BLOG

Kinky femke sperma in de kut

kinky femke sperma in de kut

Nou, in ieder geval deed ze het met overtuiging en erg lekker, dus dat beloofde wat voor de toekomst. Dave had al snel door dat het niet Daphne was die hem verwende, en die wetenschap maakte hem nog geiler.

Dat dat ook betekende dat Daphne met een andere pik bezig was stoorde hem nauwelijks, overmand als hij was door het genot dat de vreemde vrouw hem bood.

En toen waren er plotseling twee monden en twee paar handen die hem verwenden, en dat was wel het hoogtepunt van — onverwachte — geilheid, vooral toen hij merkte dat de tweede zijn eigen Daphne was. Die bleef dus »trouw« en hield zich niet bezig met een andere man. En wist dus dat een andere vrouw haar echtgenoot »behandelde«, en had er geen bezwaar tegen, deed zelfs mee! Misschien betekende dat dat hij nog meer »mocht«, en wie weet zou deze hele situatie nog meer uit de hand lopen en zou er zelfs geneukt worden, ofwel nu, ofwel een andere keer.

En de gedachte één van die andere vrouwen te kunnen neuken was erg verlokkend. En als Daphne dat okay vond hoefde het ook niet stiekem te gebeuren, al moest hij toegeven dat dat stiekeme gedoe van nu ook zijn aantrekkelijke kanten had. En toen Femke aan de stem herkenbaar in zijn pik had geknepen toen ze zei dat Fokko weer in form was, was dat de definitieve bevestiging dat het Femke was die hem had gepijpt, en eigenlijk ook dat ze wist dat het niet Fokko was.

De manier waarop ze het had gezegd sprak boekdelen. En dat had waarschijnlijk iedereen inmiddels door. Björn merkte tot zijn verrassing hoe opwindend dit »stiekeme« gedoe was, en hoewel hij meestal pijpen maar »vies en pervers« vond, was het nu alleen maar lekker en enorm opwindend.

Omdat Birgit hem zelden pijpte kon hij nu niet vaststellen of raden of het inderdaad Birgit was, maar zijn conservatieve instelling »dwong« hem tot deze aanname. Maar ook hij was zich er terdege van bewust dat het hem eigenlijk niet veel uitmaakte.

Als het een andere vrouw was, nou ja, wat dan nog; het was verrukkelijk. Edgar had op zijn laatst tijdens het pijpen door dat het niet Ellen was die hem verwende. Als Ellen hem pijpte deed ze dat nooit zo langzaam en »liefdevol«. Wie het ook mocht zijn, het was iemand die enorm van pikken en pijpen hield.

Alleen jammer dat ze zijn zaad niet inslikte, maar misschien was dat omdat ze niet zeker was dat het de juiste pik was.. Of misschien wist ze dat dondersgoed en wilde ze met opzet een ander… En Ellen zou nu dus waarschijnlijk ook een andere man pijpen. In plaats van jaloezie raakte Edgar bij deze gedachte en de implicaties en mogelijke toekomstvisies extra opgewonden, en zijn orgasme was heftiger dan normaal.

De gretigheid waarmee Jos zijn apparaat bewerkt werd was voor hem voldoende bewijs dat het niet Iris was, die altijd erg teder met hem omging. Maar om zo gretig en gulzig gepijpt te worden was ook heerlijk, en de wetenschap dat het een ander was, gecombineerd met de onzekerheid wie dan wel, waren extra stimuli.

En toen hij ook nog besefte dat de vrouw in kwestie twee pikken tegelijk pijpte, was zijn opwinding nog moeilijker te bedwingen. Zou het dan die geile Femke zijn, die hier willens en wetens zich te buiten ging? In ieder geval was het heerlijk, en tot zijn genoegen slikte ze zelfs zijn zaad in toen hij klaarkwam, iets waartoe Iris nooit bereid was. Tijdens en na het douchen kwamen de tongen toch langzaam los, al hoefde er weinig gesproken te worden om elkaar te begrijpen.

Al snel was men het eens dat het misschien beter was om de identiteit geheim te laten. Stuk voor stuk gaven de zeven mannen toe dat ze het extra geil hadden gevonden, en dat het hen, als puntje bij paaltje kwam, niet kon schelen of het hun eigen vrouw was of niet, en of die dus ook een ander had verwend. Zelfs de anders zo preutse en behouden Björn gaf blozend toe dat hij liever niet wilde weten wie het met wie had gedaan.

Ik deed open en voor de deur stond een leuke jongen van mijn leeftijd. Ik herkende hem onmiddellijk, het was John mijn vriend van de lagere school. We waren als broers geweest, maar door mijn ‘probleem’ waren we elkaar uit het oog verloren.

Ik hoorde dat je leven ingrijpend veranderd is en ben nieuwsgierig hoe het met je is”. Ik vond het leuk hem weer eens te zien – hij zag er ook nog eens erg lekker uit – en het idee gezellig bij te kletsen sprak mij wel aan. Ik nodigde hem binnen en achter mij aan liep hij de kamer in. Eigenlijk was ik niet op visite gekleed.

Ik had een kort, strak truitje met een diep decolleté en een kort rokje – waardoor mijn lange benen goed uitkwamen - aan. De lengte van mijn benen werd nog eens geaccentueerd door de hoge hakken welke ik droeg. Onder mijn truitje had ik geen beha, waardoor mijn tepels door de dunne stof leken te priemen. Ik zag dat John mij goedkeurend opnam en voelde mij heerlijk sensueel. Ik schonk hem wat te drinken in. John was heel nieuwsgierig naar hoe mijn leven verlopen was sinds we elkaar uit het oog verloren hadden.

Hij had zelf ook het nodige meegemaakt en we hadden dus volop stof tot praten. Het was heel gezellig en we kletsten honderduit. Gaandeweg de avond veranderde echter de sfeer in de kamer. Was hij aan het begin van de avond vriendelijk en geïnteresseerd, met het verstrijken van de tijd kreeg hij steeds meer oog voor mij als vrouw.

Als ik hem wat te drinken inschonk en mij voorover boog, dan voelde ik hoe hij verlekkerd naar mijn borsten staarde. Omdat ik hem erg leuk vond speelde ik hier af en toe heel ondeugend op in. Soms ging ik even zo zitten dat John een blik op mijn slipje of op de aanzet van mijn billen kon werpen. Om een uur of elf liep ik naar de keuken om een nieuwe fles wijn te openen toen hij achter mij aan kwam.

In de keuken sloot hij mij van achteren in zijn armen. Terwijl zijn handen voorzichtig onder mijn truitje verdwenen zei hij: Zijn handen hadden gingen over mijn platte buik langzaam strelend omhoog. Ze vonden mijn borsten. De opwinding begon bezit van mijn lichaam te nemen, ik sloot mijn ogen.

Keurend omsloten zijn handen mijn tietjes. Hij leek ze voorzichtig te wegen. Zachtjes begon hij mijn stevige bollen te masseren. Zijn vingers vonden mijn gevoelige tepels, die inmiddels keihard geworden waren. Sensueel kneep en trok hij aan ze. Terwijl John’s rechterhand met mijn linkerborst speelde, gleed zijn rechterhand langzaam over mijn buik omlaag. Handig maakte hij mijn rokje los en stroopte snel mijn slipje omlaag.

Voorzichtig verkennend gleed een vinger door mijn spleetje. Ik stapte nu uit mijn rokje en draaide mij om. John pakte mij bij mijn heupen en trok me tegen zich aan. Door de stof van zijn spijkerbroek voelde ik zijn harde lul tegen mijn venusheuvel drukken.

Onze monden vonden elkaar en we verzonken in een innige tongzoen. Ik pakte John bij zijn hand en nam hem mee naar de logeerkamer. Daar aangekomen trok hij mij snel mijn truitje uit en voor het eerst van mijn leven stond ik helemaal naakt tegenover een man.

Goedkeurend nam hij mij van top tot teen op. Ik ga nu met jou doen wat mannen het liefst met vrouwen doen…Ik ga met je paren, ik ga je neuken”, fluisterde John in mijn oor. Hij leidde mij naar het bed en vroeg me te gaan liggen. Terwijl hij zich rustig uitkleedde vroeg hij mij mijn benen te spreiden zodat hij mijn kutje goed kon zien.

Ik deed wat hij vroeg. Wat ik ondertussen zag beviel mij prima; een knappe, lange en slanke jongen met een gespierd lichaam. Toen hij zijn slip uittrok stokte mijn adem in mijn keel. Zo’n grote pik had ik nog nooit gezien. Onder zijn lul hing een goed gevulde balzak.

Even schoot de angst door mijn hoofd dat ik zo’n grote penis niet in mij kon opnemen. Met zijn grote keiharde lul in de aanslag kwam hij naar het bed toe en ging naast mij liggen. Weer verzonken wij in een innige kus, terwijl onze handen elkaars lichamen verkenden. Zijn handen gleden over mijn borsten, over mijn buik en zijn vingers vonden mijn maagdelijke kutje.

Lief glimlachend keek hij mij aan. Met zachte dwang duwde hij mij op mijn rug. Zijn mond en tong verkenden nu mijn lichaam. Over mijn hals, naar mijn schouders, naar mijn borsten. Zachtjes liefkoosde hij mijn tieten. Zijn mond omsloot een tepel en beurtelings likte en beet hij erin, terwijl zijn hand met mijn anders borst speelde.

Langzaam vervolgde zijn tong zijn weg over mijn strakke buik naar het genotdriehoekje tussen mijn benen. Toen hij bijna bij mijn kutje gekomen was, spreidde ik opgewonden mijn benen. Aandachtig bekeek hij mijn poesje. Voorzichtig trok bij mijn schaamlippen open en bracht zijn tong in aanraking met mijn clitoris.

Een genotstoot schoot door mijn lichaam. John begon mij heerlijk te beffen en ik voelde de spanning van een orgasme opbouwen. Zijn tong was overal, nu weer bij mijn clitje, dan weer likte hij mijn schaamlippen, vervolgens bracht hij het topje van zijn tong in mijn kut in. Het duurde dan ook niet lang of mijn eerste orgasme gierde door mijn lichaam.

Ik gaf mij over aan het genot en was even helemaal van de wereld. Toen mijn orgasme wegebde keek John mij lief lachend aan. Nu was het mijn beurt. John lag op zijn rug en ik kroop tussen zijn benen.

Ik nam zijn grote, keiharde lul in mijn handen en nam hem vervolgens voorzichtig in mijn mond, terwijl mijn handen met zijn ballen speelde. Met gesloten ogen onderging hij mijn liefkozing.

Nu eens zoog ik zachtjes aan zijn eikel, dan weer likte ik hem alsof het een lolly was om vervolgens zijn grote balzak te likken. Zijn lul groeide en werd harder en harder. Hij stond op het punt van klaarkomen, toen hij zijn lul uit mijn mond terugtrok. Ik ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen voor zijn grote pik.

Voorzichtig leidde hij zijn lul naar de ingang van mijn kutje. Zachtjes haalde hij zijn eikel door mijn spleetje heen en weer.

.

Heerlijk geneukt worden prive ontvangst voorburgkinky femke sperma in de kut

Nou, in ieder geval deed ze het met overtuiging en erg lekker, dus dat beloofde wat voor de toekomst. Dave had al snel door dat het niet Daphne was die hem verwende, en die wetenschap maakte hem nog geiler.

Dat dat ook betekende dat Daphne met een andere pik bezig was stoorde hem nauwelijks, overmand als hij was door het genot dat de vreemde vrouw hem bood. En toen waren er plotseling twee monden en twee paar handen die hem verwenden, en dat was wel het hoogtepunt van — onverwachte — geilheid, vooral toen hij merkte dat de tweede zijn eigen Daphne was.

Die bleef dus »trouw« en hield zich niet bezig met een andere man. En wist dus dat een andere vrouw haar echtgenoot »behandelde«, en had er geen bezwaar tegen, deed zelfs mee! Misschien betekende dat dat hij nog meer »mocht«, en wie weet zou deze hele situatie nog meer uit de hand lopen en zou er zelfs geneukt worden, ofwel nu, ofwel een andere keer.

En de gedachte één van die andere vrouwen te kunnen neuken was erg verlokkend. En als Daphne dat okay vond hoefde het ook niet stiekem te gebeuren, al moest hij toegeven dat dat stiekeme gedoe van nu ook zijn aantrekkelijke kanten had.

En toen Femke aan de stem herkenbaar in zijn pik had geknepen toen ze zei dat Fokko weer in form was, was dat de definitieve bevestiging dat het Femke was die hem had gepijpt, en eigenlijk ook dat ze wist dat het niet Fokko was.

De manier waarop ze het had gezegd sprak boekdelen. En dat had waarschijnlijk iedereen inmiddels door. Björn merkte tot zijn verrassing hoe opwindend dit »stiekeme« gedoe was, en hoewel hij meestal pijpen maar »vies en pervers« vond, was het nu alleen maar lekker en enorm opwindend. Omdat Birgit hem zelden pijpte kon hij nu niet vaststellen of raden of het inderdaad Birgit was, maar zijn conservatieve instelling »dwong« hem tot deze aanname.

Maar ook hij was zich er terdege van bewust dat het hem eigenlijk niet veel uitmaakte. Als het een andere vrouw was, nou ja, wat dan nog; het was verrukkelijk. Edgar had op zijn laatst tijdens het pijpen door dat het niet Ellen was die hem verwende. Als Ellen hem pijpte deed ze dat nooit zo langzaam en »liefdevol«. Wie het ook mocht zijn, het was iemand die enorm van pikken en pijpen hield. Alleen jammer dat ze zijn zaad niet inslikte, maar misschien was dat omdat ze niet zeker was dat het de juiste pik was..

Of misschien wist ze dat dondersgoed en wilde ze met opzet een ander… En Ellen zou nu dus waarschijnlijk ook een andere man pijpen. In plaats van jaloezie raakte Edgar bij deze gedachte en de implicaties en mogelijke toekomstvisies extra opgewonden, en zijn orgasme was heftiger dan normaal. De gretigheid waarmee Jos zijn apparaat bewerkt werd was voor hem voldoende bewijs dat het niet Iris was, die altijd erg teder met hem omging.

Maar om zo gretig en gulzig gepijpt te worden was ook heerlijk, en de wetenschap dat het een ander was, gecombineerd met de onzekerheid wie dan wel, waren extra stimuli. En toen hij ook nog besefte dat de vrouw in kwestie twee pikken tegelijk pijpte, was zijn opwinding nog moeilijker te bedwingen.

Zou het dan die geile Femke zijn, die hier willens en wetens zich te buiten ging? In ieder geval was het heerlijk, en tot zijn genoegen slikte ze zelfs zijn zaad in toen hij klaarkwam, iets waartoe Iris nooit bereid was. Tijdens en na het douchen kwamen de tongen toch langzaam los, al hoefde er weinig gesproken te worden om elkaar te begrijpen.

Al snel was men het eens dat het misschien beter was om de identiteit geheim te laten. Stuk voor stuk gaven de zeven mannen toe dat ze het extra geil hadden gevonden, en dat het hen, als puntje bij paaltje kwam, niet kon schelen of het hun eigen vrouw was of niet, en of die dus ook een ander had verwend.

Zelfs de anders zo preutse en behouden Björn gaf blozend toe dat hij liever niet wilde weten wie het met wie had gedaan. Ik deed open en voor de deur stond een leuke jongen van mijn leeftijd. Ik herkende hem onmiddellijk, het was John mijn vriend van de lagere school. We waren als broers geweest, maar door mijn ‘probleem’ waren we elkaar uit het oog verloren.

Ik hoorde dat je leven ingrijpend veranderd is en ben nieuwsgierig hoe het met je is”. Ik vond het leuk hem weer eens te zien – hij zag er ook nog eens erg lekker uit – en het idee gezellig bij te kletsen sprak mij wel aan. Ik nodigde hem binnen en achter mij aan liep hij de kamer in. Eigenlijk was ik niet op visite gekleed. Ik had een kort, strak truitje met een diep decolleté en een kort rokje – waardoor mijn lange benen goed uitkwamen - aan.

De lengte van mijn benen werd nog eens geaccentueerd door de hoge hakken welke ik droeg. Onder mijn truitje had ik geen beha, waardoor mijn tepels door de dunne stof leken te priemen.

Ik zag dat John mij goedkeurend opnam en voelde mij heerlijk sensueel. Ik schonk hem wat te drinken in. John was heel nieuwsgierig naar hoe mijn leven verlopen was sinds we elkaar uit het oog verloren hadden. Hij had zelf ook het nodige meegemaakt en we hadden dus volop stof tot praten. Het was heel gezellig en we kletsten honderduit. Gaandeweg de avond veranderde echter de sfeer in de kamer. Was hij aan het begin van de avond vriendelijk en geïnteresseerd, met het verstrijken van de tijd kreeg hij steeds meer oog voor mij als vrouw.

Als ik hem wat te drinken inschonk en mij voorover boog, dan voelde ik hoe hij verlekkerd naar mijn borsten staarde. Omdat ik hem erg leuk vond speelde ik hier af en toe heel ondeugend op in. Soms ging ik even zo zitten dat John een blik op mijn slipje of op de aanzet van mijn billen kon werpen.

Om een uur of elf liep ik naar de keuken om een nieuwe fles wijn te openen toen hij achter mij aan kwam. In de keuken sloot hij mij van achteren in zijn armen. Terwijl zijn handen voorzichtig onder mijn truitje verdwenen zei hij: Zijn handen hadden gingen over mijn platte buik langzaam strelend omhoog. Ze vonden mijn borsten. De opwinding begon bezit van mijn lichaam te nemen, ik sloot mijn ogen. Keurend omsloten zijn handen mijn tietjes.

Hij leek ze voorzichtig te wegen. Zachtjes begon hij mijn stevige bollen te masseren. Zijn vingers vonden mijn gevoelige tepels, die inmiddels keihard geworden waren. Sensueel kneep en trok hij aan ze. Terwijl John’s rechterhand met mijn linkerborst speelde, gleed zijn rechterhand langzaam over mijn buik omlaag. Handig maakte hij mijn rokje los en stroopte snel mijn slipje omlaag.

Voorzichtig verkennend gleed een vinger door mijn spleetje. Ik stapte nu uit mijn rokje en draaide mij om. John pakte mij bij mijn heupen en trok me tegen zich aan.

Door de stof van zijn spijkerbroek voelde ik zijn harde lul tegen mijn venusheuvel drukken. Onze monden vonden elkaar en we verzonken in een innige tongzoen. Ik pakte John bij zijn hand en nam hem mee naar de logeerkamer. Daar aangekomen trok hij mij snel mijn truitje uit en voor het eerst van mijn leven stond ik helemaal naakt tegenover een man.

Goedkeurend nam hij mij van top tot teen op. Ik ga nu met jou doen wat mannen het liefst met vrouwen doen…Ik ga met je paren, ik ga je neuken”, fluisterde John in mijn oor. Hij leidde mij naar het bed en vroeg me te gaan liggen. Terwijl hij zich rustig uitkleedde vroeg hij mij mijn benen te spreiden zodat hij mijn kutje goed kon zien.

Ik deed wat hij vroeg. Wat ik ondertussen zag beviel mij prima; een knappe, lange en slanke jongen met een gespierd lichaam. Toen hij zijn slip uittrok stokte mijn adem in mijn keel. Zo’n grote pik had ik nog nooit gezien. Onder zijn lul hing een goed gevulde balzak. Even schoot de angst door mijn hoofd dat ik zo’n grote penis niet in mij kon opnemen. Met zijn grote keiharde lul in de aanslag kwam hij naar het bed toe en ging naast mij liggen.

Weer verzonken wij in een innige kus, terwijl onze handen elkaars lichamen verkenden. Zijn handen gleden over mijn borsten, over mijn buik en zijn vingers vonden mijn maagdelijke kutje.

Lief glimlachend keek hij mij aan. Met zachte dwang duwde hij mij op mijn rug. Zijn mond en tong verkenden nu mijn lichaam. Over mijn hals, naar mijn schouders, naar mijn borsten. Zachtjes liefkoosde hij mijn tieten.

Zijn mond omsloot een tepel en beurtelings likte en beet hij erin, terwijl zijn hand met mijn anders borst speelde.

Langzaam vervolgde zijn tong zijn weg over mijn strakke buik naar het genotdriehoekje tussen mijn benen. Toen hij bijna bij mijn kutje gekomen was, spreidde ik opgewonden mijn benen. Aandachtig bekeek hij mijn poesje. Voorzichtig trok bij mijn schaamlippen open en bracht zijn tong in aanraking met mijn clitoris. Een genotstoot schoot door mijn lichaam. John begon mij heerlijk te beffen en ik voelde de spanning van een orgasme opbouwen. Zijn tong was overal, nu weer bij mijn clitje, dan weer likte hij mijn schaamlippen, vervolgens bracht hij het topje van zijn tong in mijn kut in.

Het duurde dan ook niet lang of mijn eerste orgasme gierde door mijn lichaam. Ik gaf mij over aan het genot en was even helemaal van de wereld. Toen mijn orgasme wegebde keek John mij lief lachend aan. Nu was het mijn beurt. John lag op zijn rug en ik kroop tussen zijn benen. Ik nam zijn grote, keiharde lul in mijn handen en nam hem vervolgens voorzichtig in mijn mond, terwijl mijn handen met zijn ballen speelde.

Met gesloten ogen onderging hij mijn liefkozing. Nu eens zoog ik zachtjes aan zijn eikel, dan weer likte ik hem alsof het een lolly was om vervolgens zijn grote balzak te likken. Zijn lul groeide en werd harder en harder.

Hij stond op het punt van klaarkomen, toen hij zijn lul uit mijn mond terugtrok. Ik ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen voor zijn grote pik. Voorzichtig leidde hij zijn lul naar de ingang van mijn kutje. Zachtjes haalde hij zijn eikel door mijn spleetje heen en weer.

.Erotische massage drenthe bejaarde kut

  • Sex lesbi sex contact schiedam
  • Het bekijken is op eigen risico!
  • Mij er verder geen gedachten over makend, draaide ik me om en begroef mijn gezicht tussen haar benen.
  • 833