BLOG

Een potje neuken gescheiden vrouwen neuken

een potje neuken gescheiden vrouwen neuken

Prive ontvangst thuis cardate arnhem

Tiener neukt met haar oudere buurman Leuke gescheiden vrouw naait een nieuwe jongen Huisvrouw gaat vreemd en geeft het aan buurman Jonge echtgenote gaat vreemd met buurman Een geile milf op de goede plek Planner bachelor feestje neukt een MILF Mooie MILF neukt haar jonge buurman Vreemdgaande milf neukt jongeman MILF neukt ballen MILF slet neukt zichzelf Milf neukt vriendje van dochter Milf lerares neukt hete student Mollige MILF neukt in het park Zwarte man neukt een blonde milf Voor een MILF heeft veel energie als ze neukt Amateur blonde MILF pijpt in auto Hartstochtelijke jonge man neukt sexy brunette MILF Mis warmte, mis een arm, mis een kus en natuurlijk ook mis ik de sex.

Niet dat ik mijzelf niet kan verwennen, nee dat is geen probleem, hulpmiddelen genoeg, maar dat is toch niet hetzelfde als een lekkere stijve pik. Zit te denken om een advertentie te plaatsen, maar vind dit ook wel een beetje sneu, ben een goed uitziende vrouw die zo toch ook wel aan de man kan komen.

Weet alleen niet hoe ik dat moet aanpakken, ga nooit uit, dus kom ik ook weinig mannen tegen. Wat heb ik als opties? Advertentie, datingsites op het internet, of uitgaan en een kerel zoeken.

Heb mijn besluit genomen, ik ga zaterdagavond uit, ga langs enkele kroegen en geef mijn ogen de kost. Zaterdagavond, goed gemutst, casual gekleed, mooi opgemaakt ga ik naar de kroeg.

Lopend in het centrum waar ik woon zitten meerdere kroegen naast elkaar, ik moet er gewoon een uitpikken en naar binnen gaan. Ik neem een besluit en stap een kroeg binnen en neem plaats aan de bar. Veel jeugd, veel lawaai, harde muziek en toch vind ik het prettig zo aan de bar en bestel een wijntje.

Nippend aan mijn wijn komt er een jongen naast mij staan, hij bestel een pilsje, hij kijkt mij en begint te praten, helaas hoor ik niet wat hij zegt, daar al het lawaai. Ik schuif iets naar hem toe en breng mijn hoofd vlak naast zijn hoofd en vraag: De jongen stelt zich voor als Edwin, en met de hoofden vlak bij elkaar kunnen wij elkaar fatsoenlijk verstaan en beginnen een gesprek.

Ik vertel hem dat ik mij wel vermaak, hij vertelt mij ook het een en ander. De jongen heeft al een kruk gepakt en zit nu naast mij, oké hij is volgens mij jonger dan mijn kinderen, ik schat hem een jaar of 19, maar hij ziet er niet verkeerd uit. Al pratend, denk ik af en toe dat ik hem wel bij mij tussen de lakens wil hebben en lekker een potje met hem wil vrijen, dit is toch niet te pervers hoop ik. Ben al 44 jaar en hij is 19 jaar, inmiddels weet ik zijn leeftijd, heeft hij mij al verteld.

Hoe dan ook wij zitten zo al een poosje gezellig te praten en te drinken, ik vind het reuze gezellig. Nieuwsgierig als ik ben vraag ik hem van alles, waar hij woont, wat hij doet, als hij verkering heeft, op wat voor soort vrouwen hij valt, enzovoort. Hij verteld mij echt alles, hij is nog student, hij heeft een vriendinnetje en op wat soort vrouwen hij valt.

Kan me niet meer bedwingen en vraag Edwin brutaal: Hij kijkt schaapachtig en verbaasd naar mij en zegt zich schamend: Met ongeloof kijk ik hem aan en zeg: Dat is toch zonde, wil je vriendin dan niet?

Tjonge, wat vind ik dat zielig, op die leeftijd moet je zeer geregeld sex hebben, ik sta op, pak zijn hand en zeg: Edwin staat op en loopt achter mij aan, ik loop naar het damestoilet, doe de deur open en kijk in het rond, er is niemand, trek Edwin naar binnen en doe de deur op slot.

Met grote verbaasde ogen kijkt Edwin mij aan, terugkijkend in zijn ogen beveel ik hem: Edwin doet zijn broek naar beneden, hij laat hem zakken op zijn enkels, ik pak een doekje en bevochtig deze, loop naar Edwin toe en zeg: Nog verbaasder als voorheen en met het schaamrood op zijn kaken kijkt hij vertwijfelt naar mij, nogmaals zeg ik wat: Langzaam laat hij zijn boxer zakken, ik kijk naar zij kruis en zeg: Met het vochtige doekje begin ik zijn kruis te wassen, zachtjes beginnend onder zijn ballen ga ik langzaam omhoog, pak zijn pik, duw heel zachtjes het voorhuid over zijn eikel en maak alles schoon.

Gooi het doekje weg en wrijf nu met mijn warme handen over zijn pik, het duurt maar heel even en zijn pik staat paraat. Zijn ogen beginnen te glinsteren en onwennig als hij is wil hij wat zeggen, maar voordat hij überhaupt maar een woord kan uitbrengen kus ik hem op de mond. Langzaam zak ik naar beneden en zit gehurkt voor zijn stijve leuter, met twee handen pak ik zijn lul en trek er zachtjes aan, ik hoor Edwin licht kreunen.

Zijn jonge glanzende eikel zit er prachtig uit, ik geef het een likje, mijn tong gaat van de eikel over zijn lul naar zijn zak. Zeer teder en zachtjes lik en kus ik alle plekjes van zijn piemel waar ik bij kan, Edwin zegt: Voordat hij is uitgesproken neem ik zijn lul in mijn mond en begin te zuigen, ik zuig en trek behendig aan zijn lul en voel zijn opgezwollen eikel in mijn mond kloppen.

Het duurt misschien drie minuten en dan komt hij klaar, ja en niet zo beetje ook, hij spuit zoveel in mijn mond dat ik mij bijna verslik, ik slik alles door en sta op. Aan Edwin kan ik zien dat hij duidelijk heeft genoten, maar wat nu verder? Hoe zit het met mij? Ik wil, ik moet toch ook behaagd worden, ik wil zijn lul in mij voelen. We kijken elkaar in de ogen, wil bijna tegen Edwin zeggen dat hij mij moet neuken, zie ik een traan over de wang van Edwin.

Vind je het niet lekker? Wil jij mij niet neuken? Jaaa, dit had ik dus niet verwacht, hoe nu verder, wat zal ik doen, heel plots schiet mij een plannetje binnen en zeg tegen Edwin: Stel je aan haar voor dat jullie met mij mee gaan naar huis voor een drankje, zeg je tegen haar dat ik een vriendin ben van je moeder”.

Eigenlijk voel ik mij een feeks, manipuleer ik deze jongen om zo aan mijn eigen gerieven te komen, maar het is ook alweer lang geleden dat ik flink genomen ben. Edwin heeft zijn vriendin, Chantal, zo gek gekregen dat zij meegaat naar mijn huis.

Met z’n drieën zittend in de kamer praten wij wat, Edwin is wat onwennig en Chantal snapt niet precies wat zij hier doet. Onder het genot van een drankje probeer ik hun op het gemak te stellen. Chantal voelt aan dat er iets niet goed zit bij Edwin en vraagt hem: Waarom zijn wij hier? Ken je haar eigenlijk wel?

Het hoge woord komt er eindelijk bij Edwin uit: Verbouwereerd kijkt Chantal mij aan en dan vraagt zij aan Edwin: Met een rood hoofd en een traan op zijn wang bekent Edwin: Chantal begint te huilen, ik weet niet waarom, maar ik leg een arm op haar schouder en probeer haar te trosten en zeg: Nadat ik dit heb gezegd, heb ik pas in de gaten hoe armlastig deze zinnen waren en dat ze, zoals ik zou denken, geen enkele trotst zouden bieden aan Chantal.een potje neuken gescheiden vrouwen neuken
Stiekem buitensex lesbische orgie