BLOG

Blote kut op straat geil contact

blote kut op straat geil contact

Op het hoogtepunt zwiepten de half stijve lullen van de twee kerels op het toneel uit hun broekje. Groot gejoel in de zaal. Tsonge dat is wel een maatje groter dan wat ik thuis krijg Ans.

Ja Margreet dat ziet er lekker uit. De mannen liepen de zaal in en menige vrouw kneep in de harde billen van de mannen. Plotseling stond één van die kerels voor Ans en Margreet.

Lachend draaide de man met zijn heupen en zijn lul zwaaide vervaarlijk heen en weer. Hij pakte de hand van Ans beet en legde die op zijn gespierde borst. Langzam duwde hij haar hand omlaag tot op zijn nu stijve lul. Margreet liet zich niet onbetuigd en voelde lachend naar de man aan zijn zware ballen.

En weg was de man op weg naar andere vrouwen. De tweede man had een spuitbus slagroom bij zich en spoot regelmatig room op zijn grote lul die de dames er af mochten likken. Dit is mijn kans dacht blonde Margreet en ze lonkte de man naar zich toe.

Lachend naar Ans keek ze toe hoe de man wat slagroom op zijn lul spoot en zijn pik aanbood. Margreet liet er geen gras over groeien en likte zijn lul in één lange haal af en duwde haar mond over zijn pik.

Even bleef de man staan en trok toen langzaam zijn lul uit de mond van Margreet en ging na een kusje op weg naar een volgende pijpster. Hmm wat een lekkere grote dikke pik zei Margreet een beetje aangeschoten tegen Ans op weg naar huis.

Hmm flapte Ans eruit, ik ben thuis wel wat gewend. Wát, riep Margreet wil jij beweren dat Henk ook zo’n lekker stuk heeft bungelen? Lachend zei Ans dat Henk niet bepaald achteraan heeft gestaan bij het uitdelen van de ballen en de lullen.

Kom we gaan naar mijn huis zei Ans en dan maken we Henk een beetje gek. Ja leuk laten we testen hoe gevoelig Henk voor ons is.

Hij valt op je Margreet, vaak kijkt hij naar je en dan druipt de geilheid van zijn blik af. Je bent roodharig met leuk opgestoken haar, een leuke bril, mooie tietjes, brede heupen met een lekkere kont en je hebt volgens Henk een geile uitstraling. Nou Henk mag er ook wezen hoor zei Margreet. Kom we maken hem vanavond helemaal gek. Laten we onze broekjes uitdoen dan kijkt hij zo tegen onze kale kutten aan als wij dat willen.

Ok en Margreet en Ans stonden op straat de slipjes van de billen te trekken en stopten deze in hun tasje. Lekker gevoel zo in je blote kut op straat en een korte wijde rok aan. Ja voelt best geil Margreet en ze gaf Ans spontaan een zoen, even later stonden de dames heftig te tongen en duwden ze een been tegen elkaars kut aan.

Kom we gaan naar Henk die moet maar eens even flink zijn best doen vanavond. Gearmd wiegden ze naar huis. Dag manneke we zijn weer thuis en lusten wel wat. Tot grote verrassing van de dames was Henk niet alleen. De andere buren waren op bezoek, een leuk Surinaams stel. Bob was goedlachs en heeft een goed figuur en Aggie heeft die typische bolle Surinaamse kont een paar forse tieten en is altijd in voor sex.

En meiden hoe was de strip show? Leuk hoor, Ans kon er geen genoeg van krijgen. Oh ja, nou wordt hij mooi Margreet, wie zei er dat ze nog wel wat lustte? Oh dus je bedoelde geen drankje Ans toen je zei dat jullie nog wel wat lusten. Nee Henk we bedoelden heel iets anders en zowel Margreet als Ans tilden hun rok op om even hun kale neukgleuf te flashen.

Even werd het stil en de volgende minuut werd het ijs gebroken door Aggie de Surinaamse buurvrouw. Nou Bob, ik wil eigenlijk ook wel eens wat anders proeven en ze tilde haar spijkerrok op en ze showde een prachtige zwarte kale kut.

Iedereen schoot in de lach en Ans trok Bob overeind en ging een dansje met hem maken. Nou ja dansje binnen de kortste keren had zij zijn lul uit zijn broek gevist en liet hem niet meer los.

Ook Margreet liet zich niet onbetuigd en viste Henk zijn inderdaad forse paal uit zijn broek. Aggie die nog op de bank zat voelde onder de rokken van Ans en Margreet , zo geile buurvrouwen, geen broekje aan? Gelijk pakte ze beide bij de kut beet en stopte twee vigers in de de kale rijpe gleuven en wreef met haar duim over de bovenkant van de gleuven over de klitjes. Henk en Bob bevoelden de tieten van Aggie in haar strakke truitje, wat een lekkere grote tieten Bob. Ja man voel maar eens aan die zwarte tetters joh kneed die spenen maar eens flink.

Bob bevrijde zijn lul uit de handen van Ans en liep naar Margreet toe. Ja Bob duw jij je lul maar in de andere hand van Margreet. Margreet wist niet wat haar overkwam, dit was de vierde forse lul op één avond die ze in haar handen had. Ans begon met Aggie te geilen. Heftig tongden ze elkaar terwijl ze elkaar uitkleden.

Hmm wat een grote lekkere kont heb je Aggie en Ans gaf er lachend een paar petsen op en wreef ove en voelde de grote billen. Hmm kom ik wil die blanke kale kut van je likken, kom ga op de bank liggen Ans.

Margreet zat intussen op haar knieen de lullen van de geile kerels te verwennen. Heerlijk duwden de geile kerels hun lullen tegen Margreet haar wangen aan. Om beurten werden ze gepijpt en even duwde Margreet beide lullen tegen elkaar om beide in de mond te nemen.

Daar waren ze echter veel te dik voor en ze begon ze weer om beurten af te pijpen. Aggie vingerde en likte ondertussen de kut van Ans die zelf haar tieten kneedde en de mannen aanvuurde om Aggie die op haar knieen zat eens te neuken.

Margreet voelde al pijpend aan de kont en kut van Aggie en duwde haar vingers in de natte kale glimmende kut. Kom Henk neuk me riep Aggie stop die witte leuter maar eens lekker in dat geile lijf van me.

Henk hurkte achter de machtig kont van Aggie en duwde zijn paal in de lekkere kut van Aggie. Lekker tegen haar geile bruine billen stotend neukte hij Aggie. Margreet werd ondertussen vanachter geneukt door Bob.

Ja geile kerels kom op neuk die geile teefjes riep Ans die nu de tieten van de neukende dames betaste. Wat een verschil die kleine maar gevoelige tietjes van Margreet en die grote tieten van Aggie.

Met twee handen pakte ze om beurten een tietenpaar beet en kneedde er op los. Bob en Henk tongden om beurt met Ans. Kom Margreet , ik wil zien dat je gepakt wordt door twee geile kerels riep Ans. Ze trok de lul van haar man uit de kut van Aggie en dirigeerde hem op de bank. Margreet ging op de buik van Henk zitten en Ans duwde Henk zijn paal in haar kont.

Aggie pijpte Bob even en duwde zijn zwarte paal in de room blanke gleuf van Margreet. Ja neuken geile venters neuk dat geile lijf van me. Ik ga dat slipje gewoon uittrekken.

Door een andere stad lopen in een kort rokje met je blote kutje, dat is pas geil. Ik tilde mijn kont op, trok mijn slipje uit en stopte het in mijn tas.

Ik spreidde mijn benen opnieuw en bekeek mijn blote kutje eens goed. Jezus wat had ik een zin om mezelf te vingeren, ik moest me echt beheersen. De trein kwam aan bij een het volgende station, dus ik ging braaf met mijn benen over elkaar geslagen zitten. Tegenover me ging een jonge knul, tweeëntwintig of zo, zitten. Hij had donkere krulletjes en een lekker lijf in zijn spijkerbroek en wit t-shirt. Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen.

Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag. Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken. En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken.

Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was. Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af. Een glimlach speelde over zijn gezicht. Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken. Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend.

..

Vrouw komt klaar film escort zuid limburgblote kut op straat geil contact

Op het hoogtepunt zwiepten de half stijve lullen van de twee kerels op het toneel uit hun broekje. Groot gejoel in de zaal. Tsonge dat is wel een maatje groter dan wat ik thuis krijg Ans. Ja Margreet dat ziet er lekker uit. De mannen liepen de zaal in en menige vrouw kneep in de harde billen van de mannen.

Plotseling stond één van die kerels voor Ans en Margreet. Lachend draaide de man met zijn heupen en zijn lul zwaaide vervaarlijk heen en weer. Hij pakte de hand van Ans beet en legde die op zijn gespierde borst. Langzam duwde hij haar hand omlaag tot op zijn nu stijve lul. Margreet liet zich niet onbetuigd en voelde lachend naar de man aan zijn zware ballen.

En weg was de man op weg naar andere vrouwen. De tweede man had een spuitbus slagroom bij zich en spoot regelmatig room op zijn grote lul die de dames er af mochten likken.

Dit is mijn kans dacht blonde Margreet en ze lonkte de man naar zich toe. Lachend naar Ans keek ze toe hoe de man wat slagroom op zijn lul spoot en zijn pik aanbood. Margreet liet er geen gras over groeien en likte zijn lul in één lange haal af en duwde haar mond over zijn pik.

Even bleef de man staan en trok toen langzaam zijn lul uit de mond van Margreet en ging na een kusje op weg naar een volgende pijpster. Hmm wat een lekkere grote dikke pik zei Margreet een beetje aangeschoten tegen Ans op weg naar huis. Hmm flapte Ans eruit, ik ben thuis wel wat gewend. Wát, riep Margreet wil jij beweren dat Henk ook zo’n lekker stuk heeft bungelen? Lachend zei Ans dat Henk niet bepaald achteraan heeft gestaan bij het uitdelen van de ballen en de lullen. Kom we gaan naar mijn huis zei Ans en dan maken we Henk een beetje gek.

Ja leuk laten we testen hoe gevoelig Henk voor ons is. Hij valt op je Margreet, vaak kijkt hij naar je en dan druipt de geilheid van zijn blik af. Je bent roodharig met leuk opgestoken haar, een leuke bril, mooie tietjes, brede heupen met een lekkere kont en je hebt volgens Henk een geile uitstraling. Nou Henk mag er ook wezen hoor zei Margreet. Kom we maken hem vanavond helemaal gek.

Laten we onze broekjes uitdoen dan kijkt hij zo tegen onze kale kutten aan als wij dat willen. Ok en Margreet en Ans stonden op straat de slipjes van de billen te trekken en stopten deze in hun tasje. Lekker gevoel zo in je blote kut op straat en een korte wijde rok aan.

Ja voelt best geil Margreet en ze gaf Ans spontaan een zoen, even later stonden de dames heftig te tongen en duwden ze een been tegen elkaars kut aan. Kom we gaan naar Henk die moet maar eens even flink zijn best doen vanavond.

Gearmd wiegden ze naar huis. Dag manneke we zijn weer thuis en lusten wel wat. Tot grote verrassing van de dames was Henk niet alleen. De andere buren waren op bezoek, een leuk Surinaams stel. Bob was goedlachs en heeft een goed figuur en Aggie heeft die typische bolle Surinaamse kont een paar forse tieten en is altijd in voor sex.

En meiden hoe was de strip show? Leuk hoor, Ans kon er geen genoeg van krijgen. Oh ja, nou wordt hij mooi Margreet, wie zei er dat ze nog wel wat lustte? Oh dus je bedoelde geen drankje Ans toen je zei dat jullie nog wel wat lusten. Nee Henk we bedoelden heel iets anders en zowel Margreet als Ans tilden hun rok op om even hun kale neukgleuf te flashen.

Even werd het stil en de volgende minuut werd het ijs gebroken door Aggie de Surinaamse buurvrouw. Nou Bob, ik wil eigenlijk ook wel eens wat anders proeven en ze tilde haar spijkerrok op en ze showde een prachtige zwarte kale kut. Iedereen schoot in de lach en Ans trok Bob overeind en ging een dansje met hem maken.

Nou ja dansje binnen de kortste keren had zij zijn lul uit zijn broek gevist en liet hem niet meer los. Ook Margreet liet zich niet onbetuigd en viste Henk zijn inderdaad forse paal uit zijn broek. Aggie die nog op de bank zat voelde onder de rokken van Ans en Margreet , zo geile buurvrouwen, geen broekje aan? Gelijk pakte ze beide bij de kut beet en stopte twee vigers in de de kale rijpe gleuven en wreef met haar duim over de bovenkant van de gleuven over de klitjes.

Henk en Bob bevoelden de tieten van Aggie in haar strakke truitje, wat een lekkere grote tieten Bob. Ja man voel maar eens aan die zwarte tetters joh kneed die spenen maar eens flink.

Bob bevrijde zijn lul uit de handen van Ans en liep naar Margreet toe. Ja Bob duw jij je lul maar in de andere hand van Margreet. Margreet wist niet wat haar overkwam, dit was de vierde forse lul op één avond die ze in haar handen had. Ans begon met Aggie te geilen. Heftig tongden ze elkaar terwijl ze elkaar uitkleden. Hmm wat een grote lekkere kont heb je Aggie en Ans gaf er lachend een paar petsen op en wreef ove en voelde de grote billen.

Hmm kom ik wil die blanke kale kut van je likken, kom ga op de bank liggen Ans. Margreet zat intussen op haar knieen de lullen van de geile kerels te verwennen. Heerlijk duwden de geile kerels hun lullen tegen Margreet haar wangen aan. Om beurten werden ze gepijpt en even duwde Margreet beide lullen tegen elkaar om beide in de mond te nemen. Daar waren ze echter veel te dik voor en ze begon ze weer om beurten af te pijpen.

Aggie vingerde en likte ondertussen de kut van Ans die zelf haar tieten kneedde en de mannen aanvuurde om Aggie die op haar knieen zat eens te neuken. Margreet voelde al pijpend aan de kont en kut van Aggie en duwde haar vingers in de natte kale glimmende kut. Kom Henk neuk me riep Aggie stop die witte leuter maar eens lekker in dat geile lijf van me. Henk hurkte achter de machtig kont van Aggie en duwde zijn paal in de lekkere kut van Aggie.

Lekker tegen haar geile bruine billen stotend neukte hij Aggie. Margreet werd ondertussen vanachter geneukt door Bob. Ja geile kerels kom op neuk die geile teefjes riep Ans die nu de tieten van de neukende dames betaste. Wat een verschil die kleine maar gevoelige tietjes van Margreet en die grote tieten van Aggie. Met twee handen pakte ze om beurten een tietenpaar beet en kneedde er op los. Bob en Henk tongden om beurt met Ans. Kom Margreet , ik wil zien dat je gepakt wordt door twee geile kerels riep Ans.

Ze trok de lul van haar man uit de kut van Aggie en dirigeerde hem op de bank. Margreet ging op de buik van Henk zitten en Ans duwde Henk zijn paal in haar kont. Aggie pijpte Bob even en duwde zijn zwarte paal in de room blanke gleuf van Margreet. Ja neuken geile venters neuk dat geile lijf van me. Ik ga dat slipje gewoon uittrekken. Door een andere stad lopen in een kort rokje met je blote kutje, dat is pas geil.

Ik tilde mijn kont op, trok mijn slipje uit en stopte het in mijn tas. Ik spreidde mijn benen opnieuw en bekeek mijn blote kutje eens goed. Jezus wat had ik een zin om mezelf te vingeren, ik moest me echt beheersen.

De trein kwam aan bij een het volgende station, dus ik ging braaf met mijn benen over elkaar geslagen zitten. Tegenover me ging een jonge knul, tweeëntwintig of zo, zitten. Hij had donkere krulletjes en een lekker lijf in zijn spijkerbroek en wit t-shirt. Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen. Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag. Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken.

En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was.

Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af. Een glimlach speelde over zijn gezicht. Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken. Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend.

..Sexkontakte gratis kletsnatte kut


blote kut op straat geil contact