BLOG

Gratis gepijpt worden borsten kneden

gratis gepijpt worden borsten kneden

Ze ging voor me zitten en trok mijn boxershort helemaal uit. Voorzichtig gaf ze kusjes op mijn lul. Ze had nog nooit gepijpt en ze vroeg hoe ze verder moest.

Ik duwde haar mond zachtjes over mijn eikel en duwde haar mooie, geile koppie steeds verder om mijn lul heen. Ze zoog alsof haar leven er af hing. Ik ging haar hoofd steeds sneller bewegen en ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Ik zei nog tegen haar: Ik kwam klaar met een kollosale hoeveelheid sperma.

De eerste straal ving ze nog op in haar mond. Bij de tweede haalde ze hem uit haar mond. De rest van het zaad vloog over haar mooie geile mondje heen en belandde in haar haar, haar gezicht en over haar borsten.

Ze veegde het van haar gezicht af met haar vingers en stak die ondeugend in haar mond. Ik werd zo botergeil dat ik haar slipje van haar kont af rukte en haar begon te vingeren. Ooooooh, ooooooooh, zei ze.

Ze sidderde helemaal toen ik met mijn tong haar clitje raakte en ze begon steeds harder en geiler te kreunen. Ik stak 2 vingers in haar kutje, terwijl ik met mijn tong haar clitje bewerkte. Het duurde ook niet lang of ze kwam voor het eerst van haar leven ontzettend lekker klaar. Wat is dat geil! Zei ze, terwijl mijn sperma nog steeds op haar gezicht zat. Ze gaf me een diepe tongzoen, en ik proefde onze sappen over en weer gaan.

Wat was dat geil zeg! Ze ging met haar prachtige lijf voor me op bed liggen en vroeg of ik met haar wilde neuken. Het leek haar zo geil! Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en voelde dat mijn lul alweer zo hard was als hij moest zijn en ik ging boven op haar liggen.

Ze keek me een beetje bang aan. Ik begreep dat het haar eerste keer was, en ik ging heel langzaam naar binnen. Haar gezicht was eerst vertrokken van pijn , toen ik langzaam in haar nauwe spleetje kwam, maar toen ik haar vliesje had doorboord, kreeg ze een lief, geil lachje op haar mooie bekkie.

Ze kreunde hard en begon mee op en neer te bewegen. We begonnen steeds sneller en geiler te bewegen. Met een kreunende stem vroeg ze of ik niet dieper kon. Ik liet hem er helemaal in glijden en ik zag haar gezicht vertrekken van geiligheid. Het duurde niet lang of zij had het gevoeld dat ze bijna klaar kwam. Ze ging zo snel en hitsig dat ook ik mijn zaad boven voelde komen.

Oooh, bob, bob ik koooooooooooom gilde ze en ik voelde haar kutje samen trekken om mijn paal, die het ook niet meer hield en ik kwam ook klaar met een luide schreeuw. Wat was dat lekker zeg, zei ze. Ze zag dat mijn lul nog onder het zaad zat. Ze ging voor me zitten en nam hem weer in haar mond en begon er hard aan te zuigen zodat mijn pik weer helemaal mooi schoon was.

Uitgeput ging ik naast haar liggen. We begonnen weer te zoenen en ze vond het geweldig dat ze door mij was ontmaagd. Plotseling kreeg een heel geil idee. Ze keek me vreemd aan en ze vroeg wat ik bedoelde. Ik zei dat ik haar in haar verrukkelijke kontje wilde neuken. Ze vroeg of dat pijn zou doen. Ik zei dat ze het dan maar moest zeggen, maar dat het waarschijnlijk wel mee viel. Ik ging zalf uit de badkamer halen en zalfde haar kontgaatje in met vaseline. Ze ging op haar buik liggen, met haar kontje iets naar boven.

Langzaam schoof ik hem haar kontje in, en het deed haar niet heel erg zeer! Ze werd er zelfs weer ontzettend geil van. Haar kleine, ronde perfecte kontje spande zich heel erg om mijn pik heen, en ik kwam na 10 keer op en neer al bijna klaar. Ondertussen was zij gaan vingeren en kwam ze ook al bijna. Toen zij kwam, spande ze haar kont, zodat mijn lul echt werd uitgemelkt en ik mijn laatste zaad voor die dag in haar darmen spoot.

Tineke was nog steeds botergeil en stelde voor om voor de verkoeling onder de douche te gaan. Ik zei er geen nee tegen, en we gingen elkaar heerlijk schoonmaken. Dat weekend bleef ik bij haar, en wat er toen nog meer gebeurde hoor je nog wel een keertje. Reactie van Jakob op 1 juni om De dokter betast de spier, ik tril helemaal, gelukkig negeert hij me en kunnen ze mijn gezicht niet zien.

Mijn tepels zijn keihard en ik voel mezelf natter en natter worden. Ik schaam me werkelijk dood, ik ben blij dat ze er niks van zeggen. Maar dan neemt de zuster het over. Langzaam glijdt haar hand van mijn billen naar beneden. Maar dan trekt de dokter mijn billen uit elkaar, zjin duim precies op de pijnlijke plek, ik kreun even, maar dan tot mijn verbijstering stopt de zusters hand, precies tussen mijn benen…ze drukt haar hand zelfs nog steviger tegen mijn schaamlippen.

Ik weet niet meer wat ik moet denken, alleen dat ik heel hard mijn best moet doen om niet te kreunen. Jen haar hand houdt even stil bij jouw schaamlippen terwijl, en jij ziet dat niet, maar de twee mannen wel, ze haar dokter een innige tongzoen geeft. Na een tijdje zeg ik tegen de zuster: Waarom probeert u die massagetechnieken die u tijdens de cursus geleerd heeft niet meteen uit… nog voordat ik klaar ben draait ze haar hand en legt 4 vinger plat tegen je poesje aan… ze begint kleine kringentjes te draaien… en dat is echt te veel voor je.

Een diepe luide kreun vult de zaal, je ademhaling wordt zwaarder. Jen masseert je met haar linker hand terwijl de rechter net boven je billen steunt. Mijn handen strelen je billen en je rug….. Ik voel hoe de zuster haar hand nog wat harder tegen mijn schaamlippen drukt…ik houdt het niet meer.

Even ben ik opgelucht als de dokter haar zegt de massagetechniek toe te passen…des te meer ben ik geschokt als ze haar hand omdraait en vier vingers op mijn inmiddels drijfnatte en botergeile kutje legt…en erger nog…langzaam begint te bewegen. Dat is net de druppel die de emmer doet overlopen…ik hoor mezelf kreunen.

Dat lijkt wel een teken, de dokter begint mijn billen te masseren. En alsof het de normaalste zaak van de wereld is schuift de verpleegster een paar vingers bij me naar binnen. Als ik het lef had zou ik er wat van zeggen…. Ik heb me in jaren niet zo geil gevoeld. De dokter bevoelt je ronde kontje terwijl een paar vingers heerlijk je kutje bewerken. Doordat je duidelijk opgewonden kreunt krijgen wij nog meer moed en je merkt dat langzaam mijn vingers in je bilspleet verdwijnen… je voelt druk rond je kontgaatje….

Met veel speelsel maakt ze je daar nat terwijl haar vingers nog steeds in je andere gaatje zitten. Wanneer je nat genoeg bent dan voel je de middelvinger van de dokter weer die in een duidelijke beweging langzaam in je kontje verdwijnt… intussen voel je mijn lul tegen je buik kloppen.

Mijn andere hand verdwijnt onder je waar ik naar je borsten zoek…. Ik kan niet geloven wat er gebeurd. Pas als ik een tong tegen mijn kontgaatje voel vind ik dat ik wat moet doen, dit kan niet. Ik probeer acherom te kijken. Ik ontmoet de blik van de dokter die me ernstig aankijkt alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. Maar het maakt geen indruk, ik word totaal genegeerd, erger nog, ik voel nu ook een lange dikke vinger in mijn anus verdwijnen.

Ik kreun nog harder. Dan begint een stevige hand ook nog eens mijn borsten te kneden die wel heel erg vrij en beschikbaar hangen, en het gaat niet zachtzinnig, ze worden stevig gekneed. Maar tot mijn eigen grote ontzetting merk ik dat ik geen enkele moeite doe dit te stoppen, sterker nog, het maakt me alleen maar nog geiler. Ik besef dat ik te ver heen ben, het te ver heb laten komen om ze nu nog te stoppen, ik laat alles gebeuren, botergeil als ik ben, een knalrood hoofd, compleet van mijn stuk gebracht.

Als de eerste de beste geile slet lig ik daar naakt over een vreemde knie en laat ik me zo betasten. Zo gaan we een tijdje verder, ik vinger met soppende geluiden je kutje, Tom, ik bedoel de dokter, vingert je kontgaatje en kneedt je borsten… en klijpt in je keiharde tepels, eerst zachtjes en teder, dan steeds harder… hij trekt er ook aan.

Je ligt nu zwaar te hijgen. Hij staat op en legt je op je rug dwars over het bed, kont op de ene rand, je hoofd hangt achterover over de andere rand. Zo zie je ook, op zijn kop, dat de jongen tegenover, en de middelbare man het schouwspel kunnen bekijken en je ziet bij beide duidelijk iets op en neer gaan onder hun dekens. Ga dan op mijn knieen zitten en begin plagend in de buurt van je kutje te kussen en te likken.

Tom loopt om naar jouw hoofd, je ziet hoe hij zijn doktersjas openmaakt, zijn broek open knoopt en in een beweging zijn keiharde lul uit zijn boxershorts haalt. Hij komt daarme boven je gezicht staan. Zijn lid zwaait gevaarlijk op en neer. Langzaam drukt hij het omlaag in de richting van je mond…. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het heb. Ik lig als de eerste beste goedkope hoer te kronkelen en te kreunen over de knieen van de arts terwijl vier volleerde handen me gekker en gekker maken.

Er is geen weg terug meer, ik vergeet alles om me heen. Maar dan stoppen ze plotseling, ik open mijn ogen, het voelt leeg, ik wil meer, maar durf het niet te vragen. Dan wordt ik opgetild en even later lig ik op mijn rug dwars over het bed. De arts kijkt me recht in mijn ogen. Ik dacht dat ik niet meer kon blozen, maar ik wordt nog roder, ik schaam me kapot. Hij ziet de geile hulpeloze blik in mijn ogen. In zijn ogen zie ik dat hij zal doen wat hij wil, wat ik ook voor mening heb.

Maar lang de tijd krijg ik niet, hij laat mijn hoofd verder zakken over de rand en op zijn kop kijk ik tegen het gordijn…nee…. Oh nee, kreun ik als ik de twee mannen zie, die mij duidelijk ook zien. Wat ik dan zie laat de laatste restjes weerstand die ik had, en ook de laatste restjes zelfrespect wegvloeien.

Ik zie een snoeiharde lange dikke pik vlak boven mijn gezicht. De dokter bewerkt je hele gezicht met zijn harde pik, een beetje vocht blijft achter op je voorhoofd… dan duwt hij hem tegen je lippen…. Ik sta op het punt om die zalige grote pik inmijn mond te nemen, ik heb geen extra stimulans nodig, als ik die dokter met een koele grijns hoor zeggen dat ik het doen moet als ik niet onder aan de lijst wil komen.

Pas als ik mijn lippen om die dikke gezwollen eikel heensluit besef ik dat ik nu helemaal moet overkomen als een domme slet die alles doet wat haar gezegd wordt. Gauw sluit ik mijn ogen en begin te likken en te zuigen. Ondertussen maakt die tong tussen mijn benen me al gekker en gekker. Door mijn houding, dwars over het bed en mijn benen en hoofd omlaag staan mijn grote borsten strakgespannen en uitdagen omhoog, mijn tepels keihard.

Ik voel hoe de zuster mijn benen nog verder uit elkaar duwt, de spieren in mijn liezen tot het uiterste gespannen… Jen en Tom: Ik sluit even mijn ogen als ik je lippen om mijn eikel voel sluiten.

Je warme tong speelt heerlijk met mijn eikel. Afentoe laat je me iets ieder in je mond glijden… rillingen over mijn rug. Ik leg mijn rechter hand op jouw rechter borst, voel de harde tepel tegen mijn handpalm drukken, masser hem met mijn handpalm, neem dan je hele borst in mijn hand, tenminste zo goed als dat gaat, heerlijke grote borsten… Dan open je je lippen en met je hand neem je mijn pik uit je mond, houdt hem omhoog en begint onder mijn ballen te likken… je moet Jen maar eens vragen wat er dan met me gebeurd, zeer gevoelig plekje!!!

De zuster steekt haar tong ver uit, een beetje dubbelgevouwen en schuift deze zo diep mogelijk tussen je natte lipjes, je voelt haar neus tegen je clit duwen… ik voel hoe je naar adem snakt… Tussen mijn benen door naar achteren zie je dat het meisje nu naar het bed van de jongen loopt en naast hem onder de dekens kruipt….

Ik kreun opnieuw als die grote handen mijn borsten stevig kneden, dat windt me altijd zo op. Ik zuig zijn pik nog wat dieper in mijn mond. Dan laat ik hem er weer uitglijden en lik zijn pik, til hem op en lik zijn ballen, langzaam naar de onderkant van die zware ballen gaand.

Dan zie in een flits hoe het meisje bij die jongen onder de dekens kruipt, ik kan het haast niet geloven.

Maar ik wordt alweer afgeleid, de zuster duwt haar hele tong bj me naar binnen. Ik ril en een nieuwe kreun vult de zaal. De geuren van geilheid vullen langzaam de zaal. Met mijn neus die tussen je benen ruik ik die lekkere zilt-zoete geur van jouw opwinding. Ik blijf je een tijdje heel intensief likken, steek eerst 1 en dan 2 vingers in je kutje, probeer je gevoelige plekjes te ontdekken. Het maakt me allemaal zo geil en zo nat, dat ik nu ook wel een wat aandacht wil… dus sta ik op, loop om naar de kant waar de dokter nog steeds met zijn lul boven jouw gezicht staat, maar ik duw hem weg.

Het stelletje in het andere bed kijkt recht op mijn kont en ziet jouw hoofd tussen mijn benen, todat de dokter achter me komt staan…. Als ze even had doorgegaan was ik klaar gekomen. Het voelt erg leeg daar. Dan trekt ook de dokter zich terug. Gefrustreerd kijk ik op. Maar het duurt niet lang. Voordat ik doorheb wat er gebeurd zie ik de zuster voor me staan en met opgetrokken rokje, Pardoes schuift ze haar natte kale kutje over mijn gezicht.

Ik kan nog maar een ding doen…ik begin te likken. Vanuit een ooghoek zie ik de dokter achter haar gaan staan. Aan het feit dat de zuster meteen begint te kreunen merk ik dat jij haar aan het likken bent.

Eigenlijk vindt ik het wel jammer want ik had best nog even verder gepijpt willen worden… dus ga ik achter haar staan, mijn handen gaan aan de voorzijde over haar uniform, vanachteren schuif ik mijn harde pik tussen haar benen, tussen jouw gezicht en haar kutje….

Dan open ik mijn mond verder en de dokter gebruikt die ruimte direct want hij perst zijn dikke eikel tussen mijn lippen. Afwisselend begin ik de zuster nu te likken en de dokter te pijpen. Zijn pik schuurt met al dat wisselen ook constant tussen de schaamlippen van de zuster door en die lijkt dat ook erg lekker te vinden. Als een volleerd hoer lig ik de twee te verwennen. Ondertussen schuift een hand van ij tussen mn benen en met mijn andere hand begin ik mijn borsten te bewerken.

Terwijl ik het uniform van de zuster heb opengeknoopt, haar bh naar beneden heb geschoven en beide handen vol heb met heerlijk zacht vlees… begin ik langzaam je mond te neuken… in deze positie gaat dat zo makkelijk, ook dieper… steeds dieper… Jen vingert zich nu zelf… ik wordt steeds wilder, en hardhandiger… probeer steeds dieper in je mond te stoten, je kunt geen kant op, alleen maar je hoofd achterover houden en je lippen om mijn lul klemmen om zo te proberen me nog een beetje af te remmen… en tussen mijn benen door te kijken hoe het meisje zich uitgekleed heeft en nu de jongen overduidelijk aan het pijpen is, op haar knieën op het bed met haar kont in onze richting… de middelbare man komt in hun richting gelopen….

Ik kan haast niet meer ademen en door mijn houding kan ik er niets aan doen. Bovendien voel ik me leeg, het liefst had ik die pik nu diep in me gehad….. Af en toe voel ik handen hard in mijn borsten knijpen of in mijn tepels…echt hard…maar het maakt niet meer uit.. Na een tijdje je mond misbruikt te hebben wil ik meer… ik duw de zuster voorover zodat ze boven op jou ligt, maar met haar benen nog over je hoofd op de grond staat.

Haar gezicht komt precies bij jouw kutje uit…. Net wanneer ik de smaak van die lekkere pik te pakken heb trekt hij terug…alweer. Ik voel hoe de zuster voorover over me heengeduwd wordt. Mijn gezicht heeft ze aardig onder gesmeerd met haar geile sappen. Dan zie ik die grote pik lanzaam maar zeker die in haar stomende strakke kutje verdwijnen.

Ik voel me haast jaloers. Maar dat gevoel is snel weg als zij ijn clitoris vindt en vakkundig begint te bewerken met haar tong. Zo goed en zo kwaad als het gaat begin ik nu ook te likken, afwisselend haar botergeile kutje en die zware ballen. Ik lig te kronkelen als een loopse teef. Als door de harde stoten van de dokter mijn hoofd nog verder naar beneden wordt gedrukt zie ik iedere keer als hij terugtrekt in een flits een stukje van de kamer, precies het bed van de jongere knul.

Zo te zien wordt hij heerlijk gepijpt door de jonge meid die in haar blote kont voorovergebogen staat. Ondertussen kneedt hij haar mooie stevige borsten flink maar ze lijkt het heerlijk te vinden. Ook de wat oudere man komt nu in beeld. Hij heeft een flinke en vooral stijve pik tevoorschijn gehaald en begint het meisje stevig achterlangs te neuken. Dit uitzicht maakt me alleen maar nog geiler. Ik zak weg in een put van geilheid en het maakt me niet meer uit wat mensen nu nog van e denken, ik wil alleen maar dat het niet meer stopt…en dat ze me klaar laten komen, lang en hard….

Ik heb mijn handen stevig op Jen haar heupen en stoot krachtig en diep in haar zuigende kut. Jouw tong gaat over mijn strak gespannen zak… heerlijk. Als ze zo doorgaat kom ik snel klaar. Maar dan stopt ze en gaat ze wat verzitten…neeeee…kreun ik…ga door… Maar ze hoort me niet eens. In deze houding kan de dokter nog harder en dieper in haar stoten, wat hij dan ook doet.

Ik kan niks meer zo, zelfs niet likken. Bij iedere stoot slaat zjin grote zake hard in mijn gezicht. Maar dan voel ik iemand anders tussen mijn benen komen. In een reflex spreid ik ze en direct voel ik een pik in me schuiven, een hele dikke pik. Dan pas besef ik dat dit de dokter niet kan zijn. Die man van middelbare leeftijd? Ik probeer een glimp van de zaal op te vangen. Tussen twee stoten door zie ik een flits dat die man nog steeds het meisje staat te neuken terwijl zij nog steeds die jongen pijpt.

Tijd om na te denken krijg ik niet. Mijn benen worden opgetild en mijn knieen naast mijn schouders hard op het bed gedrukt. Mijn onderlijf volledig beschikbaar zo en ik kan er niets tegen doen. Die dikke pik begint dan ook ongenadig hard, maar vooral ook heel diep in me te beuken. Oh fuck…niet zo diep… kreun ik, maar niemand hoort mij …. Ik neuk de zuster nu hard en ongekontroleerd in haar zuigende kutje, ze kreunt en wrijft over haar eigen klitje… ze tongzoent met de man tussen jouw benen… hij is erg groot geschapen, iets te groot voor jou, maar daar houdt hij maar weinig rekening mee… met lange halen stoot hij zijn lul in jou terwijl hij je knieen naast je schouders op het bed drukt.

Ik begin langzaam dicht bij mijn orgasme te komen, ik kreun luid…. Het lijkt wel of het de dokter en de zuster totaal niet uitmaakt dat ik er lig. Mijn hoofd wordt nog harder achterover gedrukt, ik kan bijna niet meer ademen. En bij iedere stoot slaan die ballen in mijn inmiddels aardig onder gesmeerde gezicht.

De man tussen mijn benen gebruikt mij daarentegen op volle kracht. Hard en diep ramt hij zijn veel te grote pik naar binnen. In het begin doet het pijn maar niemand hoort mijn gekreun, of het interesseert ze niet. Mijn opkomende orgasme is dan ook even gesmoord. Maar langzaam komt het gevoel weer terug en kan ik er van genieten. Maar juist dan voel ik hem klaarkomen. De eerste straal diep in mijn gloeiende compleet opgerekte kut. Dan trekt hij hem eruit en voel ik de volgende klodders op mijn buik en borsten landen.

Nee… kreun ik…ga door. Maar er wordt geen aandacht aan besteed. Dan stopt ook de dokter met neuken en zijn glibberige grote pik ligt op mijn gezicht. Als hij me commandeert om hem schoon te likken begin ik snel.

Ik voel me leeg. Mijn kut krampt diep van binnen. Ik ben geen eens klaargekomen. Uit de zusters geile kut druipen nog meer sappen over mijn gezicht. Ik voel ook langzaam het sperma van de vreemde man uit mijn kut druipen. Dan voel ik de zak van de dokter samentrekken en zijn pik begint te schokken …. De zuster begint zichzelf te vingeren bij gemis aan iets anders in haar kutje…. Langzaam maar zeker komt mijn orgasme dichterbij. Steeds dieper stoot ik mijn pik in je keel… tot ik begin te schokken en er een enorme straal diep in je keel schiet, en nog een, en nog een… het komt langs je mondhoeken naar buiten en loopt over je gezicht, je ogen, je voorhoofd, in je haren.

Precies op dat moment begint ook Jen klaar te komen… ze wrijft haar kut over jouw gezicht en smeert mijn zaad uit…. De dokter begint weer stotende bewegingen te maken. Zijn dikke pik vind mijn mond weer terwijl die geile zuster zichzelf verder klaarvingert op mijn gezicht.

Dan komt ze klaar…hard en schokkend. Ik ben even afgeleid daardoor maar de eerste spermastraal van de dokter brengt me weer bij de les. Diep in mijn keel, ik kan het maar net wegslikken zonder me te verslikken, ademen gaat toch al nauwelijks. Al klaarkomend trekt hij terug. De tweede kwak vol in mijn mond en het druipt uit mijn mondhoeken over mijn gezicht.

Terwijl ik een deel in mijn ogen voel lopen waardoor ik al helemaal niets meer zie wrijft de zuster haar naschokkende kut over mijn gezicht. Dan begint de pik in mijn mond langzaam te krimpen en de zuster laat zich languit op mij vallen om na te hijgen.

Mijn gedachten zijn een draaikolk. Ik weet niet meer wat ik moet denken. Net het ziekenhuis in, moet ik een dokter pijpen om niet op de wachtlijst te komen en vervolgens gebruikt door twee kerels en een vrouw, voor hun eigen plezier. Ik ben botergeil, schaam me diep, maar durf er niets van te zeggen…. Mijn spieren doen zeer en ik voel dat ik mijn benen nauwelijks meer kan bewegen. Maar diep in mijn volgespoten en uitgerekte kut heb ik jeuk…ik wil meer.

Wie was die man eigenlijk vraag ik me af terwjil de dokters pik nu uit mijn mond glijdt. Onbewust lik ik mijn lippen af en slik nog een keer. Jen ligt nog even bij te komen boven op jouw lichaam… ik trek uiteindelijk terug, veeg mijn pik af aan je slipje, doe mijn broek en doktersjas dicht… De zuster staat ook op, kleedt zich aan. Voordat we vertrekken vertel ik de zuster nog dat ze deze les goed moet onthouden… voor een succesvolle behandeling moet dit vaak herhaald worden bij deze patiente… dan lopen we weg, jou onvoldaan, botergeil en uitgeput achterlatend.

Daar lig je dan…. De dokter stapt al eerste achteruit. Ondanks dat de zuster nog boven op me ligt krijg ik nu toch weer wat lucht. Ik haal een keer diep adem. Nu kruipt ook de zuster van mijn besmeurde lichaam en gezicht af. Ik durf niet naar de twee te kijken en sluit mijn ogen. Ik probeer mijn gedachten op een rijtje te krijgen maar dat lukt niet.

Ik voel alleen die geilheid, dat enorme verlangen naar een grote harde pik in mijn kut. Als ik mijn ogen weer open schrik ik even. Boven mijn gezicht hangt weer een pik, en al snel komt er nog een bij. Het zijn de twee mannen van de zaal.

..

Kutmassage kleinetietjes nl

Gauw sluit ik mijn ogen en begin te likken en te zuigen. Ondertussen maakt die tong tussen mijn benen me al gekker en gekker. Door mijn houding, dwars over het bed en mijn benen en hoofd omlaag staan mijn grote borsten strakgespannen en uitdagen omhoog, mijn tepels keihard. Ik voel hoe de zuster mijn benen nog verder uit elkaar duwt, de spieren in mijn liezen tot het uiterste gespannen… Jen en Tom: Ik sluit even mijn ogen als ik je lippen om mijn eikel voel sluiten.

Je warme tong speelt heerlijk met mijn eikel. Afentoe laat je me iets ieder in je mond glijden… rillingen over mijn rug. Ik leg mijn rechter hand op jouw rechter borst, voel de harde tepel tegen mijn handpalm drukken, masser hem met mijn handpalm, neem dan je hele borst in mijn hand, tenminste zo goed als dat gaat, heerlijke grote borsten… Dan open je je lippen en met je hand neem je mijn pik uit je mond, houdt hem omhoog en begint onder mijn ballen te likken… je moet Jen maar eens vragen wat er dan met me gebeurd, zeer gevoelig plekje!!!

De zuster steekt haar tong ver uit, een beetje dubbelgevouwen en schuift deze zo diep mogelijk tussen je natte lipjes, je voelt haar neus tegen je clit duwen… ik voel hoe je naar adem snakt… Tussen mijn benen door naar achteren zie je dat het meisje nu naar het bed van de jongen loopt en naast hem onder de dekens kruipt…. Ik kreun opnieuw als die grote handen mijn borsten stevig kneden, dat windt me altijd zo op. Ik zuig zijn pik nog wat dieper in mijn mond.

Dan laat ik hem er weer uitglijden en lik zijn pik, til hem op en lik zijn ballen, langzaam naar de onderkant van die zware ballen gaand. Dan zie in een flits hoe het meisje bij die jongen onder de dekens kruipt, ik kan het haast niet geloven.

Maar ik wordt alweer afgeleid, de zuster duwt haar hele tong bj me naar binnen. Ik ril en een nieuwe kreun vult de zaal. De geuren van geilheid vullen langzaam de zaal. Met mijn neus die tussen je benen ruik ik die lekkere zilt-zoete geur van jouw opwinding. Ik blijf je een tijdje heel intensief likken, steek eerst 1 en dan 2 vingers in je kutje, probeer je gevoelige plekjes te ontdekken.

Het maakt me allemaal zo geil en zo nat, dat ik nu ook wel een wat aandacht wil… dus sta ik op, loop om naar de kant waar de dokter nog steeds met zijn lul boven jouw gezicht staat, maar ik duw hem weg. Het stelletje in het andere bed kijkt recht op mijn kont en ziet jouw hoofd tussen mijn benen, todat de dokter achter me komt staan….

Als ze even had doorgegaan was ik klaar gekomen. Het voelt erg leeg daar. Dan trekt ook de dokter zich terug. Gefrustreerd kijk ik op. Maar het duurt niet lang. Voordat ik doorheb wat er gebeurd zie ik de zuster voor me staan en met opgetrokken rokje, Pardoes schuift ze haar natte kale kutje over mijn gezicht. Ik kan nog maar een ding doen…ik begin te likken. Vanuit een ooghoek zie ik de dokter achter haar gaan staan.

Aan het feit dat de zuster meteen begint te kreunen merk ik dat jij haar aan het likken bent. Eigenlijk vindt ik het wel jammer want ik had best nog even verder gepijpt willen worden… dus ga ik achter haar staan, mijn handen gaan aan de voorzijde over haar uniform, vanachteren schuif ik mijn harde pik tussen haar benen, tussen jouw gezicht en haar kutje….

Dan open ik mijn mond verder en de dokter gebruikt die ruimte direct want hij perst zijn dikke eikel tussen mijn lippen. Afwisselend begin ik de zuster nu te likken en de dokter te pijpen. Zijn pik schuurt met al dat wisselen ook constant tussen de schaamlippen van de zuster door en die lijkt dat ook erg lekker te vinden. Als een volleerd hoer lig ik de twee te verwennen.

Ondertussen schuift een hand van ij tussen mn benen en met mijn andere hand begin ik mijn borsten te bewerken. Terwijl ik het uniform van de zuster heb opengeknoopt, haar bh naar beneden heb geschoven en beide handen vol heb met heerlijk zacht vlees… begin ik langzaam je mond te neuken… in deze positie gaat dat zo makkelijk, ook dieper… steeds dieper… Jen vingert zich nu zelf… ik wordt steeds wilder, en hardhandiger… probeer steeds dieper in je mond te stoten, je kunt geen kant op, alleen maar je hoofd achterover houden en je lippen om mijn lul klemmen om zo te proberen me nog een beetje af te remmen… en tussen mijn benen door te kijken hoe het meisje zich uitgekleed heeft en nu de jongen overduidelijk aan het pijpen is, op haar knieën op het bed met haar kont in onze richting… de middelbare man komt in hun richting gelopen….

Ik kan haast niet meer ademen en door mijn houding kan ik er niets aan doen. Bovendien voel ik me leeg, het liefst had ik die pik nu diep in me gehad….. Af en toe voel ik handen hard in mijn borsten knijpen of in mijn tepels…echt hard…maar het maakt niet meer uit.. Na een tijdje je mond misbruikt te hebben wil ik meer… ik duw de zuster voorover zodat ze boven op jou ligt, maar met haar benen nog over je hoofd op de grond staat.

Haar gezicht komt precies bij jouw kutje uit…. Net wanneer ik de smaak van die lekkere pik te pakken heb trekt hij terug…alweer. Ik voel hoe de zuster voorover over me heengeduwd wordt. Mijn gezicht heeft ze aardig onder gesmeerd met haar geile sappen. Dan zie ik die grote pik lanzaam maar zeker die in haar stomende strakke kutje verdwijnen. Ik voel me haast jaloers.

Maar dat gevoel is snel weg als zij ijn clitoris vindt en vakkundig begint te bewerken met haar tong. Zo goed en zo kwaad als het gaat begin ik nu ook te likken, afwisselend haar botergeile kutje en die zware ballen. Ik lig te kronkelen als een loopse teef. Als door de harde stoten van de dokter mijn hoofd nog verder naar beneden wordt gedrukt zie ik iedere keer als hij terugtrekt in een flits een stukje van de kamer, precies het bed van de jongere knul.

Zo te zien wordt hij heerlijk gepijpt door de jonge meid die in haar blote kont voorovergebogen staat. Ondertussen kneedt hij haar mooie stevige borsten flink maar ze lijkt het heerlijk te vinden. Ook de wat oudere man komt nu in beeld.

Hij heeft een flinke en vooral stijve pik tevoorschijn gehaald en begint het meisje stevig achterlangs te neuken. Dit uitzicht maakt me alleen maar nog geiler. Ik zak weg in een put van geilheid en het maakt me niet meer uit wat mensen nu nog van e denken, ik wil alleen maar dat het niet meer stopt…en dat ze me klaar laten komen, lang en hard…. Ik heb mijn handen stevig op Jen haar heupen en stoot krachtig en diep in haar zuigende kut.

Jouw tong gaat over mijn strak gespannen zak… heerlijk. Als ze zo doorgaat kom ik snel klaar. Maar dan stopt ze en gaat ze wat verzitten…neeeee…kreun ik…ga door… Maar ze hoort me niet eens. In deze houding kan de dokter nog harder en dieper in haar stoten, wat hij dan ook doet. Ik kan niks meer zo, zelfs niet likken. Bij iedere stoot slaat zjin grote zake hard in mijn gezicht. Maar dan voel ik iemand anders tussen mijn benen komen. In een reflex spreid ik ze en direct voel ik een pik in me schuiven, een hele dikke pik.

Dan pas besef ik dat dit de dokter niet kan zijn. Die man van middelbare leeftijd? Ik probeer een glimp van de zaal op te vangen. Tussen twee stoten door zie ik een flits dat die man nog steeds het meisje staat te neuken terwijl zij nog steeds die jongen pijpt. Tijd om na te denken krijg ik niet. Mijn benen worden opgetild en mijn knieen naast mijn schouders hard op het bed gedrukt.

Mijn onderlijf volledig beschikbaar zo en ik kan er niets tegen doen. Die dikke pik begint dan ook ongenadig hard, maar vooral ook heel diep in me te beuken. Oh fuck…niet zo diep… kreun ik, maar niemand hoort mij ….

Ik neuk de zuster nu hard en ongekontroleerd in haar zuigende kutje, ze kreunt en wrijft over haar eigen klitje… ze tongzoent met de man tussen jouw benen… hij is erg groot geschapen, iets te groot voor jou, maar daar houdt hij maar weinig rekening mee… met lange halen stoot hij zijn lul in jou terwijl hij je knieen naast je schouders op het bed drukt.

Ik begin langzaam dicht bij mijn orgasme te komen, ik kreun luid…. Het lijkt wel of het de dokter en de zuster totaal niet uitmaakt dat ik er lig. Mijn hoofd wordt nog harder achterover gedrukt, ik kan bijna niet meer ademen. En bij iedere stoot slaan die ballen in mijn inmiddels aardig onder gesmeerde gezicht.

De man tussen mijn benen gebruikt mij daarentegen op volle kracht. Hard en diep ramt hij zijn veel te grote pik naar binnen. In het begin doet het pijn maar niemand hoort mijn gekreun, of het interesseert ze niet. Mijn opkomende orgasme is dan ook even gesmoord. Maar langzaam komt het gevoel weer terug en kan ik er van genieten. Maar juist dan voel ik hem klaarkomen. De eerste straal diep in mijn gloeiende compleet opgerekte kut. Dan trekt hij hem eruit en voel ik de volgende klodders op mijn buik en borsten landen.

Nee… kreun ik…ga door. Maar er wordt geen aandacht aan besteed. Dan stopt ook de dokter met neuken en zijn glibberige grote pik ligt op mijn gezicht. Als hij me commandeert om hem schoon te likken begin ik snel. Ik voel me leeg. Mijn kut krampt diep van binnen. Ik ben geen eens klaargekomen. Uit de zusters geile kut druipen nog meer sappen over mijn gezicht. Ik voel ook langzaam het sperma van de vreemde man uit mijn kut druipen.

Dan voel ik de zak van de dokter samentrekken en zijn pik begint te schokken …. De zuster begint zichzelf te vingeren bij gemis aan iets anders in haar kutje….

Langzaam maar zeker komt mijn orgasme dichterbij. Steeds dieper stoot ik mijn pik in je keel… tot ik begin te schokken en er een enorme straal diep in je keel schiet, en nog een, en nog een… het komt langs je mondhoeken naar buiten en loopt over je gezicht, je ogen, je voorhoofd, in je haren. Precies op dat moment begint ook Jen klaar te komen… ze wrijft haar kut over jouw gezicht en smeert mijn zaad uit…. De dokter begint weer stotende bewegingen te maken. Zijn dikke pik vind mijn mond weer terwijl die geile zuster zichzelf verder klaarvingert op mijn gezicht.

Dan komt ze klaar…hard en schokkend. Ik ben even afgeleid daardoor maar de eerste spermastraal van de dokter brengt me weer bij de les. Diep in mijn keel, ik kan het maar net wegslikken zonder me te verslikken, ademen gaat toch al nauwelijks. Al klaarkomend trekt hij terug.

De tweede kwak vol in mijn mond en het druipt uit mijn mondhoeken over mijn gezicht. Terwijl ik een deel in mijn ogen voel lopen waardoor ik al helemaal niets meer zie wrijft de zuster haar naschokkende kut over mijn gezicht. Dan begint de pik in mijn mond langzaam te krimpen en de zuster laat zich languit op mij vallen om na te hijgen. Mijn gedachten zijn een draaikolk.

Ik weet niet meer wat ik moet denken. Net het ziekenhuis in, moet ik een dokter pijpen om niet op de wachtlijst te komen en vervolgens gebruikt door twee kerels en een vrouw, voor hun eigen plezier.

Ik ben botergeil, schaam me diep, maar durf er niets van te zeggen…. Mijn spieren doen zeer en ik voel dat ik mijn benen nauwelijks meer kan bewegen. Maar diep in mijn volgespoten en uitgerekte kut heb ik jeuk…ik wil meer. Wie was die man eigenlijk vraag ik me af terwjil de dokters pik nu uit mijn mond glijdt. Onbewust lik ik mijn lippen af en slik nog een keer.

Jen ligt nog even bij te komen boven op jouw lichaam… ik trek uiteindelijk terug, veeg mijn pik af aan je slipje, doe mijn broek en doktersjas dicht… De zuster staat ook op, kleedt zich aan. Voordat we vertrekken vertel ik de zuster nog dat ze deze les goed moet onthouden… voor een succesvolle behandeling moet dit vaak herhaald worden bij deze patiente… dan lopen we weg, jou onvoldaan, botergeil en uitgeput achterlatend.

Daar lig je dan…. De dokter stapt al eerste achteruit. Ondanks dat de zuster nog boven op me ligt krijg ik nu toch weer wat lucht.

Ik haal een keer diep adem. Nu kruipt ook de zuster van mijn besmeurde lichaam en gezicht af. Ik durf niet naar de twee te kijken en sluit mijn ogen.

Ik probeer mijn gedachten op een rijtje te krijgen maar dat lukt niet. Ik voel alleen die geilheid, dat enorme verlangen naar een grote harde pik in mijn kut. Als ik mijn ogen weer open schrik ik even. Boven mijn gezicht hangt weer een pik, en al snel komt er nog een bij.

Het zijn de twee mannen van de zaal. Dan zie ik ook twee handen verschijnen, ik kan het nauwelijks geloven maar het meisje dat eerder zo geil met hen bezig was staat ze nu af te trekken boven mijn gezicht. Ze waren blijkbaar al aardig op stoom want het duurt niet lang of beiden lozen een flinke hoeveelheid geil zaad in mijn mond en op mijn gezicht.

Ik voel het nu echt aan alle kanten druipen en zie niks meer. Dan verdwijnen ze snel. Ik kan niet meer, de spieren in mijn rug en liezen doen zeer en hebben geen kracht meer. Daar lig ik, alleen, geil, besmeurd. Ik schaam me kapot. Wat is dit, waar ben ik beland…en wat staat me allemaal nog meer te wachten. Je ligt uitgeteld over het bed, als een letterlijk latte vaatdoek, bij te komen van wat er gebeurd is.

Langzaam word ik wakker. Het duurt even voordat het tot me doordringt dat ik al weer geneukt word…. Nee, dat kan niet. Ik heb het koud en mijn hele lijf is verkrampt. Ik heb niet in de makkelijkste houding geslapen, als een vod op mijn rug dwars over het bed gedrapeerd.

Het voelt goed …. Ik probeer mijn ogen te openen, die zitten nog dicht gekleefd van het sperma van, wat is het, een uur geleden, een nacht? Ik weet het niet. Maar dan is het al weer over. Ik voel een straal sperma diep naar binnen schieten, dan een tweede. Dan trekt die pik terug en belandt de rest op mijn buik en borsten.

Net als ik vaag weer wat begin te zien is de man alweer weg. Wie was dit nu weer vraag ik me af. Het is nog half donker in de kamer, iedereen slaapt nog.

Langzaam rol ik mezelf op het bed, jeetje wat zijn mijn spieren stijf van die rare houding. Ik trek het laken over me heen en het duurt niet lang voordat ik weer in slaap val. Na een kwartiertje komt het ontbijt en even gebeuren er geen gekke dingen.

Ik moet alleen opletten dat het laken niet van me afglijdt als mijn hoofdeinde omhoog wordt gedaan maar verders begint het eindelijk als een normaal ziekenhuis te voelen.

Als het ontbijt is weggeruimd doezel ik weer wat in slaap. Als ik weer wakker wordt voel ik me al wat beter, in ieder geval warmer. Maar ook wel gebruikt en besmeurd. Even voel ik woede opkomen over hoe ik gebruikt ben. Maar als de beelden van wat er gebeurd is door mijn gedachten flitsen voel ik de opwinding alweer de overhand krijgen.

Ik kan het niet geloven dat ik er zo op reageer, ik schaam me voor mezelf. Net als ik me afvraag of ik me ergens kan gaan wassen, of hoe dat hier gaat, wordt het licht aangedaan en een jong verpleegstertje, ik schat haar een jaar of 19, komt met een veel te vrolijk goeiemorgen de nachtrust verstoren.

Langzaam hoor ik mijn buren wakker worden. Ze komt als eerste naar mij toe en doet de gordijnen open en duwt ze weer achter de haken. Ik zie de jonge knul grijnzend mijn kant opkijken. Ik kijk snel de andere kant op. Goeiemorgen slaapster, ik ben Helen, kwettert ze veel te opgewekt.

Ik las in de overdracht dat jij gister zo moe was van je opname dat je nog niet aan douchen was toegekomen. Ik kom je even helpen zodat je schoon bent voor de doktersrond. Ik mompel maar wat. Pardoes slaat ze het laken van me af en schiet in de lach als ze me ziet.

Ze pakt een grote handdoek uit de kast en pakt mijn hand. Kom, ik help je even naar de douche hier voor in de zaal. Verbijsterd lijdt ze me door de zaal…naakt.

Ik zie vanuit mijn ooghoeken de andere zaalgenoten naar me kijken. Ik bloos van top tot teen……en voel me alweer geil worden…heel erg geil. In de badkamer draait Helen de kraan open en schuift mij onder de warme straal. Heerlijk, ik sluit mijn ogen en geniet. Dan pakt ze een washandje en met gestrekte arm wast ze me snel en efficient schoon…te snel voor mij. Sorry Nathalie, lacht ze. Als het lukt zal ik je later op de dag wel wat uitgebreider helpen. Stevig schrobt ze mijn buik schoon met een washandje en zeep om vervolgens vooral mijn borsten billen en kutje te boenen.

Ze drukt het washandje even stevig tussen mijn schaamlippen en lacht…leuk, een kaal kutje, daar lust dokter Tom wel pap van, maar dat had je al gemerkt geloof ik. Lachend draait ze de kraan uit en droogt me af. Ik voel me alweer een stuk lekkerder.

Julliekrijgen zo ontbijt en dan is de doktersronde. Dokter Tom zal langskomen, mogelijk met een assistent. Hij zal je verder onderzoeken en een behandelplan opstellen. De man filmt de grote tieten van zijn vrouw. Een trio sex met een milf en twee tieners. Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut.

De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Tijdens het neuken schudden de dikke billen van de blondine.

Hij neukt de lerares door de hele klas. Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e In de sauna neukt de jongeman de geile oma. Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet Als voorspel vingert ze zichzelf waarna ze pijpt en geneu De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem De oudere dame trekt pijpt en word geneukt door haar ther De dikke meid showt haar dikke tieten pijpt de zwarte lul Terwijl hij haar van achter neukt kietelt de blondine zij In zijn slaapkamer laat hij zich pijpen en neukt de vrien Het doet pijn maar ze vind het lekker anal geneukt te worden.

Ze showt de grote tieten en geeft zijn stijve lul een pij Dikke tieten en een perfect pijpmondje. De lesbische meiden masturberen elkaar met sex toy's en b De hang tieten van de milf schudden als de grote zwarte l Sexy lingerie grote tieten en een stijve lul die gepijpt De oudere vrouw laat zich beffen en neuken door de jongeman. Ze laat de tepels zuigen de kut vingeren en neuken en de Zijn stijve penis word gepijpt door de rijpe vrouw en neu Hij laat zich pijpen zijn grote lul aftrekken met haar vo Langzaam trekt de geile huisvrouw laat ze de tieten neuke De kut nat maken en hem masturberen met een dildo.

Knijpend in haar grote tieten laat ze de kut en anus neuken. Oudere masturberende vrouw krijgt een orgasme.gratis gepijpt worden borsten kneden

Ze ging voor me zitten en trok mijn boxershort helemaal uit. Voorzichtig gaf ze kusjes op mijn lul. Ze had nog nooit gepijpt en ze vroeg hoe ze verder moest. Ik duwde haar mond zachtjes over mijn eikel en duwde haar mooie, geile koppie steeds verder om mijn lul heen. Ze zoog alsof haar leven er af hing. Ik ging haar hoofd steeds sneller bewegen en ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Ik zei nog tegen haar: Ik kwam klaar met een kollosale hoeveelheid sperma.

De eerste straal ving ze nog op in haar mond. Bij de tweede haalde ze hem uit haar mond. De rest van het zaad vloog over haar mooie geile mondje heen en belandde in haar haar, haar gezicht en over haar borsten. Ze veegde het van haar gezicht af met haar vingers en stak die ondeugend in haar mond. Ik werd zo botergeil dat ik haar slipje van haar kont af rukte en haar begon te vingeren.

Ooooooh, ooooooooh, zei ze. Ze sidderde helemaal toen ik met mijn tong haar clitje raakte en ze begon steeds harder en geiler te kreunen. Ik stak 2 vingers in haar kutje, terwijl ik met mijn tong haar clitje bewerkte.

Het duurde ook niet lang of ze kwam voor het eerst van haar leven ontzettend lekker klaar. Wat is dat geil! Zei ze, terwijl mijn sperma nog steeds op haar gezicht zat. Ze gaf me een diepe tongzoen, en ik proefde onze sappen over en weer gaan. Wat was dat geil zeg! Ze ging met haar prachtige lijf voor me op bed liggen en vroeg of ik met haar wilde neuken.

Het leek haar zo geil! Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en voelde dat mijn lul alweer zo hard was als hij moest zijn en ik ging boven op haar liggen.

Ze keek me een beetje bang aan. Ik begreep dat het haar eerste keer was, en ik ging heel langzaam naar binnen. Haar gezicht was eerst vertrokken van pijn , toen ik langzaam in haar nauwe spleetje kwam, maar toen ik haar vliesje had doorboord, kreeg ze een lief, geil lachje op haar mooie bekkie.

Ze kreunde hard en begon mee op en neer te bewegen. We begonnen steeds sneller en geiler te bewegen. Met een kreunende stem vroeg ze of ik niet dieper kon. Ik liet hem er helemaal in glijden en ik zag haar gezicht vertrekken van geiligheid. Het duurde niet lang of zij had het gevoeld dat ze bijna klaar kwam. Ze ging zo snel en hitsig dat ook ik mijn zaad boven voelde komen. Oooh, bob, bob ik koooooooooooom gilde ze en ik voelde haar kutje samen trekken om mijn paal, die het ook niet meer hield en ik kwam ook klaar met een luide schreeuw.

Wat was dat lekker zeg, zei ze. Ze zag dat mijn lul nog onder het zaad zat. Ze ging voor me zitten en nam hem weer in haar mond en begon er hard aan te zuigen zodat mijn pik weer helemaal mooi schoon was. Uitgeput ging ik naast haar liggen. We begonnen weer te zoenen en ze vond het geweldig dat ze door mij was ontmaagd. Plotseling kreeg een heel geil idee. Ze keek me vreemd aan en ze vroeg wat ik bedoelde. Ik zei dat ik haar in haar verrukkelijke kontje wilde neuken. Ze vroeg of dat pijn zou doen.

Ik zei dat ze het dan maar moest zeggen, maar dat het waarschijnlijk wel mee viel. Ik ging zalf uit de badkamer halen en zalfde haar kontgaatje in met vaseline. Ze ging op haar buik liggen, met haar kontje iets naar boven. Langzaam schoof ik hem haar kontje in, en het deed haar niet heel erg zeer! Ze werd er zelfs weer ontzettend geil van. Haar kleine, ronde perfecte kontje spande zich heel erg om mijn pik heen, en ik kwam na 10 keer op en neer al bijna klaar.

Ondertussen was zij gaan vingeren en kwam ze ook al bijna. Toen zij kwam, spande ze haar kont, zodat mijn lul echt werd uitgemelkt en ik mijn laatste zaad voor die dag in haar darmen spoot.

Tineke was nog steeds botergeil en stelde voor om voor de verkoeling onder de douche te gaan. Ik zei er geen nee tegen, en we gingen elkaar heerlijk schoonmaken.

Dat weekend bleef ik bij haar, en wat er toen nog meer gebeurde hoor je nog wel een keertje. Reactie van Jakob op 1 juni om De dokter betast de spier, ik tril helemaal, gelukkig negeert hij me en kunnen ze mijn gezicht niet zien. Mijn tepels zijn keihard en ik voel mezelf natter en natter worden. Ik schaam me werkelijk dood, ik ben blij dat ze er niks van zeggen.

Maar dan neemt de zuster het over. Langzaam glijdt haar hand van mijn billen naar beneden. Maar dan trekt de dokter mijn billen uit elkaar, zjin duim precies op de pijnlijke plek, ik kreun even, maar dan tot mijn verbijstering stopt de zusters hand, precies tussen mijn benen…ze drukt haar hand zelfs nog steviger tegen mijn schaamlippen.

Ik weet niet meer wat ik moet denken, alleen dat ik heel hard mijn best moet doen om niet te kreunen. Jen haar hand houdt even stil bij jouw schaamlippen terwijl, en jij ziet dat niet, maar de twee mannen wel, ze haar dokter een innige tongzoen geeft. Na een tijdje zeg ik tegen de zuster: Waarom probeert u die massagetechnieken die u tijdens de cursus geleerd heeft niet meteen uit… nog voordat ik klaar ben draait ze haar hand en legt 4 vinger plat tegen je poesje aan… ze begint kleine kringentjes te draaien… en dat is echt te veel voor je.

Een diepe luide kreun vult de zaal, je ademhaling wordt zwaarder. Jen masseert je met haar linker hand terwijl de rechter net boven je billen steunt. Mijn handen strelen je billen en je rug….. Ik voel hoe de zuster haar hand nog wat harder tegen mijn schaamlippen drukt…ik houdt het niet meer.

Even ben ik opgelucht als de dokter haar zegt de massagetechniek toe te passen…des te meer ben ik geschokt als ze haar hand omdraait en vier vingers op mijn inmiddels drijfnatte en botergeile kutje legt…en erger nog…langzaam begint te bewegen.

Dat is net de druppel die de emmer doet overlopen…ik hoor mezelf kreunen. Dat lijkt wel een teken, de dokter begint mijn billen te masseren. En alsof het de normaalste zaak van de wereld is schuift de verpleegster een paar vingers bij me naar binnen. Als ik het lef had zou ik er wat van zeggen…. Ik heb me in jaren niet zo geil gevoeld. De dokter bevoelt je ronde kontje terwijl een paar vingers heerlijk je kutje bewerken. Doordat je duidelijk opgewonden kreunt krijgen wij nog meer moed en je merkt dat langzaam mijn vingers in je bilspleet verdwijnen… je voelt druk rond je kontgaatje….

Met veel speelsel maakt ze je daar nat terwijl haar vingers nog steeds in je andere gaatje zitten. Wanneer je nat genoeg bent dan voel je de middelvinger van de dokter weer die in een duidelijke beweging langzaam in je kontje verdwijnt… intussen voel je mijn lul tegen je buik kloppen. Mijn andere hand verdwijnt onder je waar ik naar je borsten zoek…. Ik kan niet geloven wat er gebeurd. Pas als ik een tong tegen mijn kontgaatje voel vind ik dat ik wat moet doen, dit kan niet. Ik probeer acherom te kijken.

Ik ontmoet de blik van de dokter die me ernstig aankijkt alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. Maar het maakt geen indruk, ik word totaal genegeerd, erger nog, ik voel nu ook een lange dikke vinger in mijn anus verdwijnen.

Ik kreun nog harder. Dan begint een stevige hand ook nog eens mijn borsten te kneden die wel heel erg vrij en beschikbaar hangen, en het gaat niet zachtzinnig, ze worden stevig gekneed. Maar tot mijn eigen grote ontzetting merk ik dat ik geen enkele moeite doe dit te stoppen, sterker nog, het maakt me alleen maar nog geiler. Ik besef dat ik te ver heen ben, het te ver heb laten komen om ze nu nog te stoppen, ik laat alles gebeuren, botergeil als ik ben, een knalrood hoofd, compleet van mijn stuk gebracht.

Als de eerste de beste geile slet lig ik daar naakt over een vreemde knie en laat ik me zo betasten. Zo gaan we een tijdje verder, ik vinger met soppende geluiden je kutje, Tom, ik bedoel de dokter, vingert je kontgaatje en kneedt je borsten… en klijpt in je keiharde tepels, eerst zachtjes en teder, dan steeds harder… hij trekt er ook aan.

Je ligt nu zwaar te hijgen. Hij staat op en legt je op je rug dwars over het bed, kont op de ene rand, je hoofd hangt achterover over de andere rand.

Zo zie je ook, op zijn kop, dat de jongen tegenover, en de middelbare man het schouwspel kunnen bekijken en je ziet bij beide duidelijk iets op en neer gaan onder hun dekens. Ga dan op mijn knieen zitten en begin plagend in de buurt van je kutje te kussen en te likken. Tom loopt om naar jouw hoofd, je ziet hoe hij zijn doktersjas openmaakt, zijn broek open knoopt en in een beweging zijn keiharde lul uit zijn boxershorts haalt.

Hij komt daarme boven je gezicht staan. Zijn lid zwaait gevaarlijk op en neer. Langzaam drukt hij het omlaag in de richting van je mond…. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het heb.

Ik lig als de eerste beste goedkope hoer te kronkelen en te kreunen over de knieen van de arts terwijl vier volleerde handen me gekker en gekker maken. Er is geen weg terug meer, ik vergeet alles om me heen. Maar dan stoppen ze plotseling, ik open mijn ogen, het voelt leeg, ik wil meer, maar durf het niet te vragen. Dan wordt ik opgetild en even later lig ik op mijn rug dwars over het bed.

De arts kijkt me recht in mijn ogen. Ik dacht dat ik niet meer kon blozen, maar ik wordt nog roder, ik schaam me kapot. Hij ziet de geile hulpeloze blik in mijn ogen. In zijn ogen zie ik dat hij zal doen wat hij wil, wat ik ook voor mening heb. Maar lang de tijd krijg ik niet, hij laat mijn hoofd verder zakken over de rand en op zijn kop kijk ik tegen het gordijn…nee….

Oh nee, kreun ik als ik de twee mannen zie, die mij duidelijk ook zien. Wat ik dan zie laat de laatste restjes weerstand die ik had, en ook de laatste restjes zelfrespect wegvloeien.

Ik zie een snoeiharde lange dikke pik vlak boven mijn gezicht. De dokter bewerkt je hele gezicht met zijn harde pik, een beetje vocht blijft achter op je voorhoofd… dan duwt hij hem tegen je lippen….

Ik sta op het punt om die zalige grote pik inmijn mond te nemen, ik heb geen extra stimulans nodig, als ik die dokter met een koele grijns hoor zeggen dat ik het doen moet als ik niet onder aan de lijst wil komen.

Pas als ik mijn lippen om die dikke gezwollen eikel heensluit besef ik dat ik nu helemaal moet overkomen als een domme slet die alles doet wat haar gezegd wordt.

Gauw sluit ik mijn ogen en begin te likken en te zuigen. Ondertussen maakt die tong tussen mijn benen me al gekker en gekker. Door mijn houding, dwars over het bed en mijn benen en hoofd omlaag staan mijn grote borsten strakgespannen en uitdagen omhoog, mijn tepels keihard. Ik voel hoe de zuster mijn benen nog verder uit elkaar duwt, de spieren in mijn liezen tot het uiterste gespannen… Jen en Tom: Ik sluit even mijn ogen als ik je lippen om mijn eikel voel sluiten.

Je warme tong speelt heerlijk met mijn eikel. Afentoe laat je me iets ieder in je mond glijden… rillingen over mijn rug. Ik leg mijn rechter hand op jouw rechter borst, voel de harde tepel tegen mijn handpalm drukken, masser hem met mijn handpalm, neem dan je hele borst in mijn hand, tenminste zo goed als dat gaat, heerlijke grote borsten… Dan open je je lippen en met je hand neem je mijn pik uit je mond, houdt hem omhoog en begint onder mijn ballen te likken… je moet Jen maar eens vragen wat er dan met me gebeurd, zeer gevoelig plekje!!!

De zuster steekt haar tong ver uit, een beetje dubbelgevouwen en schuift deze zo diep mogelijk tussen je natte lipjes, je voelt haar neus tegen je clit duwen… ik voel hoe je naar adem snakt… Tussen mijn benen door naar achteren zie je dat het meisje nu naar het bed van de jongen loopt en naast hem onder de dekens kruipt…. Ik kreun opnieuw als die grote handen mijn borsten stevig kneden, dat windt me altijd zo op. Ik zuig zijn pik nog wat dieper in mijn mond. Dan laat ik hem er weer uitglijden en lik zijn pik, til hem op en lik zijn ballen, langzaam naar de onderkant van die zware ballen gaand.

Dan zie in een flits hoe het meisje bij die jongen onder de dekens kruipt, ik kan het haast niet geloven. Maar ik wordt alweer afgeleid, de zuster duwt haar hele tong bj me naar binnen. Ik ril en een nieuwe kreun vult de zaal. De geuren van geilheid vullen langzaam de zaal.

Met mijn neus die tussen je benen ruik ik die lekkere zilt-zoete geur van jouw opwinding. Ik blijf je een tijdje heel intensief likken, steek eerst 1 en dan 2 vingers in je kutje, probeer je gevoelige plekjes te ontdekken. Het maakt me allemaal zo geil en zo nat, dat ik nu ook wel een wat aandacht wil… dus sta ik op, loop om naar de kant waar de dokter nog steeds met zijn lul boven jouw gezicht staat, maar ik duw hem weg.

Het stelletje in het andere bed kijkt recht op mijn kont en ziet jouw hoofd tussen mijn benen, todat de dokter achter me komt staan…. Als ze even had doorgegaan was ik klaar gekomen. Het voelt erg leeg daar. Dan trekt ook de dokter zich terug. Gefrustreerd kijk ik op. Maar het duurt niet lang. Voordat ik doorheb wat er gebeurd zie ik de zuster voor me staan en met opgetrokken rokje, Pardoes schuift ze haar natte kale kutje over mijn gezicht.

Ik kan nog maar een ding doen…ik begin te likken. Vanuit een ooghoek zie ik de dokter achter haar gaan staan. Aan het feit dat de zuster meteen begint te kreunen merk ik dat jij haar aan het likken bent.

Eigenlijk vindt ik het wel jammer want ik had best nog even verder gepijpt willen worden… dus ga ik achter haar staan, mijn handen gaan aan de voorzijde over haar uniform, vanachteren schuif ik mijn harde pik tussen haar benen, tussen jouw gezicht en haar kutje….

Dan open ik mijn mond verder en de dokter gebruikt die ruimte direct want hij perst zijn dikke eikel tussen mijn lippen. Afwisselend begin ik de zuster nu te likken en de dokter te pijpen. Zijn pik schuurt met al dat wisselen ook constant tussen de schaamlippen van de zuster door en die lijkt dat ook erg lekker te vinden.

Als een volleerd hoer lig ik de twee te verwennen. Ondertussen schuift een hand van ij tussen mn benen en met mijn andere hand begin ik mijn borsten te bewerken. Terwijl ik het uniform van de zuster heb opengeknoopt, haar bh naar beneden heb geschoven en beide handen vol heb met heerlijk zacht vlees… begin ik langzaam je mond te neuken… in deze positie gaat dat zo makkelijk, ook dieper… steeds dieper… Jen vingert zich nu zelf… ik wordt steeds wilder, en hardhandiger… probeer steeds dieper in je mond te stoten, je kunt geen kant op, alleen maar je hoofd achterover houden en je lippen om mijn lul klemmen om zo te proberen me nog een beetje af te remmen… en tussen mijn benen door te kijken hoe het meisje zich uitgekleed heeft en nu de jongen overduidelijk aan het pijpen is, op haar knieën op het bed met haar kont in onze richting… de middelbare man komt in hun richting gelopen….

Ik kan haast niet meer ademen en door mijn houding kan ik er niets aan doen. Bovendien voel ik me leeg, het liefst had ik die pik nu diep in me gehad….. Af en toe voel ik handen hard in mijn borsten knijpen of in mijn tepels…echt hard…maar het maakt niet meer uit..

Na een tijdje je mond misbruikt te hebben wil ik meer… ik duw de zuster voorover zodat ze boven op jou ligt, maar met haar benen nog over je hoofd op de grond staat. Haar gezicht komt precies bij jouw kutje uit….

Net wanneer ik de smaak van die lekkere pik te pakken heb trekt hij terug…alweer. Ik voel hoe de zuster voorover over me heengeduwd wordt. Mijn gezicht heeft ze aardig onder gesmeerd met haar geile sappen.

Dan zie ik die grote pik lanzaam maar zeker die in haar stomende strakke kutje verdwijnen. Ik voel me haast jaloers. Maar dat gevoel is snel weg als zij ijn clitoris vindt en vakkundig begint te bewerken met haar tong.

Zo goed en zo kwaad als het gaat begin ik nu ook te likken, afwisselend haar botergeile kutje en die zware ballen. Ik lig te kronkelen als een loopse teef. Als door de harde stoten van de dokter mijn hoofd nog verder naar beneden wordt gedrukt zie ik iedere keer als hij terugtrekt in een flits een stukje van de kamer, precies het bed van de jongere knul. Zo te zien wordt hij heerlijk gepijpt door de jonge meid die in haar blote kont voorovergebogen staat. Ondertussen kneedt hij haar mooie stevige borsten flink maar ze lijkt het heerlijk te vinden.

Ook de wat oudere man komt nu in beeld. Hij heeft een flinke en vooral stijve pik tevoorschijn gehaald en begint het meisje stevig achterlangs te neuken. Dit uitzicht maakt me alleen maar nog geiler. Ik zak weg in een put van geilheid en het maakt me niet meer uit wat mensen nu nog van e denken, ik wil alleen maar dat het niet meer stopt…en dat ze me klaar laten komen, lang en hard….

Ik heb mijn handen stevig op Jen haar heupen en stoot krachtig en diep in haar zuigende kut. Jouw tong gaat over mijn strak gespannen zak… heerlijk. Als ze zo doorgaat kom ik snel klaar. Maar dan stopt ze en gaat ze wat verzitten…neeeee…kreun ik…ga door… Maar ze hoort me niet eens. In deze houding kan de dokter nog harder en dieper in haar stoten, wat hij dan ook doet.

Ik kan niks meer zo, zelfs niet likken. Bij iedere stoot slaat zjin grote zake hard in mijn gezicht. Maar dan voel ik iemand anders tussen mijn benen komen. In een reflex spreid ik ze en direct voel ik een pik in me schuiven, een hele dikke pik. Dan pas besef ik dat dit de dokter niet kan zijn. Die man van middelbare leeftijd? Ik probeer een glimp van de zaal op te vangen.

Tussen twee stoten door zie ik een flits dat die man nog steeds het meisje staat te neuken terwijl zij nog steeds die jongen pijpt. Tijd om na te denken krijg ik niet. Mijn benen worden opgetild en mijn knieen naast mijn schouders hard op het bed gedrukt. Mijn onderlijf volledig beschikbaar zo en ik kan er niets tegen doen. Die dikke pik begint dan ook ongenadig hard, maar vooral ook heel diep in me te beuken.

Oh fuck…niet zo diep… kreun ik, maar niemand hoort mij …. Ik neuk de zuster nu hard en ongekontroleerd in haar zuigende kutje, ze kreunt en wrijft over haar eigen klitje… ze tongzoent met de man tussen jouw benen… hij is erg groot geschapen, iets te groot voor jou, maar daar houdt hij maar weinig rekening mee… met lange halen stoot hij zijn lul in jou terwijl hij je knieen naast je schouders op het bed drukt.

Ik begin langzaam dicht bij mijn orgasme te komen, ik kreun luid…. Het lijkt wel of het de dokter en de zuster totaal niet uitmaakt dat ik er lig. Mijn hoofd wordt nog harder achterover gedrukt, ik kan bijna niet meer ademen. En bij iedere stoot slaan die ballen in mijn inmiddels aardig onder gesmeerde gezicht. De man tussen mijn benen gebruikt mij daarentegen op volle kracht.

Hard en diep ramt hij zijn veel te grote pik naar binnen. In het begin doet het pijn maar niemand hoort mijn gekreun, of het interesseert ze niet. Mijn opkomende orgasme is dan ook even gesmoord. Maar langzaam komt het gevoel weer terug en kan ik er van genieten. Maar juist dan voel ik hem klaarkomen. De eerste straal diep in mijn gloeiende compleet opgerekte kut.

Dan trekt hij hem eruit en voel ik de volgende klodders op mijn buik en borsten landen. Nee… kreun ik…ga door. Maar er wordt geen aandacht aan besteed. Dan stopt ook de dokter met neuken en zijn glibberige grote pik ligt op mijn gezicht.

Als hij me commandeert om hem schoon te likken begin ik snel. Ik voel me leeg. Mijn kut krampt diep van binnen. Ik ben geen eens klaargekomen. Uit de zusters geile kut druipen nog meer sappen over mijn gezicht. Ik voel ook langzaam het sperma van de vreemde man uit mijn kut druipen. Dan voel ik de zak van de dokter samentrekken en zijn pik begint te schokken …. De zuster begint zichzelf te vingeren bij gemis aan iets anders in haar kutje…. Langzaam maar zeker komt mijn orgasme dichterbij. Steeds dieper stoot ik mijn pik in je keel… tot ik begin te schokken en er een enorme straal diep in je keel schiet, en nog een, en nog een… het komt langs je mondhoeken naar buiten en loopt over je gezicht, je ogen, je voorhoofd, in je haren.

Precies op dat moment begint ook Jen klaar te komen… ze wrijft haar kut over jouw gezicht en smeert mijn zaad uit…. De dokter begint weer stotende bewegingen te maken.

Zijn dikke pik vind mijn mond weer terwijl die geile zuster zichzelf verder klaarvingert op mijn gezicht. Dan komt ze klaar…hard en schokkend. Ik ben even afgeleid daardoor maar de eerste spermastraal van de dokter brengt me weer bij de les. Diep in mijn keel, ik kan het maar net wegslikken zonder me te verslikken, ademen gaat toch al nauwelijks. Al klaarkomend trekt hij terug.

De tweede kwak vol in mijn mond en het druipt uit mijn mondhoeken over mijn gezicht. Terwijl ik een deel in mijn ogen voel lopen waardoor ik al helemaal niets meer zie wrijft de zuster haar naschokkende kut over mijn gezicht. Dan begint de pik in mijn mond langzaam te krimpen en de zuster laat zich languit op mij vallen om na te hijgen. Mijn gedachten zijn een draaikolk. Ik weet niet meer wat ik moet denken. Net het ziekenhuis in, moet ik een dokter pijpen om niet op de wachtlijst te komen en vervolgens gebruikt door twee kerels en een vrouw, voor hun eigen plezier.

Ik ben botergeil, schaam me diep, maar durf er niets van te zeggen…. Mijn spieren doen zeer en ik voel dat ik mijn benen nauwelijks meer kan bewegen. Maar diep in mijn volgespoten en uitgerekte kut heb ik jeuk…ik wil meer. Wie was die man eigenlijk vraag ik me af terwjil de dokters pik nu uit mijn mond glijdt. Onbewust lik ik mijn lippen af en slik nog een keer. Jen ligt nog even bij te komen boven op jouw lichaam… ik trek uiteindelijk terug, veeg mijn pik af aan je slipje, doe mijn broek en doktersjas dicht… De zuster staat ook op, kleedt zich aan.

Voordat we vertrekken vertel ik de zuster nog dat ze deze les goed moet onthouden… voor een succesvolle behandeling moet dit vaak herhaald worden bij deze patiente… dan lopen we weg, jou onvoldaan, botergeil en uitgeput achterlatend. Daar lig je dan…. De dokter stapt al eerste achteruit. Ondanks dat de zuster nog boven op me ligt krijg ik nu toch weer wat lucht. Ik haal een keer diep adem. Nu kruipt ook de zuster van mijn besmeurde lichaam en gezicht af.

Ik durf niet naar de twee te kijken en sluit mijn ogen. Ik probeer mijn gedachten op een rijtje te krijgen maar dat lukt niet. Ik voel alleen die geilheid, dat enorme verlangen naar een grote harde pik in mijn kut. Als ik mijn ogen weer open schrik ik even. Boven mijn gezicht hangt weer een pik, en al snel komt er nog een bij.

Het zijn de twee mannen van de zaal.

..Body to body massage in limburg sex in bodegraven


Hij ziet dat Jennifer druk bezig is met het versieren van een taxi. Als dat gelukt is, wenkt ze hem en ze nemen plaats op de achterbank. Ze noemt een hem onbekend adres en nestelt zich tegen hem aan, haar hoofd op zijn schouder. Met zijn rechterarm streelt hij haar, nu in een grijs vestje gestoken, arm. Hij tuit zijn lippen, maakt een zoenbeweging en zuigt heel even een vinger naar binnen. Ze laat het even zo en trekt dan langzaam haar vinger uit zijn mond.

Plotseling zegt ze iets tegen de taxichauffeur, die afremt en de taxi naar de kant stuurt. Ze vraagt John of hij nog even wat drinken wil, pakt zijn arm en sleurt hem de taxi uit. Als hij zijn koffer heeft gepakt en wil betalen, ziet hij dat zij dat al gedaan heeft. Samen lopen de ze trappen op van het statige herenhuis. Haar appartement is op de tweede verdieping. Hij zit op een tweezitbankje in een drukbemeubelde, typisch Amerikaanse ingerichte, woonkamer. Jennifer is zich even opfrissen en hij kijkt de kamer rond.

Op een kastje twee foto’s, één van een echtpaar vermoedelijk haar ouders en één van een jonge vrouw met kort donker haar wellicht een zus. Hij heeft zijn schoenen uitgedaan en knoopt het bovenste knoopje van zijn overhemd los. Het is nog warm, zoals het de hele dag al was en de kamer heeft vermoedelijk een heel weekeinde in de zon gelegen. Jennifer komt de kamer in met een fles whisky en twee glazen. Ze draagt een witte ochtendjas met ceintuur.

Hij vraagt zich onmiddellijk af of ze eronder nog iets aan heeft “IJs erin? Ze schenkt de glazen behoorlijk vol en komt naast hem zitten. Als ze een forse slok genomen heeft, zet ze het glas op de tafel voor de bank en gaat weer op haar rug liggen met haar hoofd op zijn schoot, als in de bus. Ook John zet zijn glas weg en kijkt naar beneden, naar dat leuke gezichtje, dat weer lacht met de half geopende mond, waardoor de voortanden weer iets naar buiten steken.

Ze zegt dat ze eigenlijk ook niet weet, waarom ze bij hem ging liggen in de bus. Omdat ze niet zo lekker lag tegen de rugzak, of misschien omdat hij haar zo vertederend aan keek? Het was opwelling, maar wel een leuke! Hij laat zijn blik over de ochtendjas glijden naar haar lange slanke benen die er tot ruim boven de knieën onderuit steken. Nu ziet hij wat hij in de bus voelde: Als antwoord schuift John zijn handen over haar borsten en begint ze zachtjes te aaien. Hij bukt zich iets en drukt een voorzichtige kus op haar voorhoofd.

Jennifer duwt haar hoofd iets omhoog, zodat hun lippen elkaar raken en de kus op het voorhoofd overgaat in een intense tongzoen. Zijn handen glijden over haar buik en strelen de binnenkant van haar strakke dijen, die ze iets uit elkaar legt. Ze slaat haar armen om zijn hoofd en drukt dat tegen haar wang, met haar tong likt ze langs zijn oorlelletje. En bijt er af en toe in.

Johns vingers hebben haar klitje weer bereikt en met zijn duim maakt hij rollende bewegingen over het gezwollen knopje, terwijl zijn vingers moeiteloos haar natte opening binnen gaan.

Plotseling staat hij op en gaat op zijn knieën voor de bank zitten. Hij pakt haar benen en spreidt die wijd aan de rand over de zitting.

Hij drukt zijn hoofd tegen haar onderbuik en zijn tong doet de rest. Gepassioneerd likt hij haar kutje, zuigt aan haar clitoris en duwt hij zonder moeite twee vingers in haar nu wijd openstaande, natte, spleet. Jennifer reageert heftig, ze kneedt haar borsten, beweegt fel met haar lichaam en laat zich in haar orgasme helemaal gaan, heftig hijgend, lange hoge kirrende geluiden makend en ten slotte met een korte schreeuw tot overgave komend.

Alles wat in de bus niet kon, komt er nu wel uit. John gaat weer naast Jennifer zitten, die languit achterover tegen de rugleuning zit, terwijl ze met één hand nog zachtjes over haar kutje streelt.

Haar andere hand strekt zich uit naar zijn dichtstbijzijnde dij en kruipt richting de bobbel, die duidelijk zichtbaar is. Even wrijft ze over zijn broek dan maakt ze zijn riem los en trekt de rits naar beneden. Ze kruipt van de bank, gaat op haar beurt op haar knieën zitten haalt de stijve uit zijn beknelde positie. Ze kijkt er even aandachtig naar en streelt zachtjes de schacht van boven naar beneden en omgekeerd.

Dan trekt ze voorhuid naar beneden en begint met haar tong rondjes langs zijn eikel te draaien. Soms likt ze eraan, dan weer neemt ze de eikel in haar mond en zuigt er even op. John legt zijn hoofd achterover, sluit zijn ogen en laat het over zich heen komen. Als ze zijn hele pik in haar mond neemt en er stevig op begint te zuigen en heen en weer bewegen tussen haar lippen, slaakt hij een korte zucht.

Hij voelt de iets vooruit stekende tandjes tegen zijn eikel en houdt zich dan niet meer in. Na een paar diepe zuchten spuit hij haar mond vol; vier, vijf stoten geven haar de volle laag, ze slikt en de rest zuigt ze zorgvuldig uit de kloppende staaf.

Ik vond dat je wel een beloning had verdiend, zegt ze enkele minuten later. Als hij wakker wordt, ziet John dat het al licht is. De zon schijnt door de doorzichtige gordijnen en hij probeert te ontwaren hoe laat het is. Tegen middernacht waren ze gaan douchen en daarna moe en voldaan in het grote tweepersoonsbed gekropen.

Ze sliepen vrijwel onmiddellijk, onder alleen een laken, want de warmte hing nog steeds in huis. Hij kijkt om zich heen en ziet dat het laken grotendeels is weggeleden van het mooie, naakte lichaam van Jennifer.

Ze ligt op haar zij met haar rug naar hem toe. Een been ligt strak naar onder, het andere is zo ver opgetrokken, dat hij een deel van haar spleetje kan zien. Zijn pik begint weer te zwellen en hij krijgt het weer warm. Wat doet hij hier, vraagt hij zich af, in het bed van een jonge vrouw die hij totaal niet kent. Die hij twee keer klaar gevingerd heeft en die hem heerlijk heeft gepijpt. Eigenlijk wil hij weg, want zijn geweten begint hem parten te spelen. Maar zijn lichaam wil niet, zijn pik wordt steeds harder.

Voorzichtig schuift hij naar onderen en zachtjes geeft hij een likje over het roze spleetje dat daar vlak voor zijn gezicht ligt te pronken. Net als in de bus beweegt Jennifer niet, ook niet als zijn tong langzaam iets naar binnen dringt. De eerste straal ving ze nog op in haar mond.

Bij de tweede haalde ze hem uit haar mond. De rest van het zaad vloog over haar mooie geile mondje heen en belandde in haar haar, haar gezicht en over haar borsten. Ze veegde het van haar gezicht af met haar vingers en stak die ondeugend in haar mond.

Ik werd zo botergeil dat ik haar slipje van haar kont af rukte en haar begon te vingeren. Ooooooh, ooooooooh, zei ze. Ze sidderde helemaal toen ik met mijn tong haar clitje raakte en ze begon steeds harder en geiler te kreunen. Ik stak 2 vingers in haar kutje, terwijl ik met mijn tong haar clitje bewerkte. Het duurde ook niet lang of ze kwam voor het eerst van haar leven ontzettend lekker klaar. Wat is dat geil! Zei ze, terwijl mijn sperma nog steeds op haar gezicht zat. Ze gaf me een diepe tongzoen, en ik proefde onze sappen over en weer gaan.

Wat was dat geil zeg! Ze ging met haar prachtige lijf voor me op bed liggen en vroeg of ik met haar wilde neuken. Het leek haar zo geil! Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en voelde dat mijn lul alweer zo hard was als hij moest zijn en ik ging boven op haar liggen. Ze keek me een beetje bang aan. Ik begreep dat het haar eerste keer was, en ik ging heel langzaam naar binnen. Haar gezicht was eerst vertrokken van pijn , toen ik langzaam in haar nauwe spleetje kwam, maar toen ik haar vliesje had doorboord, kreeg ze een lief, geil lachje op haar mooie bekkie.

Ze kreunde hard en begon mee op en neer te bewegen. We begonnen steeds sneller en geiler te bewegen. Met een kreunende stem vroeg ze of ik niet dieper kon. Ik liet hem er helemaal in glijden en ik zag haar gezicht vertrekken van geiligheid.

Het duurde niet lang of zij had het gevoeld dat ze bijna klaar kwam. Ze ging zo snel en hitsig dat ook ik mijn zaad boven voelde komen. Oooh, bob, bob ik koooooooooooom gilde ze en ik voelde haar kutje samen trekken om mijn paal, die het ook niet meer hield en ik kwam ook klaar met een luide schreeuw.

Wat was dat lekker zeg, zei ze. Ze zag dat mijn lul nog onder het zaad zat. Ze ging voor me zitten en nam hem weer in haar mond en begon er hard aan te zuigen zodat mijn pik weer helemaal mooi schoon was.

Uitgeput ging ik naast haar liggen. We begonnen weer te zoenen en ze vond het geweldig dat ze door mij was ontmaagd. Plotseling kreeg een heel geil idee. Ze keek me vreemd aan en ze vroeg wat ik bedoelde. Ik zei dat ik haar in haar verrukkelijke kontje wilde neuken.

Ze vroeg of dat pijn zou doen. Ik zei dat ze het dan maar moest zeggen, maar dat het waarschijnlijk wel mee viel. Ik ging zalf uit de badkamer halen en zalfde haar kontgaatje in met vaseline. Na de geile pijpbeurt lekker haar anus neuken. Geile exhibitionist mastubeerd langs de kant van de weg. De rijke dame laat zich door de masseur klaar neuken. Zijn grote penis neukt het mooie meisje helemaal suf. Zeik nat beft hij de kut voor hij haar neukt. Tussen het pijpen door wordt de Ebony vol geplast.

In kleine bikini worstelende geile meiden. Een geile orgy in zijn ouders huis. Ja duw die grote lul tussen mijn ronde billen en neuk me anal.

Oooh wat geniet ze van zijn grote penis. Drie exhibitionistische sletten flirten met twee jongens in de metro. Girl next door laat haar grote tieten aan je zien. Boter geil meisje laat de dildo diep haar kutje in gaan.

Sex ulft domina huren


Jennifer reageert heftig, ze kneedt haar borsten, beweegt fel met haar lichaam en laat zich in haar orgasme helemaal gaan, heftig hijgend, lange hoge kirrende geluiden makend en ten slotte met een korte schreeuw tot overgave komend.

Alles wat in de bus niet kon, komt er nu wel uit. John gaat weer naast Jennifer zitten, die languit achterover tegen de rugleuning zit, terwijl ze met één hand nog zachtjes over haar kutje streelt. Haar andere hand strekt zich uit naar zijn dichtstbijzijnde dij en kruipt richting de bobbel, die duidelijk zichtbaar is. Even wrijft ze over zijn broek dan maakt ze zijn riem los en trekt de rits naar beneden.

Ze kruipt van de bank, gaat op haar beurt op haar knieën zitten haalt de stijve uit zijn beknelde positie. Ze kijkt er even aandachtig naar en streelt zachtjes de schacht van boven naar beneden en omgekeerd. Dan trekt ze voorhuid naar beneden en begint met haar tong rondjes langs zijn eikel te draaien. Soms likt ze eraan, dan weer neemt ze de eikel in haar mond en zuigt er even op. John legt zijn hoofd achterover, sluit zijn ogen en laat het over zich heen komen. Als ze zijn hele pik in haar mond neemt en er stevig op begint te zuigen en heen en weer bewegen tussen haar lippen, slaakt hij een korte zucht.

Hij voelt de iets vooruit stekende tandjes tegen zijn eikel en houdt zich dan niet meer in. Na een paar diepe zuchten spuit hij haar mond vol; vier, vijf stoten geven haar de volle laag, ze slikt en de rest zuigt ze zorgvuldig uit de kloppende staaf.

Ik vond dat je wel een beloning had verdiend, zegt ze enkele minuten later. Als hij wakker wordt, ziet John dat het al licht is. De zon schijnt door de doorzichtige gordijnen en hij probeert te ontwaren hoe laat het is. Tegen middernacht waren ze gaan douchen en daarna moe en voldaan in het grote tweepersoonsbed gekropen.

Ze sliepen vrijwel onmiddellijk, onder alleen een laken, want de warmte hing nog steeds in huis. Hij kijkt om zich heen en ziet dat het laken grotendeels is weggeleden van het mooie, naakte lichaam van Jennifer. Ze ligt op haar zij met haar rug naar hem toe. Een been ligt strak naar onder, het andere is zo ver opgetrokken, dat hij een deel van haar spleetje kan zien. Zijn pik begint weer te zwellen en hij krijgt het weer warm.

Wat doet hij hier, vraagt hij zich af, in het bed van een jonge vrouw die hij totaal niet kent. Die hij twee keer klaar gevingerd heeft en die hem heerlijk heeft gepijpt.

Eigenlijk wil hij weg, want zijn geweten begint hem parten te spelen. Maar zijn lichaam wil niet, zijn pik wordt steeds harder. Voorzichtig schuift hij naar onderen en zachtjes geeft hij een likje over het roze spleetje dat daar vlak voor zijn gezicht ligt te pronken. Net als in de bus beweegt Jennifer niet, ook niet als zijn tong langzaam iets naar binnen dringt.

Pas als hij haar klitje bereikt, schuift ze haar benen iets uit elkaar. Weer begint hij te likken en te zuigen. Hij proeft haar sappen, ze wordt steeds natter. Ze draait zich op haar rug en kreunt als zijn vingers er nog bij komen.

Het duurt maar heel kort of Jennifer begint te schudden en te hijgen. Weer pakt ze haar borsten beet en knijpt erin, drukt ze haar onderlichaam tegen zijn mond en komt ze, nu wat geluidlozer dan gisteravond, klaar. John gaat naast haar liggen en streelt haar ranke lichaam.

Haar tepels zijn spijkerhard en haar borsten voelen als grote tennisballen. Wat een lijf, denk hij. Ze hebben nog geen woord gesproken, sinds hij wakker werd en zij van haar orgasme genoot. Nu kijkt ze hem aan met die vertederende donkere ogen. Haar mond ligt weer iets open en de tandjes steken er weer heel brutaal een beetje uit. Minutenlang liggen ze elkaar aan te kijken, zonder een woord te zeggen.

Ineens komt Jennifer overeind, ze gaat bovenop hem liggen en knelt haar dijen om hem heen. Ze pakt zijn stijve pik en stopt die met een kordate beweging in haar nog natte kutje.

Even houdt ze in en ligt ze stil, maar dan begint ze hem te berijden met een overgave alsof het de eerste keer is. Ze drukt haar bovenlichaam tegen hem aan zoent hem heftig op zijn mond.

John kan nauwelijks bewegen, haar harde borstjes drukken tegen zijn borst. Hij slaat zijn armen om haar heen en duwt zijn pik zo diep mogelijk in haar jonge spleetje. Zijn orgasme is heftig en langdurig. Als ze zich van hem los maakt, gaat ze bovenop hem zitten en laat zijn sperma met grote klodders uit haar opening op zijn buik vallen.

Ze lacht erbij, haalt een vinger door de kleverige massa en steekt die in haar mond. Dan laat ze zich naast hem vallen, pakt een stuk laken en veegt zijn buik schoon. Een tijdje blijft ze naar zijn steeds slapper wordend geslacht kijken, ze streelt erover zonder dat het een fysiek effect heeft. Ze zit op haar knieën naast hem en kijkt John strak aan.

Ze vertelt dat hij pas de tweede man is, die daadwerkelijk in haar is geweest. De eerst was bijna tien jaar geleden op de highschool, een jongen, die haar op het toilet tijdens een schoolfeest pakte toen ze dronken was.

Ze herinnert zich alleen nog dat hij binnen een halve minuut zijn condoom had vol geschoten en toen was vertrokken. Wat heb je dan al die tijd gedaan, vraagt John verbaasd. En die verbazing wordt nog groter als ze verteld, dat ze lesbisch is. Ze heeft al jaren een vriendin en ze heeft eigenlijk geen interesse in mannen. Zijn hoofd verandert in een vraagteken: Net als de avond ervoor, bekent ze dat ze het niet weet, maar dat hij haar in de bus zo zacht en teder klaar had laten komen, dat het wel leek of er een vrouw aan het werk was geweest.

En die avond op de bank was dat nog een dunnetjes over gedaan, ze had niet gevoel gehad dat een man met haar bezig was.

John protesteert lichtjes, hij is wel degelijk een man. Jennifer geeft toe dat ze dat in de bus al gevoeld had, toen ze met haar hoofd op zijn schoot lag en ze vond dat hij wel een beloning verdiend had, en hem daarom op de bank pijpte. Ineens wilde ik eens echt voelen, hoe dat nou eigenlijk is, zo’n ding in mijn vagina”, zegt ze met nog steeds een blozend gezicht, “het viel erg mee, maar het heeft niet mijn voorkeur”. Na het douchen nemen ze snel een kop koffie met een bagel en bijna tegelijkertijd zeggen ze: Tijdens het kamperen gepijpt worden door twee bisex meisjes.

Met tegenzin laat hij zijn meisje neuken voor geld. Ron jeremy neukt weer een jonkie. Hollandse huisvrouw mastubeerd tot ze een orgasme krijgt.

Hmmm lekker klaargekomen met de vibrator. Vast gebonden en haar tieten en kut opgepompt. De meiden zuigen gretig aan de lul van de stripper. Het solicitatie gesprek loopt uit op een pijp en neuk beurt. Geile secretaresse geneukt op kantoor door een klant. Na de massage neukt de geile huisvrouw de masseur.

Na de geile pijpbeurt lekker haar anus neuken. Geile exhibitionist mastubeerd langs de kant van de weg. De rijke dame laat zich door de masseur klaar neuken. Zei ze, terwijl mijn sperma nog steeds op haar gezicht zat. Ze gaf me een diepe tongzoen, en ik proefde onze sappen over en weer gaan. Wat was dat geil zeg! Ze ging met haar prachtige lijf voor me op bed liggen en vroeg of ik met haar wilde neuken. Het leek haar zo geil! Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en voelde dat mijn lul alweer zo hard was als hij moest zijn en ik ging boven op haar liggen.

Ze keek me een beetje bang aan. Ik begreep dat het haar eerste keer was, en ik ging heel langzaam naar binnen. Haar gezicht was eerst vertrokken van pijn , toen ik langzaam in haar nauwe spleetje kwam, maar toen ik haar vliesje had doorboord, kreeg ze een lief, geil lachje op haar mooie bekkie. Ze kreunde hard en begon mee op en neer te bewegen. We begonnen steeds sneller en geiler te bewegen.

Met een kreunende stem vroeg ze of ik niet dieper kon. Ik liet hem er helemaal in glijden en ik zag haar gezicht vertrekken van geiligheid. Het duurde niet lang of zij had het gevoeld dat ze bijna klaar kwam. Ze ging zo snel en hitsig dat ook ik mijn zaad boven voelde komen.

Oooh, bob, bob ik koooooooooooom gilde ze en ik voelde haar kutje samen trekken om mijn paal, die het ook niet meer hield en ik kwam ook klaar met een luide schreeuw. Wat was dat lekker zeg, zei ze. Ze zag dat mijn lul nog onder het zaad zat. Ze ging voor me zitten en nam hem weer in haar mond en begon er hard aan te zuigen zodat mijn pik weer helemaal mooi schoon was. Uitgeput ging ik naast haar liggen.

We begonnen weer te zoenen en ze vond het geweldig dat ze door mij was ontmaagd. Plotseling kreeg een heel geil idee. Ze keek me vreemd aan en ze vroeg wat ik bedoelde. Ik zei dat ik haar in haar verrukkelijke kontje wilde neuken. Ze vroeg of dat pijn zou doen. Ik zei dat ze het dan maar moest zeggen, maar dat het waarschijnlijk wel mee viel. Ik ging zalf uit de badkamer halen en zalfde haar kontgaatje in met vaseline. Ze ging op haar buik liggen, met haar kontje iets naar boven.

Langzaam schoof ik hem haar kontje in, en het deed haar niet heel erg zeer! Ze werd er zelfs weer ontzettend geil van. Haar kleine, ronde perfecte kontje spande zich heel erg om mijn pik heen, en ik kwam na 10 keer op en neer al bijna klaar. Ondertussen was zij gaan vingeren en kwam ze ook al bijna. Toen zij kwam, spande ze haar kont, zodat mijn lul echt werd uitgemelkt en ik mijn laatste zaad voor die dag in haar darmen spoot.

Tineke was nog steeds botergeil en stelde voor om voor de verkoeling onder de douche te gaan. Ik zei er geen nee tegen, en we gingen elkaar heerlijk schoonmaken. Dat weekend bleef ik bij haar, en wat er toen nog meer gebeurde hoor je nog wel een keertje. Reactie van Jakob op 1 juni om