BLOG

2 lullen in een kut natste kut

2 lullen in een kut natste kut

Wat is er allemaal met mij vandaag gebeurd. Ik ben gewoon gepakt en geneukt terwijl ik dit helemaal niet wilde. Maar wat was het lekker om door die jonge knul geneukt en volgespoten te worden. Ik moet maar contact met hem houden misschien wil hij mij nog wel een keer pakken,cschoot het door haar hoofd. Terwijl een ander stemmetje in haar hoofd zei: Zij besloot het maar af te wachten. Bij de gedachten aan hetgeen met haar die middag gebeurd was, kreeg zij al weer last van opvliegingen.

Zij liep naar haar slaapkamer, ging languit op het bed liggen en begon haar zelf intensief te vingeren. Het duurde niet lang of zij kwam klaar. Ik wil Marjo voor hoer laten spelen, als dat lukt zou zij mij veel geld kunnen opleveren. Volgens mij kan zij met haar lekkere grote prammen en natte kut veel klanten trekken.

Ik moet daarvoor dus iets goeds bedenken, hoe dit nu te doen. Ik moet ergens een begin maken en besloot tot het volgende.

Ik heb op internet vaak advertenties gelezen over gangbangs. Dat waren blijkbaar altijd geile feesten waarbij de vrouw totaal volgespoten werd.

En die vrouwen schenen dit ook nog enorm opwindend te vinden. Wellicht was dit verslavend voor een vrouw. Er werden behoorlijke bedragen gevraagd aan de mannen voor deelneming en dit leek mij een interessant begin voor Marjo. Ik besloot dus om ook een dergelijke advertentie te plaatsen op een bekende sexsite, waarin een korte anonieme beschrijving stond van Marjo met als tekst dat wij op zoek waren naar meerdere mannen voor een heerlijke betaalde gangbang.

Om het extra spannend te maken en de prijs hoger stond erbij dat het zc zou zijn. De gedachte alleen al dat al dat sperma haar kut uit zou komen sijpelen Binnen enkele uren stroomden de reacties binnen van zichzelf potent noemende mannen die haar wel een goede spuitbeurt wilden geven. Ik zocht acht jongere mannen uit die behoorlijk geschapen waren en met opzet koos ik 2 extra voor het geval mannen zouden afhaken.

Als adres gaf ik een motel op omgeving Breda en dit zou volgende week op een middag moeten gebeuren. Mijn opzet is om Marjo te vragen om een ritje te maken met mijn nieuwe Mini auto. Ik had direct vorige week na mijn 18e verjaardag mijn rijbewijs gehaald. Ik hoef er natuurlijk niet bij te vertellen dat ik die auto van mijn broer leen. Ik belde Marjo en vertelde haar enthousiast over de auto en zij liet mij weten mij dat zij dit erg leuk zou vinden.

Marjo vond het prettig om onverwacht van Bram te horen. Ik had al die tijd niets meer van hem gehoord en zijn stem door de telefoon liet mijn lichaam reageren.

Hij nodigde mij uit om op een middag een leuk ritje met zijn nieuwe auto te gaan maken. Wat er verder zou kunnen gebeuren, “Marjo laat je fantasie niet zo op de loop gaan, er komt geen vervolg van het eerdere gebeuren”. De dagen kropen voorbij, ik werd steeds geiler bij de gedachte Marjo geneukt en volgespoten te zien worden door al die mannen.

Ik gaf mijzelf ter ontlading maar een goede aftrekbeurt. Het is net na de middag als ik naast Bram in de Mini stap. We rijden het dorp uit, de grote weg op richting Breda.

Lekker autootje, kan mij voorstellen dat je er blij mee bent. Langs de weg bevindt zich net voorbij een benzinestation een motel van de bekende vogel. Bram parkeert de auto en wij gaan het restaurant binnen. Het is vrij rustig binnen en ik volg Bram naar de achterkant van het restaurant.

Daar bevindt zich een zithoek met comfortabele lage banken en kussens. Bram trekt mij naast zich en slaat een arm om mijn middel. Hij vertelt me in mijn oor dat ik de mooiste en geilste vrouw is die hij kent. Zijn hand wrijft eventjes over mijn knie. Een serveerster komt langs en Bram vraagt wat ik drinken wil en geeft dat aan de dame door.

De drankjes worden gebracht en wij wensen elkaar het gebruikelijk gezondheid woordje toe. Ik drink een slokje van mijn witte Martini ik drink normaal niet, maar dit maakt mij altijd iets losser , en ik voel dat Bram zijn hand weer op mijn knie legt en langzaam tussen mijn benen omhoog glijdt.

Ik kreun hoorbaar als hij zachtjes door mijn slipje heen langs mijn schaamheuvel strijkt. Even later komt hij terug en vertelt mij met een beetje gekleurd rood hoofd dat hij een kamer gereserveerd had om met mij even apart te kunnen zijn.

Hij rekent de consumpties af en zegt: Hij stopt bij een deur: Wij lopen naar binnen, sluit de deur achter zich, doet de gordijnen dicht en draait mij naar hem toe en geeft mij een heerlijke tongzoen. Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Ik voel hoe zijn handen de schouderbandjes van mijn topje langs mijn schouders omlaag laat slippen en mij topje doet zakken.

Zijn handen verdwijnen vervolgens achter mijn rug en hij maakt de sluiting van mijn bh los. Zijn handen komen vervolgens naar de voorkant en omsluiten mijn vrijuit bungelende borsten. Bram buigt zijn hoofd en kust mijn borsten, zuigt aan mijn stijve, inmiddels, grote tepels.

Ik slaak een zucht van genot en zak wat onderuit, mijn benen licht uit elkaar. Bram laat zijn hand zakken en deze verdwijnt onder mijn rok in mijn slipje. Zijn middelvinger glijdt zo in mijn natte kut. Soppende geluiden, ik kom in een behoorlijk geile stemming. Bram leunt tegen mij aan en laat ons beiden op het brede bed plaatsnemen. Ik heb haar eindelijk zo ver als ik haar hebben wil. In een hotelkamer waar niemand ons en voornamelijk haar horen kan. Ik wil nu uitproberen of ik gebruik kan maken van haar onderdanigheid.

Waarom niet, wat kan mij gebeuren, als ik Bram daarmee een plezier kan doen. Leek mij eigenlijk wel geil om niet te zien wat er gebeuren ging. Dit had ik nog nooit gedaan dus extra opwindend. Bram doet mij zorgvuldig de blinddoek om. Hij begint mij te kussen en ontdoet mij intussen langzaam van mijn kleding. Een aparte en spannende gewaarwording om dit mee te maken. Het begint al aardig van opwinding door mijn lichaam te gieren. Ik heb haar nu helemaal in haar blootje op het bed en mijn paal toont al duidelijke tekenen van opwinding.

Mijn broek gaat al aardig spannen. Ik begin haar poesje langzaam te likken en kan haar kutsappen al duidelijk proeven. Ik kijk op mijn horloge, zie dat het bijkans Ik stop met likken en vertel haar dat ik mijn handen even ga wassen. Op kousenvoeten loop ik echter niet naar de badkamer maar naar de toegangsdeur van de kamer en zie door het glas dat daar de ‘bestelde” mannen al voor het voordien opgegeven kamernummer staan te wachten. Ik zet mijn vinger op mijn lippen ten teken dat zij beslist stil moeten zijn.

Ik open vervolgens de buitendeur en geruisloos komen de mannen binnen. Marjo heeft niets in de gaten en ik loop terug naar bed waar ik mijn likpartij vervolg. Door de heftige reactie van haar lichaam heeft zij de mannen niet horen binnenkomen en merkt ook niet dat deze reeds bezig zijn om hun kleding uit te trekken.

De mannen hadden al die tijd stilzwijgend toegekeken naar onze activiteiten op het bed, ondertussen druk aan hun lullen trekkend.

Ik zie dat daar inderdaad behoorlijk grote jongens bij zijn en het lijkt mij geweldig om te zien hoe Marjo door die knoerten geneukt en volgespoten gaat worden. Ik vind dit een enorm opwindend gedachte en stop met mijn lik activiteiten. Ik neem plaats tussen haar benen en beweeg mijn behoorlijk stijve eikel langzaam langs haar poesje.

Bram heeft echter andere plannen, stopt zijn avances en wenkt de mannen om langzaam dichterbij naar het bed te komen. Onmiddellijk stonden de mannen om het bed heen, de eerste man nam plaats tussen haar benen en liet zijn stijve lul langzaam in haar natte kutje glijden.

Marjo heeft niets in de gaten en denk dat ik het ben die haar gaat neuken. Langzaam glijdt die paal in en uit haar kutje en ze kreunt het uit, ze gilt “ Neuk mijn kutje maar met die lekkere paal van je. Een tweede man kruipt naast haar op het bed en gaat vervolgens over haar heen staan en duwt zijn harde lul diep in haar mondje.

Ik word heerlijk geneukt door Bram, wat heeft hij toch een heerlijke paal. Langzaam gaat mijn lichaam met hem mee bewegen. Maar wat gebeurt hier, dit kan niet. Ik raak geheel in paniek want ik voel ineens een tweede lul in mijn mond. Dit lukt mij niet want 2 handen grijpen mijn hoofd stevig vast en dwingen mij mijn mond open te houden en die vreemde paal te pijpen. Ik raak helemaal in paniek door het gebeuren en de woorden van Bram maar mijn lichaam gaat intussen wel door met de man in zijn neukbewegingen te volgen.

De twee lullen die ze heeft gepijpt geven haar een dubbel Een trio in de huwelijks nacht. Twee grote lullen laten zich pijpen en neuken de Ebony. Twee mannen laten zich pijpen en neuken het blonde meisje. Twee grote lullen neuken tegelijk haar kale natte kut.

Twee lullen in haar mond die ook tegelijk haar kut en anu Twee bisex meiden laten zich neuken door hun vriend en de Twee vrienden geven de hoer in meerdere standjes een dubb De twee mannen misbruiken haar in al haar gaten.

Samen met zijn vriend laten ze zich pijpen en neuken de v Na de dubbel penetratie krijgt ze haar mond vol sperma. Trio sex pijpen neuken een dubbel penetratie en klaar komen. Ze smeekt om sperma en krijgt twee volle ladingen. De twee stijve lullen pijpen en een dubbel penetratie kri Een trio sex met twee blanke lullen en een negerinnen kut. Samen met zijn vrienden neukt hij de milf.

Twee mannen laten zich pijpen door het blondje en neuken

.

Geil klein sletje lesbische kutten


2 lullen in een kut natste kut

Wat is er allemaal met mij vandaag gebeurd. Ik ben gewoon gepakt en geneukt terwijl ik dit helemaal niet wilde. Maar wat was het lekker om door die jonge knul geneukt en volgespoten te worden. Ik moet maar contact met hem houden misschien wil hij mij nog wel een keer pakken,cschoot het door haar hoofd.

Terwijl een ander stemmetje in haar hoofd zei: Zij besloot het maar af te wachten. Bij de gedachten aan hetgeen met haar die middag gebeurd was, kreeg zij al weer last van opvliegingen. Zij liep naar haar slaapkamer, ging languit op het bed liggen en begon haar zelf intensief te vingeren.

Het duurde niet lang of zij kwam klaar. Ik wil Marjo voor hoer laten spelen, als dat lukt zou zij mij veel geld kunnen opleveren. Volgens mij kan zij met haar lekkere grote prammen en natte kut veel klanten trekken.

Ik moet daarvoor dus iets goeds bedenken, hoe dit nu te doen. Ik moet ergens een begin maken en besloot tot het volgende.

Ik heb op internet vaak advertenties gelezen over gangbangs. Dat waren blijkbaar altijd geile feesten waarbij de vrouw totaal volgespoten werd. En die vrouwen schenen dit ook nog enorm opwindend te vinden.

Wellicht was dit verslavend voor een vrouw. Er werden behoorlijke bedragen gevraagd aan de mannen voor deelneming en dit leek mij een interessant begin voor Marjo. Ik besloot dus om ook een dergelijke advertentie te plaatsen op een bekende sexsite, waarin een korte anonieme beschrijving stond van Marjo met als tekst dat wij op zoek waren naar meerdere mannen voor een heerlijke betaalde gangbang. Om het extra spannend te maken en de prijs hoger stond erbij dat het zc zou zijn. De gedachte alleen al dat al dat sperma haar kut uit zou komen sijpelen Binnen enkele uren stroomden de reacties binnen van zichzelf potent noemende mannen die haar wel een goede spuitbeurt wilden geven.

Ik zocht acht jongere mannen uit die behoorlijk geschapen waren en met opzet koos ik 2 extra voor het geval mannen zouden afhaken. Als adres gaf ik een motel op omgeving Breda en dit zou volgende week op een middag moeten gebeuren. Mijn opzet is om Marjo te vragen om een ritje te maken met mijn nieuwe Mini auto.

Ik had direct vorige week na mijn 18e verjaardag mijn rijbewijs gehaald. Ik hoef er natuurlijk niet bij te vertellen dat ik die auto van mijn broer leen. Ik belde Marjo en vertelde haar enthousiast over de auto en zij liet mij weten mij dat zij dit erg leuk zou vinden. Marjo vond het prettig om onverwacht van Bram te horen. Ik had al die tijd niets meer van hem gehoord en zijn stem door de telefoon liet mijn lichaam reageren.

Hij nodigde mij uit om op een middag een leuk ritje met zijn nieuwe auto te gaan maken. Wat er verder zou kunnen gebeuren, “Marjo laat je fantasie niet zo op de loop gaan, er komt geen vervolg van het eerdere gebeuren”. De dagen kropen voorbij, ik werd steeds geiler bij de gedachte Marjo geneukt en volgespoten te zien worden door al die mannen.

Ik gaf mijzelf ter ontlading maar een goede aftrekbeurt. Het is net na de middag als ik naast Bram in de Mini stap. We rijden het dorp uit, de grote weg op richting Breda. Lekker autootje, kan mij voorstellen dat je er blij mee bent.

Langs de weg bevindt zich net voorbij een benzinestation een motel van de bekende vogel. Bram parkeert de auto en wij gaan het restaurant binnen. Het is vrij rustig binnen en ik volg Bram naar de achterkant van het restaurant. Daar bevindt zich een zithoek met comfortabele lage banken en kussens.

Bram trekt mij naast zich en slaat een arm om mijn middel. Hij vertelt me in mijn oor dat ik de mooiste en geilste vrouw is die hij kent. Zijn hand wrijft eventjes over mijn knie.

Een serveerster komt langs en Bram vraagt wat ik drinken wil en geeft dat aan de dame door. De drankjes worden gebracht en wij wensen elkaar het gebruikelijk gezondheid woordje toe. Ik drink een slokje van mijn witte Martini ik drink normaal niet, maar dit maakt mij altijd iets losser , en ik voel dat Bram zijn hand weer op mijn knie legt en langzaam tussen mijn benen omhoog glijdt. Ik kreun hoorbaar als hij zachtjes door mijn slipje heen langs mijn schaamheuvel strijkt.

Even later komt hij terug en vertelt mij met een beetje gekleurd rood hoofd dat hij een kamer gereserveerd had om met mij even apart te kunnen zijn. Hij rekent de consumpties af en zegt: Hij stopt bij een deur: Wij lopen naar binnen, sluit de deur achter zich, doet de gordijnen dicht en draait mij naar hem toe en geeft mij een heerlijke tongzoen.

Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Ik voel hoe zijn handen de schouderbandjes van mijn topje langs mijn schouders omlaag laat slippen en mij topje doet zakken. Zijn handen verdwijnen vervolgens achter mijn rug en hij maakt de sluiting van mijn bh los. Zijn handen komen vervolgens naar de voorkant en omsluiten mijn vrijuit bungelende borsten.

Bram buigt zijn hoofd en kust mijn borsten, zuigt aan mijn stijve, inmiddels, grote tepels. Ik slaak een zucht van genot en zak wat onderuit, mijn benen licht uit elkaar. Bram laat zijn hand zakken en deze verdwijnt onder mijn rok in mijn slipje. Zijn middelvinger glijdt zo in mijn natte kut. Soppende geluiden, ik kom in een behoorlijk geile stemming. Bram leunt tegen mij aan en laat ons beiden op het brede bed plaatsnemen.

Ik heb haar eindelijk zo ver als ik haar hebben wil. In een hotelkamer waar niemand ons en voornamelijk haar horen kan. Ik wil nu uitproberen of ik gebruik kan maken van haar onderdanigheid.

Waarom niet, wat kan mij gebeuren, als ik Bram daarmee een plezier kan doen. Leek mij eigenlijk wel geil om niet te zien wat er gebeuren ging. Dit had ik nog nooit gedaan dus extra opwindend. Bram doet mij zorgvuldig de blinddoek om. Hij begint mij te kussen en ontdoet mij intussen langzaam van mijn kleding. Een aparte en spannende gewaarwording om dit mee te maken. Het begint al aardig van opwinding door mijn lichaam te gieren.

Ik heb haar nu helemaal in haar blootje op het bed en mijn paal toont al duidelijke tekenen van opwinding. Mijn broek gaat al aardig spannen.

Ik begin haar poesje langzaam te likken en kan haar kutsappen al duidelijk proeven. Ik kijk op mijn horloge, zie dat het bijkans Ik stop met likken en vertel haar dat ik mijn handen even ga wassen.

Op kousenvoeten loop ik echter niet naar de badkamer maar naar de toegangsdeur van de kamer en zie door het glas dat daar de ‘bestelde” mannen al voor het voordien opgegeven kamernummer staan te wachten. Ik zet mijn vinger op mijn lippen ten teken dat zij beslist stil moeten zijn. Ik open vervolgens de buitendeur en geruisloos komen de mannen binnen. Marjo heeft niets in de gaten en ik loop terug naar bed waar ik mijn likpartij vervolg.

Door de heftige reactie van haar lichaam heeft zij de mannen niet horen binnenkomen en merkt ook niet dat deze reeds bezig zijn om hun kleding uit te trekken. De mannen hadden al die tijd stilzwijgend toegekeken naar onze activiteiten op het bed, ondertussen druk aan hun lullen trekkend. Ik zie dat daar inderdaad behoorlijk grote jongens bij zijn en het lijkt mij geweldig om te zien hoe Marjo door die knoerten geneukt en volgespoten gaat worden.

Ik vind dit een enorm opwindend gedachte en stop met mijn lik activiteiten. Ik neem plaats tussen haar benen en beweeg mijn behoorlijk stijve eikel langzaam langs haar poesje.

Bram heeft echter andere plannen, stopt zijn avances en wenkt de mannen om langzaam dichterbij naar het bed te komen. Onmiddellijk stonden de mannen om het bed heen, de eerste man nam plaats tussen haar benen en liet zijn stijve lul langzaam in haar natte kutje glijden.

Marjo heeft niets in de gaten en denk dat ik het ben die haar gaat neuken. Langzaam glijdt die paal in en uit haar kutje en ze kreunt het uit, ze gilt “ Neuk mijn kutje maar met die lekkere paal van je.

Een tweede man kruipt naast haar op het bed en gaat vervolgens over haar heen staan en duwt zijn harde lul diep in haar mondje. Ik word heerlijk geneukt door Bram, wat heeft hij toch een heerlijke paal.

Langzaam gaat mijn lichaam met hem mee bewegen. Maar wat gebeurt hier, dit kan niet. Ik raak geheel in paniek want ik voel ineens een tweede lul in mijn mond. Dit lukt mij niet want 2 handen grijpen mijn hoofd stevig vast en dwingen mij mijn mond open te houden en die vreemde paal te pijpen.

Ik raak helemaal in paniek door het gebeuren en de woorden van Bram maar mijn lichaam gaat intussen wel door met de man in zijn neukbewegingen te volgen.

De twee lullen die ze heeft gepijpt geven haar een dubbel Een trio in de huwelijks nacht. Twee grote lullen laten zich pijpen en neuken de Ebony. Twee mannen laten zich pijpen en neuken het blonde meisje. Twee grote lullen neuken tegelijk haar kale natte kut. Twee lullen in haar mond die ook tegelijk haar kut en anu Twee bisex meiden laten zich neuken door hun vriend en de Twee vrienden geven de hoer in meerdere standjes een dubb De twee mannen misbruiken haar in al haar gaten.

Samen met zijn vriend laten ze zich pijpen en neuken de v Na de dubbel penetratie krijgt ze haar mond vol sperma. Trio sex pijpen neuken een dubbel penetratie en klaar komen.

Ze smeekt om sperma en krijgt twee volle ladingen. De twee stijve lullen pijpen en een dubbel penetratie kri Een trio sex met twee blanke lullen en een negerinnen kut. Samen met zijn vrienden neukt hij de milf. Twee mannen laten zich pijpen door het blondje en neuken

.Nederlands gesproken shemale groningen

  • 509
  • En die vrouwen schenen dit ook nog enorm opwindend te vinden.
  • Een prachtige vrouw uit China maakt anale seks 4m:
  • Vele gedachtes vliegen door mijn hoofd maar ik kan deze niet op een rij krijgen. Twee stijve lullen geven haar anus een dubbel penetratie.