BLOG

Harde sex vrouw wil gebeft worden

harde sex vrouw wil gebeft worden

Rijpe vrouwen zoeken sex heerlijk klaarkomen

Home Seks Vriendin wil steeds anaal en houdt Vriendin wil steeds anaal en houdt niet van lief. Alle reacties Link kopieren Quote. Dames, ik zit ergens mee. Het is een heel raar verhaal en ik voel me er ook heel opgelaten door Mijn vriendin probeert tijdens de sex steeds anale sex van mij te krijgen. Ze pakt elke keer mijn penis en brengt die dan in de richting van haar anus en probeert zo een penetratie door mij gedaan te krijgen.

Ook als zij bovenop gaat blijkt ze zich stiekem van tevoren met iets van vaseline of zo ingesmeerd te hebben en gaat ze iedere keer expres met haar anus precies op mijn penis zitten zeg maar. Ik wil dat helemaal niet want ik vind dat eng en bizar.

Ik ben namelijk een hele lieve, pure, zachte en eigenlijk heel feminiene jongen en een echte vrouwenvriend. Ik hou ook alleen maar van hele tedere, rustige en natuurlijke sex gewoon vaginaal en oraal bij haar, ik wil niet dat zij mij orale sex geeft.

Ze wordt altijd heel boos om al deze zaken. Wat moet ik nou doen? S Want ik zit met een heleboel dingen die tegen mijn wensen en principes ingaan. Is het dan juist vrouwONvriendelijk om haar allerlei dingen te weigeren die ze graag wil? Maar als ik dat zou doen voel ík me niet op mijn gemak! Ik wil haar niet kwijt want hou wel ontzettend veel van haar en wil de relatie niet verbreken alleen maar omdat de sex niet botert.

Eindeloos donderdag 22 september Hoi chickness, ik zou je vriendin weleens anaal willen nemen. Ik hou daar namelijk wel van. Ik heb echter nog nooit een vriendin gehad die er van houd. In welke omgeving woon je ergens? Een Smoothie banaan Lunch: Ik heb een beetje het idee, dat ze een verkeerd beeld van mannen heeft. Het zal wel zo zijn dat veel mannen gepijpt willen worden en anaal willen gaan. Dus denkt ze dat jij deze dingen ook wilt. Bij mij heeft pijpen ook niet zo veel effect tongzoenen veel meer , en anaal doe ik ook liever niet bij een vrouw.

Pijpen sta ik wel toe, hoewel ik twijfel aan het nut. Omgekeerd, als een vrouw mij anaal penetreert, vind ik het geen probleem met vingers of tong , maar opgewonden word ik er ook niet van. Je zou haar kunnen uitleggen dat je van bepaalde dingen niet opgewonden wordt. Het kan zijn dat zij wel opgewonden wordt van anale penetratie.

Verder denk ik wat de rest ook denkt: En ze snapt mij echt niet zegt ze Natuurlijk hoef je niet overal hetzelfde over te denken, maar jullie wensen en verlangens liggen wel heel ver uit elkaar. Waarom wil je niet gepijpt worden? En waarom wil je haar niet anaal penetreren?

Misschien moet je van het idee af dat bepaalde zaken vrouwonvriendelijk zouden zijn. Ze zijn mensonvriendelijk als één van beiden niet wil, maar als beiden er van genieten dan is er niks aan de hand.

Moonlight82 schreef op 22 september Ik denk dat jullie op dat gebied niet bij elkaar passen. Als zij verlangt naar harde seks en jij hebt een hekel aan harde seks Mijn vriendin heeft prachtige, mooie volle ronde maat 38 billen maar om haar nou in haar..??? Ik heb daar gewoon geen behoefte aan, wil dat niet.

Ik snap ook niet wat haar beweegt om het te willen. Alleen even niet voor deze vriendin. Ik vind gepijpt worden helemaal niks, het zegt me ook niks. Als u wél op het punt staat om het broekje van de dame in kwestie te betreden, deins dan niet plotsklaps terug om haar vervolgens op uw rug te draaien en haar door haar haren te aaien.

Wees proactief en ga ervoor! Zoals we u ooit eens eerder vertelden, is de clitoris niet te negeren wanneer u een blijvende seksindruk bij een dame wilt maken. Let er op dat het daaronder erg gevoelig kan zijn.

Druk er niet op alsof het een deurbel is, of alsof u haar probeert te kietelen. Druk zachtjes met alle vier uw vingers aan de buitenkant van haar vagina en werk uw weg langzaam naar binnen. Elke vagina is anders. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei.

Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt. Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken. Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert. Bewaar dat voor een vijfde date.

Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is. Vertrouw ons, vrouwen vinden dat geweldig. Als ze positief reageert, kunt u verder gaan door dingen te zeggen als: Je bent zo nat. Quid quo pro , luidt het bekende gezegde. Net als zij niet verplicht om uw vleesstok in de mond te nemen, hoeft u ook niet per se haar oraal te bevredigen.harde sex vrouw wil gebeft worden
Lesbische sm vader neukt vriendin van zoon


harde sex vrouw wil gebeft worden