak en zag haar sindsdien wat vaker en ze maakte indruk op me. Maar iets in of aan haar had een enorme aantrekkingskracht op me. Vanaf dat moment masturbeerde ik vaak met haar in mijn gedachten. Helaas was ze al getrouwd zodat het geen zin had om welke veroveringspoging dan ook te proberen. Bovendien was het vooral een fysieke aantrekkingskracht tot haar; van liefde was geen sprake, daarvoor kende ik haar niet goed genoeg.

Inmiddels heeft ze zelfs 2 kinderen en heb ik een relatie, dus van een relatie met Justine zal nooit sprake zijn. Maar de wens om seks met haar te hebben is altijd gebleven. Ik was dan ook een beetje vertwijfeld toen ik een relatie kreeg met mijn vriendin. Op haar was ik zwaar verliefd en ik verlangde ook fysiek naar haar. Maar toch bekroop mij soms de gedachte dat ik ongemerkt een relatie met haar was begonnen om dichter bij Justine te komen.

Ik wist zeker dat dit niet zo was, maar het verlangen naar Justine bleef. Aan het begin van onze relatie gingen mijn vriendin en ik wel eens op bezoek bij haar zus, of werden we gevraagd om op te passen. Ik stemde graag daarmee in, want ik was dan in het huis van mijn schoonzus. In dat huis hadden mijn vriendin en ik één van de lekkerste seks partijen ooit.

Terwijl we op het bed van mijn schoonzus lagen, neukten we alsof ons leven ervan afhing. Ik was extra opgewonden omdat ik mij voorstelde dat Justine op de plek van haar jongere zus lag en ik haar heerlijk hard aan het nemen was. Luid schreeuwend waren we allebei klaargekomen en terwijl mijn vriendin na afloop even naar het toilet ging, rook ik aan het kussen van Justine en smeerde ik wat sperma van mijn piemel in haar beddengoed.

De fantasie daarna bleef, maar ik was mijn vriendin trouw gebleven. Er was ook geen reden om ontrouw te zijn omdat Justine op geen enkele manier liet blijken open te staan voor overspel met mij. Dat kon ik ook niet verwachten aangezien ik geen enkele poging deed haar daartoe te verleiden en ik haar en mezelf niet in die positie wilde brengen.

Bovendien vond ik Justine naarmate ik haar beter leerde kennen er niet prettiger op worden. Als ik nou zeker wist dat ze mij gewoon aardig vindt en veel van mij kan hebben, dan had ik misschien een keer geprobeerd om haar in bed te krijgen.

Volgens mij was ze daartoe best bereid, maar ik was veel te bang voor de gevolgen. En zo verstreek de tijd totdat kortgeleden op een warme zondag we nader tot maar vooral IN elkaar kwamen.

Geheel onverwacht, voor allebei zo bleek later, maar niet ongewenst, ook voor allebei bleek later. Het was een dag waarop haar man en mijn vriendin een wedstrijd hadden met de paarden en Justine alleen thuis was.

Haar oudste kind was logeren bij oma en haar jongste kind lag de middagroes uit te slapen. Ik was net op het bedrijf aangekomen om mijn paard te rijden, en alle andere gasten waren net vertrokken of stonden op het punt van vertrekken. Ik liep het terras voor de kantine op waar ook Justine zat terwijl de anderen weggingen. Ik slaakte een zucht van verlichting: Toen ik haar zag kreeg ik meteen erectie: Sterker, ik zie haar het liefst alleen maar op die manier, zo geil maakt ze me dan.

Ze droeg een donkerblauwe strakke paardrijbroek en daarop had ze een geel poloshirt aangedaan dat net over de rand van haar broek heen hing. Blijkbaar had ze net nog paard gereden, want anders zou ze dit echt niet dragen op een zondag.

Maar ik was allang blij want dit was de Justine die ik graag zie. Haar slanke postuur en lekkere figuurtje komen dan heerlijk tot hun recht. Mooie benen, strakke kont die in de loop der jaren gelukkig wat dikker was geworden, en een smal bovenlijf.

In het poloshirt zag ik 2 kleine bobbels. Mijn vriendin had me verteld dat ze cup aa had. Mij maakte het niet uit, het was alleen maar extra opwindend voor mij. Wat zou ik graag haar blote lijf een keer zien. Justine had haar haren in een korte staart en droeg het poloshirt met alle knoopjes open.

De halsketting die ze droeg accentueerde daardoor de blote hals erg mooi. Terwijl ze een trek van haar sigaret nam stelde ik mij voor hoe het zou voelen als mijn pik in haar mond zou zitten.

Ik keek naar haar smalle mondje dat wel erg veel weg heeft van een pijp mondje en naar haar onwaarschijnlijk mooie grote en alles doordringende ogen. Nadat ik was gaan zitten raakten we met elkaar in gesprek. Ze wist me ervan te overtuigen dat het te warm was om te gaan paardrijden waarna ik besloot om daar dan maar van af te zien.

Op haar voorstel gingen we naar haar huis dat naast het bedrijf ligt. Eenmaal daar klopte mijn pik keihard in mijn broek. Ik kon mijn ogen niet van Justine afhouden en voelde de drang om haar te nemen en had het idee dat zij ook wat van plan was.

In de keuken boog ze voorover om iets te pakken waardoor haar poloshirt haar onderlijf bloot legde. Met genot keek ik ernaar en ik moest terugdenken aan een jaar geleden toen ze me een keer tegemoet was komen lopen in rijbroek en zwart poloshirt dat ze in de broek had gestopt en zo mooi over haar broek had geplooid.

Ik twijfelde nu wat ik mooier vond, maar zowel toen als nu wilde ik haar zo snel mogelijk vol stoppen met mijn erectie. Nadat we onze schoenen hadden uitgedaan en Justine wat te drinken had ingeschonken gingen we in de kamer zitten. Justine stak weer een sigaret op en kwam naast me zitten.

Ik begon een gesprek en keerde mijn lichaam naar haar toe en ging met mijn rechterzij tegen de leuning van de bank zitten. Justine deed hetzelfde en voelde zich zichtbaar op haar gemak. Af en toe nam ze een geile trek van haar sigaret waarna ze de rook recht omhoog wegblies. Terwijl ze aan haar halsketting voelde keek ze me recht in de ogen en vroeg me of ik zin had om iets spannends te doen.

Voor ik het wist zat ze nog dichter bij me en fluisterde ze in mij oor dat ze zin in seks had met mij. Ik twijfelde geen seconde en bracht haar mond voor mijn smachtende lippen waarna we langzaam een lange geile kus uitwisselden.

Ik vroeg haar of ze het zeker wist dat ze dit wilde. Toen ze ja knikte, fluisterde ik dat ik ook seks met haar wilde.

Daarna ging het snel. Justine bracht haar hand op de bobbel in mijn rijbroek en begon deze te masseren. Ik legde mijn rechterhand op haar rug en boog mijn gezicht naar dat van haar en begon weer te kussen. Langzaam richtte ik mijn blik omlaag, naar haar poloshirt. Nadat ik Justine achterover op de bank had gelegd, ging ik over haar heen hangen en kuste ik haar. Mijn lippen daalden af naar beneden en ik kuste haar op de plek waar het onderste knoopje van haar poloshirt open was gelaten.

Ik bracht mijn rechterhand bij haar broek onder haar poloshirt en streelde haar onderlichaam. Langzaam naderde ik haar borsten die bedekt waren door een kleine BH. Nog voor ik de kans kreeg haar borsten vast te pakken en te ontdekken hoe groot deze zijn, pakte Justine met haar rechterhand mijn kruis vast en masseerde ze mij verder.

Snel haalde ik mijn rechterhand weg en ging ik erop steunen zodat ik mijn linkerhand vrij had om naar haar ongetwijfeld hete kruis te grijpen. Met twee vingers streelde ik over haar rijbroek ter hoogte van haar genotsgrot en Justine begon zacht te kreunen.

Ik besloot om al mijn fantasieën te laten uitkomen en riste mijn en haar broek open. Ik stond op en pakte Justine op van de bank en droeg haar naar de tafel in de woonkamer. Justine moest lachen terwijl ik haar droeg en greep me meteen weer in mijn kruis toen ik haar neerzette. Ik draaide haar om zodat ze met haar rug naar me toe stond en zij met haar gezicht naar de tafel stond. Ik drukte haar dicht tegen me aan en begon haar nek en hals te kussen terwijl ik mijn linkerhand voorzichtig in haar broek liet glijden nadat ik deze had geopend.

Justine liet het gewillig over zich heen komen en kon slechts kreunen toen ik in haar nek likte en mijn middelvinger onder haar slipje liet glijden, langzaam in haar vochtige sneetje. Ze voelde nat en soepel aan en brutaal duwde ik het topje van mijn vinger meteen in haar warme kut. Een ferme zucht volgde en ik ging verder met het masseren van haar schaamstreek terwijl ik ook voorzichtig mijn rechterhand weer onder haar mooie poloshirt deed.

Als je dit niet wilt, doe je dit niet. Dan klik je de tandenborstel aan en geniet!! Veel succes met het doen, maar zorg niet dat je verslaafd word. Ik doe dit ook wel eens! Ik dacht dat ik de enige was! Porno geeft me altijd inspiratie om mee te fantaseren, miss een tip voor jou. Maar zeker niet stoppen! Sommige vinden altijd dat vingeren saai word maar op deze manier is het nog eens interessant.

Ze kunnen nog iets van je leren! Ik ben Rosalien en ben ook 11 jaar en ik doe dat ook vaak met de elektrische tandenborstel, is echt heel erg fijn: Ik hou dan de elektrische tandenborstel tegen een soort bobbeltje aan, die zit iets boven je vagina, dan zet ik de tandenborstel aan en dat voelt zoo erg fijn!

Na een tijdje krijg ik een super fijn gevoel en kom ik klaar: Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is? Home Forum Lichaam Nep seks-Tips snel Nep seks-Tips snel klaarkomen. De tips schrijf ik nu even op: Je gaat als eerste een geil verhaal bedenken wat over de volgende soort dingen gaat: En vergeet niet mij te helpuuuun!

Ik vind deze reactie niet goed Gooi de elektiche borstel weg! Kind, je bent 11 jaar. Ik snap er ook niks van..

Plassex met oma dwergsex


Aziatische babe vastgebonden en mee gespeeld totdat ze klaarkomt Deze tieten schreeuwen om olie en sperma Liefdevolle sletten rijden een lul totdat de klus geklaard is Japans kreunen en hijgen 2: De blonde Chastity Lynn doen kreunen Plagen in haar ondergoed totdat ze wordt geneukt Schreeuwen van genot Uitdagen totdat ze een grote pik voelt in haar kutje Haar hard neuken totdat ze klaarkomt Hij neukt een negerin totdat ze klaarkomt Gemasseerd totdat ze klaarkomt Zuigen totdat ze klaarkomt Geneukt totdat ze spuit Rondborstige dame wilt dat de blanke man op haar tiete klaarkomt Mooie chick masturbeert voor de camera totdat zij komt 1: Haar nieuwe vriendje onderwijzen hoe hij moet neuken Langzaam gestimuleerd tot ze klaarkomt Een oudere man, van midden Heimelijk was ik verliefd op hem.

Ik fantaseerde weleens hoe het zou zijn om met hem te vrijen. En soms als ik assisteerde bij patiënten moest ik er ineens aan denken hoe zijn penis zou voelen of hoe het zou zijn om hem te pijpen.

Soms schaamde ik mij met deze gedachten en stopte ze gauw maar weer weg. Maar deed er niets mee omdat hij al jaren gelukkig getrouwd was dacht ik. Nietsvermoedend zat ik alleen op het kantoor nog wat computerwerk te doen. De deur van het kantoor vloog ineens open en Edward kwam binnen. Zichtbaar geschrokken omdat ik er nog zat.

Marinde zei hij, wat doe je nog zo laat? Overwerken, ik ben straks een week op vakantie. Ach als ik jouw niet had zei Edward ineens. Het viel mij ineens op dat hij er slecht en verdrietig uitzag de laatste tijd en zei dat ook?

Ach, Marinde je bent de 1e aan wie ik het hier vertel maar. Mijn vrouw en ik zijn al een paar weken uit elkaar en gaan scheiden. Ongeacht mijn hart even een vreugdesprongetje maakte kon ik het opbrengen om geschrokken te reageren. Edward vertelde dat zijn vrouw op hem uitgekeken was en er vandoor was gegaan met een leraar van haar Spaanse talencursus en halsoverkop met hem naar Spanje is vertrokken.

Ja, hoezo vroeg Edward? Het floepte zo uit mijn mond…ik kan mij niet voorstellen dat vrouwen op jouw zijn uitgekeken! Ik werd ineens akelig stil tussen ons en rood en beschaamd pakte ik mijn spullen en bood mijn verontschuldiging aan voor mijn uitlatingen.

Edward glimlachte en kwam dichter bij mij staan. Dit heb ik in geen jaren van een leuke vrouw gehoord en plotseling kuste hij mij op de mond. Van verbazing kon ik niet reageren, ik dacht dat ik droomde, zelfs niet toen ik zijn tong in mijn mond voelde gaan. Ik begon flink opgewonden te raken en verkeerde letterlijk in de 7e hemel.

Ik ben al een tijdje weg van jou, fluisterde Edward in mijn oor, wist je dat? Je bent zo heerlijk mollig en lief. Daar val ik echt op! Ik, bijgekomen van alle opwinding gaf aan ook al een tijdje wild van hem te zijn. Edward liet er geen gras over groeien en streelde zachtjes mijn billen en heupen. Wat ruik je lekker Marinde, ik wil met je vrijen, zei Edward ineens. We trokken ons terug op het kantoortje van Edward, waar een bank stond omdat we in de pauzes daar altijd koffie drinken.

Edward ging op de bank liggen en gebaarde mij om bovenop hem te komen liggen. Braaf deed ik wat hij vroeg. Edward kon zich niet inhouden en begon mij van boven vlug uit te kleden. Ik wil je borsten zien Marinde, zei hij.

Dat klopt, ik ben mollig en heb cup DD. Mijn BH was in mum van tijd uit. Ik zag dat Edward niet ontevreden was wat hij zag toen ik met ontbloot bovenlichaam bovenop hem lag.

Wat een heerlijke borsten , zei hij en voorzichtig werden mijn borsten gekneed, afgewisseld met zoenen, likken en bijten in mijn tepels. Dit wond mij vreselijk op. Mijn tepels zijn gevoelige zones en worden door aanraking erg groot en stijf. Ik draaide mij op de rug, zodat Edward vrij spel had om nog meer uit te trekken. Zijn handen gleden onder mijn rokje. Zachtjes gleden Edwards handen steeds hoger naar mijn slipje. Volgens mij ben je al flink nat en geil fluisterde Edward.

Ik kon alleen maar ja knikken en kreunen, zo opgewonden was ik door zijn aanrakingen. Edward plaagde mij door alleen in de buurt van mijn kutje te strelen en net niet mijn erogene zone in de buurt van de clitoris…en hier hunkerde ik zo naar. Geil dier van mij zei Edward, het lekkerste is voor straks hoor! Mijn rok, panty werd omlaag getrokken.

Gelukkig had ik die ochtend mooi, zwart kanten ondergoed aangetrokken, alsof ik iets voorvoelt had. Edward wreef nog even over mijn slipje, af en toe plaagde hij mij door even met de handen onder het slipje te wrijven. Je bent al flink nat zo te voelen Marinde zei Edward geil. Mijn slipje werd naar beneden getrokken en Edward begon mijn ontblote kruisje met zijn mond te verkennen.

Eerst werden mijn bovenbenen gelikt en gezoend. Met de vingers spreidde Edwards mijn schaamlipjes. Mmmm…lekker kutje heb je hoorde ik Edward grommen. Mijn clitorus werd heerlijk gelikt. Oohh, wat was dit lekker. Een zindering ging door mijn onderbuik en ik had het idee dat mijn hoofd uit elkaar spatte.

Ohh, Edward ga door fluisterde ik. Edward wisselde het likken af door af en toe met zijn vingers mijn kutje te betasten van binnen. Hij had het heerlijke knobbeltje, wat in het begin van mijn vagina zit meteen te pakken. Dit is mijn G-spot en thuis bevredigde ik mij hier regelmatig zelf mee.

Is dat jouw andere lekkere plekje Marinde, het voelt lekker stijf aan zei Edward. Meer kon ik niet zeggen. Ritmisch wreef Edward over dit heerlijke knobbeltje in het begin van mijn vagina. Het knobbeltje werd groter en groter. Het zwelt een beetje op volgens mij ga je bijna komen schatje zei Edward.

Edward had de woorden nog niet uitgesproken of een ongelooflijk schokkend gevoel kwam vanuit mijn onderbuik mijn vagina instromen. Ik begon hevig te schokken en te kreunen. Ik voelde het geil uit mijn vagina lopen. Ik moest even bijkomen en ondertussen zag ik dat Edward zijn riem losmaakte en zijn broek uitdeed. In de boxershort van Edward was een grote bobbel duidelijk zichtbaar.

Ik schoof zijn boxershort omlaag en aanschouwde voor het eerst de penis van Edward. Ohh, wat is hij groot zei ik. Ik kon mij niet beheersen en nam de penis in mijn hand en bewoog mijn hoofd richting de penis en begon aan Edward zijn stijve penis te zuigen.